حدوده 1 مگ هستش !
یه خبر دیگه هم اینه که 4.2 هم هک شد !!!
اگه Demo رو گیر اوردم میذارم !
Printable View
حدوده 1 مگ هستش !
یه خبر دیگه هم اینه که 4.2 هم هک شد !!!
اگه Demo رو گیر اوردم میذارم !
سلام من در کانتر سورس بالای تونل روی دیوار این جمله را دیدم سی اس سورس با حاله یا فریمن اینجا بود کسی میدونه چطور میشه نوشته روی دیوار به فارسی ایجاد کرد
دوست عزیز والا منم خیلی دنبال این برنامه گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم .نقل قول:
سلام من در کانتر سورس بالای تونل روی دیوار این جمله را دیدم سی اس سورس با حاله یا فریمن اینجا بود کسی میدونه چطور میشه نوشته روی دیوار به فارسی ایجاد کرد
کسی نیست جواب سوال ما را بدونه
سلام
دوستان یه سوال ؟
اول از این که کسی هست که دقیق قانونهای مسابقات cs رو بلد باشه ؟
بعد این که قبلاً اگه ctrl+duck می زدی اشتباه بود یعنی نباید می زدی . می خوام بدونم هنوزم این قانون هست یا نه ؟
چه قانوني ميخواي مثلا ؟
من يه كمي بدم
وقت بازي 1 دقيقه و 45 ثانيه
فريز تايم : 12 ثانيه
بمب رو نبايد جايي بذاريد كه صداش نمياد
سپر نيست
و ...
به نظر من این چیزا خلاف قوانین هست :نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال ؟
اول از این که کسی هست که دقیق قانونهای مسابقات cs رو بلد باشه ؟
بعد این که قبلاً اگه ctrl+duck می زدی اشتباه بود یعنی نباید می زدی . می خوام بدونم هنوزم این قانون هست یا نه ؟
بمب بی صدا
×× Camp کردن ( یعنی یه گوشه بشینی و منتظر دشمن باشی )
سپر (Shield )
یه توضیحی برای Camp کردن بدم :
این بستگی داره . مثلا وقتی DUst 2 هستی و ترور باید بمب بزاره ، اعضای ترور نمیتونند منتظر Ct ها باشند . جون اونا باید بمب بزارند . ولی بیس های گروگان گیری ترور میتونه منتظر CT باشه .
قانون دیگه ای به ذهنم نمیرسه . بیشتر اینه که باید حالت عادی بازی کنی . انگار دست به هیچ تنظیماتی نزدی !
لطفا لينك دانلود پچ 27 كانتر رو از جايي بديد كه تو 99 درصد گير نكنه
دو بار دانلود كردم هر دوش در 99 گير كرده
كمك كنين
دوستان كانتري كه من بازي مي كنم به درد نمي خوره يا كلاً كانتر يكيه .چون من اصلاً نه ازگرافيكش نه موضوع بازيش خوشم نمياد!!!1
اینها رو می دونمنقل قول:
راستی یه سوال دیگه کدی هست که server بزنه هیچ کسی نتونه سپر بخره ؟
ولی camp کردنی که میگی oracle جون خطا نیستش چون مپ ها ی مثل dust 2 رو که خودتم می دونی این کار شدنی نیستنقل قول:
ولی مپ های گروگان گیری که مسابقه ای نیستن ؟
آره . اینطور کدی هست . البته برای Bot ها کار میکنه . نمیدونم واسه بازی شبکه بگیره یا نه .نقل قول:
اینها رو می دونم
راستی یه سوال دیگه کدی هست که server بزنه هیچ کسی نتونه سپر بخره ؟
دستورش اینه :
Bot_Allow_Shields یا قبل از بازی در قسمتی که میخوای Start Game رو بزنی در تب آخر لیست همه ی اصلحه ها رو آورده که میتونی انتخاب کنی که بازی کن هایی که میان توی سرور اجازه چه اسله هایی داشته باشند .
والا ما یه مدت که توی GameZone بازی میکردیم ، من یه بار سر Base CT کمپ کرده بودم بعد سرور گفت کمپ نکن . گفتم اون باید بره بمب بزاره ، گفت جز قوانین هست که باید همدیگه رو پیدا کنید . حالا شاید جز قوانین اون سرور بوده .نقل قول:
ولی camp کردنی که میگی oracle جون خطا نیستش چون مپ ها ی مثل dust 2 رو که خودتم می دونی این کار شدنی نیست
ولی مپ های گروگان گیری که مسابقه ای نیستن ؟
دوستان عزيز چرا اين سرور براي من بالا نمياد 85.9.68.10:27015 براي شما هم بالا نمياد يا فقط براي من اينجوريه ؟
چه جالب ! ....
كجاش جالبه . من الان تو كفم....سرور بالا نمياد ....... ميگي جالبه .
سلام دوستان :دی
کیا میان gAME ZOnE
من همیشه اونجام
اسمم kInG FIre هست
با Elrond هم تو بازی اشنا شدم
همین دیگه :دی
بای :X
دوست عزیز سرور مشکلی نداره .نقل قول:
دوستان عزيز چرا اين سرور براي من بالا نمياد 85.9.68.10:27015 براي شما هم بالا نمياد يا فقط براي من اينجوريه ؟
شما همونجایی که Find Server میزنی ، به جای Find Server دکمه ی ~ توی کیبورد رو بزن ( تا کنسول بالا بیاد ) و اینو تایپ کن :
Connect 85.9.68.10:27015
اگه دیدی بازم نشد اشکال از ISP های شما هست . شما شرکت کارت اینترنتی که میگیری رو عوض کن شاید مشکل حل بشه .
راست میگه کجاش جالبه ؟!نقل قول:
چه جالب ! ....
دوست عزیز شما با Anti Cheat میری داخل ؟نقل قول:
سلام دوستان :دی
کیا میان gAME ZOnE
من همیشه اونجام
اسمم kInG FIre هست
با Elrond هم تو بازی اشنا شدم
همین دیگه :دی
بای :X
آقا من ميخوام با sxe وارد بازي شم ارور ميده:incepting eror يا يه چيزي تو اين مايه ها و نميشه بازي كرد.
ميشه اين مشكلو حل كرد؟؟؟
فهميدم چرا gamezone براي من بالا نمياد فكر كنم ban شدم وقتي اينو ميزنم connect 85.9.68.10:27015 پايينش ميزنه banned list اين يعني ban شدم ديگه يا نه ؟
الان دو روزه تو كفم ........ چكارررررررررررر كنم . هااااااااااا
آخه براي چي ban كردن منو ؟ من كه چيت بلد نيستم بزنم با اين آنتي چيت جديد ....... چرا ؟ آخه چرا ؟
من همش 2 ماه دارم كانتر بازي ميكنم چه ميدانم چيت چيه.......تازه داشت بازيم خوب ميشداااااا
چطوري ميتونم از ban در بيام بايد يه راه حلي باشه ديگه .
دوست عزیز شاید رفتی داخل Match سرور . یعنی شاید مسابقه داشتند و شما رفتی وسط بازیشون !نقل قول:
فهميدم چرا gamezone براي من بالا نمياد فكر كنم ban شدم وقتي اينو ميزنم connect 85.9.68.10:27015 پايينش ميزنه banned list اين يعني ban شدم ديگه يا نه ؟
الان دو روزه تو كفم ........ چكارررررررررررر كنم . هااااااااااا
آخه براي چي ban كردن منو ؟ من كه چيت بلد نيستم بزنم با اين آنتي چيت جديد ....... چرا ؟ آخه چرا ؟
من همش 2 ماه دارم كانتر بازي ميكنم چه ميدانم چيت چيه.......تازه داشت بازيم خوب ميشداااااا
چطوري ميتونم از ban در بيام بايد يه راه حلي باشه ديگه .
دوست من سئوالت خیلی مبهم بود ! من که چیزی نفهمیدم !نقل قول:
آقا من ميخوام با sxe وارد بازي شم ارور ميده:incepting eror يا يه چيزي تو اين مايه ها و نميشه بازي كرد.
ميشه اين مشكلو حل كرد؟؟؟
کجا ارور میده ؟ ارور کامل چیه ؟
يعني چي ؟ مگه تو اين سرور مسابقه هم برگزار ميشه ؟
سروري كه 24 نفر داخلش هست دارن بازي ميكنن هر ثانيه هم يكي ميره يكي ديگه مياد داخل ميشه مسابقه برگزار كرد .
يعني الان هم دارن مسابقه برگزار ميكنن كه منو را نميدن داخل ؟
پس حتما یه دلیلی داشته که Ban شدی ! ببینم با Dial Up بازی میکنی ؟نقل قول:
يعني چي ؟ مگه تو اين سرور مسابقه هم برگزار ميشه ؟
سروري كه 24 نفر داخلش هست دارن بازي ميكنن هر ثانيه هم يكي ميره يكي ديگه مياد داخل ميشه مسابقه برگزار كرد .
يعني الان هم دارن مسابقه برگزار ميكنن كه منو را نميدن داخل ؟
چون جدیدا GameZone و Rapgame یه قانونی گذاشتند که هرکسی Latency بالاتر از 350 داشته باشه Kick میشه .
من با SXE-Injected Version 4.2 مشکل دارمنقل قول:
اینو که نصب کردم وقتی بازی میکنم، کلید w برای حرکت به جلو رو که نگه میدارم... یکم که را میره وایمیسته (انگار به دیوار خورده) باید دوباره فشار بدم تا باز راه بره... همینجور تا اخر گیر داره دیگه
قبلی اینجوری نبود
احتمالا اینا نسخه های آزمایشی هستند .نقل قول:
من با SXE-Injected Version 4.2 مشکل دارم
اینو که نصب کردم وقتی بازی میکنم، کلید w برای حرکت به جلو رو که نگه میدارم... یکم که را میره وایمیسته (انگار به دیوار خورده) باید دوباره فشار بدم تا باز راه بره... همینجور تا اخر گیر داره دیگه
قبلی اینجوری نبود
من که دیگه آنلاین بازی نمیکنم .
یه تیم 5 نفره توپ داریم تشکیل میدیم .
یه گیم نت گیر آوردیم خیلی توپه . محل تمرینمون اونجاست .
اره با انتی چیت میرم بدون انتی چیت که نمیشه !
چطور مگه ؟!
البته بگم من با انتی چیت 4.2 sxe
FIX 1.0
وارد میشم
سلام بچها
من چندتا دموي خفن از مسابقات جهاني كنتر ميخوام از كجا ميتونم دانلود كنم.
من 2 تا سي دي دموي خفن از كانتر كه مال سال 2003 هست رو دارم
بصروت مالتي مديا و Divx و كيفيت بالا
خواستي پيغام برات پست كنم
يا آي دي من
نقل قول:
YahooID: Diplomat_Rock
سلام به همه
آقا من حدود 20 صفحه از اين 293 صفحه را بصورت 10 تا 10 تا خوندم.خسته شدم. ولي رمزهايي كه واسه lan باشه (يعني آدم خودش سرور نباشه ولي impulse 101 بزنه يا gravity را كم يا زياد كنه ) را پيدا نكردم.
همه جا توي google هم كه ميگردم همش نوشته كه اگر cheat باز باشد ميتوان فلان كار را كرد...............
كسي ميتونه من را واسه يافتنرمزهاي خفن ياري كنه؟؟
Best Regards
احسان عزیز اگه کانتر به این الکی هک میشد که بازی بین المللی شبکه شناخته نمیشد !
مطمئن باش نمیشه . هم ورژن 1.6 و هم ورژن Source .
موفق باشی .
دوست من آنتی چیت رو دانلود کردم.ولی پیغامsystem alerted,incompatible software میده!!:13:نقل قول:
در ضمن در مورد dll باید چی کار کنم:20:
من که دانلود نکردم از اون لینک بالا به جاش خود sxe بهم پیغام داد تا آپدیتش کنم منم زدم آپدیت کنه .
سلامنقل قول:
آخه منم همين اعتقاد شما را داشتم
ولي تو گيم ما نت يكي اومد( شايد از فضا اومده بود) در حاليكه ما سرور مي ساختيم و چيت را بسته بوديم، و مي دونم كه فايلهاي بازي كانتر روي هارد ديسك هم اديت و دستكاري نشده بود ،
اون وقت ميديدي كه دور اول ما با كولت بوديم اون دو تا sniper و يك m4 و ... داشت و 16000 تا پول هم داشت و هر وقت هم مي خواست رمز پرواز ميزد...............خودم كنار دستش نشستم ولي نديدم چيكار كرد، ولي واسه فهميدنش منتش را نكشيدم. گفتم اگه اون ميتونه ما هم ميتونيم
روي 1.6 و 1.19 هم رمزهاش كار ميداد
آقايان كانتر باز همه ي اين لينك ها در صفحه 25 خراب است لطفا" به آدرس زير برويد:
کد:http://www.cstrike-fortress.com/downloads.php
دوستان و اساتید محترم اگر کانتر ورژن 1.6 و پچ 29 رو دانلود کنم ،مشکلم حل میشه؟!
مشکل چی ؟نقل قول:
دوستان و اساتید محترم اگر کانتر ورژن 1.6 و پچ 29 رو دانلود کنم ،مشکلم حل میشه؟!
میخوای آنلاین بازی کنی ؟
دوست من اون احتمالا با برنامه ای این کارو کرده .نقل قول:
سلام
آخه منم همين اعتقاد شما را داشتم
ولي تو گيم ما نت يكي اومد( شايد از فضا اومده بود) در حاليكه ما سرور مي ساختيم و چيت را بسته بوديم، و مي دونم كه فايلهاي بازي كانتر روي هارد ديسك هم اديت و دستكاري نشده بود ،
اون وقت ميديدي كه دور اول ما با كولت بوديم اون دو تا sniper و يك m4 و ... داشت و 16000 تا پول هم داشت و هر وقت هم مي خواست رمز پرواز ميزد...............خودم كنار دستش نشستم ولي نديدم چيكار كرد، ولي واسه فهميدنش منتش را نكشيدم. گفتم اگه اون ميتونه ما هم ميتونيم
روي 1.6 و 1.19 هم رمزهاش كار ميداد
قبل از اینکه sxe آپدیت کنه من کانتر کاندیشن زیرو داشتم با پچ 21 و sxe 3.9نقل قول:
مشکل چی ؟
میخوای آنلاین بازی کنی ؟
ولی از وقتی که آنتی چیت آپدیت شده نمی تونم آنتی چیت رو ران کنم.
حالا میخوام بدونم با داتلود کانتر 1.6 و پچ 29 مشکلم حل میشه؟
ممنون و سپاسگزار
دوست عزیز منم خودم با آنتی چیت مشکل دارم .نقل قول:
قبل از اینکه sxe آپدیت کنه من کانتر کاندیشن زیرو داشتم با پچ 21 و sxe 3.9
ولی از وقتی که آنتی چیت آپدیت شده نمی تونم آنتی چیت رو ران کنم.
حالا میخوام بدونم با داتلود کانتر 1.6 و پچ 29 مشکلم حل میشه؟
ممنون و سپاسگزار
با هر پچی هم امتحان کردم ولی باز نشده .
اقا منم با احسان موافقم
شما قضاوت كنين مثلا ما dust 2 رو بازي ميكرديم پسره از در a اومد تو پريد تو ramp اين بابا از بالاي a يه تير زد طرف هدشات شد آخه اين منطقيه ؟
يا تو زودتر ميبينيش ميزنيش نميميره بر ميگرده يه تير ميزنه هدشات ميشي
تازه جالبيش اينه كه طرف سرورم نيست
البته اين بابا خودش صاحب گيم نت فقطم پشت دو تا سيستم مشخص ميشينه
من هم موافق خيلي موقع ها پيش اومده كه من دارم يكي رو ميزنم يه دفعه اون برميگرده و يه دفعه هدشات ميكنه منو :2:
به اين كار ما ميگيم ول شات
سلامنقل قول:
راستش ميشه با دست كاري فايلهاي كانتر (cfg.*) يه كارايي كرد ولي اخه اين كه من گفتم خدمت عزيزان، تو گيم نت خودمون بود و ميدونيم كه كسي فايل ها را دست كاري نكرده.( ولي خودم الان دنبالم اين كار را بكنم)
يك چيزي كه يادم رفت بگم اينه كه يك بار وقتي با هاشون ( اونا كه رمز ميزدن) بازي ميكرديم، r1 يا ري استارت در بازي به هيچ وجه نداديم و واسه شروع بازي از بازي ميومديم بيرون و دوباره سرور ميساختيم اون وقت رمزهاشون كار نميكرد
نتيجه اخلاقي:فكر كنم اين چيت ها (مانند auto aim يا پول...) فقط با ريست دادن توسط سرور فعال ميشند.
از نظرات همه دوستان متشكريم:5::5::5::5::5:
دوست من ,نقل قول:
اقا منم با احسان موافقم
شما قضاوت كنين مثلا ما dust 2 رو بازي ميكرديم پسره از در a اومد تو پريد تو ramp اين بابا از بالاي a يه تير زد طرف هدشات شد آخه اين منطقيه ؟
يا تو زودتر ميبينيش ميزنيش نميميره بر ميگرده يه تير ميزنه هدشات ميشي
تازه جالبيش اينه كه طرف سرورم نيست
البته اين بابا خودش صاحب گيم نت فقطم پشت دو تا سيستم مشخص ميشينه
اون موضوعات خط های دوم و سوم که چیز منطقی هست .
مثلا من خودم دیدم که طرف از بالای Base A یه نفر رو از توی همون Ramp با اسلحه Dessert Eagle هدشات کرد !
پس اینطور چیز ها منطقی هست .
برای مثال خودم ! یه بار بود یه نفر داشت منو از پشت میزد . منم در یک حرکت انتحاری برگشتم و زدمش !