آقا این تعداد ورزشگاه ها کم خیلی کم داره با این ادیت آخری جمعا چندتا میشن؟ یعنی نصبش کنیم تعداد ورزشگاه ها هم زیاد میشه یا نه؟
Printable View
آقا این تعداد ورزشگاه ها کم خیلی کم داره با این ادیت آخری جمعا چندتا میشن؟ یعنی نصبش کنیم تعداد ورزشگاه ها هم زیاد میشه یا نه؟
با PESedit2014 Patch.1.1 من الان 21 ورزشگاه دارم :n01:نقل قول:
یکی بگه چطوری از طریق فایل لودر فیس بریزم به بازی
چرا شوت و پاس و بقیه موترد دیر جواب می دن؟ تو پچ ها این مشکل حل شده؟ یه مشکلی هم هست بعضی مواقع پاس می دی توپ از زیر پای بازیکن رد می شه این موردش خیلی مسخره هست تو پاس عمقی وقتی می خای تک به تک شی چند مترم جلو باشی بازیکن پشت سری سریع می رسه و توپو می گیره. یه مشکلی هم که شاید مهم نباشه تو اعلام نتیجه زنندگان گل را اعلام نمی کنه.
اقا این تاخیر در پاس و شوت به نظرتون تو اپدیت ها درست میشه یا نه ؟ اصلا کسی اینا رو به گوش مسئولین :n02: میرسونن یا نه ؟(منظورم کونامیه )
سلام دوستان خسته نباشید لطفان منو راهنمایی کنید چون یه هفته است دیوونه شدم سیستم من وقتی بازی میکنم بازی رو اهسته نشون میده هر کاری کردم درست نشد اپدیت کارت گرافیک و نت فریمورک و ویندوز و همه چی رو زدم درست نشد از دوستان کسی هست بگه مشکل سیستمه من از کجاست اینم سیستم منه cpu= Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.20GHz x 2 (3.20Ghz) gpu=NVIDIA GeForce 9500 GT (PS4.0/VS4.0) ram=2.0 GB
بازی خیلی سخت شده بازیکن توپ را میگیره هنوز نگرفته دفاع توپ میگیره یا اینکه می خواهی سرعت بگیری بازیکن به جای بدوه ، می ایسته بعد حرکت میکنه نیاز به یک دسته قوی هم داره که سریع فرمانها را بروسونه به سیستم آخه پاس دادن اینها توش خیلی مشکل شده مخصوصا توی عمق انداختن کار حضرت فیل شده :n02:
عزیزم من با سی پی یوE 7500 بازی میکنم تقریبا مشکلی ندارم شما بهتره سی پی یو رو عوض کنی ..نقل قول:
سری D سی پی یوهای 775 معمولا مناسب بازی نیستند بهتره بری سری E بخری البته دوستم که E5700 داره مشکل شما رو داره......(کلا این بازی فکر کنم مشکل داره اخه وقتی سی پی یو رو good میزنه بازم مشکل داره)
شوک روشن کن بعد LT + جهت بالا یا پایین و بگیر.نقل قول:
تو تمرین قسمت پایین سمت راست نوشته.
پچ کونامی نیومد؟؟؟
واقــعا این فوووتبال مزخـــرف ترین pes ساخته شده از زمان تاسیس کونامـــیه!!...
همه چی دیلی داره! شــووت ، پـاس ، تــکل ، استپ سـینه.......
این چیه آخه بابا، آدم رقبت نمیکنه ده دقیقه تا تهش بازی کنه......
:n21:
نه یه دو هفته دیگه احتمالا بیادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PES 2014 Patch 1.03 and Data Pack 2
PES 2014 Patch 1.03 and Data Pack 2* ترجمه اختصاصی IEG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2014 Patch 1.03 and Data Pack 2 در ماه نوامبر منتشر خواهد شد
آپدیت نقل و انتقالات ، فیس بیش از 800 بازیکن جدید و بهبود کلی بازی در ماه نوامبر قابل دانلود خواهد بود .
از شروع روز 23 اکتبر کاربران Xbox 360 میتوانند PES 2014 Patch 1.03 را دانلود کنند .
این آپدیت مشکلات آنلاین را حا خواهد کرد و قسمت آنلاین و مسترلیگ آنلاین را اضافه خواهد کرد .
لینک دانلود به زودی . . .
خیلی خیلی مزخرفه اشغالترین فوتبال کونامی
واقعا مزخرفه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
این پچ کونامی با این پچ pes edito میشه با هم نصب کرد یا جدا جداست یعنی اگه من اونو قبلا ریخته باشم بد میشه کونامی رو بریزم؟
سلام به دوستان عزیز PES باز
پچ جدید PESEDIT 2014 Patch 1.2 با بیش از 1000 فیس جدید ملی و باشگاهی برای دانلود :
General Features PESEdit.com 2014 Patch
- Full Online Mode compatibility
- Includes latest PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
- Added FULL Bundesliga
- Added FULL 2. Bundesliga teams
- Corrected kits for all Premier League teams and many unlicensed National Teams
- Corrected boots, accesories, shirtname for 6000+ players
- Corrected fake national team player faces (1000+ faces!)
- Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
- Added 30+ new boots
- Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
- Fixed names and emblems for all competitions
- Updated transfers for most important teams + full Premier League, Ligue 1, Serie A and La Liga
- Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)
در لینک های دانلود به جای خط های فاصله این حروف را قرار دهید:
s o f t 9 8 . i r
1000 face که نیست این همه face بخوان بذارن حجمش بالای یک گیگ میشهنقل قول:
درسته فکر کنم PESEDIT همه ما رو سر کار گذاشتهنقل قول:
- Corrected fake national team player faces -1000+ faces
من پچ رو نصب کردم ولی کوچکترین تغییری در فیس بازیکنان تیم ملی ایران روی نداده بود :n04:
خوب کسی رو تیم ملی ایران که تغییر نمیده اصلا مهم نیستند براشون فقط تیم های اصلی منتظر باشین اون پچش که پچ جدید رسمی کونامی داره بیاد
شما بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلت حله:n05:نقل قول:
پست بالایی رو بخوننقل قول:
شهروز جان کلا 200 کشور داریمنقل قول:
از این 200 تا فقط 32 تا تیم به جام جهانی صعود کردند یعنی 168 تا صعود نکردند
پس اون 32 تا تیم خیلی مهم هستن و تیم ملی ایران هم یکی از اون 32 تیم صعود کرده هست و جزء تیمهای اصلی به حساب میاد
و روی این حساب باید فیس بازیکنان ملی ایرانی در بازی PES 14 سریعا درست بشه :n06:
ای ول با جوابت حال کردم!:n05:نقل قول:
شهروز جان کلا 200 کشور داریم
پس اون 32 تا تیم خیلی مهم هستن و تیم ملی ایران هم یکی از اون 32 تیم صعود کرده هست و جزء تیمهای اصلی به حساب میاد
و روی این حساب باید فیس بازیکنان ملی ایرانی در بازی PES 14 سریعا درست بشه
نه چون تو ایران کسی ارجینال نمیخره اونا برای کشورای اروپایی و امریکایی رو اول درست میکنند ایران تو اولویت اخرشون جام جهانی هم حساب میشه اگه تو ایران بازی فروش داشته باشه البته ارجینال
دوستان پنالتی قلق داره؟
هرچی میزنم میره وسط...
دوستان کسی پچ اسموک 2014 رو نصب کرده ؟ گرافیکش واقعا بهتر شده یا نه؟
PES SMoKE Patch v0.2 [PES 2014]
So finally, PES SMoKE Patch v0.2 is released! Sorry for the delay.
Special thanks to : dido_smoke (Fadi Alkam)
Thanks to Mohamed Elshafey, Larry Stephen Facoly, jenkey, christmas, Sachiko,SweetFX, Stahuuuu, Chdan, KO, drunk, Reusch, moddingtr, skidrow and others for their help.
Don’t Forget to run the game and setup both as an ADMINISTRATOR.
And disable your antivirus during installation.
Change log v0.1 :
- all emblems updated.
- added File loader by Jenkey 1.0.0.8.
- added HD goal nets v 2 by Stahuuuu
- added Realistic stadium preview.
- added green grass graphics.
- completed transfer 100 + .
- added keeper gloves by Reusch.
- revised team squad.
- BPL licensed.
- fake competitions updated.
- added old trafford v3 by christmas
- added Allianz Arena by Ko.
- added 60 boots.
- added PES 14 trainer by Sachiko.
- all fake logo replaced.
- added emblems for teams.
- added hd corner flag.
- added captain band for UEFA Champions league and Europa league.
- added referee kits.(UCL,exhibition and AFC )
- added dlc 2.0 ( official update)
New Features v0.2 :
- added old update
- BPL kits somehow fixed.
- fixed effects and faces(some minor changes only***)
- added pes loader by jenkey 1.0.0.10 with GDB system
- updated starting lineups
- minor edits
- transfers completed.
- added PES F1X4R
- added incyte ball pack
- better gameplay.
- faster animation.
- updated file loader by jenkey.
- addded stadium shadow v2.
- Fix performance : increase FPS & ingame performance
- Fix responsiveness : improve control responsiveness
- All emblems replaced.
- Added more balls( ball pack)
- added NEW CURSOR.
- added faces( konami)
- added ads in stadiums.
- ball conditions added.
- added respect logo in ucl and europa league
- added winter gloves for player(nike)
- added corner flag for leagues
- added real boots
- added stadium preview night
- Improve Graphics
- Improve Faces & Kits Textures
- No Blur Patch Included
- Add HD Turfs For All Stadiums By Firas Zinou
- Real Badges For All Leagues & Competition
- Improve Crowds
- Improve Adboards
- 19 stadiums
- Add Behind Goals Ads
- added Champions league sponsers
- added UCL captain band
- kits improved for some teams.
- added SweetFX.
- replaced emblems for competitions like FIFA world cup, euro cup
Patch is compatible online.
Additional Details and Notes:
Download all the parts and keep them inside one folder, all parts in any mirror are same so you can use another mirror for another part too.
Extract it inside the same folder (WinRar is suggested).
Disable your antivirus.
Run the setup as an administrator.
it might take a while to load because of high compression of files in setup.
after the setup loads, follow the setup, and choose your installation directory.
your installation directory should be “Pro Evolution Soccer” wherever it is installed.
after the installation starts, it might take some time and even might give “not responding” errors, just leave and wait for the setup to complete itself.
PES SMoKE Patch v0.2 [PES 2014] Download links:
part 1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part 3 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part 4 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part 5 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part 6 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part 1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part 2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part 3: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part 4: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part 5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part 6: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها شما به راحتی می تونید باهاش بازی کنید من که اصلا لذت نمیبرم تا که توپ میگیرم هنوز حرکت نکرده از پشت میاد توپ میگیرند یا توپ میگیرند بازیکن قفل میکنه یکی میگه از کرکش هست من این PESEdit 2014 Patch 1.1 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم نصب کرده ام میشه یک راهنمایی بکنید روانترش کنیم بشه لاعاقل یک گل بزنیم :n02: در کل این فوتبال کونامی رشغاله یعنی از اشغال هم گذشته
نقل قول:
شهروز جان کلا200 کشور داریم
و روی این حساب باید فیس بازیکنان ملی ایرانی در بازی PES 14 سریعا درست بشه
والا! حالا فیس نه....لباسش که باید درست باشه که!
من با همین تیم ملی ایران رسیدم فینال جام جهانی...تو گروهیم اسپانیا رو 4 تایی کردم : دی
این کامنت تا چه حد جدی هست؟ آیا شایع هست یا واقعا این آشغالی که کونامی بیرون داد یک نسخه آزمایشی هست؟
نقل قول:
مدیریت شرکت کونامی در کنفرانسی خبری همه رو غافلگیر کرد . سوالات مطرح شده در این کنفرانس و جوابات بحس برانگیز:
چرا pes 2014 این همه مشکل داشت ؟
جواب کونامی : Pes 2014 هنوز منتشر نشده چگونه مشکل داره ما فقط نسخه ی آزمایشی اون رو ساختیم و کار پروژه ی ما تا اوایل کریسمس به پایان میرسد استفاده از موتور فاکس اینجین دست مارو خیلی برای تغییرات باز کرده به صورتی که تا 70 روز دیگه قدرتمندترین فوتبال تکامل حرفه ای در سطح جهان رو داشته باشیم.
آیا pes امسال میتونه در برابرفیفا بایسته ؟
جواب کونامی : تا چند هفته دیگه خودتون قضاوت خواهید کرد ما دل طرفداران pes رو به دست میاریم نسخه pes 2014 قدرتمندترین بازی شبیه ساز فوتبال در سطح جهان خواهد بود.
ویژگی هایی که به pes 2014 اضافه شده و ... توضیحاتی بفرمایید:
شبیه سازی فیس بازیکنان تمام تیم ها در مرحله ی اول . لاینسس ویژه برای همه ی تیم ها جام باشگاه های آسیا جام جهانی برزیل استفاده از هوش مصنوعی تا 3 برابر pes 2013 و در آخر گزارشگر عربی بازی و از همه مهم تر حذف تاخییر در اجرای دستورات و لودینگ های متوالی در حین بازی
بهتر بود منبعشو درج می کردینقل قول:
این مطالب بدون منبع کاملا شایعه استنقل قول:
اگه بازی اصلی هنوز نیومده پس چرا توی سایت کونامی به آدرس pes.konami.com آپدیت های بازی گذاشته شده ؟؟؟
دوستان یه کمکی بکنید این فایل rld.dll رو برا من اپلود کنید.... توسط انتی ویروس پاک شده!
قبلا میرفتم بخش قرنطینه برش میگردوندم الان رفتم نبود! تو قسمت log files هست که وضعیتشو زده clean. اما نمیشه برش گردوند.
مرسی :n12:
اصلا از جمله بندیش مشخصه یه چیز ساختگیهنقل قول:
خبر فوری : دموی pes2014 واسه pc اومد :n08::n08:
PES 2014 Demo Download Links
PES 2014 Demo Download Links
Pro Evolution Soccer 2014 known as Winning Eleven 2014 in South Korea and Japan, is the newest version of the Pro Evolution Soccer series, made and released by Konami. Game features an improved version of the Fox Engine and Havok technology. UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Super Cup are completely licensed in the game in addition to exclusive licenses for the AFC Champions League, Primera División from Argentina with 20 teams, and also 20 Brazilian teams from Série A and 3 teams from Série.
PES2014 is centered on six key elements that will determine the physics and game features :
- TrueBall Tech: Everything in centered on the ball, for the first time in a football simulation.
- Motion Animation Stability System (M.A.S.S.): Players will also be essential part of the game with M.A.S.S. which will will maximize the realism of physical contacts around players, tackles and decisions taken by the AI on the pitch.
- Heart: Football is everything about emotions and the support of the fans will finally have an impact on the performance of the team on the field, cheering and performing as the 12th player.
- PES ID: The Player ID system, introduced in PES2013, recreated the motions and skills of about fifty star players. In this new version the number will raise significantly and will also implement to full squads to copy a team’s playing style.
- Team Play: With the brand new Combination Plan, users will have the ability to set up a multitude of different tactics in key areas of the pitch making use of three or some more players.
- The Core: One of the biggest changes will be the visual one. Kits details, faces, turfs and stadiums, movement of the player on the field, all of them will simulate the reality.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Links :
- PES 2014 PS3 demo is live on the US PSN Store.
- PES 2014 Xbox 360 demo download : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- PES 2014 PC demo (released 31.10.2013) 1.60 GB :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mirror
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mirror
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mirror
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما قبلی 2013/5 بوده
حالا 2014 اومده :16::n08:
برم دانلود کنم ببینم چه جوریه :n08: