سلام کسی میدونه چطوری این علامت رو ∟ تو ورد 2010 میشه گذاشت ؟؟
(همون علامت تقیسم ریاضی هست که باقی مانده و خارج قسمت رو نشون میده)
Printable View
سلام کسی میدونه چطوری این علامت رو ∟ تو ورد 2010 میشه گذاشت ؟؟
(همون علامت تقیسم ریاضی هست که باقی مانده و خارج قسمت رو نشون میده)
با سلام.خدمت همه دوستان عزیز.
من میخواهم یک برو شور درست کنم که این بروشور در مورد یک دفتر هواپیمایی است((تبلیغاتی))ممنون میشم اگر کمکم کنید و بگید چطوری میتونم یک قالب بروشوری داشته باشم در word وبعد هر صفحه را درست کنم.
ممنون
نقل قول:
سلام
به دو روش میشه بروشور درست کرد :
روش اول : از مسیر زیر میری و یکی از نمونههای آماده رو متناسب با کارتون انتخاب میکنی.
Office button > new > brochures and booklet > brochures
روش دوم : ابتدا در تب Page Layout از گزینه Orientation روی Landscape کلیک میکنی . سپس روی Columns کلیک کرده و گزینه three رومیزنی حالا میتونید در ستون های ایجاد شده متن اصلی بروشور رو تایپ و تزئین کنی.
سلامنقل قول:
قسمت Symbol بین زیرمجموعه Mathematical Operators هست (فونتهای Normal text,Arial)
ولی دیگه نمی تونید به همون صورتی که تو ریاضی عدد قرار داده میشه تو ورد هم عددها رو مقابل یا زیرش وارد کنید.
نقل قول:
بادرود ، علی آقا
یه روش ساده در word 2007 اینه که از مسیر insert > shapes رفته و گزینه Elbow connector انتخاب کنی (فکر کنم تو word 2010 هم بشه مشابه عمل کرد ) پس از اینسرت شدن کانکتور Elbow ، لوزی زرد رنگ وسط اون رو با موس میگیری و به سمت چپ یا پایین میکشی (متناسب باجهت اینسرت شدنش) تا به شکلی که خواسته بودی (علامت تقسیم ریاضی )در بیاد. تنظیم اندازهش با موس وقت گیره بهتره از کادر size بالغزادههای shape height و shape width اندازه اون رو به دلخواه تنظیم کنی . برای اینکه هرجای سطر یا صفحه خواستی ببریش بهتره روی Text Wrapping کلیک کنی و in front of text رو بزنی .
روش دوم استفاده از کانکتور Line است ولی برای اینکه مشکلی پیش نیاد باید دوتاخط رو گروپ کنی .
ببخشید ، شما ورد 2010 خواستی ومن 2007 رو توضیح دادم فکر کردم شاید کمکی بشه !
استاد عزیز sharifdorsa ، پوزش میخوام با پاسخ شما هم زمان شد .
سلام من چیزی ندیدم تو 2010 میتونی برام یه دونه اماده کنی من فقط عدد رو وارد کنم ؟:31:نقل قول:
خودمم تونستم دردست کنم ولی عدد نمیشه گذاشت
پ.ن
ممنون کمکت خیلی به درد خورد این ابزارو پیدا کردم و مشکل حل شد
(اگه لازم هست این پست پاک شه)
نقل قول:
با درودی دوباره علی آقای گُل
ببین دوست عزیز شما وقتی یه عدد رو تایپ میکنی رو یه سطر قرار داره مثلا روی سطر پنجم خوب وقتی Text Wrapping کلیک کنی و in front of text رو میزنی shape . در اختیار شماست ببرش رو همون سطر و جوری قرارش بده که مقسوم سمت چپ مقسوم علیه سمت راست و داخل شکل قرار بگیره در نتیجه خارج قسمت یه سطر پایینتر و در زیر شکل قرار میگیره مثل عکس زیر که برات گذاشتم
ببخشید دوست عزیزمن پس از زدن پست متوجه جمله پایانی شما شدم از توضیح اضافی پوزش میخوام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
ببخشید که این سوال رو می پرسم، شاید خیلی ابتدایی باشه
توی page setup و برای تنظیم حاشیه های کاغذ از بالا و پایین و چپ و راست، مثلاً گفته می شه که 3 سانتی متر از بالا و 3 سانتی متر از پایین و مثلاً 4 سانتی متر از چپ و 2 سانتی متر از راست رو برای صفحه مشخص کنید در حالیکه اندازه هایی که توی خود page setup می زنه، بر اساس اینچ هست. درسته؟
راهی داره که اندازه ها رو بر اساس سانتی متر کنیم؟ یا اینکه باید کار دیگری انجام بدیدم؟
سلامنقل قول:
دوست من شما می تونید به سانتی متر تبدیل کنید:
اول برید تو قسمت word option بعد داخل advanced بعد تو قسمت display و show measuremments in units of رو میتونید به سانتی متر تبدیل کنید.
شاد و سربلند باشید :40:
سللم من از ورد 2010 ذخیره هایی داشتم اما الان که ویندوز زدم و ورد 2003 را نصب کردم اون فایل های ورد 2010 رو ساپورت نمیکنه مشکل از کجاست یعنی اصلا خوانا نیستن با زبانهای دیگری نوشته می شن که قابل خوندن نیستن ممنون میشم که جوابم رو هر چه زودتر بدین.
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
سلام چگونه میتوانم که از ذخیرهای ورد 2010 در ورد 2003 استفاده کرد که ساپورت بشن و قابل خواندن باشن.