طرح آزادسازی تعرفه اینترنت تا پایان شهریور (بخوانید دزدی جدید و بیشتر)نقل قول:
ظاهرا 16 مگ حدودا 50 60 گیگ حجم ماهانه داره و 8 مگ 30 40 گیگ و همین طور به پایین , قیمت ها هم همون قبلی ها هستند.
Printable View
طرح آزادسازی تعرفه اینترنت تا پایان شهریور (بخوانید دزدی جدید و بیشتر)نقل قول:
ظاهرا 16 مگ حدودا 50 60 گیگ حجم ماهانه داره و 8 مگ 30 40 گیگ و همین طور به پایین , قیمت ها هم همون قبلی ها هستند.
تایم اوت و قطعی وصلی این 1 هفته شدیدا زیاد شده رسما وسط گیم وو.....تایم اوت میده باز دوباره درست میشه!صبح ظهر شب فرقی نمیکنه!!
از اونطرف هم بعضا نمی تونی twitch رو هم نگاه کنی!!!
موندم مشکل سراسریه یا نه من خطم نویز داره و....
سلام چقدر طول میکشه تا یه خط از رانژه پارس آنلاین در بیاد
بستگی به مرکز مخابراتی داره. معمولن 48 تا 72 ساعتنقل قول:
امروز دفتر پارس انلاین زنگ زد گفت تعرفه ها قراره گرون شه اگه دوست دارید سرویس 1 ساله تمدید کنید
کسی میدونه تعرفه ها جدید حدودن چند گیگ حجم دارن ؟
خاک برسر پارس آنلاین پیشنهاد داده یکساله 96 گیگ 150 هزارتومان
چقدر داغون شده این پارسانلاین
چند ساله دارم فقط تا موقعی که ساعت شبانه ش از 1 تا 7 بود خوب بود (که باگی هم داشت که میشد از 12:35 تا 7 دانلود کرد)
سرعتش افتی نداشت و ثابت بود
الان هر روز بد تر از دیروزه همش قطع و وصل میشه سرعت خط رو هی بر میدارن تغییر میدن
کارشناساشون هم که همه گاگول فقط یه چیز بهشون یاد دادن که هر کی زنگ بزنه بگن تلفن و اسپلیتر رو در بیارید و دوباره امتحان کنید یا مودم رو ببرید سر خط وصل کنید.
یعنی محاله اشکال از خودشون و کیفیت سرویس دهیشون باشه حتماً حتماً مشکل از مشتریه
:n21::n21::n21::n21:
دوستان پارس آنلاین پرفایل گیم داره ؟ وضعیت پینگش چجوریه ؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم شب ها از ساعت ۸ ۹ به بعد که دیگه هر چند دقیقه قطع میشه عملا بی استفاده شده اینترنتنقل قول:
پشتیبانی هم اینقدر زنگ زدم خسته شدم هیچی حالیشون نیست فقط چندتا جمله یادشون دادن اینا هم همونا رو تکرار میکنن
زنگ میزنی سلام که میکنی میگه مودم رو ببر سر خط
پروفایل گیم دارهنقل قول:
پینگش خوبه و در زمینه پینگ جزو بهتریناست اما اخیرا مشکلات عجیب و غریبی پیدا کرده مثل ۲۰ ۳۰ بار یا شایدم بیشتر قطع و وصل شدن در طول روز، کاهش سرعت دانلود و آپلود(مخصوصا آپلود که برای بازی آنلاین خیلی مهمه)٬ نوسان SNR و ...
البته ممکنه این مشکلات برای خیلی ها هم وجود نداشته باشه