اشنای خانواده رو محدود کردن بابانقل قول:
دوباره امتحان کردم سرعتش الان شده 60 کیلو از سرور داخلی
Printable View
اشنای خانواده رو محدود کردن بابانقل قول:
دوباره امتحان کردم سرعتش الان شده 60 کیلو از سرور داخلی
الان توی مخابرات مدیری عامل قبول کرده طلایی ها 2 مگ باشن اما آبدارچی و تاسیسات چیها نه.و می گویند تو حالمون نیست.
حالا مدیرعامل مونده نمی تونه با زیر دستیاش درست کار کنه چون همه فامیل هستند و مخصوصا پست های مهم کهمال سمت ... هستن و نمی تونه به اونا چیزی بگه.
پس میاد پاشو میزاره روی گلوی مردم.و زورشو به اینا نشون میده.
داستان کوتاهی ار مجموعه داستان هایی که مخابرات سر ما در آورد.
فکر کنم دو هفته از اون روز که قول داده گذشته.
الان که گفتین دقت کردم، شده 70. میانگینم تا الان ساعت 1:47، 72 هست.نقل قول:
حوب دیگه . این وضعیت کشور ماست .
امروز که گذشت . فردا ( درواقع امروز ) و پس فردا هم که تعطیله . روز بعدشم که اتوماتیک تعطیل میشه . فرداش هم که جمعه است .
منظور اینکه تا شب همین آش و همین کاسه . ( همون محدودیت 91 کیلوگرم رو میگم )
آقا برنزی 3 ماهه رو کردن 12 گیگ؟ من دیروز تمدید کردم الان فهمیدم 3 گیگ دزدیدن
دوستان شما مطمئنین که سرعتتون 90 هست
من با خط طلایی که می زنم همون اول سرعت رو میزنه 120 بعدش میاد 60 بعد بین 20 تا 90 بالا پایین میشه:n03:
زنگ هم زدم پشتیبانی میگه حداکثر کاری که من می تونم بکنم اینه که ریست کنم پورتتون رو
ساعت 3:45 دقیقه فکر کنم محدودیت من رو برداشتن الان سرعت شده 170
نقل قول:
نوشته شده توسط imanghamari;7975422[COLOR=#b22222
من باید پورتم ریسییت بشه ایا باید برای اینکار به پشتیبانی زنگ بزنم یا میتونم برم مخابرات محلمون بهش بگم ریسیت کنهنقل قول:
مشکل باید از طرف شما باشه چک کن :n13:من همین الان نگاه کردم محدود نشده تا الان دوستم3.3گیگ دانلود کرده وتا ساعت7به بیشتر از این حد میرسه ومعنیش اینه که محدود نشده
سختیه ماوشما همین صدساله اوله بعدش راحت میشیم.:n02:نقل قول:
امید یک پیغام بده به این اقای مدیر بگو واقعا چطورروت می شه تو این روزا تو اینه به خودت نگاه کنینقل قول:
منم که این بین امیدواربودم حالا دارم بیشتر دوستانی که می گفتن همه چیز سرکاریه رو درک می کنم