الان فتحی پرمیوم جاسپر رو میده 360
الان فتحی پرمیوم جاسپر رو میده 360
چرا فتحی قیمت هاش رو زیاد کرده....
دو تا تعریف ازش کردیم جوگیر شد!!!
والا چی بگم
معذرت می خوام از دوستان
نمی دونستم قیمت ها این قدر بالا رفته
1 ماه پیش که مرتب میومدم فروم که همین بود
ولی به نظر میاد قیمت ها دوباره گرون شده
بازم معذرت می خوام
روي آركيد جاسپر اكانت Live نيست ؟؟ رو پريميوم چي ؟ روي الايت چي ؟(همه جاسپر)
شما وقتی ايكس باكس لايو رو فعال ميكنيد خود به خود به شما 1 ماه گلد مجانی ميده ( رو همه مدل ها هم هست )نقل قول:
دام از زلف سیاهت گله چندان که مپرس!!!!:4: :evil2: :grrr:
مدیران محترم !!:22::16::34:
کاربران فعال !!:22::16::34:
دوستان برای گرفتن جواب چقدر باید صبر کرد ؟:9::24: (فکر کنم 8 روز !!! کفایت کنه.)
میدونم خیلی سخته که آدم بگه نمیدونم !! ولی حداقل اگه شهامت به خرج بدین و یه کلام بگید نمیدونم سئوال کننده هر روز به انتظار جواب نمیمونه !!
امیدوارم که حداقل روحیه انتقادپذیری داشته باشید و از شکایت من دلخور نشید .:21:
محض اطلاع : پست 7100 مورخ 23/06/2009
دوست عزيزنقل قول:
شما چون New User هستی پست هات بايد توسط مديريت تأييد بشه تا بخواد تأييد بشه پستت ده صفحه عقب ميفته
بعدش اگه كسی جوابت رو نداد يعنی كسی نميدونه ... حتما بايد تو يه پست بگه نميدونه ؟! اين اونوقت اسپم نميشه به نظر شما ؟
جان من راست مي گي ؟؟؟ يعني من كه الان آركيد جاسپر دارم ميتونم به لايو وصل بشم!! قبلآ مي گفتن فقط پزيميوم ميشه!!؟؟نقل قول:
مطمئني؟؟؟
فروشگاه اینترنتی هست که هارد 60 گیگ بفروشه و پول رو در موقع تحویل بهش بدیم؟؟؟ { و اینکه قیمت چند میده اون فروشگاه }
راستی فوتبال خوب واسه xbox چیه؟؟؟
من pes9 و یکی دیگه که اسمش یادم نیست رو خریدم ولی 2 روزه که نوشته معلق { اینترنتی خریدم } اعصابم خورد شد.....شما ها مغازه ندارید ؟؟؟؟{ دی }
من خودم آركيد دارم ... وقتی تنظيمات لايو رو درست كنی و Test Connection كنی بعدش ازت ميپرسه گلد خودت داری يا گلد 1 ماه مجانی رو فعال كنه ... تو 1 ماه مجانی رو فعال كن ... به همين راحتی :31:نقل قول:
FIFA 09 توی ايكس باكس بهترين فوتباله ... چون هم گرافيكش نكست هست و از PES بهتره هم كنترل راحت تری دارهنقل قول: