خـــب؟:n36:نقل قول:
Printable View
خـــب؟:n36:نقل قول:
از قسمت شارژ کردن می تونید قراردادتونو حذف کنیدنقل قول:
چقد از مبلغش برميگرده؟نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
الان با 128 پارس انلاین نامحدود با دانلود منیجر با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
الان مخابرات 512 دارم و با سرعت 60 70 هرچقدر که بخوام میتونم دانلود کنم میخوام ببینم مخابرات 512 بهتره یا 128 نامدود پارس ؟
سلام.
من سرویس 512 حجمی دارم. Snr من 14.5 هست و خطم رو روی 4 مگ بستن.
امکانش هست بگم بالاتر ببندن؟ یا بیشتر از این کشش نداره؟
بله به پشتیبانی بگید بالا ببره اگه مودم چیپستش برودکام باشه که مهم نیست هر چقدر بالا ببره چون وقتی snr خیلی اومد پایین مودم اتوماتیک لینک میپرونه و استریم رو کم میکنه تا snr بره بالا ولی اگه چیپست دیگه ای باشه snr پایینتر از 7نیاد چون قابلیت چیپست برودکام رو ندارن بعلاوه dmt هم روشون کار نمیکنه که خودتون استریم ها رو تغییر بدیدنقل قول:
سلام دوبارهنقل قول:
ديشب تست كردم سرعت بهتر شده بود. البته بايد يه تست كامل ديگه انجام بدم. احساس ميكنم سرعت باز كردن پيج هم بهتر شده.
خوشبختانه اصلا قطعي نداشتم :)
مودم من مدل Dlink 2730U مشكي رنگ هستش. از كجا بفهمم برودكام هست يا خير. تشكر
نقل قول:
فکر کنم تو استاتوس مودم میزنه
برای من 2740 تو استاتوسش زده
با 128 نامحدود پارسآنلاین، به شرطی که مشکل عمومی پهنای باند نداشته باشه مرکز مخابراتی، تا 5 گیگ اول رو با سرعت حدودن 250 کیلوبایت میتونی دانلود کنی. 3 گیگ بعدیش رو هم با سرعت حدود 60 کیلوبایت و بعد از اون دیگه سرعتت روی سرعت اسمی سرویس فیکس میشه و سرعت دانلودت حدود 16 کیلوبایته.نقل قول:
طبیعتن با سرویس 128 نامحدود پارسآنلاین به اندازه سرویس 512 نامحدود مخابرات نمیتونی دانلود کنی. اما این که کدوم بهتره بستگی به استفادهات داره. اگه فقط دنبال دانلودی همون 512 نامحدود مخابرات برات بهصرفهتره. به هر حال در نظر داشته باش که سرویسهای نامحدود قاعدتن سرعتشون حداکثر روی سرعت اسمی سرویس باید باشه و بالتبع، سرویس 128 نامحدود سرعتش یکچهارم سرویس 512 نامحدوده. حالا این که بعضی شرکتها مثل همین پارسآنلاین تا یه حجم مشخصی سرعت سرویس نامحدود رو بالاتر از سرعت اسمی سرویس میبندن در واقع یه جور مزیت تبلیغاتیه.
با این اطلاعاتی که دادین، خط شما خونه پرش تا 6-6.5مگابیت کشش داشته باشه بدون دردسر. با توجه به این که پروفایلهای استاندارد پارسآنلاین برای سرویسهای حجمی 2مگابیت، 4مگابیت، 9مگابیت، 12مگابیت و 16مگابیت هستن، باید با پشتیبانی تماس بگیرین ببینین روی 6مگ براتون ست میکنن یا نه. چون 9مگ رو که بعیده خطتون بکشه.نقل قول:
البته اینا به شرطیه که شما داخل ساختمان نویزی نداشته باشین.
روش محاسبش و اینکه با توجه به SNR چند مگ میکشه, به چه صورته؟نقل قول:
هیچ روش محاسبه ای نداره یعنی براش فرمول هنوز درست نشده(شاید هم درست شده من خبر ندارم:n02:)نقل قول:
ولی من از یک سایت خارجی میگم که گفته بود اگر هر پهنایی رو در 2 ضرب کنید میانگین کاهش 6 واحد است
البته اگر دقت کنید گفته میانگین ولی برای من صدق نکرد
من خط رو از 512 به 9 مگ ارتقا دادند ولی snr از 35 به 25 کاهش یافت
مهم اینه که شما snr زیر 6 نباشه
حالا ممکنه با 2 مگ اس ان آر زیر 6 نیاد
ممکنه با 10 مگ هم زیر 6 نیاد
بستگی به کیفیت خطتون داره
همون طور که @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته، روش محاسبه نداره. یه تخمین برآوردی میشه زد. من به ازای هر مگابیت افزایش پهنای باند حدودن 3 تا 3.5 db کاهش SNR داناستریم رو تقریب خوبی میدونم. البته موردی که محمد7966 از تجربه خودش گفته، خیلی تغییر زیادی بوده و از 512 یه دفعه پریده روی 9مگابیت. اما برای شما که الآن 4مگابیته پروفایلت و SNRت هم 14.5، شرایط لب مرزه. خیلی خطت بکشه و مشکل پایداری برات پیش نیاد SNRت بتونه تا 7db پایین بیاد. این یعنی ریت خطت تا 2مگابیت میتونه افزایش پیدا کنه که سرجمعش میشه همون 6مگابیت. البته اگه بتونی از صفحه Status خطت تو کنترل پنل مودم یه عکس بذاری بهتر میشه نظر داد. ممکنه اصلن میرایی خطت به حدی باشه که بالاتر از این همین 4مگابیت رو هم نکشه.نقل قول:
عامل اصلی در مورد حداکثر کشش خط میرایی یا Attenuation اونه. مثلن یه خطی که میراییش 50db باشه قاعدتن بیشتر از 5-6مگابیت کشش نداره روی خانواده تکنولوژیهای ADSL. اما با همین شرایط اگه نویز خط هم بالا باشه ممکنه شرایط بدترم بشه. حالا شما همون عکس از صفحه Status مودمت بذاری بهتر میشه نظر داد.
از این روش هیچی اگه میخاین پولو زنده کنید که بعید میدونم .فقط مراجعه حضورینقل قول:
نقل قول:این وضعیت خط منه : خطم روی 9 مگ بود و SNR روی 22 . بعد از درخواستم خطم رو روی 16 مگ بستن و SNR شد بین 6 تا 7 . پارس آنلاین دارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2730مشکی قدیمیاش چیپست برودکام بود ولی 2730مشکی جدید ریلتکن یه عکس از منوش برام بفرست تا ببینم چیپستش چیهنقل قول:
خوبه زیاد حساس نباش مودمت هم خوبه چیپستش برودکامه فقط یخورده پورت داره نویز میندازه که مهم نیست خطت کیفیتش خوبه ولی پورتی که بستن زیاد جالب نیستنقل قول:
ببخشید. من شما رو با اون دوستمون که براش کامنت گذاشته بودم اشتباه گرفتم تو مطلب قبلیم.نقل قول:
خط شما خیلی وضعیت خوبی داره. البته با میرایی 20 شما باید در شرایط ایدهآل بالای 20مگابیت بتونین دیتاریت بگیرین. اما شرایط نویز اجازه بیشتر از 16مگابیت رو نداده. ضمن این که خود پارسآنلاین هم در عمل پروفایل بالاتر از 16مگابیت نداره مگر برای موارد تست. با توجه به این که SNR فعلیتون 7.6db اه، خطتون کشش بیشتری نداره در عمل و افزایش ریت با تغییر پروفایل هیچ کمکی به شما نمیکنه و حتی میتونه براتون مشکلساز هم بشه.
خوشبختانه شرایط نویز شما جوری بوده که با افزایش 7مگابیت پهنای باند، حدودن 14db از SNRتون کم شده. یعنی متوسط 2db به ازای هر مگابیت افزایش.
من به نمایندگی شهرمون زنگ میزنم میگه برای مشکلات فنی عدد 1 بزن میزنم بعد وصل میشه تهران چرا ؟!
نقل قول:
شاید نمایندگی شهرتون کارشناس فنی نداشته باشه که ارجاع میده به تهران
درودنقل قول:
شما الان با 16 مگ ، سرعت دانلودتون چقدر هست ؟
میخواستم بدونم با بالا بستن خط سرعت دانلود بیشتر میشه ؟ اگه اره پس فرقش با این که من برم پول بیشتر بدم اشتراکم از 128 به 512 تمدید کنم چیه ؟
فرقش اینه که اگر تو ساعات شلوغی پهنا کم بیارن اونی که 512 داره تو اولویت تا اونی که 128 دارهنقل قول:
اینو من الان که 512 دارم با زمانی که 1 مگ و 2 مگ داشتم حس میکنم
کسی از 1.5 سرعتش بالاتر رفته؟ من 6 ماه پیش با مخابرات 1.5 سرعت داشتم چه شبانه چه روز ولی الان که برداشتن اینم اولین و اخرین سرعت بالای من بود نتم هم 2 مگه 1 ساله بود
Sent from my LT26w using Tapatalk
از طریق سایت پارس انلاین خودم ارتقا بدم و تمدید کنم اون اولویت لحاظ میشه یا باید برم پیش پشتیبانی شهرمون ؟نقل قول:
سوال دیگه من 10 گیگ میگیرم 35000 تومان بعد یک ماهه 10 گیگ سرعت 256 29500 هست 6 ماه زمان سرویسم مانده تغییر بدم 1 ماه 1 ماه تمدید کنم سود نکردم ؟
به نظرم بذارید اشتراکتون تموم بشه بهترهنقل قول:
اگر منظورتون اینه که سرویس 128 به 512 یا بیشتر تغییر بدید میتونید همین الان یه اشتراک بخرید ولی به نظرم صبر کنید اشتراکتون تموم بشه
مگه الان مشکلتون با پارس چیه؟
مشکل اینکه از ساعت 11 صبح تا 12 شب سرعت از 400 کیلو میاد روی 50کیلو پینگ میره 500 دیگه نمیشه انلاین بازی کرد حتی دانلود کرد!نقل قول:
* حجمم تموم شده باید 10 گیگ هر ماه بدم که 35000 تومان میشه میگم همین 1 ماه 10 گیگ سرعت 256 بالاتره 29500 تومانه چرا 5500 اضاافه بدم با سرعت کم ؟ میخوام نظر دوستان بدونم..؟؟؟
خب 256 هم فکر نکنم تعریفی داشته باشهنقل قول:
من 512 دارم هر از گاهی مشکل پینگ دارم البته اوضاعم به خرابی شما نیست منم اهل بازی نیستم ولی تو ساعات شلوغی مشکل تایم اوت دارم هر از گاهی
سرعت دانلودم هم خوبه
ببینید 512 سرویس مناسبی نداره
اره 512 31000 تومان 10 گیگ 1ماه هم هست... میگم من این 6 ماه بیخیال بشم بهتره نه چون حجم که ندارم ؟نقل قول:
بستگی به مصرفتون داره اگر فکر میکنید نیاز دارید 512 بخریدنقل قول:
راستی دوستان میگن پارس سرویس گیم داره
میخاین درخواست بدید شاید براتون انجام بدن ولی نمیدونم برای همه هست یا برای 512 به بالا؟؟!!
برای سرویس گیم گفتم ولی از همون ساعت که گفتم کمبود پهنای باند پیدا می کنه ...این اولویت بندی از مخابرات شهرمون اجرا میشه یا از تهران 512 نگیریم فرقی نکنه !نقل قول:
اگر اشتباه نکنم یکی از دوستان بهم گفت از شهرتون
یعنی مخابرات یه پهنایی به شرکت تو شهرتون میده حالا اگر پهنا کم بیارن اونوقت اولویت بندی هم صورت میگیره
راستش من تو شهرمون که دارم 512 هر از گاهی کم میاره تو پینگ و تایم اوت وگرنه سرعت دانلودش خوبه
بهتره از دوستی یا آشنایی که تو شهرتون پارس داره بپرسید ببینید اونا چی میگن
فکر می کنم این دوبل کم کردن و شارژ دزدی پارس آنلاین با مدل سرویسی که داریم نسبت مستقیم داره :n02:
یعنی هرچی سرویستون پر حجم تر باشه به همون نسبت شارژ دزدی و دوبل کم کردنشون بیشتره :n34:
اکانتینگ پارس انلاین تهرانه و همه شهرا از تهران کنترل میشن مثل مخابرات نیست که هر استان جدا باشه و از مرکز استان کنترل بشهنقل قول:
حالا یاخودشون از اکانتینگ سرعتو محدود میکنن یا اینکه سرعتا رو بیش از حد از اکانتینگ باز گذاشتن و اون ساعت ترافیک میره بالا و سرعتتون کم میشه اگه خودشون محدود کنن مشخصه سرعت از یه حدی بالاتر نمیره شما چند تا دانلود با هم بزار ببین سرجمع چند کیلوبایت میده اگر باز همون 50کیلوبایت بود که از اکانتینگه و خودشون محدود میکنن
سلام صبح بخير به همگينقل قول:
ديشب تو ساعت هاي مختلف و اول صبح تست كردم
بعد از تغيير لاينم از 9 مگ به 16 مگ و با اشتراك 512 حجمي وضعيت دانلود من به اين صورته : دوستان نظر بدن. ممنون
تا قبل ساعت 11 مشکلی ندارم 400 kb سرعت داره بعد 11 افت شدید دارم میره روی 50 1 ساعت بعد میره رو 80 سرعت همینطور کم زیاد میشه تا با مداد ! الان این مشکل پهنای باند پارس هست 512 تمدید کنم باید رفع بشه درسته ؟نقل قول:
من 512 دارم خوزستانمنقل قول:
اتفاقا نیمه شبا سرعت دانلودم بالای 1 مگ هم میره
به نظرم شما تو شهرتون پهنا کم اوردن به خاطر همینه که سرعت دانلودتونو کم میکنن
شما هم 128 دارید درسته؟
اره 128 1ساله دارم .نقل قول:
خط من روی 4 مگ هست که ساعت 12 بامداد تا 11 خوبه بعد اون نمیدونم پهنای باند شهرمون کم میاره یا چون 128 دارمه!
پینگ شما8.8.8.8 روی چنده ؟
اگر روی 4مگ بسته شده خب پس سرعت دانلود تا 400 کیلو عجیب نیستنقل قول:
ظاهرا دوستان میگفند اونایی که نامحدود دارند رو بعد از مدتی محدود میکنن ولی شما که سرویستون محدوده
نگاه کنید تو ساعات شلوغی اینطوری میشه که اگر پهنا کم بیارن اولویت رو میدن با اونی که سرویسش بالاتتره
ولی شما میگید همیشه همینطوریه
یعنی تو شهر شما همیشه ساعات 11 به بعد ساعات شلوغی میشه و پهنا کم میارن:n13:
به نظرم خودشون شما رو محدود کردند و فکر کنم شکایت هم نمیتونید بکنید چون خلاف قوانین نیست
حالا میخاین بذارید بقیه هم نظر بدند
عجبنقل قول:
من هروقت زنگ میزنم پشتیبانی رشت همونجا میگم سرعتو بیارین پایین فرتی میاره پایین یا برعکس
اصلا دلیلی نداره اکانتینگ پارس تو تهران باشه فقط