Kaspersky Internet Security 2011نقل قول:
Printable View
Kaspersky Internet Security 2011نقل قول:
ممنون
ولی کاش میشد معمولیش هم بزاری:10:
خدمت شما دوست عزیز :نقل قول:
:11:کد:http://download.softpedia.com/dl/1a9f3622ce78b277d7a6125c782ab156/4c19f58b/100001932/software/antivirus/kav11.0.0.232en.exe
با سلام.دوستان من الان رو سیستم kis9.0.0.736en دارم.میخواستم بدونم اخرین ورژن چنده؟و چه چیزهایی بهبود پیدا کرده.
11.0.0.232 کلا ورژن عوض شده.نقل قول:
ویژگیهای نسخه جدید:
- بهبود استفاده از تکنولوژی Sandbox به صورت ایجاد یک محیط مجاری برای اجرا و تست کردن یک فایل بدون آسیب به سیستم عامل
- قابلیت استفاده از Sandbox برای مرورگرهای وب
- امکان تشخیص سایت بانکها و مراقبت از اطلاعات کاربر در هنگام کار با این سایتها
- استفاده از Kaspersky URL Advisor برای مسدود کردن سایتهایی که به سیستم شما آسیب می رسانند
- سوئیچ کردن به حالت امن در هنگام مرور سایتهای مشکوک
- امکان Geo Filter جهت مسدود کردن دسترسی به دامین های غیر امن منطقه ای با توجه به سطح امنیت
- بهره گیری از اطلاعات نرم افزارهای ثبت شده در شبکه کاسپراسکی جهت برخورد با انواع نرم افزار در ویندوز
- امکان استفاده کاربران ویندوز ویستا از Gadget مخصوص این برنامه برای کنترل امنیت سیستم
- استفاده از System Watcher جهت زیر نظر داشتن قسمتهای مختلف سیستم و برگرداندن تغییراتی که ویروس روی ویندوز می گذارد
- امکانی جهت تشخیص ساعات بیکاری سیستم و انجام وظایف لازم در آن زمان
- امکان کنترل درخواستهای مشکوک از DNS
- اسکن انتقال اطلاعات از طریق FTP علاوه بر HTTP
- بهبود امکان ساخت دیسک نجات با قابلیت رایت روی CD و USB
- استفاده از تکنولوژی پیشرفته حذف آلودگی از فایلها
- بهره گیری از امکان Anti-Phishing جهت تشخیص اجزای آلوده یک صفحه اینترنتی
- بهبود رابط کاربری از چندین جهت
- اضافه شدن امکانات برای استفاده از Ruleها برای نرم افزارها و دسترسی ها
- بهبود یافتن امکان Parental Control برای زیر نظر گرفتن پیامهای رد و بدل شده از طریق مسنجرها
- بهبود تکنولوژی ضد اسپم برای نرم افزارهای مدیریت ایمیل
و ...
کسی نیست جواب مارا بده :19::19:نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم شما تو قسمت نتورک مونیتور تیک قسمت scan encrypted connections رو گذاشتین و داره همه سایتها رو از نظر ssl مانیتور میکنه. شما اون تیک رو بردار شاید درست شه. اگه کامل نتونستم توضیح بدم شرمنده چون تو کسپر2011 اینجوری هست 2010 رو نمیدونم دقیقا کجا باید بری.
من نسخه 11.0.0.232 Kaspersky Internet Security را نصب کردم و آپدیت هم میشه می خوام ببینم چطوری می تونم آپدیتها را از سیستم خودم به یک سیستم دیگه منتقل کنم از برنامه KasperskyUpdater هم استفاده کردم ولی تو برنامه نسخه 2011 را نداره آیا روش خاصی هست ؟
تنها راه اینه که وارد تنظیمات آپدیت شوید و تیک سیو شدن اپدیت هارو بزنید سپس یک مسیر برای جمع آوری اپدیت ها بدید.نقل قول:
این پوشه میتونه بک اب گیری اپدیت و برای جابه جایی استفاده شه.
فقط این مهمه که این تیک رو بزنید 150 مگ اپدیت اولیه دارید بعد حالت عادی میشه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من اگه بخوام کسپر رو هر روز آپدیت کنم مثل نود 32 آپدیتهای جدید رو دانلود میکنه یا . . . . .؟
آخه هر آپدیت زمان زیادی میبره نسبت به نود 32