نقل قول:
نقل قول:
ظاهرا دوستمان "ahriman323" از این قابلیت برخوردار است
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
ظاهرا دوستمان "ahriman323" از این قابلیت برخوردار است
یک ربات جعلی تلگرامی تحت عنوان ربات آسیاتک در شبکه اجتماعی تلگرام فعال شده که مدعي است در ازای عضویت در آن 20 گیگابايت ترافیک اینترنتی رایگان به اعضاء ارائه می دهد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، این ربات کاملا جعلی بوده و هیچ ارتباطی با شرکت آسیاتک و زیرمجموعه های آن نداشته و این شرکت هیچ مسئولیتی در قبال کسانی که در این ربات جعلی عضو می شوند، ندارد.
همچنين واحد حقوقی این شرکت در حال پیگیری این موضوع از طریق مبادی ذیربط و مراجع قضایی کشور می باشد.
لازم به ذکر است که ربات اصلی و كاربردي شرکت آسیاتک در حال راه اندازی است که خبرهای تکمیلی آن در آینده نزدیک برای علاقمندان اطلاع رسانی خواهد شد.
سلام آسیاتک حجم دزدی هم داره؟؟؟ تا حالا نزدیک 2 گیگ ساعت رایگان خورده! بعد 6:5 دقیقه تا 9:55 دقیقه ساعت دانلود رو گذاشتم دیگه نخورد! ولی امروز که شاهکار کرد 900 مگ در ساعت رایگان حساب کرده! زنگ بزنم حجم برمیگردونن؟ سرعت محدودم نمیکنن؟ نکنه باید باج بدی به خاطر سرعت زیاد ایترانتشون؟؟؟حرفی ساعت رایگانه در عمل نیم چاشت هست! لامصب همه از سایت های ایران از سرور آسیاتک هست راحت سالای 5 میلیارد تومان سود داره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم مخابرات داشتم هم اسیاتک گاهی از این اتفاقا میفته.نقل قول:
حتما حتما بعد از شروع تایم رایگان اینترنت و قطع و وصل کنید. قبل از تموم شدن تایم رایگان هم این کارو انجام بدید.
من موندم این فیلیمو چی داره فقط کافیه یک نگاهی به لیست فیلم هاش بندازید تا متوجه بشین که چه گنجینه عظیمی داره:n31:نقل قول:
- - - Updated - - -
من موندم این فیلیمو چی داره فقط کافیه یک نگاهی به لیست فیلم هاش بندازید تا متوجه بشین که چه گنجینه عظیمی داره:n31:نقل قول:
دوستان با هر کدوم از این سرویس های زیر تو بازه رایگانش حداکثر و حداقل چقدر میشه دانلود کرد ؟
اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 256 333,000 ريال
اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) 512 355,000 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 1024 398,000 ريال
و سوال آخر اینکه سرعت روزانه همه این سرویس ها با هم برابر هستش ؟ هیچ فرقی تو باز کردن صحفات و ... ندارن با هم ؟
ممنون میشم کسانی که این سرویس ها رو دارند به سوالاتم جواب بدن
مثلا اگر به شخصه بدونم تو ساعات رایگان میشه حداقل 5 تا 6 گیگ با سرویس 256 بدون دردرسر دانلود داشته باشم همین سرویس رو انتخاب میکنم
دوست عزیز پست دادن اینجا هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
همون لحظه باهاشون تماس بگیر و 4تا بارشون کن هرچی بهت گفتن هم زیر بار نرو
چندبار اگه فایده نداشت تو 195 شکایت طرح کن وگرنه آب از آب تکون نمیخوره و دزدیشون ادامه داره...
جواب اینا زنگ زدن و شکایت و اینا نیست زنگ میزنی اونا خوشحال میشن شکایت هم میکنی چون داره با دولت برای ایترنت ملی آشغال همکاری میکنه کاری به کارش ندارن فقط راهش یه چیزه اونم کمپین غیرت دارین مثل من سرویستون تموم شد برین یه شرکت دیگه خودتونو نجات بدین من خودم از الآن تو فکر ایرانسلم 100 گیگ سالانه 175 تومن شبا هم 900 تومن میدی هر وقت لازم باشه تا 5 گیگ میتونم دانلود کنم فقط باید یه 200 بزارم برای مودم که اونم در برابر این همه اعصابخوردی ارزش داره یدونه عکس ندیدم راحت تو تلگرام بیاره...نقل قول:
تا چند ساعت قبل از اینکه سرویستون تموم بشه
اینترنت رایگانه؟؟؟
آره دیگه اونقد دزدی کردن الآن وجدان درد گرفتن هدیه دادن به من و تو گفتن مفته برین لذت ببرین :n02:نقل قول:
چی چی میگی واسه خودت؟؟ :39:
تو میتونی رهبر یه انقلاب بشینقل قول:
امروز روز آخر سرویس شهابم بود از 6 بعداظهر تا 12 شب حدود 3 گیگ دانلود کردم (نه به صورت مدام) حجم نتمم قبل از دانلود کلا 200 مگ مونده بود
ماه قبل هم اینجوری شد که یه 300.400 مگی دانلود بیشتر از حجم نتم دانلود داشتم ولی حساب نشد
گفتم شاید چند ساعت قبل از پایان سرویسو رایگان میکنن
احتمالا شارژ بکنی از حسابت کسر میشهنقل قول:
دقیقا برای منم پیش اومده تا میاد لاگ بندازه میتونی مصرف کنی و اگه حجم یا سرویس جدید بگیری کم میکنه نمیگم آسیا لطف کنه اگه زیاد نباشه حجم استفاده شده برات صفرش کنهنقل قول:
سلام.
دیروز بعد از چند سال اشتراک از مخابرات کوفتی،آسیاتک 512 حجمی و5تا8 رایگان واسه من فعال شد.
اولا که خطم نویزش بالا بود و میگفتن snr باید بالا 15 باشه که مشکلی نداشته باشی.ومجبور شدن 6مگ واسم ببندن.تا10مگ جاداشت بره بالاولی نشد.حالا این هیچ.مشکلی با این قضیش ندارم.
مشکل اصلی وقتی بود که از ساعت رایگانش استفاده کردم وبرخلاف توضیحات پشتیبان آسیاتک که میگفت هیچ کدوم از سرویس های ما سرعت گیر نداره و محدودیتی از isp اعمال نمیشه،متوجه شدم که بعد از دانلود 300مگابایتبا سرعت بالا، سرعتم به60کیلوبایت برثانیه کاهش یافت و رو همون موند!:n03:
تف تو روی درغگوت خو از اول بگو همچین عنیه که من مخابراتم رو نخلیه نکنم:n24:
جالبه که با ریستارت کردن مودم دوباره سرعت رفت بالا و با دانلود 300 مگابایت دیگه دوباره محدودیت سرعت از آسیاتک اعمال شد!
بچه ها روشی هست که بشه بی دردسر مودم هر 20دقیقه ریستارت بشه که این محدودیت نتونه اعمال بشه؟دستورtelnet رو دیدم ولی مثل اینکه روی ویندوز 8 کار نمیکنه:n03:
بله منم وسط ماه سرویسم بود داشتم دانلود می کردم تقریبا نیم ساعت 1 گیگ.دانلود زدم رفتم دیدم. دیدم شده منفیه 1!!!! دیوونه شدمنقل قول:
برنامه bidaar رو دان کنید ایرانیهنقل قول:
ففط یکم تنظیماتش طول میکشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه ؟ :n16:نقل قول:
دوست عزیز متاسفانه تو لیست این برنامه مودم من پشتیبانی نمیکنه که بتونه ریستارتش کنه.مودم من dlink 2740u هستش.:n03:نقل قول:
چیکار کنم حالا؟
شما نصب کنید شاید فرجی شد:Dنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
در ساعت رایگان چالاک حداکثر 10دقیقه سرعت دانلودت به 650 کیلوبایت میرسه و بعدش حداکثر 30کیلوبایت برثانیهنقل قول:
من چلچله دارم.همین داستان بالا که گفتم با این تفائت که به60 میرسه.
چابک 120 میرسه حداکثر
- - - Updated - - -
خب دانلود ونصب کردم که میگم:n03:نقل قول:
یه چیزی جستم،مودمم رو میتونم واسش تعریف کنم ولی باید آدرس ریبوت رو بهش بدم که بتونه اعمل کنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ادرس رو دادم نشد و حتی بدون http هم وارد کردم نشد.شما بلدی ؟
چرا باید با این اوضاع اینترنت یک فایل یکسان رو همزمان چند نفر دانلود کنند؟!دوستانی که در محدوده شمال غرب تهران ساکن هستند و از سرویس آسیاتک استفاده میکنند اگر مایلند پیام خصوصی بدند براشون پیشنهاد همکاری دارم
(سرور ایران و مستقیم کردن لینکها با من - دانلود شبانه با اونها و تبادل فایلهای دانلود شده)
اتفاقا فکر خوبیه که یک سرور بگیرید تمامی لینکها رو که دوستان میخوان مستقیم کنید داخل سرور داخلی که از اونجا دانلود کنن که هم محدودیت دانلود نباشه بخاطر داخلی بودنش و سرعت دانلود بالا باشهنقل قول:
اما خب سرور داخلی هم هزینه ماهیانه داره دیگه و همچنین مستقیم کردنشم باز مشکلات خودشو داره.
هزینه سرور و زحمت مستقیم کردن فایلها با من زحمت دانلود و رسوندن فایلها به من با دوستان ساکن شمال غرب تهران
الان با پشتیبانی آسیاتک تماس گرفتم گفتم شما به من گفتید که از طرف isp تغییر ویا افت سرعتی روی سرویس اعمال نمیشه درصورتی که من این افت رو دیدم.خط من روی 6مگ بسته شده و با 650تا700 کیلوبایت برثانیه دانلود میکنم.به محض اینکه حجم دانلودی از یه حدی(حدودا300مگ) بیشتر میشه سرعت دانلودم افت میکنه و ثابت رو 60 کیلوبایت برثانیه میمونه!
پشتیبانی زیر بار نرفت و گفت از طرف ما هیچ محدودیتی اعمال نمیشه .5صبح که این مشکل واست پیش اومد تماس بگیر تا ببینیم پشتیبانی چی میگه!:n13:
الان سوال من از شما دوستان که از آسیاتک سرویس محدود حجمی گرفتید اینه که ایا این افت سرعتی که گفتم فقط واسه من اعمال شده یا واسه همه این مشکل هست و پشتیبانی دروغ میگه؟؟؟
برای ما هم همه سایتها همینجوریه الاننقل قول:
حقه بازا میگند از زیرساخته درصورتیکه ایرانسل عالی کار میکنه
تف تو گورشون
اسیاتک امروز سه بار قطع شده و الانم تمامی سایتها رو Service unavailable میزنه بجز سایتهایی که داخل ایران هستن در حقیقت اینترانت داریم فعلانقل قول:
در حال حاضر 1544 هم بصورت عمدی به حالت بیزی و مشغول گذاشتن که کسی تماس نگیره چون جوابی ندارن به کسی بدن!!
اسیاتک طبق معمول قطع شده هیچ کس هم اطلاع رسانی نکرده
برای من به غیر ازآسیاتک شاتلم همینطوریه الان یک سایتم اکانت داشتم رفتم نوشته شده بود مورد حمله DDOS قرارگرفته فعلا تا رفع مشکل قادر به ورود نیستین معلوم نیست چی شده امروز
یکی جواب منو بده لطفا:n27:نقل قول:
الان دقیقا همون زمانیه که هیچ کسی تو این وضع زیر بار نمیره مقصر کیه و بدون اطلاع رسانی هم قطع شده و گویا سراسری هم هست چون بچه های اینجا از شهرستانهای متفاوت هستن و بازم دارن میگن قطع هستننقل قول:
دوست عزیز, صبحانه آسیاتک استفاده میکنم که سرعت دانلود از سرورهای داخلی بر حسب کیلو بایت 700 میباشدنقل قول:
کسی ادرس این ربات دارهنقل قول:
اینجور که آسیاتک اطلاعیه داده مثل اینکه واقعا 20 گیگ میده
تا ساعت 9:45 دقیقه قطع بوده است
من های وب دارم با اون وصل شدم و توی انجمن پست ارسال کردمنقل قول:
نهنقل قول:
خوشبختانه که اينجور نيس براي من
مگه 20 گیگ مفته که بده آخه دنبالش نرو این رباتا خیلی کارا ازشون برمیاد :n15:نقل قول: