شنا چند وقته استفاده نکردی؟ من یه سال و خورده ای هست....نقل قول:
البته تصمیم به تمدید هم ندارم، میخوام آنلاکش کنم و از بقیقه اپراتور ها سرویس بگیرم
Printable View
شنا چند وقته استفاده نکردی؟ من یه سال و خورده ای هست....نقل قول:
البته تصمیم به تمدید هم ندارم، میخوام آنلاکش کنم و از بقیقه اپراتور ها سرویس بگیرم
منم دو ساله استفاده نکردم چون دو تا مودم دارم فقط یکیشون طرح داره.البته این طرح های تخفیفی همیشه اینطور نیست مثلا برای من بعد از یه مدت طرح ها حذف میشدن یا مثلا فقط سه ماهه میومد کلا دوره ای تغییر میکنن .ولی اگر بسته ی به صرفه ای برات اومد میتونی هر چند تا دلت میخاد یه جا ازش بگیری .من روی اون مودمم تخفیف 80 درصدی اومد 20 تا بسته خریدم حدودا یک ترابایت از پارسال تا الان هنوز تموم نشده .نقل قول:
سلام. برای من هم خیلی اذیت کننده شده. بعد از تماس با پشتیبانی ایرانسل که نتیجه نداد به سایت 195 شکایت کردم ببینم چی میشه.نقل قول:
سلام
بعد از سالها میخوام از adsl دل بِکَنم بره
یه مجرب به من بگه ماکزیمم سرعت دانلود با دانلود منجر روی TD-LTE ایرانسل چقدره؟ واینکه اگه تفاوت آنچنانی با +4G نداره سوییچ کنم رو همین +4G
:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشه ای از نظرات مردمه
واقعا گیج کننده س.
۴g+ بهترهنقل قول:
و اینکه احتمالا پشیمون میشی!
من خودم مجبور بودم گرفتم،
در کل واسه من stable نبود... خوب و بد زیاد داشت
سلامنقل قول:
ممنون دوست من
خودت اوضاع و احوال اينترنت كشور رو ميبيني ديگه
همه جاي دنيا رقابت بر سر انتخاب بين خوب و خوب تره. ولي اينجا انتخاب بين بد و بدتر !
پس TD-LTE با اين قيمتهاي نجومي مودم هاش كه هيچ آپشن خاصي هم ندارن و چنگي هم به دل نميزنن رو پيشنهاد نميكني. TD-LTE كه جالبه شركتها ميگن الا و بلا فقط بايد از اين مودم من استفاده كني و لاغير :thumbsdow . اين در صورتيه كه بايد گفت تو اگر كارِت خيلي درست بود روي هر سخت افزاري بايد بتوني سرويست رو ارائه كني نه كه دنبال انحصار طلبي باشي و منفعت حاصل از اون. ايرانسل همينه. مبين نت همينه. ماهان همينه. آسياتك مزخرف همينه و همينطور بقيه...
من منطقه تهرانپارسم وضعيت انتن بد نيست ولي واقعاااااااا مردد هستم
من اکباتانمنقل قول:
دقیقا درسته...
یه دلیل دیگه که میگم td نگیر، درسته شاید یکم هزینه مودم کمتر باشه ، اما به جاش مجبوری از ایرانسل سرویس بگیری....
این ایرانسل چرا اینطوریه هر وقت تست میگیرم سرعت بین ۲۰ تا ۳۰ مگابیته هیچ وقت بیشتر نمیشه ، ینی تعداد کاربرانی که ساعت ۶ صبح از نت استفاده میکنن به اندازه ی کاربراییه که ساعت ۹ شب استفاده میکنن؟ سرعت باید تو ساعات خلوت بالاتر بره ولی این نمیره بعضی وقتها تا زیر ده مگ هم پایین میاد
نحوه محاسبه شبانه شدیدا مشکل داره. دیشب ساعت ۱۲ یک بسته ۱۲۰ گیگ گرفتم. تنظیم کردم از ساعت ۳ شروع کنه ۵ گیگ رو دانلود کنه. صبح ساعت ۱۰ چک کردم حدود ۳ گیگ از حجم اصلی بسته کم کرده بود. هیچ وسیله ای هم به شبکه وصل نبود. دانلود هم ساعت ۳ شروع شده و ۴ تموم شده بود و استندبای شده بود.