اگه کلا نشناسه یا فریم ویرش مشکل پیدا کرده که با نرم افزارهای مخصوص خود فلش باید تعمیر بشه یا مشکل سخت افزاری داره یا خط ولتاژش یا دیتا و کلاکنقل قول:
اونهایی که هم میشناسه ولی فرمت نمیشه باید با نرم افزار های مختلف برای فرمت کردن تست کنید
Printable View
اگه کلا نشناسه یا فریم ویرش مشکل پیدا کرده که با نرم افزارهای مخصوص خود فلش باید تعمیر بشه یا مشکل سخت افزاری داره یا خط ولتاژش یا دیتا و کلاکنقل قول:
اونهایی که هم میشناسه ولی فرمت نمیشه باید با نرم افزار های مختلف برای فرمت کردن تست کنید
سلام دوستان گرامی و خسته نباشید.
من دو ماه پیش هر دوتا هاردم رو پاک کردم دو باره پارتیشن بندی کردم و واسه دو ماه خوب کار میکرد تا اینکه الان نزدیک یه هفتس هاردی که ویندوز روش وصل بود هی گیر میکرد (دو تا درایو درست کرده بودم ازش)
گاهی اوقات خوب میشد ولی باز گیر میکرد ( هروقت فایل میخوام توش کپی کنم وسطای کپی گیر میکنه) که مجبور شدم ویندوز رو تو هارد دوم نصب کنم واین رو کلا فرمت کردم و به یه پارتیشن تبدیل کردم
انواع تست هم ازش گرفتم اما باز مشکل داره:
اون ارور تو تب health احتمال میدم از مادربوردم باشه هر کاری کردم درست نشد کلا از وقتی که یادم میاد این ارور تو هر هاردی که وصل میکنم هست
error scan رو هم انجام دادم (به صورت نرمال نه تند) اما هیچ اروری پیدا نکرد با نرم افزار دیگه ای هم اسکن کردم اون هم اروری نشون نداد.
crystal disk info هم سلامت رو زده good دیگه عکس نزاشتم تاپیک شلوغ نشه!
بله مشکل گیر کردن در کپی به خاطر همون ارور است کارهایی که میتوان برای رفع این ارور کرد چک کردن اتصالات هارد و پاور سیستم است پارتیشن بندی مجدد هارد آپدیت فریم ویر هارد و بایوس مین ببینید با اینکارها درست میشه یانه قبل از آپدیت فریم ویر از اطلاعات هارد بکاپ گرفته شود
ممنون بابت پاسخ سریعتون
دوتا سوال :
تو نرم افزار های دیگه این ارور رو نشون نمیده و میگه وضعیت خوبه احتمال هست این ارور از باگ این نرم افزار باشه؟ (با دو نرم افزار دیگه امتحان کردم)
و اینکه ازکجا میتونم فریم ور هیتاچی رو پیدا کنم؟
با سپاس.
نقل قول:
من با نرم افزارهای دیگه کار نکردم و تا حدودی میدونم این نرم افزار دقیق تره
باید تو سایتش برید یا تو گوگل مدل هارد رو سرچ کنید فریم ویری که میگیرد مطابق با model number و part number هارد باید باشه
سلام به همه دوستان عزیز
من ی هارد اینترنال سیگیت 1 ترا بایت دارم که برا آرشیو فیسلم کنار گذاشتم یعنی هر شش ماه ی بار وصل میکنم اطلاعات رو جا به جا میکنم بعد هم همین طوری میمونه تا بعد
الان که هارد رو وصل کردم هیچی بالا نمیاد انگار هارد سوخته چی کار کنم ؟؟؟ یعنی روشن نمیشه مشکل از کجاست ؟
با پی سی دیگه با پاور دیگه با کابل دیگه با همه چیز امتحان کردم نه ضربه خورده نه چیز دیگه ای
یعنی اصلا چراغش روشن نمیشه و موتور هارد هم کار نمیکنه ؟
نقل قول:
نه دوست عزیز کار نکرد متاسفانه هیچ صدایی هم مبنی بر روشن شدن هارد نمی آید
سلام یک ها WD 1TB خراب دارم که پسورد داشت و بعد از اتصال به LED دیگه توی کامپیوتر بالا نیومد اما توی دیسک منجمنت میومد و file system رو خالی زده بود
با توجه به نوشته های فروم بعد از delete volume توی کامپیوتر آیکونش میاد و file system روی NTFS رفته یه بار quick فرمت کردم الان فایل داخلش کپی میشه .الان درسته ؟مشکل خاصی که پیدا نمیکنه؟ یه برنامه ریکاوری درست حسابی میخام کلا 80 گیگ فایل داخلش بود که خیلی اهمیت داشت. با EaseUS Data Recovery Wizard 6.1 قبل و بعد فرمت چک کردم فایلها باز نشد با active file هم میزنم وسط کار هنگ میکنه. چیکار کنم؟
با hd tune چک نکردم میترسم دیگه ریکاوری نشه.
اگه گارانتی داره بفرستین گارانتی وگرنه باید بره برای تعمیر هاردتون مشکل دارهنقل قول: