ایرانسل بسته های نامحدود حذف کرد :n04:
لعنت به این سیستم مخابراتی ایران
حالم بهم می خوره از این مملکت بی در و پیکر
همه چیزروهواست هرکی هر چی دوست داره اجرا می کنه
همه دزدان
Printable View
ایرانسل بسته های نامحدود حذف کرد :n04:
لعنت به این سیستم مخابراتی ایران
حالم بهم می خوره از این مملکت بی در و پیکر
همه چیزروهواست هرکی هر چی دوست داره اجرا می کنه
همه دزدان
گور خودشو کند . همه به سوی همراه آخر:n05:نقل قول:
خاک بر سر این شرکت ایرانسل که عوض اینکه مشتری مداری کنه داره همه رو فراری می ده
فقط بسته شبانه ایرانسل خریدار داشت که اونم ب فنا دادن
من که مدتهاست همراه اول شبانه می زدم و اینستاگرامم شیلتری نکرده نصفشو می تونه مشتری هاشو بعد این گند همراه اول اضافه کنه که البته اگه اونم ادم باشه!!!!
ممنون بابت اطلاع رسانی. بهتره که قبل از لعن و نفرین یکم صبر داشته باشیم شاید مشکلی به وجود اومده باشه یا اتفاقی افتاده باشه که ما خبر نداریم.نقل قول:
هم برای اعصاب و روان خودمون بهتره و هم بی دلیل فضا آشفته و منفی نمیشه. از ایرانسل دفاع نمیکنم به هیچ وجه، کاملا حق با ماست چون ایرانسل وظیفه داره اطلاع رسانی کنه و کاربر خودش رو گوسفند فرض نکنه. ولی برای حال خودمون میگم که سالم تر باشیم چون این مسائل اعصاب خرد کن مکرر پیش میاد.
------------------نقل قول:
داداش اگه با همون شرایط قبلی بازم بسته هاشو بیاره تنها دلیلش نشون دادن به کاربرها هست که میتونم همینو هم حذف کنم حق هیچ اعتراضی نداریدنقل قول:
از عید تاحالا از ایرانسلم استفاده نمیکردم امروز پیام اومد که بسته هدیه یک گیگ یک هفته ای برای شما فعال شد (احتمالا بخاطر ترغیب به استفاده دوباره از خط) بهرحال حالا که فعال کردم میبینم ماشالله سرعت در حد نور 30-40 کیلو بایت در ثانیه! 3g و 4g هم فرقی نداره نمیدونم کسی مجبورشون کرده که هدیه بده ولی اینطور سرعتش رو محدود کنند! هیچ چیزش درست نیست این ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
داداش اگر هم نشون دادنی در کار باشه ما با نخریدن به هرشرکتی نشون میدیم که میتونیم از خدماتش استفاده کنیم یا نکنیم.نقل قول:
مطمئن باش این شرکتها تا جایی که در توانشون باشه خدماتشونو گرون به دست ما میرسونن.نشون به اون نشون که تا حالا چند بار همین بازیه حذف و اضافه رو درآورده.
حذف میکنه که بسته های گرونترو بفروشه نمیخرن ملت فروشش کم میشه دوباره اضافه میکنه.
امشب هم آپدیت سیستم بوده احتمال زیاد منتها اشتباه کرده از قبل خبر نداده به دلیل اعتراضاتی که شد اومد خبر داد وگرنه حذف کردن بسته شبانه مساوی از دست دادن تعداد خیلی زیادی کاربر هست.
امیدوارم به این درک برسیم که به عنوان مشتری قدرت دست ماس.
ما استفادمون همین بسته ها ست که بهتره حذفشون نکنه ایرانسلنقل قول:
وگرنه تحریمش میکنیم :n24:
هنوز معلوم نيست دارن چ بلايى سر بسته نامحدود ميارن، ممکنه افزايش قيمتى هم داشته باشيم!!!!
- - - Updated - - -
هنوز معلوم نيست دارن چ بلايى سر بسته نامحدود ميارن، ممکنه افزايش قيمتى هم داشته باشيم!!!!
ممنون بابت اطلاع رسانی دوست عزیز.نقل قول:
این ایرانسل حداقل وقتی از این کارا میکنه یه زحمتی به خودش بده توی برنامه ایرانسل من هم یه اطلاع رسانی بکنه. نه اینکه کاربر در به در اینور اونور بگرده تا ببینه چه بلایی سر بستهها آوردن.
خواهش می کنم ...نقل قول:
بله حداقل باید در کانال تلگرام یا اینستاگرام ب صورت مجزا اطلاع می دادن و منم این خبرو از لا ب لای کامنتا پیدا کردم
امیدوارم شاهد تغییرات منفی در بسته نباشیم!!!!
این طرح شبانه چی شد ؟نقل قول:
این اون طرح یک ساعت نامحدود 900 تومنی نیست یه طرح دیگه هستنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
داداش اپدیت و ... هیچ ربطی به حذف فقط یک نوع بسته نداره ! ما رو هم خر فرض کردن اگه واقعا هیچ تغییری پیدا نکنهنقل قول:
برید تو پیچ ایستا با این ابراز علاقه دوستان به این طرح اگه اینبار افزایش قیمت نداشته باشه مطمئن باشید در اینده نزدیک بسته هاشو گرونتر میکنه
وقتی همراه اول قیمت بسته های نامحدود رو اعلام کرد تا الان چند نفر گفتن چرا ایرانسل انقدر بسته هاش گرونه !!!
همه کاربرها که سرعت یالا 5 الی 6 مگ ندارن میانگین حدود 2 مگ هست
من 2 خط همراه اولم نا محدود بخرم مشه نصف هزینه ایرانسل تازه سرعت منطقه من همراه اول خیلی بیشتره
با گسترش پشتیبانی همراه اول دیگه ایرانسل مجبوره تغییری در بسته هاش بده فعلا که هنوز تا 1 ساله دیگه داره ملت و میچاپه بابت همین بسته ها
بسته های نامحدود برگشتن
عجب گیری کردیم میرم حیاط فورجی پلاس میشه با ۲ خط آنتن.از در حیاط بیرون میرم فورجی پلاس فول آنتن میشه.میرم داخل خونه.فورجی پلاس قطع میشه و کلا فورجی با ۴ خط یا کلا فول آنتن میشه.چ جوریاس اخه.
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
با برنامه speedtest ببین توی حالت 4G و 4G+ چقدر تفاوت سرعت دارید.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
دوستان کسی بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر هفتگی یا ماهیانه رو داره؟
برای من نیم ساعت آخر بلا استفاده هست . از 11:30 تا 12 اگه دانلود کنم اینترنت قطع میشه دوباره وصل میشه.فقط موقعی هم که طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه اینطوری میشه.
برای استفاده کامل باید یک بسته دیگه غیر از ۶ صبح تا ۱۲ داشته باشید من هرروز دارم استفاده میکنم و تا ۱۲ کامل دانلود میکنه برای اینکه از اون بسته دیگه تون استفاده نکنه طرح کنترل مصرف آزاد را فعال کنید از اون استفاده نمیکنهنقل قول:
برای شما طرح کنترل مصرف آزاد فعال هست؟ برای من بدون این طرح تا 12 کامل دانلود میکنه و مشکلی نداره ولی در صورت فعال بودن از ساعت 11:30 قطع وصلی شروع میشه.نقل قول:
بله مال من فعاله شاید طرح دیگه ای ندارید به خاطر اونهنقل قول:
اون قدر گفتم دزد دزد:n02:
ایرانسل یه سیمکارت 4g رایگان داد چند روز پیش هم یه اینترنت رایگان 4 گیگ روزانه و 4 گیگ از ساعت 2 تا 8 صبح. سرعتش هم بیشتر از سیمکارت 3g بود انصافا زیاد هست. یک ماهه است.
اولشم نشون نمیداد فک کردم ممکنه از شارژم کم کمه بعد دیدم چون طرح کنترل مصرف ازاد فعاله میشه کار کرد بدون روشن کردن موبایل دیتا هم شد. برام سواله ایا بدون روشن کردن موبایل دیتا، دیگه کار نمیکنه درسته؟ من احساس کردم صبح بدون روشن کردن موبایل دیتا و فقط با وای فای خونه بازم از ایرانسل میگرفت شاید اشتباه میکردم.
اون طرح 5 گیگ از 6 صبح تا 12 ظهر با 2000 تومان اگر درست حسابی کار کنه خوبه!
دوستان کلا طرح های اینترنت شبانه برداشته شده؟
راهی برای دانلود در شب هست؟
دوستان من گوشیم 3G فقط ساپورت میکنه و تو دانلودهای شبانه +H هست. سرعتم خیلی متغیره و روی 600میاد ولی نکته جالب اینه هر ازگاهی میره روی 3G سرعت بیشتر میشه!!
کسی راهی سراغ نداره سرعت بیشتر بشه/؟
بسته ها ی gprs هفت سال پیش. با همون سرعت کم ماهی 30 گیگ دان میکردیم. اونم نه یکسره. دنیا کجا میره ما کجا. حالا 2.5 گیگ 13000 تومن
Hsdp چیه دیگه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مخفف High-Speed Down-link Packet هست (+H)نقل قول:
به شماره ای sms نزدید؟ چون من یه بار واسه استعلام به یه شماره پیام فرستادم و حدود 300 تمن کم کرد توی ایرانسل من هم همین hsdp نوشته بود اگه اشتباه نکنم.نقل قول:
اون زمان هم دلار 600 تومن بود دوست عزیزنقل قول:
چیزی که مهمه اینه که ایرانسل از زیرساخت پهنای باند میگیره زیرساخت هم دسترسی به دلار دولتی داره محض اطلاع!!!! پس در اینجا چی نتیجه میگیریم ؟ این که هزینه های زیرساخت اگر 50% افزایش داشته دازه 500% سود از مشتری میگیره نسبت به قبل (ناگفته نماند که قبلش هم 500% میگرفت اینم اومد روش الان داره میلیاردی سود میکنه)نقل قول:
سرعت دانلود به تعداد آنتن بستگی داره. جائی رو پیدا کنید که آنتن بیشتر و باثباتی دارید.نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفت سال پیش میشه 89. کدوم دلار ششصد تومن بود دوست عزیز؟؟!نقل قول:
هنوز هم 600 تومنه به جز ایران که با دنیا درگیریم....نقل قول:
اون زمان دلار ۱۱۱۰ تا ۱۱۵۰ بود ،نقل قول:
این نمودار رو ببینید ، نمودار تغییرات قیمت ریال ایران نسبت به دلار امریکا هست تو ۵ سال اخیر:
حالا این نمودار رو مقایسه کنید با دنیار عراق (یک کشور جنگ زده) تو ۵ سال اخیر به نسبت دلار امریکا:
درهم امارات نسبت به دلار امریکا :
جدای از ارزش پول ها ، میزان نوسان ها رو نگاه کنید ، اون سقوط پله ای که آخر سال ۲۰۱۳ هست ، کمر ایرانی ها رو شکست ، کسی هم صداش در نیومد (خداییش دولت ایران داره حال مینکه با همچین مردمی.)
دوستان بین دکل های همراه اول و ایرانسل و همچنین پهنای باندشون فرق وجود داره ؟
ایرانسل : مثلا من فاصله 200 متری داشتم سرعتم 2 مگابایت بود ولی در فاصله ی 20و30 متری به 4 مگابایت ( بعضی دکل ها بیشتر ) هم میرسید انگار برای ایرانسل پهنای باندش به فاصلتون تا دکل خیلی موثر هست تا پهنای باند قابل دسترس کاربرها
همراه اول : من فاصلم 400 متری هست و سرعتم 2.7 مگابایت و با فاصله ی 10 متری هم سرعتم همون هست بیشتر در همراه اول پهنای باند قابل دسترس رو در نظر میگیره تا فاصله تا دکل رو در اولویت قرار بده
و اینکه من در کل شیراز تست کردن همراه اول اون پهنای باندی رو که به کاربر میده همش رو میتونی استفاده کنی انگار شلوغی معنا نداره و اون پهنای اختصاصی تو هست مثلا اوایل روی 5 مگاهرتز بود سرعتم بیشتر از 1.4 مگابایت نمیرفت الان که گذاشتن روی 10 مگاهرتز سرعتم از 2.7 مگابایت بیشتر نمیره و همیشه ثابت هست برعکس ایرانسل همیشه عدم ثبات داره و شلوغی نت خیلی تاثیر میذاره روی سرعت فعلی
فکر کنم همراه اول اینده روشن تری داره تا ایرانسل با پهنای باند کافی داره دکل ها رو افزایش میده ( تازگی هم که خیلی دکل ها رو داره میزاره روی 20 مگاهرتز )
دوستان تعویض به usim ایرانسل فوریه؟ چقدر هزینشه؟ و اینکه قضیه اینکه میگفتن 8 گیگ نت رایگان ، درسته یا نه؟ اگه هست ، چند روزه؟
بله تعویض فوری هستش همون جا سیمکارت جدید رو بهت میدن . تا جایی که یادمه یه بسته یکماهه بودشنقل قول:
من واسه امشب 2 تا بسته شبانه نامحدود سه ساعته گرفتم.ساعت 7.15 زد اینترنت شما تمام شده است. مگه میشه ایرانسل دزد؟حداقل یه جور دزدی کن که کسی نفهمه. خدا دزدی تا کی؟ متاسفانه مجبور شدم چند بار مودم رو خاموش روشن کنم وگرنه همون ساعت هفت و ربع عکس میگرفتم.