هنوز 12 گیگ از 15 گیگ حجمم مونده . چطور دانلودش کنم ؟
دوستم ویپ رو وصل کرده داره میانگین با 300 دانلود می کنه .
Printable View
هنوز 12 گیگ از 15 گیگ حجمم مونده . چطور دانلودش کنم ؟
دوستم ویپ رو وصل کرده داره میانگین با 300 دانلود می کنه .
امکان ندارهنقل قول:
یعنی vip سرعتش بیشتر از صبا هست ؟
میشه بگی یه اسپید تست بذاره ؟
سرعت دیسکاوری چنده ؟
من حتی آدرس ایمیل اون دوستم ( همکلاسیم ) رو ندارم که بگم بیاد اینجا تست بگذاره . ماکس برا سرویس ویپ ماهی 33 تومن می گیره یعنی نباید این سرعت رو بده ؟ چند روزی صبر کنم وقتی 12 گیگم تموم شد منم ویپ تمدید می کنم .:11:نقل قول:
یادش بخیر یه زمانی ( نمیدونم مایه داشتیم یا اینترنت لازم بود) ماهیانه 30 تومان واسه 64 میدادیم :27:
اینجا فیلم هاش به روز هست و همش HD 1 فیلم از اینجا دانلود کنی همه حجمت تموم میشه اگه خواستی سایت خیلی خوب چنتا سراغ دارم فعلا اینو ببیننقل قول:
کد:http://tehparadox.com/forum/f89/
الان سرویس کلاسیک 128-512 ماکس نت سرعتش چنده ماله من 128 هست حدود 90 میخوام اگه بیشتر باشه این دوره کلاسیک تمدید کنم
ممد جان شرکتتو عوض کردی پس؟نقل قول:
آقا یکی به داد ما برسه چیکار کنیم همارا کلاسیک داره گندشو درمیاره.عوضش کنم؟ کدوم شرکت چه سرویسی؟
همارا خداییش گرونه
isp رو عوض نکردهنقل قول:
فقط سرویس رو عوض کرده و به جای 128 ،،،،128-512 گرفته :10:
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18:
برای دانلود با 300 این همه پول باید بدی تو مکس نت
خیلی نامردیه
512 صبا سرعتش 40 تا بیشتر از اینه
در ضمن 2 مگ شاتل خیلی هم بهتر از اینه و شبانه هم از 1 تا 8
همانطور که حسین گفت سرویس دیگه گرفتمنقل قول:
یکی بهتر
میگم چطور شد شما مینالین از همارا بعد پیام راضی هست ؟
بحث آماتور بودن نيست داداش، طرف مسلمون واقعي بوده كه رو وايرلسش پسورد نذاشته و به اين حديث شريفه عمل كرده:نقل قول:
"ليس المؤمن الذى يجعل الپَسورد علي مودمه وايرلس و جاره في كف الاينترنت الى جنبه"
"مسلمان نيست كسي كه روي مودم وايرلسش پسورد ميگذارد در حالي كه همسايهاش شب بدون اينترنت ميخوابد
:31::31::31::31::31::31::31::31: