داداش اگه میدونستیم میگفتیمنقل قول:
Printable View
داداش اگه میدونستیم میگفتیمنقل قول:
سلام آقایون
به نظرتون دنبال امریه خاتم مثل پروژه ی مترو رفت بهتره یا رفت دنبال امریه وزارت دفاع تو صنایع هوا و فضا؟؟
میدونم همشون پارتی میخواهد، ولی فقط میخوام در کل بدونم کدوم بهتره، خاتم ؟ وزارت دفاع؟ برای آینده ..
از بچه های بوشهر که نیروی انتظامی هستن پرسیدم گفتن اکثر بوشهریارو انداختن استان بوشهر و فارس
منم گفتم ممکنه یکی از اونا باشید اتفاقا فارس هم گفتمنقل قول:
بوشهر نمیدونم شاید بیفتید
برای بوشهر درصد شما کمه توکل به خدا داشته باشید
برای شرایط دارها توی استان خودشون خدمت میکنند
سلام
پادگان شهید مدنی اصلاندوز چطوره ؟
اول اردیبهشت اعزامم
کسی هایی که رفتن یکم برام توضیح بدن.....
از نظر من وزارت دفاع بهتره، چون برای خروج از کشورم مسائلش کمترهنقل قول:
دفاع که اگه کار کنی کلا نمیتونی بری خارج از کشور..نقل قول:
من بیشتر منظورم از نظر کسب تجربه است.
دوستان کسی هست که اعزام اردیبهشت باشه و تمدید زده باشه
الان قضیه تمدید چه طوری هاست ایا امکان داره به علت تعداد زیادی که اومدن تمدید قبول بشه؟؟
من تمدید زدم حالا معلوم نیست دو روزه جوابش نیومده میگن احتمالا موافقت کنن چون مازاد زیاد اومدهنقل قول:
دمت گرم پسر انشا اللاه ماله هر دومون قبول میشه!!نقل قول:
دوستان ارتش هم تقسیم بندی لب مرز داره؟
سلام ... دوستان یه سوال مهم .. کسی از خدمت کردن داخل یگان عقیدتی سیاسی 01 خبر داره که چطوریه ؟؟ ساعتش اینا ؟؟
لیسانس کامپیوتر ... از یکی شنیدم بهترین جا بعد از آموزشی برای یگانه .. درسته ؟؟
اقایون ما جمع کردیم که بریم اراک ، تو نظام وظیفه گفتند دیگه اراک نیرو نمیگیره اصلا و مارو انتقال دادن شور اباد اموزشی المهدی عج یگان ویژه :n29:
بعد برای وارد شدن به یگان کجاهارو داره توی تهران؟ -_- سگ بر@!^ینه تو این شانس -_-
شما اعزام شدید و در حال سپری کردن اموزشی هستید؟نقل قول:
عقدتی سیاسی ها در ارتش تا جایی که من دیدم برای افسران خوب است ولی از لحاظ روحی و روانی محیط بسته ای است فرمانده عقیدتی سیاسی یک روحانی است و مجوعه افراد انجا از کادر و وظیفه همیشه باید افکارشان در جهت ان باشند ، عقیدتی ها در پادگان ها قدرت زیادی دارند حتی نمی توان یک فرمانده یک یگان با درجه سرهنگی با فرمانده عقیدتی مقایسه کرد. در بیشتر پادگان های ارتش و در ۰۱ نیز ، عقیدتی برای جذب نیرو وظیفه نام نویسی می کند که همچنین یک ازمون کتبی و شفاهی دارد که بحش شفاهی شامل سوالتی پیرامون نماز و دعاست.ساعت هم مانند سایر پرسنل وظیفه هم درجه در سایر یگان هاست به عبارتی از ۶:۳۰ تا ۱۴ است .به هر روی نمی توان گفت چه یگانی بهترین است هر یگان کمی و کاستی های دارد و از همه مهمتر خود فرمانده ان یگان است که چه اخلاقی و رویکردی نسبت به پرسنل وظیفه داشته باشد .
یادش بخیر
پارسال من همین موقع توی این انجمن داشتم اطلاعات کسب میکردم واسه اول اردیبهشت که اعزامم بود
دوستان واسه رفتن دودلم
قبلا گفتم اعزامم اول اردیبهشت افتادم مالک اشتر اراک نیروی انتظامی
بنظرتون تمدید بزنم؟
سلام.نقل قول:
نمیدونم الان که نزدیک اعزام هستید میشه دنبال امریه بود یا نه و در این زمینه اطلاعی ندارم، ولی باید بگم که بنده تو 02 (ارتش) بودم یه روز تو حسینیه از طرف عقیدتی سیاسی اومدن و چندین مورد رو نام بردن و گفتن هرکی در این زمینه ها مهارت داره بیاد خودشو معرفی کنه نیرو لازم داریم، یکی از این موارد عکاسی بود و اگه شما عکاس حرفه ای باشید به احتمال خیلی زیاد شما رو برای عقیدتی میگیرن. عقیدتی هم یکی از بهترین جاها برای خدمت هست. البته نمیدونم این روال در سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع وجود داره یا نه.
موفق باشی
امروز صبح به ما گفتن کد مالک اشتر کلا عوض شده و دیگه نیرو نمیگیره ، احتمالا شمارو هم جایه دیگه ای بفرستننقل قول:
یگان ِ عقیدتی ِ هر جهنم و قبرستونی که اعزام بشی بهشت ِ :) سرباز ِ صفر اونجا عشق و حال میکنه ، لیسانسش دیگه بماند ... نه اینکه کلا بیکار باشی و بخور و بخواب ولی خوب کاراشم راحت و سرگرم کننده ست ...نقل قول:
سلامنقل قول:
اتفاقا من صبح حدودای ده رفتم نظام وظیفه
زد تو سیستم گفت مالک اشتر اراک
یعنی چی عوض شده؟
من دفترچه رو دی ماه پست کرده بودم
بچه ها من زنگمیزنم 96480 وصل نمیکنه چه مرگشونه
دوست عزیز منم مثل شما هم و البته همه ولی به نظر من تا اینجا که اومدیم بیا بقیشم بریم زود تموم بشه بریم حالا اینم در نظر بگیر که تو اردیبهشت ولادت حضرت علی و پیامبر هست که تعطیلیم!! خردادم که از 13 تا 15 تعطلیم تقریبا 42 روز اموزشی داریم هوا هم نه گرم نه سرد پاشو بریم بی خیالش!!نقل قول:
سلام
من 1 اردیبهشت به اصلاندوز اعزام بودم
ولی مثل اینکه پادگان اصلاندوز عدم نیاز زدن به لیسانسا ها
هرکس این پادگان بوده و لیسانس بوده زدن برن پادگان شهید رجایی کرمانشاه
دوستان من افتادم 05 کرمان.... یک اردیبهشت
تهرانی هستم، لیسانس، پدر هم ارتشی!...
کسی اگه تجربه و حرف خاصی در مورد 05 داره ممنون میشم راهنمایی کنه .. چی ببریم ، چی نبریم ، جو چه جوریه ، خیلی داغوونه؟؟؟
دوستان سلام
واسه 1 اردیبهشت کسی میدونه نیروی دریایی حسن رود(انزلی) نیرو گرفته یا نه؟؟؟
الان عالی شده البته داداشم رفته و طبق گفته های اون. تمام سرویسهاش عوض شده و نو هست.همه چی هم داره.بوفه، تعاونی برای خرید.نقل قول:
چیزایی که باید ببرید تو پست اول هست
جریان این انتقال نیروها چیه؟نقل قول:
شما از کجا فهمیدید؟
اینجور که بوش میاد همه رو میخوان یه جا دیگه بفرستن که.
...............................
یعنی من که اول اردیبهشت اعزام به مالک اشتر اراک اعزام بودم احتمالا کدم عوض میشه؟
اگه قرار بود عوض شه چرا زدن مالک اشتر اراک؟:n36:
زدن ولی مثل اینکه کلا مالک اشتر دیگه نیرو آموزشی نمیگیره ، ما رو که فرستادن المهدی شور آباد ، کلا هرکی تو برگش مالک اشتر بود اومده بود اونجا ، حالا شاید برای لیسانس ها فرق کنه ، ولی جوری که تو نظام وظیفه گفتن بهمون کلا دیگه نیروی اموزشی نمیگیره
اگه مالک اشتر اراک دیگه نیرو نمیگیره، از کجا میشه فهمید جامونو کجا عوض کردن؟نقل قول:
دیروزنظام وظیفه بودم همون مالک اشتر زده بود، کی معلوم میشه جامون عوض شده؟:n36:
والا برا من که روز اعزام وقتی رفتیم داخل بهمون گفتن و همون روز هم رفتیم پادگان جدید و لباس مباس گرفتیم ، البته هنوز دقیق معلوم نیست شاید شما که زودتر از من دفترچه فرستادی اخرین دوره اموزشی توی مالک اشتر باشید ، نظام کارش معلوم نیست یه دفعه دیدی ساعت اخر همه چیز عوض شد ،:n09:نقل قول:
بچه هایی که اول اردیبهشت افتادن 05 کرمان یه پیامی چیزی بدن خصوصی همدیگرو پیدا کنیم..
یه چرخی توی مطالب بقیه جاها زدم، جدیدن میگن 05 کرمان شده هتل 05 ! ، مث که یکی دو سالی هست خیلی شرایط کلی و امکانات و طرز برخورد ها بهتر شده...
اسمش ولی خیلی ترسناکه! 05 کرمان...! :n24::n24:
دوستان کارت سبز تو اموزش ارتش تاثیر داره؟؟ مثلا چرا اگه کارت سبز داشته باشی بیفتی سپاه اموزشی نمیری یا تو نیروی انتظامی فقط 20 روز اموزشیه تو ارتش چه طوری تاثیر داره؟؟
سلام دوستان اگه دفترچرو خرداد پست کنیم چه تاریخی اعزام میشیم ؟ با مدرک لیسانس حقوق . ممنون میشم جواب بدین
اگه تو اموزشی معاف از رزم بشیم تو کارت پایان خدمت مشکلی پیش نمیاد؟ نمیزنه پزشکی؟
ما که اسفند پارسال فرستادیم، 1/6 شدیم.. دیگه رو برج 8 یا 10 حساب کننقل قول:
هیچ بکار نمیاد فقط دوماه کسری داره که اگه مجموع فعالیتهای بسیجی زیر شش ماه باشه با دوماه کارت سبز جمع میشه و 6 ماه کسری میگیری!نقل قول:
اگه کارت سبز رو داری و هر دو دوره 30 روزه و 15 روزه رو رفته باشی 20 روز آموزشی دارین و ترخیص میشین. من برج هشت 02 بودم و چند نفری که کارت سبز داشتن 20 روز آموزشی داشتن و ترخیص شدن.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
دوستان من پانزده اسفند مدارک سربازی رو فرستادم تاریخ اعزامم هم 1/4 هستش.
من همون موقع (پانزده اسفند) برای امریه هم اقدام کردم. میخاستم بدونم چطور بفهمم با امریم موافقت شده؟ باید تا اومدن برگه سفید صبر کنم؟ راهی هست که زودتر بفهمم؟
با تشکر از همه عزیزان:n40: