فردوسی پور بزرگتر از ایناست که بخواد علیه تیمی باشه اونم تراکتور!
Printable View
فردوسی پور بزرگتر از ایناست که بخواد علیه تیمی باشه اونم تراکتور!
جالبه که اگه نشون نمیداد ، اون واعظ فلان فلان شده میاد میگه چرا شعار بر علیه خودتونو نشون نمیدید ، حالا که نشون داده میگن میخواست بگه وحشیننقل قول:
پس عمه فردوسی پور بود که بهش می گفت بیشرف و بیشعور؟؟؟
یعنی اون همه تماشگری که تقریبا شامل همه تماشگرا میشد و شعار بیشرف میدادن ، بیان جلوی دوربین ، منطقی حرف می زنن؟؟نقل قول:
تو جمعه 100 هزارنفری حتما عده ای عقلشون کمتره.
که اونم فقط اونا رو نشون داد!
اتفاقا به نظر من بعضیاشونم خوب حرف زدن
نقل قول:
آخه وقتي كسي ميگه ما پرطرفدارترين جهان هستيم و طرفداراي تراكتور بالاي 100درصد هستن معلومه داره مخاطبش رو سركار ميزاره يا از روي تعصب حرف ميزنه ديگه . كسي كه ميگه طرفداراي ما از بارسلونا بيشتره فقط مختص تراكتوري ها نيست و استقلال پرسپوليسي هايي پيدا ميشن كه اينطوري حرف بزنن .
بين هواداران همه تيم ها چندتا از اين جور آدمها هست كه خودشون رو برترين و بهترين دنيا ميدونن !! استقلال و پرسپوليس هم زياد دارن از اين طرفدارا .
متاسفانه فردوسي پور فقط كسايي رو نشون داد كه حرف هاي نابخردانه ميزنن تا اون حرفها رو تعميم بده به كل طرفداران تراكتور و اونها رو كم خرد و عقبمانده ذهني توصيف كنه !!!
ببخشید ، مثل اینکه توی همین فروم هم چند تا از اینا هستن ، توی این تایپیک چند تا از نظرات سایت طرفدارانشون نوشته:نقل قول:
به قول دوستمون:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=383724
خودتون میگید و بعد میگید عادل چرا اینو به ما منتسب کرده؟؟؟نقل قول:
بابا این حرفیه که خود طرفداران تراکتور زدند؟؟مگه هفته قبل طرافداراش داخل آزادی نمیگفتند ما پرطرفدارترین تیم جهانیم؟؟؟
استغفرا...!
اون چیزایی که دیشب نشون داد همون چیزایی که طرفدارای تراکتور توی اینترنت و ... هم میگن
این توهم توطئه هم بد چیزیه!!
حرف شما رو تائید میکنم...نقل قول:
ولی شما برو تو همین تالار چند تا تاپیک ورزشی راجع به ترختور رو بخون، ببین چه جوری متعصبانه حرف میزنن و با وجود اینکه همهی اون افراد، باسوادن و اینترنت و فروم رو میشناسن...
به نظر من اگه صادقانه و واقع بینانه به این جریان ها نیگاه کنیم میبینیم 90% درصد (اگه نگیم 100%) از حرفای عادل درسته و عادلانه است.
ضمنا اینم بگم که من خودم اصالتا تبریزی و آذری زبان هستم، و بی نهایت ترختور رو دوست دارم... تو این پست هم نظرم رو راجع به پیامک برنامه نود دادم...
قربون همتون:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4590347&postcount=117
یاعلی
فحش های تراکتوری ها به ما کاملا نشون داد حرف کمالوند در مورد اینکه این تماشاگر ها را هیچ کجای دنیا پیدا نمیکنین درسته :31:
دوست عزیز اصلادر این مورد حرف نزید که لنگابی ها ید طولانی در فحش و ناسزا و هزار کار بی ادب دیگر دارند و اگر دوست دارین در مورد هوادارحرف بزنید ، حرف بزنید و با نهایت دقت به نظرات شما گوش میدیم ، ولی در مورد این جور حرفا فقط سکوت کنید .... سکوتتتتتتتتتتتتتتتتتنقل قول:
8 بار اس ام اس... یعنی چی؟؟؟؟ یعنی اینکه دلیور نمی شد و ماها مجبور بودیم چند بار بفرستیم...نقل قول:
نمی رسیــــــــــــــــــــد.. .:19::19::19:
به نظرم که الان استیل آذین تیم خیلی کاملی شده
من از همون اول هم خیلی مهدوی کیا رو قبول داشتم و الان هم معتقدم که میشه با استفاده از اون و کریمی یک تیم قوی و مدعی ساخت
حالا تقصیر عادل چی بود به پینوکیو تشبیه اش کرده بودند..ما هم توی خونه خودمون با موبایل هر کاری کردیم دلیورش نیومد.پس احتمالا اس ام اس های ما هم سند شده فقط دلیورش نیومده مثل شفق و رفقا.حالا هی نمودار بکشید و.....