جالبه حاجینقل قول:
حالا قیمتش چنده؟
Printable View
جالبه حاجینقل قول:
حالا قیمتش چنده؟
هنوز سایتای زیادی نمی فروشن اینو برای همینم گرونه (5000 تومن یک ماهه!! ) ولی شاید دست طیاد بشه ارزونتر شه ...نقل قول:
نشد هم مشکلی نیست .... خودمون مستونیم یه VPS ارزون بگیریم برای 7-8 نفر راه بندازیم ! هم ارزونتره و هم مطمئن تر و سریعتر و بهتر :n02:
البته دورهم جمع شده این 7-8 نفر کار سختیه !
گرفتین به منم خبر بدین!نقل قول:
فقط کاش به ورژن بعد آندروید هم اضافه بشه
راستش چشمم آب نمیخوره تعدادمون زیاد بشه !نقل قول:
الان تو وب هاستینگ تاک افرهای فروشنده های vps رو میخوندم ، پیشنهادهای خیلی خوب با قیمتهای زیر 20000 تومن (در بیشتر آفرها طرف تمام تنظمیات درخواستی و نصب و .. رو خودش حاضره انجام بده)
فکرش رو بکن مگه 8-7 نفر چقدر رم و پهنای باند و پورت مصرف خواهیم کرد؟ (اینا همچین مواردی رو حداقل تا 50 نفر شیر میکنن!)
نفری همین 2500 رو بدیم 8 نفر میشه 20000 تومن در ماه و بهترین و با کیفیت ترین پرا*کسی رو خواهیم داشت هرچی که بخوایم( sstp، ساک*س،https ، pm6و ... چون سرور مجازی دست خودمونه ! )
همین رو میشه 2نفری هم استفاده کرد یا...؟نقل قول:
آقا این پشتیبانی چرا خوابش میاد! بعد نیم ساعت جواب میده (ساعت 12:30)
زنگیدم گفتم روی نت محدود میشه شارژ کنم؟ گفت آره مشکلی نداره! منم که میدانستم کلا سیستمشان قاطیه و وصل نمیشه گفتم که وقتی شارژ کردم میزنگم درستش کنی:دی...آخرشم همینطور شد و بعد 5 مین زنگیدم!
راستی عیدتان مبارک:)
نقل قول:
عید شما هم مبارک! البته پیشاپیش!'!!!
یاد مخابرات بخیر!!! فکر نمیکردم بعد رفتم اینقدر راحت شم! آسیاتک هم یه سری اشکال داره اما در کل خیلی از این مخابرات بهتره
دوستان، کسی جدیدا حجم خریده؟ 25% اضافهتر میدن؟ همون بخشنامه جدیده
واسه دو نفر و سه نفر سرویس چندکاربره میگیرن معمولاً و الانم هست ولی خیلی تاثیر تو قیمت ندارهنقل قول:
گرفتن یه وی پی اس و راه انداختن یه چیز پی ان خصوصی حداقل 7-8 نفری باید باشیم تا بصرفه...
:n16:
یه تست قبل سال تحویل بزارم .... :n07:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نو مبارک! انشاالله امسال بازم نتو داغون نکنن