با دروبینش کار کردم حالت شب بزاری فلش روشن کنی میشه عکسای خوبی گرفت اپدیت هم میاد نگران نباش 5700 به این راحتیا کنار نمیاد خیلی از گوشی های سری 5 نمیتونند جاشو بگریند به جز 5800 که اون بحثش جداستنقل قول:
Printable View
با دروبینش کار کردم حالت شب بزاری فلش روشن کنی میشه عکسای خوبی گرفت اپدیت هم میاد نگران نباش 5700 به این راحتیا کنار نمیاد خیلی از گوشی های سری 5 نمیتونند جاشو بگریند به جز 5800 که اون بحثش جداستنقل قول:
برای من هم قبلا این مشکل پیش اومده بود که خودش درست شد :31:نقل قول:
سلام بچه ها خوبید
من یه قاب کامل سیاه واسه گوشی خریدم 4000 تومن اصل نیست واسه همین سر هم کردم خیلی جتلب شده یاد 3250 خودم می افتم نگاش میکنم .
راستی هندز فری من به سلامتی خراب شد(سیمش از وسط نصفید)الان دنبال هندز فری اصلی هستم چند تقریبا میشه یکی پیدا کرد؟
رفتم يه رم دو گيگ خريدم 8 تومن
مفت!
يه پوش موبايل هم اشانتيون داد!
تو بازار چقدره؟ رم دو گيگ!
يا حق (:
2گيگ رو نميدونم ولي من 4گيگ رو خريدم 12تومن
دوستان این گوشی رم 8گیگ هم میکشه؟ cpu قوی داره فکر کنم بکشه و یک سوال دیگه واسه این گوشی اپدیت نه امده؟ 6120 یک ماه بعد از 5700 امده همین 3 هفته پیش واسش اپدیت جدید امد 5700 با اینکه از 6120 بالاتره اپدیت هنوز نه امده n73 سال 2006 امده ولی اپدیت 2008 داره !!!!!!!!! نوکیا داره چیکار میکنه
تا 4 رو که به خوبی ساپورت میکنه.اما 8 رو فکر نکنم به این راحتی ها بکشه. چون اون موقع که ورژن 3.8 رو 5700 بود مموری 8 هنوز نیومده بود. ولی 4 گیگ تو بازرا بود.نقل قول:
ببین 5700 یکی از کم باگ ترین گوشیای نوکیاس.و دلیل اینکه براش اپدیت نمیاد اینه که مشکل خاصی نداره و با همین ورژن 3.8 حداکثر استفاده رو از سخت افزارش میبره.پس دلیلی نداره فرت و فرت اپدیت بده براش. اما اگه اپدیتی در کار باشه حتمی ترین تغیر ش ساپورت کامل از 8 گیگ و شاید هم بالاتره!!!!!!!1
خوب گوشی با انصافی داری... گوشی ما اگه بمیریمم واسمون تب نمیکنه.نقل قول:
به همین خیال باش. واسه این گوشی کوفتم نمیاد. دیروز پیش رئیس نوکیا بودم گفت فقط به خاطر شاخ بودن این گوشی و خز نشدنش آپدیت نمیدیم. به جان خودم. گفتم حالا یه دونه بده گفت نه جون تو راه نداره. گفت ما فقط واسه گوشیای خزو خیل میدیم. تازه یه چیزیگفت بین خودمون بمونه ها... گفت 5700 از n96 هم بهتره به حرف دیگرون هم گوش ندین. ما واسه اینکه خز نشه صداشو در نمیاریم. به جان خودم.نقل قول:
با دروبینش کار کردم حالت شب بزاری فلش روشن کنی میشه عکسای خوبی گرفت اپدیت هم میاد نگران نباش 5700 به این راحتیا کنار نمیاد خیلی از گوشی های سری 5 نمیتونند جاشو بگریند به جز 5800 که اون بحثش جداست
قاب و که بیخیال... خودت چطوری؟؟؟نقل قول:
سلام بچه ها خوبید
من یه قاب کامل سیاه واسه گوشی خریدم 4000 تومن اصل نیست واسه همین سر هم کردم خیلی جتلب شده یاد 3250 خودم می افتم نگاش میکنم .
راستی هندز فری من به سلامتی خراب شد(سیمش از وسط نصفید)الان دنبال هندز فری اصلی هستم چند تقریبا میشه یکی پیدا کرد؟
هنزفریش حدود 30000 تومنه. البته اگه گیر بیاری. یکی تو همینجا دنبالش بود پیدا نکرد.
شایدم پیدا کرد ولی ما نفهمیدیم.
اون تازه تو تهران بود که علاالدین داره. حالا تربیزو نمیدونم.
حدودا همه جا همین قیمته. البته چون اشانتیونم داده بد جور بهت حال داده.نقل قول:
رفتم يه رم دو گيگ خريدم 8 تومن
مفت!
يه پوش موبايل هم اشانتيون داد!
تو بازار چقدره؟ رم دو گيگ!
12 تومن شده؟؟؟؟ جدی؟؟؟؟ قبلنا 28 تومن بود. اه کاش 4 میگرفتم.نقل قول:
2گيگ رو نميدونم ولي من 4گيگ رو خريدم 12تومن
مطمئن باش کار بدی نمی کنه. گفتم که به همین خیال باش...نقل قول:
دوستان این گوشی رم 8گیگ هم میکشه؟ cpu قوی داره فکر کنم بکشه و یک سوال دیگه واسه این گوشی اپدیت نه امده؟ 6120 یک ماه بعد از 5700 امده همین 3 هفته پیش واسش اپدیت جدید امد 5700 با اینکه از 6120 بالاتره اپدیت هنوز نه امده n73 سال 2006 امده ولی اپدیت 2008 داره !!!!!!!!! نوکیا داره چیکار میکنه
گربه دستش به گوشت نمیرسیده میگه پیف پیف بو میده.نقل قول:
ببین 5700 یکی از کم باگ ترین گوشیای نوکیاس.و دلیل اینکه براش اپدیت نمیاد اینه که مشکل خاصی نداره و با همین ورژن 3.8 حداکثر استفاده رو از سخت افزارش میبره.پس دلیلی نداره فرت و فرت اپدیت بده براش. اما اگه اپدیتی در کار باشه حتمی ترین تغیر ش ساپورت کامل از 8 گیگ و شاید هم بالاتره!!!!!!!
شوخی کردم. ولی راس میگی خیلی کم باگه ولی نه در این حد که یه آپدیت واسش نیاد.
آخیش.....
من قبلا (1 ماه پیش) یکی به زور از تهران گیر اوردم. یارو گوشیرو که خرید 3-4 روز بعد دزد بردش. من هندزفریشو 11 خریدم. جای دیگه هم 15 دیدم.نقل قول:
من تبریز پیدا کرده بودم الان نمیدئنم هست یا نیست 16 تومن فقط اینجا پرسیدم بازم دارم میگردم .فقط یکی بگه اون پین گیره رو چطوری موقع عوض کردن باطری در بیاریم که لولا نشکنه و.اسه دوستم لازم هستش مال خودم منش شکسته بود.