راستي عزيزان كسي اين بازي رو با فايلي كه سكسشو باز مي كنه تا آخر رفته .اگه رفته لطفا سيوشو بزاره چون وقتي تو اين حالت بازي ميكني سيوهاي معمولي عمل نميكنه.
Printable View
راستي عزيزان كسي اين بازي رو با فايلي كه سكسشو باز مي كنه تا آخر رفته .اگه رفته لطفا سيوشو بزاره چون وقتي تو اين حالت بازي ميكني سيوهاي معمولي عمل نميكنه.
بالاخره موفق شدی اینو تموم کنی؟:19:نقل قول:
2 ماه گذشتا:31:
نمیشه
Gta4 میشه ولی 5 نمیشه. شما تست کنید ببینید میشه یا نه؟
چی شده الان؟چی نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آها. پیداش کردم من یه جا دیگه رو تغییر داده بودم.
باشه حالا که شما گفتی ok. بیا بیا ارزونش کردم (بعدنم حراجش میکنم) قیمتش رسید به 1.999.999 .نقل قول:
خوب شد حالا؟ حالا دیگه باید بخریدا.:31:
نه بابا. هنوز نرفتمش. خیلی وقته سرش نرفتم چون توی امتحاناس. حالا هم که مسابقه های ورزشی هست و وای که من کی میخوام تمومش کنم. حالا هر وقت شد میرم تو ناراحت من نباش.:31:نقل قول:
نکنه تا عید طول بکشه؟:19::18:
بازم گرونهنقل قول:
نميخريم تا بره تو بازار سياهه:21:
اين طور كه پيش بري تا عيدم طول ميكشه من اگه جاي تو بودم سه سوته تمومش ميكردم:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من كه كاره اي نيستم
ولي ميترسم تايپيكو به خاطر پستهاي الكي ببندن.
باشه مرسی از اخطارتون.
اما ما که داریم در مورد تموم یا تموم نکردن بازی حرف میزنیم.
و در مورد اون عکسه هم داشتیم روی بازیش (که توی مایه های gta san andreas هست) قیمت میذاشتیم.
پس مدیرا نمیتونن بیمورد اخطار بدن و مثل سیمز ازمون پست کم کنن و تاپیکو ببندن. :6:
باشه حالا به خاطر شما هم که شده آتیش به مالم میزنم بیا ببر به قیمت 11111111111111111111111. خوب حالا که 9 ها رو 1 کردم ببرید دیگه وگرنه زیادش میکنما.
توی بازی cashflow اگه بازی کرده باشید یه قسمتیش سهام ها میره بالا و یا میاد پایین (به صورت نمودار) حالا هم نمودار این محصول با ارزش اومده پایین و شما هم نمیدونید که بعدا میره بالا یا میاد پایین.
امیدوارم از راهنمایی من در این مورد درس گرفته باشید. :6:
اصلا ما نميخريمنقل قول:
ميريم COD4 بازي ميكنيم:20::8::27:
باشه باشه. حالا که نمیخرید میرم جاهای دیگه تبلیغش رو میکنم.نقل قول:
خب کسی ازم نمیخره.
باشه رایتیشو میدم 1500 تومان. البته اگه کارت گرافیکتون حداقل 4000 و رمتون هم 7000 باشه به سیستمتون میخواره.:31:
بيخيال ديگه اين بحث رو ادامه نديد بريم سر يه بحث ديگه
بچه ها توي اين جي تي اي شما از كدوم شخصيت بيشتر خوشتون ميومد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam man mikham bedoonbam ramzaroo che joore mishe vared kard man taze varedam
برو توي بازي واردش كن
من از اون دختره كه توي جنگله:27:
الانه كه تاپيك پاك بشه:31::8:
بچه ها !
جوووون من !
انقدر حاشيه نرين ..
بزارين تاپيك بعد از عمري باز هم پا بر جا بمونه.
تا موقعي كه يكي چيزي پيدا نكنه كه ارزش بحث كردن داشته باشه ، خواهشاً از دادن پست هايي كه تاپيك رو منحرف مي كنه جداً خودداري كنيد.
خواهش مي كنم.
از توجه تون ممنون .
سلام من برای دوست شدن با اون دختری که در حال تیر اندازیه باید چیکار کنم وقتی میرم پیشش پیقام زیر رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون چاقو كشه؟ لاته؟!:18:نقل قول:
خوب زير آبتو ميزنه حال گيريه:27:
ارهنقل قول:
خيلي حال ميده
خب بقيه هم نظرشونو بگن ديگه در ضمن علي رضا جون چشم ديگه هرگز تكرار نميشه:20:
دوستان تو يه مرحله گير كردم . با اسموك وارد يه ساختمان ميشيم و بعد از خروج يه انيميشن نشون ميده كه اسموك موتور ميرونه و cj پشت سرشه . بعد هم موتور منفجر ميشه و ماموريت شكست ميخوره . اينجا بايد چكار كنم ؟
خوب شما نبايد بزاري موتو منفجر بشه :18:نقل قول:
بايد نزاري دشمن زياد بهت زير بزنه تا موتور منفجر نشه:10:
منم اولش از اون خوشم ميومد مخصوصا اونجاهايي كه بهمون تيكه مينداخت ميزد توي سرمون!:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما اونجايي كه زود ما رو انداخت دور:2:...........
تازه روشم كم كرديم با مسابقه ي ماشين:21:
اما ديگه رفت كه رفت:18:
خيلي پرو بود اينهمه براش حمالي كرديما:19:
من خودم از اون يارو چينيه خوشم ميومد:27:
من كه بازيو نرفته بودم و خوشحال شدم كه داستانشو شنيدم ولي از جايي كه اون زندگي ميكرد و حالاتش خيلي خوشم مياد دينقل قول:
يعني شما نرفتيش:18:نقل قول:
پس از كجا ميشناسي اونو؟
من که چیزی از حرفای شما دستگیرم نشد.
من خودم از کاتالینا خوشم میاد. خیلی به نظر قوی میاد و لاته. منظور شما همین بود؟ آها ببخشید انگار منظورتون کاتالیناست. آره مسابقه ی ماشین حالشو گرفت. بدبخت.چه ضدحالی خورد با این کارل بی احساس و یخ و نچسب. کارل مثل تفلون میمونه. همش ضدحال میزنه.
بابا حالا مگه چي شده... هرگز تكرار نميشه چيه ؟ ما يه حرفي زديم ... جدي نگيريد !!:11:نقل قول:
من هم از كاتالينا خوشم مياد !!
همه ي حرف ها رو شما زديد ولي من بگم كه آخر همه ي اين حرفها ، كاتالينا باز هم كارل رو دوست داشت !
ميگي نه ...؟
بله درسته . ولي گفتم انيميشن . اين قسمت رو به صورت انيميشن نشون ميده و cj در كنترل من نيست .نقل قول:
درست میگن تو پشت موتوری باید با اسلحه به بقیه شلیک کنی و نزاری زیاد بهتون نزدیک شن برای من که اینطوری بود.
یادم نیست ولی فک کنم باید لاغر بشینقل قول:
من اول رفتم پیش اون دختره ، گفت خیلی لاغری ،منم رفتم غذا خوردم تا چاغ شودم بد رفتم پیشش اون پیغام بالا رو داد حالا نمیدونم باید چیکار کنم اگه کمک کنین ممنون میشم
یکی از مراحل اولیه بازی باید یه ماشین وردارم و برم به کلوپ ماشین سواری(همون ماشینی که با کلید 2 میپره) ولی انجا هرچی با ماشین میپرم برنده نمیشم!
ببين نه بايد چاق باشي نه لاغر بايد متوسط كمي به لاغر باشي:10:نقل قول:
بايد با اون شماره هاي روي كيبوردت كه سمت راسته و جهت داره جهتاش رو فشار بدي درست ميشه:10:نقل قول:
خوب چون قبلش به موتور سيكلت زياد تير خورده بوده يه انيميشن از صحنه ي انفجار نشون ميده:27:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اگر بحثتون سر اون تیر اندازس که راهش این نیست.باید عضله هاتو آب کنی.بعد با یک ماشین با کلاس بری سراغش:46:نقل قول:
ولي متاسفانه براي من اينطوري نيست و با نشون دادن اين انيميشن هيچ كاري نميشه كرد . حتي با فشردن Space Bar هم از انيميشن رد نميشه .نقل قول:
نه به محض كشته شدن تمام افراد داخل ساختمان اين انيميشن شروع ميشه . اسموك ميگه ميخوام تلافي كنم و سوار موتور ميشه . كارل هم پشت سرش ميشينه . بعد از پاركينگ مياند بيرون و بوووووووووووووووم .نقل قول:
شايد اين هم براتون جالب باشه . Trainer+151
کد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_gta_san_andreas.shtml
شما اگه با ترينر بري اينطوري ميشه اگه اشتباه نكنم با ترينر ميري آره؟