بابا بعد r1kj001 یه فریمور دیگه اومد اسمش این بود. r8ba024نقل قول:
هیچ فرقی هم با r1kj001 نداره فقط براش پچ بیشتر هستش.
Printable View
بابا بعد r1kj001 یه فریمور دیگه اومد اسمش این بود. r8ba024نقل قول:
هیچ فرقی هم با r1kj001 نداره فقط براش پچ بیشتر هستش.
اینا رو خود سونی معرفی نکرده.سونی خودش اخرین فریمورش همون r1kg001 هست
مبارکهنقل قول:
اگه میخواد بگین لینکشو از تاپ سونی بزارم هرچی باشه شما ازم تو تاپسونی تشکر کردید و من الان اجازه دانلود دارم
نقل قول:
یکی نمیخواد جواب منو بده ؟؟
مال منم همينجوريه ميگن درست نميشهنقل قول:
نقل قول:مشكل شما و حسين با فلش حل ميشهنقل قول:
اقا گوشیتونو الکی فلش نکنید این مشکله همه است یعنی k800 همه تو inbox اسم فارسی رو بر عکس مینویسه.فقط مشکل شما که نیست یک راه داره اونم اینه که فونت زبونتونو درست کنید که باید شما اینقدر فونت تست کنید تا ببینید کدوم درست مشه
سلام به استادان عزیز
من سریع میرم سر اصل مطلب
من یه گوشی کا 800 دارم که تا قبل از تقویت صداش میترسیدم فلش کنم اما بعد از اون خوشم اومد
تو تایپکهای زادی گشتم اما فرم ورژن گوشیمو نتونستم پیدا کنم دیگه سرم داره میترکه
از دوستان عاجزانه تمنا دارم که فایل های زیر رو برام بزارن یا راهنمایی کنن که از کجا میتونم بگیرم
این اطلاعات گوشی منه فقط میخوام فایلهای فلش رو داشته باشم تا بتونم گوشی رو فلش کنم اون سه تا فایل اصلی رو میگم خیلی خیلی ممنون میشم
MAIN
FS
Customer
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:--------------- CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
MAPP CXC article: R1KG001 prgCXC1250210_GENERIC_WI
MAPP CXC version: R1KG001
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA123456/123
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
Default version: R1KG001
Operator: 000-00
Elapsed:58 secs
شما برو اين تاپيكنقل قول:صفحه اول هستش من خودم دانلود كردمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=142555
نگو مشكل همهنقل قول:
گوشي من قبل از فلش درست مينوشت
و حالا كه فلش كردم بازم درست مينويسه
اما اگه با فونت فارسي حلبشه خوبه ديگه زحمتش كم ميشه
ببخشید من برای خواهرم یک k800 خریدم(نخریدم مال خودم بوده اسفند سال پیش خریدم)
حالا وقتی سیم کارت ایرانسلش را روی گوشیش می اندازم و کد فعال سازی را می فرستم بعد جوابش هم میاد و profile را سیو می کنم ولی وقتی می رم توی اینترنت که وصل بشه وصل نمیشه!!!!!!!
يعني درست ميشه من عموم همين مشكل رو داره هنوز ميخواستم در خواست كمك بدم كه ديدم داريد راجع به همين بحث ميكنيد اگه راهي داره بگيد تا ما هم انجام بديمنقل قول:
برو به تاپيك ايرانسل اونجا جوابتو بهتر مي دن:10:نقل قول:
این سری جدیداش اینطورین. مال منو خیلیای دیگه قبل از هکو بعد از هک مشکلی ندارن!!!نقل قول:
يعني درست ميشه من عموم همين مشكل رو داره هنوز ميخواستم در خواست كمك بدم كه ديدم داريد راجع به همين بحث ميكنيد اگه راهي داره بگيد تا ما هم انجام بديم
در ضمن خودتونو با فونت ریختن خسته نکنید اصلا فونت فارسی که بتونید به وسیله هک بریزید تو گشی نیست همش انگلیسیه
برید دنبال همون فلش.
تائيد ميشهنقل قول:
كاش همه مشكلها با فلش حل ميشد
كافيه يه بار فلش كنين بعدش ديگه كار تمومه گوشي خودتون كه هيچي ميل به فلش گوشيهاي ديگران نيز بوجود مياد
راستي سعيد من الان ميخوام CID را از 51 به 52 ارتقاء بدم و فريمور 52 را بريزم اخه با كدوم نسخه setool اينكارو بايد بكنم ؟
سلامنقل قول:
تائيد ميشه
كاش همه مشكلها با فلش حل ميشد
كافيه يه بار فلش كنين بعدش ديگه كار تمومه گوشي خودتون كه هيچي ميل به فلش گوشيهاي ديگران نيز بوجود مياد
فک نکنم با فلاش درست بشه عزیز
من هم الان امتحان کردم همین طوریه . دیروز هم به خاطر مشکل قبلی فلاش کرده بود
فقط برا اطلاع گفتم که الکی گوشی رو فلاش نکنید
من که 100 بار هم فونت گوشیمو عوض کردم مشکلی پیش نیومد.الانم درست مینویسه.
اين ( operation failed ) ( موقع رفتم به پوشه گيمها و Applications)
چجوری اتفاق می افته گوشی برنامش بهم می ریزه ویروسی میشه (جاوا ن) یا اگه برنامه خاصی روی گوشی بریزی این جوری میشه
حداقل به ما بگید چجوری این اتفاق می افته که ما بدونیم سراغش نریم
چاکر بروبچه های بخش کلوپ k800i هستیم سالار k800i
تا حالا كه كسي نفهميده چجوري اين اتفاق روي ميدهنقل قول:
كسي هم نميدونه چجوري رفع ميشه
تنها راهش هم فعلا فلش هست
حالا فلش کنیم یا تغییر فونت ؟نقل قول:
:41::41:
تغییر فونت ربطی به فارسی و برعکس نوشتن نداره.
گوشیتونو اپدیت کردید؟
سلام دوستان
همین جا از آقا گل محمد تشکر میکنم برای لینک بسیار مفیدی که دادند
golmohammadi
گوشی k800 کاتومایزر نمی خواد؟؟؟
یعنی وقتی مین و اف اس گوشی رو میزاری تو برنامه فایل کاستومایزر نمیخواد ؟؟؟؟ کمکم کنید لطفا.....
ممنون از پاسختوننقل قول:
من یک شکی بردم واین سوال از شما می خوام بپرسم آیا این مشکل فقط با وصل کردن موبایل به وسیله ی usb بوده یانه به وسیله بلوتوث هم این مشکل بوجود اومده
چرا كاستومايز لازمه سايزش هم خيلي كمه اينم لينكش :نقل قول:کد:http://www.4shared.com/file/35016861/ba081af5/SE_Complete_custom_pack.html
حقيقتش من يادم نمياد چجوري اين مشكل سرم اومدنقل قول:
من چند صد تا برنامه و بازي نصب كرده بودم
اين مشكل برا من سود داشت چرا كه الان فايلهاي فلش را دارم و هر موقع كه خواستم ميتونم فلش كنم
تازه تو اين فريموري كه من ريختم زبان تركي هم بود كه بهم حالا اساسي داد
در عوض فارسي نداشت و عربي داشت ولي هيچگونه مشكل فنت نداره از جمله مشكل جابجايي اسمها در Inbox
اين اواخر از سرعت گوشي هم ناراضي بودم كه بعد از فلش سرعتش هم بهبود يافت
تازه آيكونهاي منوي اصلي اكثر گوشيهاي سوني خيلي جواد شده تو اين فريمور يه منوي بهتر گذاشته شده
ممنوننقل قول:
ببخشید الان فریموری که شما نصب کردید روی گوشی R1KG001 هست و فریموری که قبلا روی گوشی نصب بود چی بود آیا با این فریمور جدید این مشکل براتون رخ داده یا کسایی که الان این فریمور دارن واستفاده می کنند این مشکل پیدا کردن
از دوستان خواهش میکنم اونایی که این مشکل براشون پیش اومده فریموری که روی گوشی نصب بوده و این مشکل براشون پیش اومده بنویسند
من میخوام این مشکل رو در K800i پیدا کنم تا دوستان از این مشکل ترسی نداشته باشند ومجبور نباشند گوشی فلش کنند(چون برای خیلی ها این کار مشکل هست)(نه مثل اساتید مثل شما)
قبلا مال من R1GB001 بود با cid51
الان هم اينه R1JC002
به نظرتون بهترین فریمور K800 چیه؟
خیلی ممنون از پاسختوننقل قول:
R1KG001 چرا فریمو جدید رو روی گوشی نصب نمی کنید
فکر کنم همین شماره آخر باشه که من تعریفش خیلی جاها شنیدم(R1KG001)نقل قول:
15% افزایش صدا _تغییر در شکل آیکون ها(دومی نمی دونم ولی میگن تغییر داشته چون ماله من R1KG001 این هست)
واسه منم همین r1kg001 هست ولی ایکونا تغییر نکرده.البته خودم منو عوض کردم.اخرین فریمور هم که سونی اریک معرفی کرد همین بود.
operation failed شما دچار این مشکل نشدیدنقل قول:
CID گوشي من 51 هست و فريمور برا اين گوشي كمتر از بقيه هستنقل قول:
شما اگر برا اين CID فريمور دارين لينكشو بدين ممنون
راستي يه آكواستيك جددي امروز ميذارم كه در اكثر گوشيها كار ميكنه و صدا نيز بلندتره ...
نه.الان یه سال این گوشیو دارم با این مشکل برنخوردم.نقل قول:
اين آكواستيك روي خيلي از گوشيها تست شده و نتيجه مثبت بوده از جمله K800
حداقل افزايش صدا با اين آكواستيك 40% ميباشد
و صداي هندز فري هم خيلي خوبه
لينك دانلود :کد:http://www.4shared.com/file/36186681/d9b1b138/2X800.html
ببخشید من انقدر سوال می کنم از روی کنجکاوی هستنقل قول:
الان چه مدت این فریمور روی گوشی شما نصب هست
دوستان یک سوالی داشتم شما تم گوشیتون از کجا میگیرید یه سایت بود که الان .......شده آدرس اینه
من از اینجا میگرفتم حالا دیگه نه تم هاش خیلی خوشگل بودکد:http://www.zedge.net/themes/904/sony-ericsson-k800-themes/
شرمنده دوست غزیزنقل قول:
شما اگر برا اين Cid فريمور دارين لينكشو بدين ممنون
گوشیمو که خریدم یکی دو ما بعد اپدیت کردم:10:نقل قول:
دوستان این چه مرضی هست که بین گوشی های سونی اریکسون در حال پخش شدن هست k800 کم بود w810 اضافه شد
golmohammadi شما گوشیتون اصلیهکد:http://www.p30world.com/forum/archive/index.php/t-191066.html
B L A S T E R شما چی
سیتادل هست یا نه متفرقه ؟ چنج هست
دوستان من رفتم توی فروم خارجی
این مشکل فقط مخصوص ما نیست خارجی ها هم این مشکل روبه رو شدند وk800i پر
من آدرس این سایت می زارم از خوندنش چیزی دستگیرم نشد ولی فهمیدم که اگه گوشی با usb به کامپیوتر وصل کنی اتفاق می افته
اگه یکی از دوستان لطف کنن وانگلیسیشون خوب باشه این صفحه ترجمه کنند و به ما بگند ممنون میشیمنقل قول:
I got the same error today. I had connected the phone via USB to computer, phone rebooted
یکی از بچه های اونجا فکر کنم راهی پیدا کرده ولی چون من زبانم در حد عالی نیست نفمیدم چجوری
کد:http://www.esato.com/archive/t.php/t-131296,1.html
متفرقه.اصلنقل قول:
سلام از دیروز داخل منو مموریم در قسمت گالری فایلی به نام flashy امده که ÷اک هم نمیشه
میشه من رو راهنمایی کنید