آی پی استانیک تاثیری نداره.نقل قول:
با پشتیبانی شاتل تماس بگیرید بگید سرویس گیم رو براتون فعال کنن.
Printable View
آی پی استانیک تاثیری نداره.نقل قول:
با پشتیبانی شاتل تماس بگیرید بگید سرویس گیم رو براتون فعال کنن.
سلام بجها اونایی که از سرویس شاتل استفاده میکنند برند سایت شاتل لند تا یه ماه هرچی نرم افزارو بازی دان کنند از ترافیکشون کم نمیشه من که دارم فالوت 4 با چنتا بازیه دیگرو دان میکنم:n19::n20: اگه میخواید بازی دان کنید برید بخش گیم سنترش.تا سی آذر هرکاری تو سایت شاتل لند انجام بدید از ترافیکتون کم نمیشه واسه اطمینان به پشتیبانیم ز زدم گفت اوکیه هری بازیو نرم افزار میخوای دان کن از شاتل لند از ترافیکت کم نمیشه:n19:
چرا برداشته نمیشه؟
اینا تا اونجایی گه من می دونم طبق قوانین سازمان مقررات باید هر ماه مثل اول سرویس بدن و اگر یک کاربری محدود شد، محدودیت تا اخر ماه باشه نه تا آخر عمر. منظور از ماه یک ماه قرداده نه تاریخ شمسی
منم همینو میگم :/ خودشون که جواب سر بالا میدن میگن سرعت شما 128 هست :l میگم همین الان زنگ بزن به بخش فروش بپرس سرعت ارت 1 چنده ببین چی بهت میگن که به من میگی سرعت ارت 1 همینه :l !!!!نقل قول:
اقا میتونم به تنظیم مقررات شکایت کنم؟
خودشون که میگن تا 11 گیگ 1Mbps یعنی 128KB میدن بعدشم با مشترکین پر مصرف share میشه
تو صحبتی که باهاشون داشتم گفتن محدودیت رو خط اعمال میشه نه سرویس :(نقل قول:
کسی از دوستان لینک های پاک شده شاتل لند در مورد دو بازی بتمن و متال گیر رو داره بزاره!؟
سلام دوستان
من نت از مخابرات ۱ مگ محدو دارم با سرعت ۱۳۰ اصلا خوب نیست تازه محدودم هست به نت نامحدود نیاز دارم تا ماهی نهایت ۷۰ تا ۸۰ هم میتونم هزینه کنم چه سرویسی رو بیشنهاد میدید ؟ شنیدم شاتل art 5 خوبه نه ؟؟؟ سرعت دان چنده توی این سرویس ؟
بهتره نامحدود بگیرم یا محدود بگیرم حجم بخرم تو ساعت شبانه هم بزنم دانلود ؟؟
کدوم سرعت بالاتری داره ؟
من یه نت نامحدود میخوام با سرعت دانلود حداقل ۲۰۰ کیلو چی بیشنهاد میدید
شما هیچ حقی برای شکایت متاسفانه نداریدنقل قول:
همونطور که در سایت،قرارداد و همه جا نوشته شده ضریب اشتراک 1 به 7 هست(در تمامی isp ها) اما وقتی در آرت 1 با سرعت 120 شما دانلود میکنی هیچ ضریبی اعمال نشده و ضریب استفاده 1 به 1 هست حالا وقتی شما محدود میشی ضریب 1 به 7 اعمال میشه و وقتی ایشون گقتن 128 منظورشون اینه که این ضریب اعمال شده و شما نت 128 دارید (سرعت دانلود 10 تا 18)
شما خوب 4-5 تومان ما به تفاوتش با art 2 رو بده و از محدودیت بیا بیرون
در صفحات قبلی به کرات در مورد ارتقا سرویس صحبت شده
هیج اینترنت نامحدودی دیگه وجود نداره مگر افرادی که از قبل از مخابرات سرویس دارننقل قول:
شما آرت 2 بگیر سرعتت هم 170-80 بسته به مرکز مخابراتی به بالاس . هر موقع محدود شدی 6-7 تومان میدی ارتقا میدی به آرت 3 سرویست دوباره از اول با سرعت جدید آرت 3 استفاده میکنی تا محدود شی تگر محدود شدی باز همینطور ازتقا میدی تا آرت 5 مثلا. بیشتر فکر نکنم لازمتون بشه ( در نهایت شما اگه مثلا تا آرت 5 بری یعنی اون ماه هزینه ی آرت 5 رو دادی نه بیشتر) و ماه بعد دوباره از آرت 2 یا 3 شروع کنید
پیشاپیش در جواب اینکه کی محدود میشم بگم که هیچ عدد ثابتی نیست اما بر حسب تجربه کاربران نزدیک 2 برابر اعداد نوشته شده در سایت شما استفاده کنی محدود نمیشی برای آرت 1 = 11*2 =22 گیگ
در صفحات قبلی در مورد ارتقا سرویس خیلی صحبت شده با پشتیبانی هم صحبت کنید توضیح میدن
نقل قول:
ببخشید کسانی که از قبل مخابرات دارن فقط تا 512 هستن؟
یا مخابرات سرویس های نامحدود بالای 512 رو برای کسانی که قبلا داشتن رو هم داره ادامه میده؟
دوستان چطوری به ارت 2 ارتقا بدم؟ چون داخل سایت یکجا هست که نوشته 36 تومن فک کنم پول یک دوره رو میخواد بگیره! چی کار کنم که فقط مابه التفاوت رو بگیره؟
سلام دوستان.شاتل بخاطر دانلود شبانه محدودم کرده.راهی هست برطرفش کرد؟
ما که رفتیم ارت 2 چقدر درد سر داشت لعنتی :n02:
الان ارت 2 هستم حدودا 15 روز دیگه مونده تا سرویسم تموم شه, اگر تو این مدت عین بنز دانلود کنم و محدود بشم موقع تمدید که به ارت 1 میرم ایا محدودیت رفع میشه یا خیر؟
خودش تمدید هم بکنی محدودیت را بر میداره اوتوماتیک براتنقل قول:
یه سوالی من همیشه آرت یک میگیرم 120دانلودمه شما که آرت دو داری سرعت دانلودت چنده؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان نظرتان درباره اینکه شاتل قیمت سرویس هاس اکو را دو برابر کرده چیه؟
ندیدم کسی در این باره حرف بزنه
برای مثال اکو 128 یک ساله از 87 هزار تومان شده 150 هزار تومان! هزینه شبانه را هم که باید جدا داد...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
مطمئنی؟ اخه من ارت 1 داشتم که محدود شدم ولی وقتی تمدید کردم بازم محدود بودم! همین صفحه قبل بود مشکلمو گفتم دوستان گفتن محدودیت با تمدید برداشته نمیشه. :(نقل قول:
با خودم گفتم از ارت 1 به ارت 1 تمدید کنیم محدودیت برداشته نمیشه, ولی شاید موقع تمدید از ارت 2 به ارت 1 محدودیت رو بردارن :/ شما تجربه ای در این رابطه داشتین؟
سرعت ارت 2 برای من 160-170 هست سرور داخل + خارج یکیه.
دانلود رایگان از سایت شاتل لند ( 1 تا 30 آذررایگان )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال دیروزه . 50 گیگ دانلود کرده بودم .
زنده باد شاتللند :n02:
خطتون رو چند بسته شده؟نقل قول:
روی 1.5 مگنقل قول:
البته سرویس 128 اکو دارم :n10:
مطمئنی از شاتل لند محدود نمیکنن ؟ من 10 گیگ دانلود کردم سرعتم 500 کیلوبایت اوردن پایین :|
محدود نمیشیدنقل قول:
احتمالا بخاطر شلوغی ، سرعت برخی لینک ها پایین اومده . منم همین مشکل رو داشتم و رفتم بازی های دیگه رو دانلود کردم که سرعتش مثل قبل بالا بود .( 1.5 مگ )
لینک هایی که سرعتش پایینه رو بزارید بعدا دانلود کنید
منم اکو 128 دارم از شاتل لند دانلود بزنم از حجمم کم نمیکنه؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستانی که شاتل دارند از 10 چند میدین بهش ؟
من مخابراتم می خوام عوض کنم بین شاتل و آسیا تک موندم
من 4 میدم شاتل خیلی اذیتم کرده من تو عمر اینترنتیم این isp هارو تجربه کردم ( مخابرات, صبانت, اسیاتک, فن اوا ) هیچ کدومشون اندازه شاتل اذیت نشدم! همین ماه اس ام اس هاش هست 3 بار پیامک دادن که 4 ساعت قطع میشه! مخصوصا تو ارتقا سرویس مسخره بازیه محضه! مثلا میخوای از ارت 1 بری به ارت 2 اول باید فرم پر کنی بعد فرمارو ارسال کنی تازه پول رو هم باید حتما کارت به کارت کنی از طریق درگاه نمیشه پرداخت کرد! بعد تازه باید 1 ساعت تو صف 32018 صبر کنی تا درخواستت انجام بشه. همین کار تو فن اوا فقط کاره یک تماسه قشنگ فاکتور هزینه مابه التفاوت رو بهت میدن پرداخت میکنی سرویست ارتقا میشه.نقل قول:
مسخره ترین مشکلم با شاتل اینه که نمیتونم از طریق بریج مود به اینترنت وصل شم حتما باید از PPPOE وصل شم که واقعا مضحکه! و اینکه از ساعت 1 تا 3 صبح سرعتم محدود میشه رو 30 ! ( فقط سرور خارج)
خلاصه اینکه دلم پر بود اینارو گفتم. ولی یک چیز جالبی که داره خالی از لطف نیست بگم فقط تو سرویس های ارت اینطوریه, وقتی محدودت میکنن فقط سرور خارج محدود میشی ولی از سرور داخل عین بنز میتونی دانلود کنی :n02:
سلام
دوستان شهر ما میگه فقط باید 6 ماهه بگیری
همه جا اینجوریه؟
چیکار میشه کرد؟
به عنوان کسی که 9 ساله شاتل دارم از 10 به شاتل 10 میدم:نقل قول:
محتوای مخفی: My SHATEL
از چه نظر؟نقل قول:
از همه نظرنقل قول:
شما در سایت 195 یه شکایت بکن مبنی بر فروش اجباری ؛ اوکی میشه...نقل قول:
یعنی این کارشون تخلف هست؟نقل قول:
تو قوانین جایی مخصوص به این نکته اشاره کرده؟
+
اگر از سایت خود شاتل ثبت نام کنم چی؟
+
تازه نماینده به من گفت 15 دی ماه نامه رو می زنیم؟
از این نظر چی ؟
ممنون از شما
دوستان چند سوال بی زحمت اگه جواب بدید :
1.سرویسهای اکو دانلود شبانه شون چقدر رایگانه و معمولا تا قبل از محدودیت چقدر میشه دانلود کرد .
2.سرویس گیم رو که فعال کنی ایا واقعا تو پینگ تاثیر داره ؟ روی سرویسهای ارت هم میشه فعال کرد ؟ تاثیری هم روی سرعت و محدودیت دانلود سرویسهای ارت هم داره یا نه ؟ بعد از ارتقای سرویس ارت این سرویس گیم هم روش فعال میمونه یا نه ؟
3.به نظرتون اگه من روزی فقط یک گیگ بخوام از ارت 1 استفاده کنم تا اخر ماه محدود میشم ؟ این زمان محدودیت فقط به میزان دانلود بستگی داره یا به پراکندگی دانلود هم بستگی داره ؟ منظور اینکه اگه پشت سر هم دانلود کنی فرق داره با اینکه پراکنده دانلود کنی ؟
4.بعد از محدودیت سرویس ارت ، سرعت سرورهای داخلی هم کم میشه یا محدودیت فقط واسه سرورهای خارجیه ؟
ممنون میشم جواب بدید . چون دو روز دیگه مخابراتم دیگه تمومه و شاید بیام شاتل .
نقل قول:محتوای مخفی: سوال
-بله تخلف است.نقل قول:
-آيا مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نميتواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل نمايد مگر در مواردي كه به لحاظ قانوني واگذاري يك نوع سرويس غير مجاز باشد. به عنوان مثال اگر درخواست كاربر خانگي سرعت بالاي 128kb/sباشد سرويس دهنده مي بايست از واگذاري سرويس مذكور خودداري نمايد ولي اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد.
سلام
سرویس های آرت 1 و 2 جدا از سرعت دانلودشون، سرعت وبگردی و لوود ویدیوشون در مقایسه با اکو 1024 چطوره؟
ممنون از شمانقل قول:
حالا 6 ماهه بگیریم یا 3 ماهه مثلا می تونیم وسط قرارداد سرویس رو به آرت بالاتر تغییر بدیم؟
بله سرویس گیم فعاله.نقل قول:
پینگ به خارج بستگی به مسیر اینترنت داره ولی پینگ به 8.8.8.8 بین 150 تا 200 متغیره.
خواهش میکنم...نقل قول:
والا این مورد رو تا حالا امتحان نکردم ولی فکر کنم مثلا شما آرت 1 رو ( 3ماهه ) میگیری 89728 ، اگه بخوای به آرت 2 ( 3 ماهه ) که قیمتش 115365 تومن هستش ، ارتقا بدی ، باید مبلغ 25637 تومن رو به ازای ما به تفاوت دو سرویس پرداخت کنی! و اگه بخوای آرت 1 سه ماهه رو به آرت 2 یک ماهه تغییر بدی ، 50 تومنت سوخت میشه و سرویست تبدیل به آرت 2 یک ماهه میشه!
در نهایت اینکه شما از این شرکت در سایت 195 شکایت کن و بنویس که منو مجبور کردن که ازشون سرویس 6 ماهه بگیرم ،در صورتی که پورت خالی دارند و به فکر سودجویی هستند و مابقی جملات... و به نظر من ، در شاتل ، اصلاا به فکر گرفتن سرویس چند ماهه نباش ، چون اذیت میشی و هیچ کاریم نمیتونی بکنی.
دوستان سرویس art 2 سرعت و محدودیتش چجوریه؟ تا چند گیگ پرسرعته و بعد از اون سرعت چقدر میشه؟
بعد به نماینده میگم اگر راضی نبودیم از اینترنت هزینه رو نمی دی ؟ میگه نه!نقل قول:
جالبه بهش میگم اگر راضی نبودیم چی ؟ میگه راضی می مونی!
اینا پیش خودشون چه فکری می کنن؟
راستی یه سوال دیگه
این نماینده به من گفت سر 11 گیگ فکر کنم
محدود می شم!واسه ارت1
حرفش درسته ؟