برای ما n00b ها یه شفاف سازی کنید اینا چی هستند :31:
این Burn In چیه ؟ درایو چیه ؟ لامپ برای چیه ؟ چرا منو تو این موقعیت قرار میدید ؟ :31:
Printable View
برای ما n00b ها یه شفاف سازی کنید اینا چی هستند :31:
این Burn In چیه ؟ درایو چیه ؟ لامپ برای چیه ؟ چرا منو تو این موقعیت قرار میدید ؟ :31:
میگم کدوم مدل hd25 منظورت هست ؟ چون چند مدل هست ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرقایی با هم دارن؟
لطفا این سه مدل بالا و px 200 II رو با هم مقایسه کامل بکنید (از همه لحاظ ، ظاهر ، کیفیت ، قیمت ، راحتی و ....) و نتیجه رو بگید چون قصد خرید یکی از این مدل ها رو دارم
این برند نمایندگی ای داره که برم از اونجا بخرم ؟!
راستی از کجا بخرم که مطمئن باشه و جنس تقلبی نده و قیمتش هم منصفانه باشه!
اگه نمیشه اسم مغازه و آدرسش رو بزاری برام پیام خصوصی بفرست.
کارت صدای پرتابل یا اکسترنال هم موجود هست ؟ اگه آره بهترینش چیه ... و قیمتش ... ( تو ایران هم موجود باشه )
نقل قول:سلام. متاسفانه هیچکدام از این مدل ها را تست نکرده ام و فقط با توجه به اطلاعات موجود در سایت های معتبر نا حدودی شما را راهنمایی می کنم. اساتید اگر مشکلی مشاهده فرمودید عنوان کنید.
مشخصات HD 25- SP II:
Cable length : Approx 10 ft. 3 mContact pressure : Approx. 3 N supraauralEar coupling : On-the-earFrequency response (headphones) 30 - 16,000 HzJack plug : 3.5/6.3 mm stereoLoad rating : 200 mW stereoMax. sound pressure level (active) : 114 dB (1 kHz, 1 Vrms)Nominal impedance : 60 ΩTotal harmonic distortion (THD) : <0.4%
Transducer principle : Dynamic, closed
مشخصات HD 25 -1 II:
Cable length : Approx 5 ft. 1.5 mContact pressure : Approx. 2.5 NEar coupling : On-the-earFrequency response (headphones) : 16 - 22,000 HzJack plug : 3.5/6.3 mm stereoLoad rating : 0.2 WNominal impedance : 70 ΩSound pressure level (SPL) : 120 dBTotal harmonic distortion (THD) : < 0.3%Transducer principle : Dynamic, closed
HD 25 Originals هم مشخصات مدل بالا را دارد و فقط رنگش فرق می کند و آرم معظم Adidas روی آن نقش بسته است!
مهم ترین تفاوت ها:
HD 25-1 II - 70 Ohm impedance; 1.5 meter cable with right-angle miniplug, 16 - 22,000 Hz frequency response
HD 25-SP II - The cheap version of the HD 25, without split headband; 60 Ohm impedance; different driver. This headphone sounds significantly different and not good, and is not recommended, 30 - 16,000 Hz frequency response, 3 meter cable
شکل Headband دو مدل با هم تفاوت دارد و من فکر می کنم HD 25 -1 II راحت تر باشد.
*برای استفاده از HD 25 بهتر است از آمپ استفاده کنید در حالی که برای PX 200II که هدفون پرتابل به شمار می رود نیازی به استفاده از آمپ ندارید و با پلیر پرتابل به راحتی درایو می شود.
*HD 25 Originals کیفیت ساخت بالاتر، عمر و دوام بیشتر، Isolation قوی تر، حجم صدای بیشتر و قوی تر، قابلیت جایگزینی بعضی قسمت ها و قرار گیری بهتری روی سر نسبت به PX200 II دارد.(head-fi.org)
*از نظر ظاهر PX 200II از HD 25- SP II زیباتر و شیک تر است، به خصوص در رنگ سفید.
برای خرید هم می توانید به نمایندگی نامداران مراجعه کنید. (فکر کنم HD 25- SP II را موجود نداشته باشند)
آدرس برای خرید اینترنتی و استعلام قیمت:
آدرس مغازه را هم PM می کنم.
موفق باشید.
سلام. بله چند مدل از Creative و Asus موجود است.نقل قول:
کارت صدای پرتابل یا اکسترنال هم موجود هست ؟ اگه آره بهترینش چیه ... و قیمتش ... ( تو ایران هم موجود باشه )
Creative Sound Blaster Digital Music Premium HD
مدل بالا را به قیمت 250 هزار تومان 4 ماه پیش تهیه کردم.
اما یکی از بهترین مدلهایی که می توانید تهیه کنید مدل Creative Sound Blaster Titanium HD است که متاسفانه از قیمتش اطلاع ندارم. این مدل اکسترنال نیست و از طریق PCIe متصل می شود ولی بهترین مدل Creative است.
ممنون ولی متاسفانه لپ تاپ دارم برای همین پرسیدم اکسترنال موجود هست یا خیر ... فرق m50 و hd280 رو ذکر میکنید ؟ به غیر از بیس بالا که برام مهم نیست ...
دوستان این که تو ولوم های بالا صداها جوری تیز بشن که به گوش ضربه برسونن طبیعی هست یا ضعف هدفون هست؟
دوستان کسی میدونه منظور از اینکه بعضی هدفون ها صدای dark دارن چیه ؟
سلام. بندهفقط صدای M50 را تجربه کرده ام. M50 صدای گرم و بیس قوی دارد ولی HD280 صدای سرد و بیس متعادل و کنترل شده.نقل قول:
از نظر کیفیت ساخت M50 چندان مناسب نیست ولی HD280 بهتر به نظر می رسد.
خیلی ها اشاره می کنند که صدای مید در M50 پس از مدتی ضعیف تر می شود ولی در HD280 صدای مید به عنوان برگ برنده محسوب می شود.
در صدای های سنهایزر برنده است اما به علت بی تجربگی نمی دانم اختلاف چقدر است.
در Soundstage مدل M50 برنده خواهد بود و تا حدود دو برابر قیمت خودش رقیب ندارد.
موفق باشید.
سلام. بستگی به نوع آهنگ و هدفون دارد. مثلا" گاهی در موسیقی الکترونیک آنقدر صدای های تیز در نظر گرفته می شود که شما با هر هدفونی گوش کنید اذیت می شوید که طبیعی است. ولی خیلی وقت ها دلیل این امر خود هدفون است. مثلا" 90% مدلهای فیلیپس این مشکل را دارند یا Klipsch S4 در ولوم های بالا این مشکل را دارد. البته کفه ترازو به سمت هدفون سنگینتر است.نقل قول:
موفق باشید.
سلام. هدفون هایی صدای Dark دارند که صدای زیر یا Treble کمی تولید می کنند. در مقابل هم هدفون های Bright هستند که صدای زیر (به نوعی های) زیادی تولید می کنند مثل بعضی از مدلهای Grado و Beyerdynamic .نقل از head-fi.orgنقل قول:
راستی این پست جامع rezaomido عزیز هم بخوانید:
موفق باشید.
چون مگین تو ولوم های بالا:نقل قول:
1. شایع هست ولی طبیعی نیست
2.میتونه ضعف منبعتون باشه:
چون تولید فرکانس های پایین توان زیادی لازم دارند و برخی مواقع منبعمون از پس تولید توان لازم بر نمیاد(clipping) بنابراین صداهای فرکانس پایین ضعیف میشن ولی فرکانس های بالا به قوت خودشون باقی میمونند.
تو این موارد معمولا میگن صدا تیز شده
ولی بیشتر مواقع ضعف هدفونه:
3.یه سری از هدفونها هستند که در کل صدای تیزی دارند و تو ولومهای بالا این تیزی آزاردهنده تر مشخص تر میشه
4.اکثر driver ها توی تولید صدای زیر مشکلی ندارند ولی برای فرکانسای پایین بستگی به طراحیشون و طول درایورشون محدودیت دارن این محدودیت باعث میشه که سطح صدای بیس از یه حدی بلندتر نشه ولی سطح صدای زیر محدوده ی خیلی بالایی داره پس سطح صداش زیاد میشه ولی بیس همونقدر میمونه و میگیم صدا تیز شده.:44: