1.به Little Jacob یا Brucie زنگ بزنین و کار یا Race بگیرید.نقل قول:
2.اگه میشه بدون اینکه 4ستاره بشه خیلی خوبه!من اینو نمیدونم.:10:
3. عینک تو اولین لباس فروشی که کنار اولین خونتون که آتیش گرفت هست و عینک داره.(همون لباس فروشی روسی ها).
:11:
Printable View
1.به Little Jacob یا Brucie زنگ بزنین و کار یا Race بگیرید.نقل قول:
2.اگه میشه بدون اینکه 4ستاره بشه خیلی خوبه!من اینو نمیدونم.:10:
3. عینک تو اولین لباس فروشی که کنار اولین خونتون که آتیش گرفت هست و عینک داره.(همون لباس فروشی روسی ها).
سلام
چندتا سوال داشتم:
1-انتخاب کشتن شخصیتها مثلا بین plyboyxوdewaynیا بین ferancisوderiickدر مراحل یا انتهای بازی تاثیرداره؟
2-اگه تاثیر داره چه اتفاقی می افته؟اخه من playboy , ferancis روکشتم.اگه اون دوتای دیگر میکشتم اتفاقهای دیگه ای می افتاد یا نه؟
3-کدوم مرحله میشه انتهای بازی رو تایین کرد؟
تو قسمت اول اگه dwayne رو بکشید هم خونه p b x رو صاحب می شین و هم در آخر بازی اگر دوستیت با dwayne بالا باشه می تونی با تلقن به اون دوتا بادیگارد برا خودت استخدام کنی ولی در بین اون دو تا برادر هر کدوم رو بکشی فرقی نمی کنه(داریک رو بکشی برادرش خوشحال می شه ولی فرانسی رو بکشی داریک ناراحت می شه)نقل قول:
اگر پلی بوی رو بکشی خونش رو میبری و اگر دواین رو بکشی 25000 دلار پول.نقل قول:
اگر دریک رو بکشی بهتره چون فرانسیس وقتی بهش زنگ بزنی میتونه پلیسها رو از شما دور کنه.
بله منم اولين بار بدون علم بر اين مسايل به ترتيب PB و Dreick رو كشتم و شانسي هم اين كار رو كردم و بعدا ديدم كه هر دو انتخابم درست بوده و رمان هم زنده موندنقل قول:
منم مثل شما میرفتم نباید اونقدر نزدیک حرکت کنی خیلی دورتر حرکت کن با فاصله های دور مختلف برو تقریبا به اندازه یه ماشین 6 در یا یه اتوبوسنقل قول:
هر کاری می کنم نمیشه
به خدا 50 بار رفتم انواع و اقسام فاصله هارو رفتم
نمیشه که نمیشه
تورو خدا کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من مرحله ای رو که توی صفحه پیش (همون دنبال دویدن) رو رفتم اون ماشینه هم ترکوندم اما حالا هیچ کی بهم زنگ نمیزنه فقط یه اس ام اس از بروسی بهم رسید ولی هرچقدر بهش زنگ میزنم روی پیغام گیره . باید همین مرحله رو برم یا بهم زنگ میزنن ؟ اگه همینه باید الان چیکار کنم ؟
این مسیج چیز خاصی نیست چون بعد از مدتی با بروسی بیرون نرید این مسیج میاد.نقل قول:
دوستانی که می خوان تو ماشین آهنگ مورد علاقه شون رو گوش بدن به این ترتیب عمل کنند.
اول باید آهنگ رو کپی کنید مثلا اگه تو درایو ای یه آهنگ دارید روش کلیک راست کنید بعد کپی رو بزنید بعد برین تو این مسیر:
C:\Users\----\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
آهنگشون رو paste short cut کنند
حالا برید تو بازی به این شیوه عمل کنید . از چپ به راست: تذکر:قبل از استارت بازی این کارارو انجام بدید.
options-audio-independence fm mode* = sequential-complete scan
حالا برید توبازیسوار یه ماشین بشید فرکانس رو رو بذارید رو independence
=* جلوی i Independence fm modeیه جا نوشته radio رواون یکی دو بار کلیک کنید تا بشه sequential
مشکلی داشتید بگید.این مطلب فقط یه اطلاع رسانی بود و اگر قبلا بوده از اعضای محترم عذر خواهی میکنم.
من بازیو تموم کردم حالا مراحل فرعی رو چطوری باید انجام بدم نه چیزی تو مپ نشون میده نه زنگی نه اس ام اسی
یک قسمت هست بنان اساسین که به شما ماموریت قتل یک سری داده میشه
از توی کافی نت هم فکر کنم بشه مموریت گرفت
litle jacob - roman -و... روی گوشی شما هم بهتون ماموریت میدن
از اون ادمکهای روی نقشه هم میشه ماموریت گرفت