این عکس که نشون میده شما طرف رو add کردی و باید بمونی تا اونم هم تایید کنهنقل قول:
Printable View
این عکس که نشون میده شما طرف رو add کردی و باید بمونی تا اونم هم تایید کنهنقل قول:
اون نیست دوست عزیز من خودم با دوتا ایدی میام بالا اونو اد میکنم بازم نمیشه
گزینه ای چیزی نیست بزنم درست بشه on ya off گزینه ای هست مرا از این بدبختی نجات بدین
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
حاضرم یوزر پسوردمم بدم یکی درست کنه
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
id=e_salimpour
شاید از نسخه یاهوته. یا ویندوز.نقل قول:
یاهو رو عوض کن.
ممنون از جوابهای شما فکر کنم موقع ثبت نام با ساکس ثبت نام کردم zip postical زدم به خاطر اون شاید باشه
من پسوردم بدم کسی میتونه بره تو privacy درست کنه
نقل قول:
دوست عزیز
من نمی دونم مشکل کار کجاست
ولی این رو می دونم از اینی که گفتی نیست و ربطی نداره
نیازی هم نیست پسووردت رو به کسی بدی
اگه کسی بدونه مشکل از کجاست و راهنماییت کنه، خودت هم می تونی درستش کنی
دوست عزیز.
شاید شما اونی که می خوای ادد کنی، ایگنور ت کرده (ignor)
یا شاید شما اونو ایگنور کردین.
برای این کار از منو Messenger گزینه Preferenes یا Ctrl + Shift + P رو بزنید.
از تب Ignor List ای دی مورد نظز رو از اوون لیست اگه هست پاک کنید.
این کار باید رو هر 2 تا ای دی انجام بشه.
بازم اگه نشد بگین کمک کنم.
اینم ss:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده می خوام از کلیه مکالمات یا همون چت های انجام شده در یاهو یه بک اپ داشته باشم مثلا بتونم میلش کنم به ادرس میلی یا هر روش دیگر ایا راهی هست ؟؟
سلام.نقل قول:
از منوی Messenger
به Preferences برین..
به Conversation history برین
اونجا تیک گزینه ی " keep a history of my conversations " رو بزنید
این برای همیشه ذخیره خواهد شد چه شما خونه باشید چه بیرون باشید. چون که در دیتابیس یاهو ذخیره میشه در سیستم شما ذخیره نمیشه.
ازین به بعد تمام اطلاعات چت ها و آفلاین ها نگه داری خواهد شد ، البته فقط درحالتی که از یاهو مسنجر به عنوان نرم افزار
Instant messaging استفاده کنید.
با زدن دکمه Conversation history تمام اطلاعات گذشته رو میتونید ببینید..
موفق باشید.:40:
گلم مشگل این نبود بنده از مسنجر استفاده نمی کنم از طریق خود سایت می رم داخل و چت می کنم این چتها هم اکثرا مال حداقل 1 هفته پیش هست الان وقتی داخل سایت اصلی میرم پایین میل های ورودی ( این باکس) کانورسیشن همه سوابق چت موجوده درسته!!
حالا دنبال راهی هستم این چتها و ارتباط های انجام شده رو مثلا بصورت میل برای خودم فوروارد کنم ( یا هر میل دیگری) یا هر روشی که بتونم این متنها رو به میل دیگه یا داخل مثلا پی دی اف یا حتی ورود افیس بدون باز کردن تک تک اونها زخیره کنم.