آقا فعال نشد سیم کارتت تست کنید و تفاوت این 2تا مودم رو بگید؟نقل قول:
Printable View
آقا فعال نشد سیم کارتت تست کنید و تفاوت این 2تا مودم رو بگید؟نقل قول:
سلام دوستان
من تاحالا از مودم های ایرانسل استفاده نکردم، بعد الان گویا تخفیف 50% گذاشته برای مودم lte
میخواستم بدونم ارزش خرید داره مودمهاش با توجه به تخفیفی که گذاشته؟؟
سوال دیگه اینکه اینا 4g معمولی هم ساپورت میکنن یا نه؟
ممنون
دوستان منطقه ما 4.5G رو زده پوشش داره ولی TD-LTE رو نه .
چه فرقی باهم دارن ؟
خدا رو شکر کنارش ای دی اس ال دارم . اینو هم بعد از دو ماه مودم رو روشن کردم . اگه ای دی اس ال نبود که الان بهشت زهرا خوابیده بودم .نقل قول:
TD-LTE همون اینترنت ثابت هست که سیمکارت و بسته های مخصوص به خودش رو داره و برای استفاده ازش فقط باید مودم های TDLTE رو بخرید.نقل قول:
اینترنت +4G یا نسل 4.5 ، اینترنت همراه هست برای استفاده در گوشی موبایل (که البته با مودم هم میشه) . نسل جدید اینترنت 4G هست که سرعت بیشتری داره و اگر گوشی شما CAT6 یا بالاتر رو پشتیبانی کنه، میتونید ازش استفاده کنید
اگر گوشی های سامسونگ داشته باشید و از CAT6 پشتیبانی کنه بالای گوشی زمانی که به اینترنت نسل 4 متصل میشید علامت +4G میاد . اگر آیفون باشه که فقط همون علامت LTE میاد که نمیشه فهمید 4G معمولی هست یا 4.5G
بعد تعطیلات کابل رو عوض میکنم کابل مسی میگیرم نتیجه رو اعلام میکنم فقط اینکه کابل چی بگیرم فلت مسینقل قول:
مشکل شما چیه دقیقا؟نقل قول:
بسیار عالینقل قول:
برتری خاصی داره TD LTE نسبت به 4.5جی ؟
گوشیم نوت3 9005 هست 4جی رو پشتیبانی میکنه ولی 4.5جی رو نمیدونم ... تا الان ندیدم علامتش بیاد با اینکه ایرانسل نوشته تو منطقه ما 4.5G پوشش داره !
ایرانسل به دلیل این که یک ساله بسته اینترنت وایمکس رو شارژ نکردم حاضر نیست مودم رایگان بهم بده.
پشتیبانی می گه طبق اساسنامه نمی دونم چی چی اگه بیشتر از سه ماه حساب تون رو شارژ نکنین یا استفاده نکنین ایرانسل مجازه که شناسه شما رو حذف و به یکی دیگه بفروشه علی برکت الله
من فکر می کردم فقط واسه سیم کارت ها بود ولی این جوری که ایرانسل می گه واسه تموم محصولاتش هست.
حالا من موندم و یه پاره آجر به درد نخور
دوست عزیز من مودم فضای باز zw101 دارم رو پشت بوم نصب میکنم عالی سرعتم تا 60 mbps میره اما 2 روز همه چی خوبه بعدش همه چی خراب میشه مودم تکون نخورده اما sinr میشه 2 یا 3 دلیلشو نمیدنم احتمال میدن از کابل باشهنقل قول:
دوستان
من هم یکی از سه مودم وایمکسم شناسش صلب امتیاز شده و گفتن فعلا نمیشه تعویض کنی شاید در آینده طرح تعویضشون رو بزاریم،منم فقط همون دوتا رو تعویض کردم.نقل قول:
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
نه گوشی شما از 4.5G پشتیبانی نمیکنه. توی گوشی های سامسونگ Note5، از S6 به بالا و سری A2016 و 2017 و چندتا مدل دیگه هست که پشتیبانی میکنهنقل قول:
باید توی مشخصات گوشی نوشته باشه CAT6 یا بالاتر
برتری های TDLTE سرعت یکنواخت تر هست، ممکنه بعضی وقتا پینگ از 4G بهتر باشه و سرعتش هم معمولا بین 20 تا 40 مگابیت هست اما اینکه کدوم سرویس برای شما بهتر باشه بستگی به منطقه شما داره.
سرعت اینترنت 4.5G معمولا بیشتر هست ولی بازم بستگی به منطقه داره. مثلا من روی TDLTE حدود 30 تا 36 مگابیت سرعت میگیرم اما روی 4.5G با گوشی S7 سرعتم بین 40 تا 60 مگابیت هست
ولی اگر بخوام همش از روی گوشی هات اسپات کنم بهرحال برای گوشی خوب نیست ( مخصوصا باتری )
سلام
دوستان منطقه ما پوشش انتنش ضعیفه واسه نت گوشی.این سرویس هم ممکنه ضعیف باشه ؟تو سایتش تو نقشه زده پوشش خارجی ! یعنی چی؟
دوم اینکه مودم هاش چه فرقی دارن با هم ؟ تو کیفیت انتن فرق دارن ؟
و اینکه نامحدودنداره ؟
مرسی
چرت گفتهنقل قول:
من مودم وایمکس رپ بعد از ۲ ۳ سال بدون یک ریالی شارژ عوض کردم
از سایت یلو اقدام کنید
نقشه خیلی قابل اعتماد نیستنقل قول:
پوشش خارجی یعنی مودم فضا باز میخاد
منم تو پوشش خارجی هستم و با مودم واخلی ۲خط انتن دارم
مطمعنا مودم فضا باز چون رو پشت بوم نصب میشه سیگنال بهتری داره
تی دی نامحدود نداره ولی میتونین سیم کارت معمولی بندازین روش
من چند سال بود که از وایمکس استفاده نکرده بودم به راحتی تعویض هم کردم چرت میگن زنگ بزن 600
اگه تو پوشش خارجی هستی اصلا فکرش رو هم نکن من که تو پوشش داخلیم انتن ندارم.نامحدود هم ندارهنقل قول:
سرعت تی دی من 2 ماگابایت یا 16 مگابیتهنقل قول:
سرعت 4 جی گوشیم دو برابر همینه!
دوستان درطرح تعویض مودم وایمکس با td lt سیمکارت tdlt هم رایگان میدن یا فقط مودمو تنهامیدن
منظورم اینه وقتی تعویض میکنی مودمو میارن بازبایدبری دنبال خریدسیمکارت وفعال کردن سیمکارت و....
سیم کارت هم میدن که فعال نیستنقل قول:
یعنی باید ببریم خودمون فعالش کنیم .پس بسته 15 گیگی روش فعال نیست
اره باید فعال کنیدنقل قول:
بعد بسته فعال میشه
ممنون .هزینش چقدره ؟
دوستانی که مودمشون را عوض کردند.موقع تعویض مدرکی ازتون گرفتند یا نه؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
فتوکپی کارت ملی مالکنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بلهنقل قول:
کپی کارت ملی
هزینه چی؟نقل قول:
نعویض یا سیم کارت؟
فعال سازی سیمکارت منظورمه
الان با09366000000 تماس گرفتم میگه سیمکارت 3 روزبعد تحویل مودم خودکار فعال میشه
یکی که تعویض کرده بگه وضعیت فعال سازیش بالاخره چجوریه
سلام دوستان چند سوال که گویا تکراری باشه
من مودم وایمکس برای تعویض درخواست دادم نکته اینجاست که چه مدل از مودم برای من ارسال میشه ؟
مودم من جعبه نداره تو سایت هم چیزی در این مورد نزده مشکلی برای تعویض نیست ؟
به نظر شما کدام مودم بهتره و کیفیت مناسب تری داره ؟
اگر سیم کارت lTE بجای سیم کارت td-lte داخل دستگاه قرار بدیم امکان استفاده از بسته های سیم کارت هم هست یا خیر ؟
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد مودم 4G M810 ایرانسل اطلاعاتی داره؟ تو نمایندگی 169 تومن میدن ولی متاسفانه تو سایت خود ایرانسل نیست این مدل. الان من میخوام بگیرم این رو ولی تردید دارم . ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در موردش داره بگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب شما رو دادن دیگه! کارت ملی رو تحویل میدی 2-3 روز بعد فعال میشه
من مودم ZW101 خریدم که یه سیم کارت TD-LTE روش بود مامور پست کپی کارت ملیم رو گرفت و فرداش سیم کارت فعال شد و نیازی به مراجعه من به نمایندگی های ایرانسل نبود.نقل قول:
احتمالا بهتون مودم B5142 میدن با 15 گیگ حجم هدیه. سیم کارت 4G معمولی هم کار میکنه تو مودم TD-LTE.نقل قول:
دوستان، سرعت دانلودتون تو idm چطوره؟
من میانگین 2 تا 3.5
اقایون این 15 گیگ هدیه رو ازکجا بفهمیم چقدر مونده .الان یه هفتست مال من از حجمش کم نمیشه هرچقدر هم دان میکنم بازم از حجمم کم نمیشه
15 گیگم هدیه یک ماهه داری، به خاطر اینهنقل قول:
نمیدونم کی شروع شده و چقدر زمان و حجم باقی ماندهنقل قول:
برنامه ایرانسل من رو تو گوشیت نصب کن اونجا میتونی ببینی چقدر موندهنقل قول:
من برای یکی از دوستان تو شهرستان با طرح تعویض 5142 گرفتم. مودم رو آوردن دادن و مشکلی الان هست اینه که دو تا گوشی با اینکه به مودم وصل هستن، هیچی باز نمیکنن ولی یه گوشی دیگه که سامسونگ هست بدون مشکل کار میکنه. دوستانی که 5142 دارن، یه لطف کنن بگن آیا تو نتظیمات مودم در قسمت وای فای، نتظیم خاصی هست برای همچین مشکلی؟ مثلا گزینه ای برای تغییر نوع تایپ وای فای؟ چون شهرستان هست و خودم هم از این نوع ندارم اصلا آشنا نیستم با این مودم ها. اصلا کسی همچین مشکلی داشته تا حالا؟
قضیه این 15گیگ چیه؟ برا منم فقط ۲تا بسته اصلی که خریدم رو نشون میده و حجمش هم کم نمیشه.نقل قول:
پ.ن: تو ecare ساعت بسته شبانه رو زده 2-14 ظاهرا زیاد کردن ساعتشو.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk