دوستان وضعیت پینگتون تو بازی های انلاین چطوره؟
از این مورد هم بگید لطفا
Printable View
دوستان وضعیت پینگتون تو بازی های انلاین چطوره؟
از این مورد هم بگید لطفا
ببینید مودم های ont چه خوب چه بدش تقریبا تفاوت چندانی باهم ندارن همشون حداکثر و حداقل سرعت فیبر نوری رو ساپورت میکنن فقط در برند و مدل و وای فای داشتن و نداشتن و بعضا نوع چیپ هاشون فرق دارن که اکثریت قریب به اتفاق واس فای های an دارن با سرعت های کمتر از ۱۰۰ مگابیت و البته ضریب نفوذ و مسافت خیلی کم!نقل قول:
بهنظرم همون یه مودم سادهبا یهروتر خوب (مثلا ac1200) خیلی بهتر میتونه باشه
بچه ها موقع ثبتنام تانوما لازمه حتما یکی از اون طرحای 3 ماهه، 6 ماهه رو انتخاب کنیم؟ نمیشه از اولش همون طرحای پیشپرداخت معمولی رو داشت؟ دفعه ی قبل رفتم مخابرات خانمه موقع ثبتنام گفت یکی از طرحای این تو رو باید انتخاب کنی بعد که تموم شد طرحا برات میان
بعد اینکه نمیشه خط تلفنی که الان هست رو بگیرن خط فیبر رو بدن دیگه تلفن جدید نگیری؟ همین الان یدونه اضافه دارم
سلام. احتمالا میشه و اینطوری هزینه مودم رو باید خودتون بدین.نقل قول:
برای سوال دوم هم بله این امکان وجود داره که اون خط بلا استفاده رو بدین و بجاش خط فیبر بگیرین.
البته برا همه اینا باید با مخابرات صحبت کنین و قانعشون کنین. تعرفه های تهران رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین. تو اکثر استان ها این تعرفه ها وجود داره. میتونین پیش پرداخت هم بگیرین.
دوستان سلام
ممنون میشم اگر که الان هر عزیزی که FTTH داره پینگی با CMD بگیره از چند IP پابلیک مثل 4.2.2.4 یا چیزای دیگه!
و یا پینگشون داخل بازی ها مثه کالاف موبایل یا چیزای دیگه که بازی میکنید رو ممنون میشم بزارید
و یه مورد دیگه تغییر پینگ در حین استفاده سنگین و دانلود و یا استفاده چند نفر باهم در حین بازی اگر تجربه ای داشته باشید بگید ممنون میشم.
پیشاپیش با تشکر از لطفتون:thumbsup:
سلامنقل قول:
اول بگم من خودم فیبر ندارم ولی با توجه به اطلاعات خودم مثلا یکی از دوستان در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ گذاشتن و در صفحات قبلی هم یک از دوستان پینگ گذاشته بود البته اون دوستمون سرعتشون حدود 200 بود احتمالاً پینگشون بهتر بود البته بعضی از دوستان هم تو همین تاپیک یک سری شکایتهایی دارن من خودم فیلم تست سرعت در افتتاحیه راه اندازی فیبر در یکی از شهرها دیدم که سرعت 800 و پینگ 1 بود البته اون تست ممکنه در شرایط آزمایشگاهی یا بدون به شیر گذاشتن پهنای باند باشه چون مثلا در بعضی مجتمعها در اثر کمبود تجهیزات سرعت فیبر نوری حداکثر 50 ولی مثلا بعضی جاها کاربر سرعت اسمی 50 میگیره ولی سرعتش رو 200 بسته میشه به عقل البته جور در میاد که هر چی سرعت بالاتر باشه پینگ پایین تر باشه اینو باید یکی از دوستان که فنی تره لطف کنه توضیح بده ولی من تو همین فروم دیدم یکی از دوستان گفت که با یک شرکت خصوصی ای دی اس ال پینگ 5 با سرورهای داخلی میگیره البته یه کم این حرف عجیبه چون اون دوستمون تصویر تست سرعتشو نگذاشته بود البته شما اگه سرعت بالا بگیری بخاطر پهنای باند بیشتر فیبر بعیده استفاده همزمان چند نفر مشکل ایجاد کنه ولی پینگ یه مقدار موضوعش پیچیده تره
برای سرعت بالاتر باید طرحهای پیش پرداخت رو مثل اینکه انتخاب کنید و یه سری هزینه های فیبرکشی را هم خودتون متقبل بشید
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد ارتباط سرعت با پینگهنقل قول:
والا دوست عزیز سرعت های تست که به قول شما یه شرایط ایزوله و حداکثری بعضا هست از پتانسیل های اون سیستم مثه تست های 5G که سرعت اسمی میدن ولی در عمل خب فرق داره ولی خب فیبر حقیقت پتانسیل اسمی رو هم برای یوزر میتونه داشته باشه،نقل قول:
حقیقت تست های اسپید تست خیلی ملاک عمل نیست برای خودم شخصا چون به فاکتور های متفاوتی بستگی داره و فاصله و نوع سرور و مقدار بار روی اون اینترنت درون لحظه و ... سر همین بیشتر پینگ های CMD و یا پینگی که توی بازی های مطرح میزنه و برام مهم هست و مثلا توی بازی کالاف موبایل پینگ ۴۴ تا ۴۷ دارم
و در مورد پینگ داخلی با adsl من خودم پینگ زیر ۵ میگیرم با جیتر ۱ یا ۲ که متاسفانه با همین مخابرات هم هست که البته چون غالبا تهرانی ها به مبدا آی پی نزدیکترن پینگ کمتری دارن ولی خب پینگ قابل قبولی هست اگر بتونم عکسش رو بزارم
سرعت و پینگ هم تا وقتی پهنای باند زیر بار نره زیاد پینگ رو درگیر نمیکنه مگه جزئی
الان هم خوشبختانه تا فاصله ۱۵۰-۲۰۰ متری ما فت فیبر هست توی خط مستقیم که مخابرات گفته انجام میده ولی متاسفانه چون مستاجر هستیم جایی که هستیم هزینه های اولیه اش یکم زور داره و اینکه شرایط اجاره رو نمیدونیم وگرنه تا الان گرفته بودم قطعا ...
مجبورم لینکو اینجوری بفرستم
s14.picofile.com/file/8409593384/IMG_20200929_195017.jpg
سلام کسی میتونه با فیبر نوری از 8.8.8.8 و 185.60.112.158 پینگ بگیره
ممنون
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=44ms TTL=55
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=40ms TTL=55
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=40ms TTL=55
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=41ms TTL=55
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 40ms, Maximum = 44ms, Average = 41ms
Pinging 185.60.112.158 with 32 bytes of data:
Reply from 185.60.112.158: bytes=32 time=92ms TTL=244
Reply from 185.60.112.158: bytes=32 time=91ms TTL=244
Ping statistics for 185.60.112.158:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 91ms, Maximum = 92ms, Average = 91ms
من نمیدونم چرا اینترنت بنده با اینترنت فیبر نوری خیلی فرقی در پینگ نداره اونم با سرعت ۱۰-۱۲ مگابیت!
پینگ ۸.۸.۸.۸ من ۴۱ اینطوراس
و پینگ ۱۸۵.۶۰.۱۱۲.۱۵۸ هم در حدود ۹۳-۹۴ هست
و آدم میمونه وقتی داره در مقام مقایسه با اینترنت به روز دنیا مقایسه اش میکنه این اینترنت بی خود قدیمی رو
سرویس فیبر نوری شاید(بازم شاید) در پینگ داخلی 2 3 میلی ثانیه از سرویس های adsl با پروفایل فست پینگ کمتری بدن اما تفاوت پینگشون به سرورهای خارجی تقریبا هیچه و چیز عادی ای هم هست. مهم ترین نکته در مورد سرویس فیبر سرعت بالا و صد البته ثبات اون هاستنقل قول:
درسته تفاوت پینگ جزییه فیبرنوری یعنی نویز ناچیز بالطبع ثبات بیشتر پهنای باند بیشتر نتیجتا سرعت بالاترنقل قول:
حرف های شما درسته و تا حدی منطقی هست ولی به هرحال هم به سبب نسل جدیدتر و هم به سبب اینکه سند و رسیو سریعتر به علت تابش نوری یا لیزری فیبر که سرعت به شدت بیشتری از جریان الکتریکی در سیم مسی داره باید پینگ هم بهتر باشه چون تفاوت سرعت نوترون و الکترون هست که قابل توجه متفاوت هستن!
البته نه به این معنا که فرضا پینگ ۹۰ با اروپا یا امریکا یهو بشه ۴۵ یا کمتر ولی یه تفاوت ۱۰-۲۰ درصدی دوراز انتظار نیست!چون در هر صورت بعد زمان و مکان رونمیشه نادیده گرفت
ولی به هرحال پهنای باند و سرعت و ثبات هم به قول شما چیزیه که نمیشه نادیده گرفت قطعا
فکر میکنم این تفاوت ناچیز بین فیبر و مس بخاطر اینه که آخرش همه ی این سرویسا باید از فایروال زیرساخت و شیلطرینگ بگذره و اگه این مرحله نبود تفاوت قابل لمس تر بودنقل قول:
دوستان اگر در یک مجتمع یک واحد به فیبر متصل باشه و یک واحد جدید اضافه بشه و بشن دو واحد سرعت چقدر افت میکنه؟ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
ببینید عملا هیچ افتی نباید صورت بگیره چون شما نیازمند یه فیبر مجزا و یه خط مجزا هستید و همینطور خرید یه بسته ی اینترنتی مجزا که خب همه ی اینا یا از فیبر کشی مستقیم یا با یه سوییچ انجام میشه و کابل گیگابیتی!نقل قول:
این سیستم کع باعث افت کیفیت بشه در کابل های کواکسیال و آنتن مانند بود که خب خیلی سیستم مطلوبی نبود و جا هم نیفتادش!
اینکه همسایتون یا مخابرات هم گفته حرف بیخود زدن و هیچ دخل و تصرفی نداره و شما باید هزینه فیبر کشی خودتون رو بپردازید و هیچ اجازه یا تصرفی نداره
سلام
تازگی کسی تانوما گرفته شرایطش رو توضیح بده؟
چند روز بعد از پر کردن فرم درخواست تماس میگیرند؟
هزینه کابلکشی تا دم در چه قدره؟
هزینه کابل کشی داخل خونه چه قدر گرفتند؟
هزینه مودم چه قدر گرفتند؟
اگر یک ساله یا 3 ساله سرویس بگیریم هزینه هاش چه طور میشه؟تغیری میکنه؟
اگر منطقه مخابراتی عاطف تهرانپارس هم هستید بگید
ممنون
سلام من همین شنبه هفته پیش رفتم پیش رئیس مرکز و برام ثبت نام کرد ولی چند روز قبلش هم با کسی که داشت نزدیک ما فیبرکشی میکرد صحبت کردم و اون با رئیس صحبت کرد اول، فرصت رو بدست گرفتم وگرنه به من که یک مشترک هستم عمرا فیبر میدادن چون قدیما پیگیری کرده بودم، سرویس من رو زده پس پرداخت یک ساله ۵۰ مگ که معمولا تا ۳۰۰ باید باز باشه و سرویس من باز هست یعنی دستم باز هست تغییر بدمش هر موقع خواستم، مودم رو خودم خریدم huawei hg8245h که پورت پشتش سبز هست و سفارش اروپا هست یک و خورده ای بیشتر باید الان هزینه مودم کنی البته این مدل...یک پچ کورد سبز به آبی هم همراه مودم گرفتم که معمولا ازین استفاده میشه، فعلا جز مودم هزینه ای نکردم و به من گفتن دیگه تو این هفته میان سیم کشی رو انجام میدن، چندین بار پیگیری کردم با تماس گرفتن و رفتن پیش رئیس مرکز، هزینه کابل کشی بیرونم گفت بار اول رایگان که تعجب کردم گفتم الان باید میلیونی پیاده شم سر همین و یک تعهد هم دادم که اگر پاره شد سیم ها خودم هزینه ترمیم رو بدم و داخلی هم که هزینشو باید بدیم و زمانی که اومدن اگر خواستید میگم هزینشو با این حال که بازم بستگی داره :)نقل قول:
اصلا قرارداد های طولانی نبندید بخاطر هزینه مودم و کابل کشی چون هم سرعت محدود میشه و هم حجم تقریبا نصف میشه و اینجوری تا مدت تمام شدن قرارداد ۲ براربرشو ازتون میگیرن.
والا عرضم به حضورت بنده عاطف هستم و اتفاقا منطقه خیلی طلبه پیدا کرده سر فیبر نوری!vdsl تقریبا نمیدن مگه خیلی نزدیک باشید و صحبتم کردم فعلا قصدی برای کافوهمندارن!ولی فیبر روخوب پیگیر هستن و باید بری طبقه پایین پیش آقای امینی و ایشونم آدم خوب و پیگیری هستن منطقه و محدوده ی خونتون رو بررسی میکنن و اگر در نزدیکی شما فیبر کشی باشه یعنی ۲۰۰-۳۰۰ متری کارتون رو راه میندازننقل قول:
هزینه هم هزینه فیبر کشی داخلی و مودم هست که حدودا بسته به طبقه و شرایط نصب فیبر از ۱,۷۰۰ تا ۲ یا بیشتر متغیر هست ولی خب بیشترش میشه هزینه مودمتون
چقد طول کشید از درخواست تا آماده شدن و اومدن برا نصب، زنگ میزنن یا کسیو میفرستن؟ من یه هفته س رفتم درخواست دادم با کلی اعصاب خوردی راضی شدن که بهم بدن با هزینه ی خودم همش میخواستن راضیم کنن سه ساله بگیرم همه رو قسم دادم تا ول کنن:دینقل قول:
از مخابرات پرسیدم گفت مودم باید فایبرهوم بگیری چیز دیگه با تجهیزات ما سازگاری نداره اصلا میمونه رو دستت، پیمانکار هم همون مخابرات شماره داد یکی از خودشونو گفت متری 10 15 تومن، همسایمون قبلا کشیده تا دم در به یه جعبه از اونجا هم یه سیم کشیده تا خونه ش، مخابراتیه گفت میشه از همون کشید که دیگه سیم اضافه نکشی
فک کنم مودم رو الکی گفت ولی فایبرهوم اگه این مدلی که چهار تا گیگابیت داره رو دور و بر یه تومن بدن می ارزه
سلامنقل قول:
فیبرکشی داخلی رو توکار میکشن؟یا روکار؟پریز فیبر نوری داخل چه طوریه؟میشه فیبر رو مستقیم از مسیر سوراخ کنار پنجره که کابل ماهواره اومده ردش کرد و مستقیم زد به مودم؟(اگر امکانش هست عکس بندازید ممنون میشم)
سرویس چندمگ؟و چند ماهه گرفتید؟و هزینش چه قدر شد؟
سرعت دانلود و آپلود از سرور خارج چه طوره؟سرعت نوسان داره یا ثابته؟
والا چندتا پست عقبتر هم گفتم متاسفانه به خاطر شرایط مستاجری و مشخص نبودن تکلیفمون هنوز درخواست ندادم ولی اگر بخوام جواب چیزهایی که پرسیدی از اطلاعات خودم یا چیزهایی که دیدم و شنیدم بگم اگر کمکی بکنه اینا میشه؛نقل قول:
اینم بگم توی این هفته یا هفته ی بعد درخواستشو میدم جایی که مابودیم فیبر سر راست و تو فاصله کمتر از ۲۰۰ متری هست به من گفت ۷-۸ روزه من گفتم ندیدم و نشندیم زیر ۲ هفته اینکاروکنن و اون گفت من قول میدم ۷-۸ روزه اوکی کنم و گفتم حله ولی همون حداقل ۲ هفته رو باید در نظر بگیری اگر بیشتر نشه،تا وقتی فیبر کشی تا نزدیک منزل نیاد فکر نمیکنم تماسی بگیرن
قرارداد هم سعی کنید کوتاه مدت بگیرید بهتره چون صاحاب نداره اینجا هیچی!
ازین چرت و پرتا زیاد میگن که مودم مخصوص میخواد و تنظیمات خاص خودمونو میزنیم و اینا ولی هر مودمی که تو باژار هست میخوره بهش!
چون میخوان مودمای خودشون رو رد کنن!
قیمت فیبر کشی هم توی این ۶,۷ ماه ۳,۴ برابر شده مثه اکثر چیزا
مجدد میگمبنده هنوز موفق به انجامش نشدم ولی بر اساس اطلاعات وچیزایی که دیدم خدمتتون میگم؛نقل قول:
اگر امکانش باشه داخلی انجام میدن ولی غالبا چون امکانش نیست خارجی و روکار انجام میدن،و اینکه پریز که نه به شکل پچ کورته که وصل میشه یه سرش به مودم و اینکه اون پیمانکار و نصاب باید بیاد و امکان سنجی بکنه و اگر بیرون بزنه کابلای بیرونی اوت دور باید بزنه و داخلی اگر بخوای مسافت زیادی باشه ایندور باید باشه و یا همونو امتداد بده! ولی کلیت باید جوری باشه فشار روی کابل نباشه
نوع سرویس ها و هزینه ها هم که توی سایت مخابرات و ftth هست ولی سرعت اسمی دارن و سرعتی که فعلا میدن باز هست یعنی بسته به شرایط و یه سری فاکتور ها تا ۳۰۰ مگابیت باز هست البته سرویس های سرعت بالا مثه ۵۰ مگ!
اون مورد آخر هم دوستان گذاشتن داخل تاپیک و صفحات رو کمی بگردید میبینید
ولی من همه جا گفتم و بازم میگم اونچیزی که مهم هست مودم فیبر نوری نیست ،مودم های فیبر نوری نه تنها ایران که خارجش هم چیز مالی نیستن و با یه روتر اونو تقویت میکنن و مودم های فیبر نوری اصلا جالب عمل نمیکنن!
یه مودم ac خوب با کمی هزینه بیشتر بگیرید خیلی بهتر از مودم های خوب فیبر نوری توی بازاره که بتونید از نهایت سرعت و کیفیت و برد مفید اون استفاده کنید
دوستان برای مراجعه حضوری باید بریم امور مشترکین یا خود مرکز مخابرات؟ به کدوم قسمت باید مراجعه کنم تا چک کنن محل ما قابلیت دریافت سرویس تانوما رو داره یا نه؟ من دو هفته است تو سایت مخابرات ثبت نام کردم هیچ خبری نشد!
بعد این دوستمون گفت مودم ac خوب بگیرید بجای مودم فیبر نوری یعنی چی؟ مگه مودم های دیگه هم با این سرویس کار میکنه؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید دقیقا چه مودمی منظورتونه؟
والا من که بهترین مودم هواوی رو گرفتم و یک مودم vr900 هم دارم که اگر شد اون رو به عنوان روتر استفاده می کنم و تفاوت کیفیت آنتن دهی و سرعت و پینگ رو با خود مودم فیبر مقایسه می کنم، منم از همون اوایل که اومده بود ۱۰۰ بار ثبت نام کرده بودم از طریق سایت ولی در کل رئیس مخابرات تصمیم می گیره و همیشه خود کارمند ها منو پیش ریاست بردن که نقشه رو ببینه و امکان سنجی کنه، همه ی سوال ها رو هم از خودش کردم، به من گفت مودم فقط هواوی بگیرم و پچ کورد هم سبز به آبی باشه، پشت مودم سبز هست و معمولا پریز رو آبی میزنن ظاهرا، الان من منتظر مسئول فیبرکشی هستم که بیاد کارشو بکنه که اگر اذیت نکنه یک روزه راحت تموم هست.
کسی میدونه آیا امکانش هست از مخابرات تا خونه فیبر بکشن؟ (تمام هزینه پای مشترک) :worried:
من معذرت مبخوام فکر کنم کمی منظورو بد رسوندمنقل قول:
منظورم اینه یه مودم فیبر نوری ساده بگیرید و با یه کابل گیگابیتی به یه مودم یا روتر ac خوب وصل کنید که هم در قدرت و هم کیفیت آنتدهی و هم مباحث امنیتی و هم سرعت تاثیر خودشو نشون بده و تنها مودم فیبر نوری وظیفه یه رابط یا تبدیل رو داره در اصل
در شرکت های بزرگ هم همینطوره و کسی از مودم های فیبر نوری به تنهایی استفاده نمیکنه!
باید حضوری تشریف ببرید مخابرات یا با رئیس مرکز یا با مسئول فییر نوری و کسی که کاراشو میکنه و به نقشه دسترسی داره صحبت کنید و اینا حضوری هم دلشون نمیاد کار کنن چه برسه تلفنی و اینترنتی
تو این مملکت مگه میشه کاری با پول راه نیفته:biggrin:نقل قول:
بله امکانش هست ولی بحثی که هست هزینه اون مخصوصا اگر فاصله قابل توجهی باشه کم هم نیست!<br>مگه اینکه شهر یا منطقه مخابراتی خاصی داشته باشید که شرایط فیبر کشی نداشته باشه!<br>اینوهم با رئیس منطقه مخابراتیتون حرف بزنید ولی پیشنهاد من اینه گزینه تقبل هزینه رو آخر سر بگید چون اونوقت دیگه همه چی رو از اول پای شما مینویسن
شما تاحالا روی vr900 سرویس Vdsl داشتید ؟ امکان انتخاب پروفایل وجود داره یا نه فقط Modulation ?نقل قول:
سلام دوستان
من میخواستم برای اینترنت ftth اقدام کنم متاسفانه خط تلفنم کابل مسی هست .بعد از پیگیری و صحبت با رییس مرکز مخابراتی مشخص شد نزدیکترین باکس FAt تو محلمون با من تقریبا 200 متری فاصله داره
میخواستم بدونم کابل کشی خارج ساختمان مگر به عهده مخابرات نیست؟ چون به من گفتند هزینشو باید خودت بدی
دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی کنید
نه پروفایل رو نمیشه انتخاب کرد دستی فقط میشه گذاشت رو vdsl2 که خودکار خودش تعیین میکنه و تا 30a ساپورت میشه، و داخل مشخصات خط هم نشون نمیده که روی کدوم پروفایل هست، مودم asus میشه انتخاب کرد و مودم هواوی هم می دونم که نشون میدهنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام برای اینترنت ftth اقدام کنم اما تلفنم کابل مسی هست بعد از پیگیری و صحبت با رییس مرکز مخابراتی مشخص شد که نزدیکترین باکس fat در محلمون با من 200 متر حدودا فاصله داره
میخواستم بدونم که هزینه کابل کشی خارج از ساختمان مگه به عهده مخابرات نیست؟ چون به من گفتند خودتون باید کابل کشی رو انجام بدید
دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنماییم کنن
برای من هم حدودا فاصله همینقدر هست که یک سال تا چند ماه پیش مراجعه می کردم گفتن خودت باید پولش رو بدی که من مخالفت کردم هزینشم یک و ۶۰۰ اینا بود ولی الان چون اومدن یک جا دیگه FAT زدن ایندفعه به من گفت هزینه سیم کشی با خود ما نمی دونم چرا ولی خب همین هزینه مودم و سیم کشی داخلی و اینترنت دمار در میاره تو این گرونینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شماره تو این سایت زنگ بزن پیمان کار های مخابرات هستند برات انجام میدن، بعد هم که هماهنگ کردی باهاشون سوال هاتو کردی بهت یک شماره همراه whatsapp میده که عکس FAT فعال رو بهش میفرستی و بقیه داستان، موفق باشی.
بهتون نگفتن با کابل دو کور میکشن یا دوازده کور؟ به من گفتن بهتره که دوازده کور بکشی چون دو کور امکان قطع شدن داره
اختلاف قیمتش هم زیاد بود تقریبا
کابل کشی تا FAT رو مخابرات گردن میگیره منظورشون از داخلی هم از FAT تا ساختمونه، مخابرات محل ما هم شماره پیمانکارشونو داد گفت خواستی بکشی به این زنگ بزن، گفت به من متری ده تومن حالا نمیدونم گرون گفته یا ارزون بچه ها اگه بیان بگن متری چند کشیدن خوبه تکلیف ما هم معلوم میشه:happy:نقل قول:
نقل قول:
این بزرگترین مشکل مودمای VDSL برند Tplink هست.
دوستانی که مودم ۸۲۴۵ هواوی دارند ستیمگ ون رو چجوری باید تنظیم کرد؟ خاموش هست همه چیش!
و اینکه MRU رو چند گذاشتید؟
الان دقت کردم خیلی جاهای دیگه هم خاموش هست!
یوزر روت وارد شدم
یوزر دیگه ایی داره؟ یا نصاب قفل کرده؟
حتی قسمت dhcp واسه لن اون قسمت dns گذاشتن هم خاموش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من هم متری 10 تومان با کابل دو کور قیمت دادن/متری 30 تومان هم با کابل دوازده کورنقل قول:
و تاکید داشتن که به خاطر مسافت بهتره از دوازده کور استفاده بشه
دوستان یه سوال. این باکسهای fat ظرفیت دارن؟ یعنی صرف وجود یکی از این باکسها نزدیک خونه برای دریافت سرویس تانوما کفایت میکنه یا باید ظرفیت خالی هم داشته باشن؟
من دوروبر خونه مون گشتم این چند تا باکس رو تونستم پیدا کنم. از اینا هیچ کدوم مربوط به فیبر نوری میشه؟محتوای مخفی: 1