176 در 220نقل قول:
از gdfs گوشیت بک آپ داری باید فلش خام کنی و اونو روش رایت کنی اگر با سیتول پتچ میزدی بهتر بود ولی فلش کن شاید درست بشهنقل قول:
176 در 220نقل قول:
از gdfs گوشیت بک آپ داری باید فلش خام کنی و اونو روش رایت کنی اگر با سیتول پتچ میزدی بهتر بود ولی فلش کن شاید درست بشهنقل قول:
من چوری فلش کنم وقتی id گوشیم شناخته نمیشه
open com port ok
abrot all operations
can't load id loader!
Elapsed:55 secs
من هیچی بلد نیستم کمک کنید
راستی یادم رفت بگم من از setool استفاده میکنم
سلام.لطفا منو درمورد آپدیت کاملw810iرهنمایی کنید.چه فایلهایی لازم دارم.از مجا باید دانلود کنم
؟
برای چی می خوای آپدیت کنی بیشتر کاربرا در این اشتباه هستند که با اپدیت به کارایی گوشی افزوده میشه در صورتی که این اشتباهه شما الان همین فریموری که داری رو می تونی روش پتچ نصب کنی و منوشو تغییر بدی و خودت به کارایش اضافه کنی با اپدیت فقط گوشی به حالت اول بر می گرده تازه اگرم گوشیت سریال چنج باشه که دیگه بعد اپدیت باید با گوشیت خداحافظی کنی!نقل قول:
سوال دیگه ای بود در خدمتم!
سلام
من تازه يك گوشي P1i خريدم.
ميخواهم بدانم كه چه نوع برنامه هائئي را روي آن ميتوانم نصب كنم؟ بايد برنامه هاي فقط Java باشد؟
آيا ميتوانم برنامه هاي كوچك exe در سيستم عامل ويندوز را هم روي آن نصب كنيم ؟
سلام.
گوشیم(w580) کلیپ های تصویری رو خیلی بی کیفیت نشون میده چیکار باید بکنم؟
کیفیت کلیپ هاتون کمه مگرنه بهترین کیفیت تصویر برای همین گوشی منم خودم همین گوی دارم با هیچ گوشی هم عوض نمی کنم واقعا سالاریه برا خودش!نقل قول:
منم چون سالار بود رفتم خریدمش
همه ی فیلم هارو بی کیفیت نشون میده.................. مال همه w580 ها کیفیتش کمه؟ آخه من گوشیمو تازه گرفتم بعید میدونم مشکل داشته باشه؟
ربطی نداره خوب منم تازه گرفتم قبلش s500 داشتم و تبدیل کرده بودم به w580 ولی دیدم خود w580 یه چیز دیگست ببینید این مشکلی نیست که شما فیلم رو بی کیفیت می بینید همون فیلم رو بدید روی گوشی ها دیگه ببینید بهتر از شما نشون میدن اگر اینطور بود شما به برنامه برای دیدن ویدئو بریزیدنقل قول:
سلام
كسي p1 نداره ؟ ميشه من را راهنمائي بكنيد.:20:
نقل قول:
سلام،
کسی تا حالا فریمور orange رو روی گوشی w610 فلش کرده؟
دیروز گوشیمو با این فریمور فلش کردم، مشکلی که دارم اینه که وقتی Homescreen در حال اجرا هست سرعت گوشی پایین میاد و بعضی وقت ها هم خیلی کند میشه. می خواستم ببینم در حالت کلی این فریمور اینجوریه یا گوشی من اینطوری شده؟
مشکل دیگه ای هم هست که دکمه Activy-menu به جای باز کردن Activy-menu منوی اصلی گوشی رو باز میکنه.
نقل قول:
منظورم از کیفیت این بود که یه خورده شطرنجی نشون میده نسبت به گوشی های هم سایز خودش .......
اون برنامه که گفتی چه برنامه ایه؟ باید فلش کنم تو گوشی(ما که بلد نیستیم)...
بعد یه سوال دیگه..؟ چند گرفتی گوشیتو؟ رنگش چیه؟
:18:فریمور orange دیگه چه فریموریه؟منظورتون منوی فلشه؟یه شایدم من اشتباه می کنم.می شه توضیحی بدید؟ شاید بتونم کمکی بکنم.:11:نقل قول:
(آخه تا اونجا که می دونم فریمور ها با کد مشخص می شند. مثل:W610_R6BC002)
اگر یک کلیپ توی 2 نوع گوشی تفاوت داشته باشه مشکل از گوشی هستشنقل قول:
برنامه رو باید بروی توی تاپیک برنامه!
والا من گوشیمو تازه گرفتم همین رنگیه که توی امضام میبینی مشکیشه بعد از اشنا گرفتم 150 تومان!
سلام
من چند ماه پیش گوشیمو دادم بیرون واسه فلش. از اون موقع تا حالا یک منو روی گوشیم ریخته که هر تمی روی گوشیم می ریزم همش اون منو میاد. چطوری می تونم این منو رو پاکش کنم، آخه خیلی ضد حاله ازش خسته شدم. :41:
فریمور orange هم کد داره. کدش W610_R6CA001 هست. این فریمور مربوط به اپراتور orange هست. فرق این فریمور این هست که خودش در صفحه اصلی یک منو داره.نقل قول:
اینم یه اسکرین شات از این فریمور.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اورجینال منو گوشی خودتو دان کن و روش فلش کن یا بده بیرون برات فلش فول بکنند!نقل قول:
این درسته که توی گوشی های سونی اریکسون (بر خلاف نوکیا) نمیشه موقع sms نوشتن به راحتی زبان نوشتار رو عوض کرد (کلید مخصوصی برای این کار لحاظ نشده) و فقط می تونیم از توی منو ، زبان نوشتن رو عوض کنیم؟
از کجا باید دانلود کنم؟ :46:نقل قول:
سلام من k550 دارم میخواستم بازش کنم صفحه کلیدشو تمیز کنم اما نمیدونم چطوری بازش کنم لطفا کمک کنید!
ممنون.
نه با گرفتن دکمه مربع برای چند ثانیه میتونید زبوونتونو عوض کنیدنقل قول:
مثل اب خوردن می تونی هر زبانی قبلا براش خود تعیین میکنی چی باشه رو انتخاب کنی و کافی فقط چند ثانیه دکمه ی # رو نگه داری تا لیستو بهت نشوننقل قول:
برای افزایش ظرفیت اس ام اس ها چکار کنم
ممنون
بچه ها پدر من گوشی K750 دارن و جدیداً وقتی کسی باهاشوون تماس می گیره بعد از زدن answer پیغام خطای زیر رو با یه آیکن هشدار نشوون میده :
ciphering not provided by operator transmisson insecure
به نظرتوون گوشی ویروسی شده؟
این رو هم بگم که این پیغام هیچ مشکلی ایجاد نکرده یعنی می توونی به راحتی با گوشی صحبت کنی و یا کار های همیشگی ات رو انجام بدی فقط برای مدت 2 ثانیه این پیغام در زمان تماس نمایش داده می شه :13:
خوب چجوری میتونم پچ بریزم؟پچ ها چه کارایی هایی دارن؟منو کامل راهنمایی کنین واسهw810iمیخوام
سلام
آقا این گوشی ما(w580) از همون اول که خریدم(2 هفته میشه) فونت sms و فونت phone status بقیه فونتشاش بزرگتر از بقیه گوشیهای w580 و یا k800و... هستش.. علتش چیه؟ نمیشه کوچیکش کرد؟
بعدشم گوشیم کلیپ ها رو تقریبا یه خورده شطرنجی نشون میده نسبت به سایر گوشیها ووقتی توvideo player اندازشو کوچیک میکنم خوب نشون میده..... تورو خدا راهنماییم کنید...
با سلام خدمت تمام دوستان
من اين سوال رو قبلا پرسيدم ولي كسي جواب قانع كننده به من نداد به همين خاطر يه بار ديگه اين سوال رو مطرح مي كنم شايد كسي پيدا بشه جواب اون رو بده. من يه گوشي سوني اريكسون مدل w580i دارم مي خواستم تقويم اون رو شمسي كنم يكي از اعضاي سايت گفت كه بايد الف روش بگذاري بهمين خاطر در چند مغازه بردم و گفتم كه بايد اين كار رو انجام بديد ولي متاسفانه اونها گفتند همچين چيزي نشنيدند و چنين كاري ممكن نيست براي همين مي خواستم ببين اين كار اصلا شدني است و اگر شدني واضح تر توضيح بديد كه من بايد چي به مغازه دار بگم كه متوجه ي منظورم بشه؟ و اگر نرم افزار خاصي براي اين كار وجود داره به من معرفي كنيد.
و اگر من اين كار رو انجام بدم ديگه تقويم شمسي در صفحه نمايش گوشيم براي هميشه ظاهر ميشه؟
تاپیکی برای الف داریم، اول سری به این تاپیک بزن. خیلی از موارد در این تاپیک توضیح داده شده.نقل قول:
دوم اینکه فکر نکنم تو مغازه ها بتونن کاری برات انجام بدن. چون همونطور که گفتی بیشتر مغازه دارها اصلا نمیدونن الف چی هست که بخوان اون رو برات راه اندازی کنند. به نظر من خودت شروع کنی به یادگیری در این مورد خیلی بهتره. در مورد الف در تاپیک خودش سوال بپرسی خیلی از دوستان هستن که میتونن کمکت کنن.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=238455
کلوپ پتچ!نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131854[/HTML]
اقا شما یک بار گوشیتو فلش کن ببین چی میشه این کارایی که می گمم رو بکن!نقل قول:
فونت بریز براش
درایور صفحه نمایش بریز!
پتچ هم اونایی که فکر می کنی لازمته رو بزن بعد ببین ناراضی یا نه!
هیچ مشکلی نیست این برای بیشتر گوشی های سونی اریکسون هستش برای منم میاد بدیشم اینه که اگه بخوای میس کال بازی کنی اگه طرف برداره تا این نره نمی تونی قطع کنی!نقل قول:
یعنی مال شما هم sasuke جان همین مشکلاتو داشت با فلش و این کارایی که گفتی درستش کردی؟
بعد این عکس موایلت که گذاشتی دکستاپش همین شکلیه ؟چجور اینجوریش کردی؟
کاش میتونستم با شما ها که کار بلدین از نزدیک ارتباط داشتمو همه رو قشنگو ردیف بهم یاد میدادین...افسوس صد افسوس...
ولی نمی شه گفت که مشکلی نیست بلاخره یه پیغام هشدار داره می ده و مطمئناً بی دلیل نیست من احتمال زیاد می دم که ویروسی شده باشه شما گوشی توون رو دادی واسه اسکن ببینی مشکل حل می شه یا نه؟نقل قول:
سونی اریکسون مگه ویروسم میگیره؟؟؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟؟
Sasuke جان جواب ندادی؟
همین امشبم رفیقم رفت یه w580 گرفت اونم کلیپاشو بد نشون میداد.....
ماله من الان مشکلی نداره بله دسکتاپ گوشی من الان این شکلیه خوب اگر 2 سال توی کار فلش کردن باشید مثل من گوشیتون همین شکلی میشه کمی باید دل و جرئت داشته باشید و بیم نداشته باشید که بزنید گوشی رو بسوزونید!نقل قول:
(البته من یه k750 رو به رحمت خدا فرستادم!)
ویروس امکان نداره گرفته باشه من اسکن هم کردم در ضمن من از هیچ کسی بلوتوث نمی گیرم و همچنین کامپیوترمم با Kaspersky اپدیت شده هر هفته امنیتش کامله!نقل قول:
نقل قول:
ببین من یه خورده ریاضیم ضعیفه مطلبو خوب نمیگیرم... میگم شما هم همون اول که گوشیتونو خریدین کلیپارو یه خورده بد نشون میداد بعد رفتین خودتون درستش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بعدشم ما از این دلو جرئتا نداریم... گوشیمون به رحمت خدا بره ما هم پشت بندش به رحمت خدا رفتیم...:41:
سلام خدمت اساتيد گرامي
گوشيمو فلش كردم وسطاش error داد و تموم شد . الان ديكه روشن نميشه
الان هرچي ميخام فلش كنم نميشه . اينم لوگ ستول :
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detecte52
Spee921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:359*********** CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:897E
Flash props sent ok