سلام دوستان
در word، بخشی به نام
اضافه کردن توضيح (Comment) به متن وجود داره. می خواستم بدونم که در آفیس 2007، این امکان کجاست؟
متشکرم
Printable View
سلام دوستان
در word، بخشی به نام
اضافه کردن توضيح (Comment) به متن وجود داره. می خواستم بدونم که در آفیس 2007، این امکان کجاست؟
متشکرم
برای اینکار باید وورد 2010 رو باز کنی و وقتی میخواید فایل رو سیو کنید، با فرمت ورد 2003 سیو کنید. save as رو بزنید و بعدش از اون پایین (save as type) باید Word 97-2003 document رو انتخاب کنید. به این حالت میگن compatibility mode. اگه دقت کنی بعد از اینکه اینکارو انجام دادی، اون بالا روی title bar مینویسه compatibility mode. (پسوند فایلهای 2007 و 2010 docx هستن و 2003 پسوندش doc ) از این به بعد وقتی میخواید توی 2010 (و یا 2007) چیزی تایپ کنید که با 2003 سازگار باشه، باید به این روشی که گفتم سیو کنید.نقل قول:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM --------
من الان 2010 رو دارم، 2007 یادم نیست کجا بود اما فکر نکنم فرقی داشته باشن. توی 2010 از اون بالا باید بری توی تب review و بعدش new comment رو بزنی.نقل قول:
سلام دوستان اگر بخاهیم در 1 صفحه ی aAورد مثل صفحه ی کتاب در حالت افقی چیزی بنویسم که از هم کاملا مجزا باشد و حاشیه همداشته باشد باید به چه صورت عمل کنیم
سلامنقل قول:
من متوجه منظورتون نشدم!!!
یعنی یه صفحه A4 به صورت دو صفحه مثل کتاب تقسیم بشه و شماره گذاری بشه ؟
اگه منظورتون اینه ... برید به Page layout>page stup و فلش کناریش رو باز کنید.
تو پنجره Page setup منوی Multiple pages رو باز کنید و بزارید رو Reverse book fold و OK کنید.
(با این کار یک صفحه A4 به دو صفحه A5 تقسیم میشه.
بعد اینکار برای گذاشتن حاشیه هم قسمت Page Border هر حاشیه ای که انتخاب کنید برای هر صفحه اعمال میشه.
اگه سوالتون غیر از این مورد بود واضح تر بفرمایید.
از راهنماییتون ممنون فکر می کنم همین باشه ولی نمیشه هر کار می کنم صفحه تو حالت عمودی میمونه افقی نمیشهنقل قول:
نقل قول:
درود بر تو
دوست عزیز وقتی رفتی تو page Layout اول به Orientation برو از اونجا Landscape رو بزن تاصفحه افقی بشه یا اون پایین صفحه سمت راست حالت draft روبزن پس از اون به روشی که استاد گرامی sharifdorsa گفتند ادامه بده امیدوارم این جوری بشه .
با سلام .
میخوام توی ورد یه ارایه ای با ابعاد بیشتر از 3 *3 رواز قسمت equation وارد کنم ولی نمیدونم باید چی کار کرد .
با تشکر .
سلام دوستان
من دونبال فونت lotus میگردم .ممنون میشم کمکم کنید.همجا b lotus هست.اما من lotus خالی میخوام.ممنون
سلام
من میخوام در WOrd 2003 بصورت چندستونی بنویسم بعد وقتی از منوی Format Column رو میزنم دو ستون میخوام انگلیسی بنویسم میزارم رو Right-to-left ولی متاسفانه درست نمیشه تصویر زیر رو ببینید
درست نمیشه یعنی میخوام از ستون اول بنویسم ولی میره رو ستون دومکد:http://up98.ir/upload/server1/m7pmjtbs5doesas7l4sd.jpg
لینک دانلود از 4shared :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/8uQ4FiE0/LOTUS.html