آره بابا ميدونم اولين نسخه از اويلي رو كه رفتم همون بود:8:نقل قول:
اينو هستم!:27:
Printable View
آره بابا ميدونم اولين نسخه از اويلي رو كه رفتم همون بود:8:نقل قول:
اينو هستم!:27:
راستی کسی میدونی شخصیت اصلی اویل 5 کیه؟
عزیزم معلومه دیگه !نقل قول:
راستی کسی میدونی شخصیت اصلی اویل 5 کیه؟
Chris که در RE1 بود .
نقل قول:
چه ها من توي يه چيزي موندم
مگه اين وسكر خودش چلاق بود كه ايدا رو فرستاده؟
چرا خودش نيومد تازه بعد از اون حادثه توي اويل 1 كه همه فكر كرديم مرد توي اويل كد وروونيكا يه طوري شده بود يك مشت زد كريس بد بخت پرت شد تازه يك پرشهايي انجام ميداد هواپيما به گردش! بعدش من موندم چرا ايدا رو فرستاده خودش نرفته! تازه حتي به اندازه ي سر سوزن هم بايد شك ميكرد به اين ايدا كه يوقت دستوراتش رو درست انجام نده
والا من كه بعضي اوقات به عقل اين جماعت شك ميكنم
نقل قول:
مشكل من اينه كه آخه حتي به اندازه ي سر سوزن هم به اين ايدا شك نداره!
تازه يه چيزي هم هست كه ايدا معلوم نيست اومده جنگ يا چشم ها ي مردم روستا رو در بياره با اون لباسش
نقل قول:
فکر کنم اشتباهی به جای اینکه بیاد سالن مدلینگ اومده اینجا !
Maggy جان آخه میدونه Sample به هیچ درد ایدا نمیخوره !!!
و همه جا هم اونو تحت کنترل خودش داره . پس دیگه جای شکی باقی نمیمونه .
نقل قول:
خوب آره
اما مثلا وسكر جايي به ايدا گفت كه اگر ---- سر راهت قرار گرفت بكشش ولي ايدا اين كارو نكرد يعني تا جايي كه ميتونست كاري كرد كه به ---- نزديك نشه
يا مثلا به ---- كمك كرد وقتي كه كرازر داشت ليونو ميكشت
من منظورم اينه كه وسكر بايد فكر اينجاهاشم ميكرد!
يا حداقل از يك طريغ ديگه ايدا رو ميپاييد نه از راه يك دستگاه كوچيك كه به راحتي ايدا ميتونه جوابشم نده!
البته فكر نميكنم عقلش به اونجاها هم قد ميداده
نقل قول:
در مورد ایدا و لیون که نمیدونم میدونی یا نه ولی در RE2 ایدا عاشق لیون میشه .
به همین دلیله که بعضی قسمت ها کمکش میکنه .
به نظر من باید اسم ایدا رو میزاشتند Double Agent !!!!
عجب تحليل هايي دارينا. ايول خوشم اومد ادامه بدين!
از کجا میدونین که وسکر ایدا رو کنترل نمی کرده که بعدا بره سراغش؟؟؟؟؟
خوب بابا این ایدا تنها هدفش این بود که اون نمونه انگل رو برای وسکر ببره و این نشون میده که به ژنرال وسکر خیلی وفاداره.
مثلا چطوري؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لابد چشم غيب هم داره! :31:
نه بابا اين وسكر فقط نشسته دستور ميده!:2:
از این شخصیت های Re بعید نیست !نقل قول:
مثلا چطوري؟!
لابد چشم غيب هم داره!
نه بابا اين وسكر فقط نشسته دستور ميده!
اون از کراوزر که 10 بار میمیره ولی باز نمیمیره !
این از ایدا که در شماره 2 مرد و حکایت همچنان باقیست !
از ماهواره:10:نقل قول:
خوب اون براي مناطق بازه توي قصرو كه ديگه نميتونه با ماهواره ديد بزنه!:27:نقل قول:
تو re همه چی ممکنه....نقل قول:
اين يكي ديگه ممكن نيست :18:نقل قول:
اگه اين جوري باشه تا الآن ايدا جنازس:27:
دوستان سلامنقل قول:
این اولین پست من تو این بخشه . امیدوارم من رو بپذیرین . راستش تنها دلیل عضویت من تو این فروم فقط RE هست و همین .
خب دوست من Ada تو شماره 2 نمرد ! شما می تونید نحوه نجات پیدا کردنش بعد از اینکه پرت شدنش و دوباره پذیرفته شدنش توسط آلبرت وسکر رو در سکانس death's door در سری Resident Evil: The Umbrella Chronicles ببینید . دموهای این بازی روی نت موجوده .
کلا Ada بعد از اینکه نمونه ای از G-virus رو همراه خودش داشت برای سازمان و آلبرت وسکر ارزش دوباره پیدا کرد . در re4 شما به داستانی تخیلی و غیرقابل باوری نسبت به سری های قبل می رسید و چنین سوالهایی دور از انتظار نیست .
اما در صورتی که وسکر ada رو کنترل می کرد ، مسلما ada از دستوراتش برای عدم کمک به لیون و یا نابودی لیون سر پیچی نمی کرد ، این رو شما می تونید در دموهای بخش "دستوری دیگر" که بعد از اتمام حالت نرمال بازی در دسترس قرار میگیره مشاهده کنید .
اما نکته دیگه ای باید توجه کنیم اینه که ada یک جاسوسه و بقاش به اجرای دستورات سازمان بستگی داره ، گرچه سناریوی بازی re4 همونطور که گفتم بسیار ضعیف هست ، من در مورد این ضعف ها مقاله ای دارم می نویسم که بعدا روی نت قرار می دم ، کاپکوم عین ظرافتی که داره ضعفهای زیبایی هم داره مثل مشکل پیانو زدن ربکا چمبرز برای کرس در re1 : remake که با بلد نبودن پیانوی ربکا در re0 که بیلی کوئن براش پیانو میزنه تضاد داره .
راستی دشمنای این بازی اونقدرهای باهوش نبودن ! من تو قسمت the spy فکر نکنم بیشتر از 7-8 تا دهاتی کشته باشم ، بقیش رو دریپل زدم ، چیزی که تو بقیه سری ها به سختی انجام می شد .
خب دوست من همونطور که شما در Resident Evil: The Umbrella Chronicles یا wesker report 1 می بینید وسکر ویروسی که توسط ویلیام بیرکین طراحی شده بود رو به خودش تزریق کرد و از عمد اجازه داد tyrant در re1 بکشدش ، بعد ویروس فعال شد و به وسکر قدرتی مافوق بشر داد ، چیزی که شما در کد ورونیکا هم شاهدش بودید . به هر صورت وسکر در خاطرات شماره یکش هدفش از این نوع سمبلیک مردن رو باور کردن آمبرلا به مرگ اون تا بتونه راحت تر به سازمانی دیگه خودش رو بفروشه اعلام می کنه . به هر صورت وسکر در شماره 2 هم می تونست خودش بیاد ، ولی این خطر رو نمی کنه و ایدا رو میفرسته تا در قالب دختری که دنبال دوست پسرش می گرده ( البته دوست پسری هم داره که در تاریخچه آمبرلا ثبته ، در re1 هم شما برای ورود به سیستم کنترلی رمز ada رو باید وارد کنید که از نوشته های یکی از محققین آمبرلا که برای دختری به نام ada این نامه رو نوشته به دست میاد) ، البته دوست پسرش بعدا میمیره ! بگذریم . در کل ada جاسوسه وسکر هست و کارش جاسوسیه و وفادار موندن به سازمان ، پس لزومی به خطر وجود وسکر که مقامات دولتی و باقیمانده های آمبرلا دنبالشن نیست . wow مردم !نقل قول:
خيلي ممنون از توضيحات كاملتون
خوب آخه من اين سرگذشت امبرلا رو نرفتم پس اين طور كه معلومه تمام كلك ها لو ميره
در ادامه ي توضيحات اين دوستمون من بگم كه ADA بخاطر اين مامور وسكر ميشه كه چون وسكر در واقع اون رو نجات ميده و بهش زندگي جديدي مي بخشه
اگه بخوايم داستان رو از نظر رزيدنت اويل ها بررسي كنيم منظورم خانواده ي كلي رزيدنت اويله به اين نتيجه مي رسيم كه تمام داستان رزيدنت اويل براي بدست آوردن قدرته حالا چه قدرتي .
سازمان تحقيقاتي آمبرلا در راكون سيتي به اين منظور تاسيس شده بود تا سربازاني رو بسازه كه احساس نداشته باشند و در برابر عوامل مخرب محيطي حالا چه فيزيكي و چه شيميايي منظورم اسلحه و گلوله و يا اسيدها مقاوم باشند و بتونند حداقل بجاي صد نفر در ميدان جنگ براي آمريكاي احمق بجنگند اما اين آمريكاييهاي احمق حساب دو چيز رو نكرده بودند :
اولي اين بود كه آيا قدرت نگهداري و حفاظت از چنين ارتشي رو دارند كه همونطور كه ديديم نداشتند و بعد از فرار از آمبرلا كل ويروس پخش شد و مردم مبتلا شدند و ادامه ي ماجرا كه بهتر از من ميدونيد
اما دومي چي بود؟ دومي اين بود كه اونا حساب خيانت بعضي از افراد خودشون كه به فكر پول و ثروت و قدرت هستند رو نكردند مانند همين وسكر جون خودمون
همونطور كه گفتم بر طبق خانواده ي رزيدنت اويل ها و داستانشون بالاخره وسكر اين ماده رو پخش مي كنه و جهان رو به نابودي مي كشونه اما هميشه گروهي بعنوان مبارزان حق عليه باطل وجود دارند مانند همين ---- يا كريس يا كلر و ....
بله دوستان به اين ترتيب جهان نابود كه ميشه نسل انسان ها در گذرگاه انقراض قرار مي گيره اما اين طور نميشه
دليلي مهمي هم كه خود كپكام بر اون اذعان داشته اينه كه اين انسان هايي كه با خوي وحشي شون اين ويروس رو پخش مي كنند شانس ميارن كه اين مبارزان عدالت و آزادي با هم ديگه وارد عمل نميشن
اما منظور از اين گفته چيه ؟ منظور اينه كه مثلا اگر كريس و كلر و ---- باهم ميرفتند تو رزيدنت اويل 4 مانند يه تيم اون موقع اون اسموند سدلر بايد مي رفت غازچروني بكنه ...... و ADA هم هيچ موقع نمي تونست آخر بازي علي رغم ميل باطنيش طرف ---- اسلحه بگيره و نمونه ي ويروس رو بدزده
البته همه ي اينا داستانه و بر اساس داستان به قول پدرم اگه اين طور و اون طور نشه اين كه فيلم نميشه
نتيجه اين كه حق هميشه پيروز خواهد بود شاهد خواهيم بود كه وسكر در رزيدنت اويل 6 بعد از سالها فرار كشته خواهد شد اما چيزي رو بهتون بگم كه بين خودمون باشه و اون اينه كه ويكر قبل از مردنش فكر مي كنه كه فقط اونه كه آزمايشگاهي در زير زمين داره نه بلكه ميليون ها انسان براي مبارزه به پا مي خيزند تا اين دشمن سمي را نابود كنند
اما اگه خسته نشده باشيد بعد ديگه اين ماجراها يعني نگاه از بعد رزيدنت اويل 4 را دنبال مي كنيم
ببينيد در رزيدنت اويل 4 ما نميتونيم بگيم ايدا براي وسكر كار مي كنه و ---- نميدونه ...
اولا ---- ميدونه كه ايدا واسه وسكر كار مي كنه دوما هم ايدا و هم ---- فقط براي ماموريتشون اومدن اينجا و اينا دليل نميشه كه مثلا ايدا بدون فكر پا بر روي ارتباطات و صميميت خود با ---- بذاره و بدون فكر نمونه ي ويروس رو بدزده
خلاصه بايد منتظر بمونيم و ببينيم كه چي ميشه
در آخر من يه درخواست از اونايي كه از رزدنت اويل سردرميارن دارم
لطفا اگه ميتونيد نام تمام نسخه هايي كه از رزيدنت اويل هستند منظورم فيلمه شونه ها رو اينجا بذاريد تا من فيلمشو دانلود كنم و خيلي دلم ميخواد از اسرار اين رزيدنت اويل بيش از اين سردربيارم اينارم گفتم از روي يه سايت فرانسوي گرفتم
مثلا دوست خوبمون گفته بود
Resident Evil: The Umbrella Chronicles
منظورم اينطوريه مثلا الان من ميخوام اين فيلمو دانلود كنم با اين اسم دنبالش مي گردم پس لطفا نسخه و اسمشو بنويسيد
ببخشيد سرتون رو درد آوردم فعلا باي دوستان
3 تا نسخه بيشتر از فيلماش نيومده اونم اصلا موضوعش با بازيش زمين تا آسمون فرق داره!
خواهش می کنم . بله همونطور که از اسم این بازی پیداست ، بازی به سرگذشت آمبرلا اشار داره و تمام ابهامات رو بر طرف می کنه . گرچه برای دونستن سرگذشت یک سری از کاراکترهای بازی سری های قبل هم لازمه . مثلا اینکه لیزا تریور کی بود ؟ ( در re:remake و wesker report 2 میشه فهمید . واقعا دردناکه ! از اسپنسر متنفر شدم )نقل قول:
دوسته عزيز ميتوني اسم اين فيلمايي كه ميدوني رو بگي تا منم دانلود كنم و ببينمشنقل قول:
فيلم هاش سه نسخه بيشتر نيستنقل قول:
اينم اسمشون
1-RESIDENT EVIL سال 2002
2-Resident Evil: Apocalypse سال 2004
3- Resident Evil: Extinction سال 2007
كه هر سه شون خيلي جالب بودند .
با سلام من الان در مرحله هستم كه يه ساختمان هستش بعد ميري داخلش و چرخ دندهاي زيادي به هم متصل شدن و اون دستگيره رو مي كشيم بعد چرخ دندها حركت نمي كنند يك چوب هم كه جلوي چرخ دندها هستش اون رو هم مي زنيم ولي باز حركت نمي كند
چكار كنيم ؟؟
فکر کنم 3تا چوب هست که در طبقات مختلف هستند. باید به دقت بگردی و همشون رو بشکنی تا چرخ دنده ها حرکت کنند.نقل قول:
جدی میگی جالب بودن!!!؟؟:18:نقل قول:
فقط شماره اول این فیلم قابل تحمل بود
Resident Evil: Apocalypse مزخرف بود و Resident Evil: Extinction هم فاجعه.من نمیدونم برج ایفل و مجسمه ابولهل تو لاس وگاس چی کار میکردن!!!
در ضمن کریس و کارلوس چه ربطی به هم داشتن قیافه وسکر چرا اینقدر ضایع بود اصلا وسکر کجا موهاش زرده؟
شاید برای یه بیننده عادی فیلم جالبی باشه ولی برای یه طرفدار بازی فاجعست.
خب تو لاس وگاس ساخمون های بدل زیادی هست! بعضی هاشون هتل و بعضی هاشون کازینوه!نقل قول:
من نمیدونم برج ایفل و مجسمه ابولهل تو لاس وگاس چی کار میکردن!!!
دقيقا تاييد ميشه:27: مخصوصا جمله ي آخر:46:نقل قول:
من كه فيلماشو نميبينم چون يكيشونو ديدم حالم بهم خورد فكر كنم 2 بود:31:
مگی جان فکر کنم تنها دلیلیش اینه که از این نوع فیلم هزار تا هست !
کلبه ی وحشت که ماشالاه 3 تا داره !
سرزمین مردگان و خیلی فیلم دیگه .
حالا من تعریف این آخری رو زیاد شنیدم ولی هنوز گیرم نیومده .
خلاصه از نظر من که جالب بودند.
هر کسی یه نظر داره دیگه.
در ضمن مگه یکی از شما ها نبودید که گفتید فیلمش کلا با بازی فرق داره.
فیلمش قشنگ بود ولی اصلا به بازی وفادار نیست. تنها فیلمی که به بازی وفادار بوده تا الان سایلنت هیل بوده.
راستش شماره 1 قشنگ بود . دو هم کمی جالب بود ، گرچه من هنوز 3 رو ندیدم . ولی اگه شبیه داستان اصلی باشه که مسلما دیگه اونقدرها جذاب نیست که همه نوع بیننده جذب کنه . راستی وسکر تو re1 تصویر واقعیش با موهای زده و سایر قسمت های اولی هم طلایی به جو گندمی .نقل قول:
من سایلنت هیل 1 رو 7-8 سال پیش رو ps1 بازی کرده بودم . بازی بدی نبود ، ولی اونموقع خیلی مبهم بود . فیلمشم گرچه متدهای اصلی رو رعایت می کرد ولی کاراکتر اصلی زنه بود ، در حالی که در بازی کاراکتر اصلی مرده بود . البته 2 سایلنت هیل 2 رو نمی دونم . 4 رو هم می دونم که کلا به سری سایلنت هیل بی ربط بود ، ولی بچه ها خیلی تعریف می کردننقل قول:
بهترین بازی اویله
به نظر شما این خوبه که یه فیلم رو درست شبیه بازیش بسازند؟
من به این دلیل فیلمهاشو دوست دارم چون تا حد زیادی با بازیش فرق داره. فیلمش یه نوع داستانی داره و بازیش هم یه نوع داستان دیگه و این باعث میشه که فیلم کسل کننده نباشه.
میدونید که تو بازی هاش موضوع ویروس تی تو همون نسخه سوم بازی تموم میشه و در نسخه چهار اصلا ربطی به ویروس تی نداره و تو کل دنیا این ویروس پخش نمیشه و قضیه تو همون شهر راکون خاتمه پیدا میکنه ولی تو فیلم هاش خصوصا نسخه سوم میبینیم که ویروس تی تو کل دنیا پخش شده و نسل بشر هم رو به نابودی بود.
فيلم سايلنت هيل تركيبي از سري بازيهاي سايلنت هيل بود.مكانهاش مال يه قسمت و داستانش مال يه قسمت و شخصيتشم مال يه قسمت ديگه بود.نقل قول:
با سلام به همه عزيزان
معماي اون 4 تا عكس چطوره من هر كاري كردم نشد ؟
لطفا راهنماي كنيد
بايد تعداد نفرات داخل تابلو جمعا 6 تا بشه اونوقت ديوار ميره كنار:10:نقل قول:
فکر کنم 1 و 2و 3 و4 رو باید بزنید و بعد ok کنید . البته اگه درست یادم مونده باشهنقل قول:
توضیحات مگی عزیز هم کافیه واسه حلش .
راستش من هر دفعه این تیکه رو شانسی میرم...
مگی توضیحاتت جالب بود...
نقل قول:
حالا بلوند باشه باز یه چیزی
ولی این دیگه از خرمایی هم گذشته بود شده بود زرد.
هر کی یه نظری داره:46:نقل قول:
من دوست دارم مثل فیلم باشه
اگه قراره به بازی ربط نداشته باشه پس کارلوس و وسکر و... تو فیلم چی کار میکنن.
جدانقل قول:
یعنی تو قسمتهای مختلف شهر وگاس ماکت هایی مثل برج ایفل یا چیزهای دیگه هست؟؟؟؟؟
من كه از نظر داستان گفتم نه از نظر كاراكترها
خوب میگمنقل قول:
هر کی یه نظری داره
دیگه خیلی هم نباید با بازی فرق داشته باشه.
مثلا تو فیلم شماره 2 نمسیس رفیق آلیس میشه که واقعا مسخره هست ما از نمسیس چه انتظاری داشتم و تو فیلم چی از آب درومد.
دقيقا موافقم توي اويل 3 نيمسيس يك موجود واقعا وحشي و بد بود
اما توي فيلم شماره ي 2 نيمسيس رو يك موجود خوب كه دوست آليس بود نشون داد .
كلا من هنوز تو كف اينم كه آليس از كجا سبز شد!
خدایش این الیس خیلی خوب بازی کرده
ولی من دلم به حال این کارلوس بیچاره سوخت.
اما من تو این موندم که جیل چی شد چرا تو فیلم نبود.