سلام یک آمپ براش واسم معرفی کن دوست عزیز قیمتش روهم بده بی زحمتنقل قول:
سلام یک آمپ براش واسم معرفی کن دوست عزیز قیمتش روهم بده بی زحمتنقل قول:
سلام دوست عزیز چقدر می خواید هزینه کنید ؟امپو فقط برای همین اسپیکر می خواید بعدا نمی خواید کامپ یا اسپیکره دیگه ای اضاف کنید؟نقل قول:
سلام به دوستان میخواستم بپرسم این تنظیمات lpf و hpf که تو پخشم هست به چه دردی میخوره ؟
میشه یکم در موردش توضیح بدین که مثلا تو چه رنجی باشه مثلا واسه کیفیت خوبه یا تو رنجی باس میده کلا یه راهنمایی ؟
سلامنقل قول:
HPF مخفف High Pass F i l t r هست.یا هیلتر بالا گذر.به این معنی که وقتی شما از روی پخش یا آمپ فرکانس Cut Off ی رو انتخاب میکنید مثلا 80Hz فرکانسهای زیر 80 ضعیف میشن و این ضعیف شدن بسته به شیب کات آف کراس اوورتون که از 6dB/Octave شروع میشه تا 36dB/Oct که تو سیستمهای نتورک دارای پروسسور استفاده میشه داره.پس فرکانسهای بالای 80 میره برای اسپیکر.
LPF مخفف Low Pass F i l t r هست وعکس های پس عمل میکنه.یعنی فرکانسهای بالای 80 هرتز ضعیف و مابقی فرکانسهای زیر 80 هرتز به اسپیکر ارسال میشن.
گوش ما از 20 الی 20 کیلو هرتز رو اگر سالم باشه میشنوه. فرکانسهای پائین(بم) که توسط ساب ووفرها اجرا میشن همون Bass و Low Bass هستند.
فرکانسهای میانه Mid Rangeصداهای ووکال و صدای خواننده یا دیالوگها هستند
فرکانسهای بالا مخصوص تیوترها هستند.
پس یه سیستم خوب باید توانائیه اجرای تمامی فرکانسهای دامنه شنوائی مارو داشته باشه.
امیدوارم کافی باشه.
البته اینهائی که تو ایران آمده تایونای هستند و خوبی که DLS داره قطعاتش به صورت CKD وارد میشه اگر تیوتر یا ووفر آسیب ببینه کلا تعویض میشن.نقل قول:
ضمنا قیمت هم کاهش پیدا کرده. 280 تومن.
شما باید کامپوننت تهیه کنید. البته جمع کردن سیستم SQ خیلی گرونتر و پر هزینه تر از سیستم SPLهست.چرا که باید قطعات با وسواس بیشتری انتخاب شوند.آمپلیفایرهای با کیفیت ساخت بالا با دمپینگ مناسب و متریال مصرفی مرغوب.من تصور نمیکنم با این بودجه بتونید صدای دلخواهتون رو گوش کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
نه هیچ چیز دیگه ایی نمیخوام اضافه کنم فقط برای همین اسپیکر میخوام
بودجه واسه آمپ بین 100 تا 200 تومن هست
چرا عزيز دوستت داريم، شايد كسي جواب سوالتونو نميدونه، منم كه خودم اين ضبطو ندارم و جواب اينا رو نميدونم ولي يه سوال دارم كه شما جوابشو ميدوني، اين 8016 پنلش موتوريه؟ :27: يعني وقتي ميخواي سي دي بذاري پنل موتور داره زيرش خودش ميره كنار يا بايد دستي اين كار رو كرد؟:20:نقل قول:
نه به جان خودم هیشکی دوسم نداره . والا اینجا تا الان n نفر گفتن که 7016 و 8016 دارننقل قول:
اما پاسخ شما
ببین دوست گلم من تابحال خودم cd نذاشتم داخلش . اما هروقت خواستم درش بیارم یک دکمه ای رو دستی زدم و پنل شروع کرده به باز شدن به سمت پایین بعد من پنل رو جدا کردم
از این جهت احتمالا پنلش موتوریه دیگه ! نمی دونم والله من خودم موتوری حس نکردم :13: بنظرم مکانیکی میاد پایین . بهرحال اینکار رو باید دستی انجام بدید و با دکمه روی ریموت اون درب باز بشو نیست
ولی کلا cd دیگه کاربرد نداره
بنظر خودم نقطه ضعفش
1- منوی توو در توو و پیچیدشه
2- بعضی از فلش ها رو نمی خونه . البته اغلب فلشهای مارکدار رو می خونه اما در مورد فلش های بالای 16 گیگ و متفرقه ، یکی درمیون گیج میزنه !
در کل خودم بر می گشتم به قبل از خرید احتمالا یکی از محصولات پایونیر یا jvc رو می خریدم . برای من صرفا بلوتوث اهمیت داشت ولاغیر
پ.ن : اینجوری جواب میدن . یاد بگیرید دوستان :11:
سلامنقل قول:
وقتی میخاید پنل را بدید سر جاش دکمه میزنید یا با دست برمیگردنید سر جاش؟
اینطوری میشه فهمید برقیه یا نه؟
ممنون
با دست باید برش گردونم سرجاشنقل قول:
آقا کسی جواب سوالات ما رو نداشت ؟
سلامنقل قول:
چه سوالی؟