سلام .. ایشون گفتند حجم فیلم 12 گیگابایت است و حرفی از بیت ریت که به گیگا بیت است نزدند
Printable View
سلام .. ایشون گفتند حجم فیلم 12 گیگابایت است و حرفی از بیت ریت که به گیگا بیت است نزدند
سلام .. ایشون گفتند حجم فیلم 12 گیگابایت است و حرفی از بیت ریت که به گیگا بیت است نزدندنقل قول:
ديگه بدتر حجم بلوري فيلم فقط براي نسخه فيلم 47 گيگ هست و براي قسمت هاي اضافي ديسك ديگر موجود است.نقل قول:
من گفتم تا فكر نكنيد با اين كپي ها ميشه صدا تست كرد
سلام ، دوستان من یه LG LH-871 خریدم، منتها فرمت های HD و mkv رو پخش نمیکنه !
بنظر شما راه حلی وجود داره ؟
با توجه به اینکه ورودی HDMI هم نداره، نمیشه بهش لپتاپ یا پلیر دیگه ای وصل کرد
میشه فقط دستگاه پلیر رو عوض کرد و بلوری پلیر خرید ؟
نه نمی تونید پلیر رو عوض کنید.پلیرتون چه ورودی هایی داره؟اپتیکال هم نداره؟نقل قول:
ممنون .منظورم رو بد رسوندم من کلا یک دستگاه دارم که ایکس باکس هست و اون یکی که گفتم هارد اکسترنال هست که مستقیم به تی وی وصله .در کل منظورم این بود که از خروجی اپتیکال تی وی می خوام صدارو بدم به ورودی اپتیکال سینما خانگی ..همون یکی هم کافیه چون ایکس باکس با hdmi <صله به تی وی ..بازم شما که وارد تری ببینید مشکلی که درست گفتم یا نه؟نقل قول:
پس لازمش اینه که برم برند های مختلف رو تست کنم.
ولی اگه تو رنج قیمت 600 تومن یه سینما خانگی از برند خاصی حالا سامسونگ یا ال جی یا سونی یا ایکس ویژن و... هر برندی سراغ دارید که حدااقل یه ورودی اپتیکال داشته باشه و کلا صدای بهتری نسبت به برند های دیگه داره معرفی کنید .چون تو فروشگاه ها نمی شه درست صدارو تست کرد تا نیاد تو خونه ادم متوجه نمی شه مخصوصا اینکه همه باندها رو کنار هم می زارن .
یه سوال دیگه هم داشتم شاید خیلی ابتدایی باشه ولی صدای دالبی منظورشون اینکه که ورودی اپتیکال داره یعنی همون 5.1 رو می گن؟ که دو تا باندش پشت قرار می گیره؟ رو مشخصات یه سری سینما خانگی ها نوشته مثلا دالبی 2 و صدای 3 بعدی و ... من متوجه نمی شم اینا چه فرقی دارن با هم دارن برای بازار گرمی هست یا .... می خوام اگه با 600 تومن چیزی خوبی نمی شه خرید عجله نکنم..
خب با 600 تومن می تونی سینمایی بگیری که یه ورودی اپتیکال داشته باشه.ولی تو این بازار نمیشه چیز خیلی خوبی خرید.به عبارتی می تونید یک مدل حداقل بگیرید.بهتر بودجتون رو افزایش بدید.مثلا تا یه تومن تا بشه مدلی با صدای بهتر و با کیفیت تر تهیه کرد.نقل قول:
در مورد سوال آخر شما تحت تاثیر تبلیغات شرکتها قرار نگیر.اپتیکال می تونه صدای 5.1 انتقال بده.دالبی 1 و 2 و 3 هم نداره.
عمده این حجم بالای بلوری ها به خاطر داشتن ترکهای صوتی مثلا تا 12 زبان و زیر نویس میباشد . که در نسخه های ریپ شده فقط یک ترک صوتی DTS استفاده میشه .نقل قول:
من نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم !!! :))
اینو در جواب دوستمون میگذارم اینجا
سلام،نقل قول:
نوشته شده توسط midnight1234
ورودی اپتیکال داره،که میشه ----- رو بهش وصل کرد.
خروجی HD هم داره ! ورودیشو نداره !
منتها خروجی HD چندان کاربرد نداره ، چون خود دستگاه فایل های HD رو اجرا نمیکنه !
این مدل ماله نیمساله دوم ساله پیشه،ما هم با پرسیدن از نمایندگی ها پیدا کردیم، فکر میکنم مشکل پیدا بشه .
در کل ، بد نیست ، راستش صداش رو تا آخر بلند نکردم،اما بد نیست.بلندگو های عقبش بی سیم اند،چند وقت یه بار یه لحظه قطع و وصل میشه،اونطور که متوجه شدم.
فکر میکنم تو دستگاههای جدید این مشکلا برطرف بشن.
ولی بنظرم شما هر دستگاهی خواستید بخرید،به فرمت هایی که اجرا میکنه توجه کنید،فک میکنم بین همه ی برند ها ، سامسونگ فرمت های بیشتری اجرا کنه ، حالا بازم خودتون باید چک کنید.
ما اینو 860 تومن خریدیم.
بازم اگه سوالی داشتید ،من هستم.
ورودی اپتیکال داره ، اما ورودی HDMI نداره !نقل قول:
پلیر رو چرا نمیشه عوض کرد ؟ یعنی با بلندگوها همخوانی پیدا نمیکنه ؟!