سلام
سرعت دانلود من قبل از اینکه مودم رو ریستارت کنم 200 بود و بعد ریستارت رسید به 32
به نظر می رسه که دارن تغییراتی تو پیکربندی اعمال می کنن و مطمئناً به این صورت باقی نمی مونه...
Printable View
سلام
سرعت دانلود من قبل از اینکه مودم رو ریستارت کنم 200 بود و بعد ریستارت رسید به 32
به نظر می رسه که دارن تغییراتی تو پیکربندی اعمال می کنن و مطمئناً به این صورت باقی نمی مونه...
به نظر من سرعت نامحدود دیگه واقعی می مونه و بیشتر نمی کنن. چون پهنای باند کم میارن.
خدا کنه سرعت محدود رو درست کنن و سرویس های قدیم مثلا 16 گیگ رو دوباره بیارن. اینطوری وضعیت مخابرات خیلی بهتر میشه.
دوستان یک شرکت جدید یافتم،دان استریم 10 مگ هستش،فقطم تو مازندران تو بابل و چالوس و نوشهر سرویس می ده،4 ساعت هم شبانه رایگان داره با دان استریم 10 مگ،ok شد می گم چه طوریه :n20::n20::n19::n20:
سلام
من اوضاع نتم الان در همین ساعت بهتر شده
سرعت دانلودم 170 هست از put locer
پینگ از 4.2.2.4 هم 150 شده قبلا بود 230_240
سرعت دانلود از 30 کمتره چه از سروره داخلی یا خارجی با با تک لینک یا با 9 تا لینک.موضوع اینه که اینا هر از چند گاهی اینطوری میکنن چون کمبود پهنای باند دارن ، 2 روز هم اینطوری باشه کلی واسشون غنیمته!
پینگم 120نقل قول:
سرعت با پات لاکر هم نهایتا 30
چه داستانی داریم ما با مخابرات
آقا کجاست این شرکت ؟ اسم ؟نقل قول:
دوستان یک شرکت جدید یافتم،دان استریم 10 مگ هستش،فقطم تو مازندران تو بابل و چالوس و نوشهر سرویس می ده،4 ساعت هم شبانه رایگان داره با دان استریم 10 مگ،ok شد می گم چه طوریه
پينگ ما ك هنو 240 تا 265 هستش! سرعت دانلود هم چه داخلي چه خارجي 20 تا 25:n21:نقل قول:
افتضااااااااااااااااااااا اح
عاقا الان هفت لینک همزمان 320 کیلو دانلود دارم فک کنم درست شده پیج رو نمیدونم
مخابرات قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه ......
سرعتم حداکثر 8 کیلو بایت
شانس منه تازه از مرداد ماه اومدم مخابرات