واسه مودم LinkSys WAG120N از این لینک استفاده بکن :نقل قول:
لطفا یه عکس هم بزارکد:http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm
این ماله من هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واسه مودم LinkSys WAG120N از این لینک استفاده بکن :نقل قول:
لطفا یه عکس هم بزارکد:http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm
این ماله من هست :
دوست عزیز ممنون از لطفتون
فقط بازم برای من هیچ مقداری ندارن
البته فریمور شما ظاهرا بالاتره
الان منم مودم رو آپدیت میکنم
بعد بهتون خبر میدم
سلام دوستان..من یه چن روزی هست که تو دانلود مشکل پیدا کردم..به طوریکه سرعتم هی کم و زیاد میشه..مثلا 50 ثانیه با سرعت 120-130 دانلود میکنه و بعد چند ثانیه می ایسته و دانلود نمیکنه و بعدش دوباره راه می افته..خیلی عذاب آور شده..میشه گفت من مشکل نویز خط یا یه همچین چیزایی دارم؟؟ راستش پست اول این تاپیک رو هم خوندم و باید بگم زیاد در مورد این Attenuation یا SNR اطلاعات ندارم..ممنون میشم اگه راهمایی کنید و بگید مشکلم از کجاست؟ (ضمنا این مشکل همین دو سه روز ایجاد شده و قبلا همچین مشکلی نداشتم، خط تلفن رو هم 2هفته پیش عوض کردیم و سولفات و زنگ زدگی نداره بالطبع)
خوب با آپدیت مودم مشکل حل شد
ممنون میشم نظرتون رو در مورد خط تلفن من بگید
بخصوص تا چه اینترنتی رو ساپورت میکنه
الان 12 مگ دارم ولی رو 8 مگ بستن
دوستان این وضعیت منه؛ میشه بگید چطوره؟ یه آنالیز کلی اگه بدید ممنون میشم
در ضمن با این شرایطی که خطم داره، مشکل زیر که چندروز هست پیدا کردم به خاطر چیه:
چند روزی هست که تو دانلود مشکل پیدا کردم..به طوریکه سرعتم مدام کم و زیاد میشه..مثلا 50 ثانیه با سرعت 180-190 دانلود میکنه و بعد چند ثانیه می ایسته و دانلود نمیکنه و بعدش دوباره راه می افته که خیلی بد و عذاب آور شده!!!
کسی نیست؟......
آقا شمارو به خدا یکی که اطلاعات داره بیاد یه چیزی بگه ببینم وضع خطم چطوریه..؟ امروز قراره مامور مخابرات بیاد و دونستن این اطلاعات خیلی واسم مهمه..
دوست عزیز پست قبل شما رو من گذاشتم و مشخصات خطم توشه ظاهرا مشخصات خطمون شبیه همهنقل قول:
توی تایپیک صبانت گذاشتم آنجا گفتن خطم 12 مگ رو ساپورت میکنه
از امروزم صبانت سرعت خطم رو روی 12 مگ گذاشته و مشکلی ندارم و تا 1.4 مگ هم دانلود کردم
اینا رو گفتم شاید بدردت بخوره
ممنون از توضیحاتتون..ولی مشکل من این نیست..مساله اینه که چند روزی هست که تو دانلود فایل ها مشکل پیدا کردم..به طوریکه سرعتم مدام کم و زیاد میشه..مثلا 50 ثانیه با سرعت 180-190 دانلود میکنه و بعد چند ثانیه می ایسته کامل دانلود قطع میشه و به صفر Kb/s میرسه و بعدش دوباره راه می افته که خیلی بد و عذاب آور شده! حالا هم نمیدونم با این مشخصاتی که وجود داره مشکل از چیه؟نقل قول:
به نظر من این خط نرماله و مشکلی ندارهنقل قول:
پس دلیل مشکلی که در حال حاضر پیدا کردم چی میتونه باشه؟؟!! بعد اینکه تو پست اول گفته شده مقدار Attenuation نباید از 60 بالاتر باشه و اگه بالاتر باشه بد و دارای مشکل حاد هست تکلیفش چیه؟ چون Attenuation من 245 هست!نقل قول:
پس دلیل مشکلی که در حال حاضر پیدا کردم چی میتونه باشه؟؟!! بعد اینکه تو پست اول گفته شده مقدار Attenuation نباید از 60 بالاتر باشه و اگه بالاتر باشه بد و دارای مشکل حاد هست تکلیفش چیه؟ چون Attenuation من 245 هست!نقل قول:
دوست عزیز من زیاد سر در نمیارم ولی ظاهرا واحدها فرق داره
من فکر کنم برای شما 245 نیست بلکه 24.5 هست
به اون 0.1db توی عکس توجه کنید
چون برای منم 295 نوشته ولی وضعیت خطم عالیه
نقل قول:من میخواستم همین جواب رو بنویسم که این دوست عزیز زودتر پاسختون رو دادننقل قول:
در حقیقت همونطور که گفتند مقدار اون 24.5 هست که مشکل حادی نداره
شما باید چشمتون به اینا باشه تا ببینید چقدر تغییر داره الان میزان سیگنال آپ استریم شما 9 دسی بل هست که یکم پایینه شما مودم رو خاموش روشن هم میکنی این میزان تغییر میکنه؟
یه بار هم با سر خط یه تستی بزن ببین این ارقام تغییر میکنه.
دوستان این وضعیت خط منه
پارس میگه کیفیت خطت خیلی خوبه و SNR اینجا حدود 33 ه و خط هم 12 مگ
ولی من مدام قطعی دارم و ریت رو حدود 6 نشون میده
چند بار تماس گرفتم ولی میگن نویزی از اینجا نمیبینیم
به نظرتون مشکل از کجاست؟میتونه از مودم باشه؟
این وضعیت خیلی داغونهنقل قول:
سیگنال ضعیف (6دسی بل داون استریم و 7 دسی بل آپ استریم) و نویز اثر گذار بر روی سیگنال زیاد(50 دسی بل داون اسستریم و 31 دسی بل آپ استریم) با چنین وضعیتی قطععی زیاد خواهید داشت
نهایت ریتی هم که داری 7 مگه که به زور کشیده شما یه بار مودم رو ببر سر خط(همونجایی که از جعبه تقسیم مخابرات سیم وارد خونه میشه) با مودم تست کن ببین بازم این اعداد همینه
منم میدونم وضعیت خوب نیست منتها عجیب اینه که با سه تا از پشتیبانای پارس صحبت کردم میگن اینجا نویز خطت 33 هستش و قطعا مودمت مشکل داره!نقل قول:
احتمالش کمه از مودم باشه ،مودمتون چیه مارکش؟نقل قول:
یه بار بدون اسپلیتر مودم رو به پریز وصل کن ببین فرقی میکنه،اون کاری هم گفتم انجام بده مودم رو ببر سر خط یه تستی بزن
TP-Linkنقل قول:
وصل کردم تفاوتی نکرد
متاسفانه نمیتونم سر خط تست کنم!
ولی برام عجیبه که اصرار دارن نویز خط خیلی خوبه!
خب تنها راه قرض گرفتن یه مودم از یکی دیگستنقل قول:
دوست عزیز منو راهنمایی کنید وضع خط من خیلی بد هست
من از جعبه تقسیمی که به دیوار چسبیده و کابل ها از زیر زمین وارد اون شده یک کابل مستقیم 3 زوج به طول 20 متر کشیدم و مستقیما وارد اتاقم کردم و ار اتصال کابل ها مطمئن هستم اما یک جعبه سبز رنگ مخابرات سره کوچه هست که در اونو قفل زدن و دسترسی ندارم --ممنون میشم یک راه پیش پام بگذارید
توی مخابرات هم خطم چک کردن snr خروجیش 28 بوده که تا 9 مگ هم جواب میداده اما برای من snr دانلود روی 6 جواب میده و خط من حالا روی 40 kb جواب میده انگار دایلاپ شده --
من حاظرم هر کاری کنم که خطم درست بشه
فاصله تا مرکز مخابرات چقدره؟ از سر خط تست کردی ببینی snr چقدره؟نقل قول:
یه نفر از مخابرات بیار تا اون جعبه تقسیم رو باز کنه اونجا هم مودم رو یه تستی بزن ببین dnr چنده .
1-این اعدادی که گذاشتم دقیقا از جعبه تقسیمی که توی کوچه به دیوار نصب کردن هست--یک برق کار اوردم و جعبه تقسیم تو کوچه را باز کرد و خطم را پیدا کرد و مستقیما از کابل مخابرات که از زیر زمین اومده بیرون به کابلی که خودم کشیدم وصل کرده و مستقیما وارد اتاق شده و پشت مودم وصل شده و اصلا وارد سیم کشی خونه نشدهنقل قول:
2-فاصله تا مخابرات تقریبا 4 km هست
3-کابلی که کشیدم هم از کابل برق فاصله داره و اصلا نزدیک هم نیست --انگار من کابل سر خط مخابرات اوردم توی اتاقم
اینم مدل کابلی که گذاشتم
پس اینجا معلوم میشه فاصله از مخابرات یکمی زیاد هست معمولا فاصله کابلی بیشتر از فاصله ای هست که با ماشین میری تا مخابراتنقل قول:
کابل کشی منطقه قدیمی نیست؟ وقتی گوشی رو رو به این خط وصل میکنی صداش خش خش نمیشنوی؟ بدون اسپلیتر آزمایش کردی؟ برای محکم کاری با یه مودم دیگه هم تس کنید
بالاخره دیگه کار خاصی از دست تو بر نمیاد مگر اینکه یکی رو از شرکتی که اینرنت گرفتی بیاری بهش نشون بدی بگی وضعیت اینه یا به مخابراتی ها بگی شاید یه کارایی کردن ولی بعید میدونم اونا تکونی به خودشون بدن.
ممکنه توی مسیر از جای رد بشه که نویز روش اثر کنه یا شدم قطعی داشته و دوباره ترمیمش کرده باشن و نتونسته باشن خوب ترمیمش کنن بالاخره همه احتمالات هست.
دوستان لطفا بگن کیفیت خط من چجوریاست و کم و کسریش تو چیه؟
خطتت خیلی خوبه و نباید مشکلی داشته باشی این جوری هم که بسته شده فکر کنم از مخابرات اینترنت داری درسته؟نقل قول:
ممنون بابت جواب.بله از مخابرات گرفتم
از کجا باید بفهمیم خط نویز داره یا نه . من سرعت دانلود اینام خوبه ولی احساس میکنم سرعت اپ کمتر از قبلنا شده .ربطی داره به نویز .
راستی این سوکت تلفنی که میخوره به مودم فک میکنم شلو وله .
از status مودمت عکس بذارنقل قول:
Status نداره . ولی فک کنم این اطلاعات نیاز باشه .نقل قول:
این یکیشه با این مشکل دارم
اینم اونیکی - این مشکلی نداره البته . فقط یه نگاهم کنید مطمعن شم ممنونکد:SNR Up : 36.3
SNR Down : 42.2
Line Attenuation Up : 12.5
Line Attenuation Down : 19.5
Data Rate Up : 131
Data Rate Down : 286
ممنون میشم درباره گزینه هاشم توضیح مختصر بدین .کد:
SNR Up : 15.2
SNR Down : 38.1
Line Attenuation Up : 8.0
Line Attenuation Down : 15.2
Data Rate Up : 298
Data Rate Down : 1290
سلام اساتید
من دو خط اینترنت دارم
اولی از آسیاتک snr خط 22 و خط روی 10 مگ آپ شده است
خط دوم snr 8 و به زور 8 مگ اپ شده است
مشکل از کجاست؟خط دوم تازه خریداری شده است و ابتدا که خریده بودم با سرعت 12 مگ و اس ان ار 12 آپ میشد بعد مشکل پیدا کرد
لطفا راهنمایی کنید.
سیم کشی داخلی مشکلی ندارد.
خط دومت از کجا اینترنت گرفتی ؟نقل قول:
مودم ببر سر خط مخابرات که وارد خونه میشه ببین اعداد اونجا چند هست ؟
روی خطتت گوشی تلفن یا فکس یا تلفن بیسم داری ؟ اگه داری اونها را کلا قطع کن ببین نویز خطتت کم میشه یا نه ؟
سلام . میشه وضعیت اینترنت منم بگید .
کد:SNR Up : 36.3
SNR Down : 42.2
Line Attenuation Up : 12.5
Line Attenuation Down : 19.5
Data Rate Up : 131
Data Rate Down : 286
ممنون میشم درباره گزینه هاشم توضیح مختصر بدینکد:
SNR Up : 15.2
SNR Down : 38.1
Line Attenuation Up : 8.0
Line Attenuation Down : 15.2
Data Rate Up : 298
Data Rate Down : 1290
با اینکه خط تلفن خیلی با کیفیتی دارید سرعتتون خیلی کمه !!
سرویس 256 نامحدود دارید؟
در مورد کادر دوم هم نهایت سرعت 1 مگابیت هست
ولی چیزی که مشخصه اینه که خط تلفنتون خیلی کیفیت عالی داره
دوتاش خوبن؟؟؟نقل قول:
اره یکیش 256 هستش فک میکردم این ایراد داره سرعت اپلودم احساس میکردم خیلی کم شده که .
بعدش سرعتام خوبه میزون 256 اونم 1024 هست ؟ فقط مشکلم بابت اپلود 256 بود . پس خطم نویز نداره ؟؟
میشه یه توضیج کوچولو هم بدین.گزینه ی دوتای اخری رو بلدم.
هر 2 تا خط تلفن بدون نویز هستن و کیفیت 20 دارننقل قول:
Line Attenuation
معیاریه برای فهمیدن فاصله تا مرکز مخابراتی و dsalm که به اون وصل میشید و این عدد هر چقدر کمتر باشه فاصله کمتر و کیفیت خط تلفن بیشتره
Date rate هم که میزان حداکثر سرعت دانلود و آپلود رو نشون میده
SNR هم معیاریه برای نشون دادن نویز خط که این عدد هم هر چقدر بیشتر باشه عالیه !! زیر 10 خط تلفن کیفیت بد و بالای 25 کیفیت عالی (البته این عدد با دیتا ریت تغیر میکنه و نسبت عکس داره)
و برای سرویس 256 چون این سرویس کلا سرعتش کمه آپلودش هم کم خواهد بود
سلام
دوستان خط من دو مگ هست ولی زیاد راضی نیستم.نظرتون در مورد این نویزا چیه؟
wo0o0o0owنقل قول:
عجب خط تلفنی :n12:
24 مگابیت دانلود و 900 کیلو آپلود نهایت سرعتیه که میتونی داشته باشی
خطت به خاطر آپلود یکم نویز داره ولی در حدی نیست که مشکل ایجاد کنه و موردی نداره
مرسی مهندس جاننقل قول:
والله ۲۴ مگ بخوره تو سر مخابرات شبا یک به بعد ۱کیلوبایتم نیست.روزا هم ۳۰۰ نهایت.
با سلام
دوستان من یه مشکل اساسی دارم .
اینترنت پارس آنلاین دارم .
خط من قطع و وصلی زیادی داره
اکثرا هم به این صورته که چراغ اینترنت روشنه ولی اینترنت ندارم ! البته این مشکل تقریبا 30 ثانیه طول میکشه و دوباره درست میشه !
امروز مودم رو بردم از ورودی تست کردم
میزان snr وAttenuation زیاد فرقی نکرد .
در حالت معمولی (تلفن بیسیم با نویزگیر و مودم بودن نویزگیر) SNR تقریبا 26 برای دانلود و 28 برای آپلود هست . Attenuation هم 32 برای دانلود و 20 برای آپلود هست .
خط هم 4 مگ دانلود و 512 برای آپلود هست .
ولی روی 9 مگ گذاشته میشه SNR کمتر میشه و تقریبا تا 10 میاد پایین .
در وروردی ساختمان هم به همین صورته و عدد ها زیاد تغییری نمیکنن . در حد 1 دسی بل
شبانه هم زیاد قطع و وصل میشه !
در طول شب تقریبا 7-8 بار قطع میشه .
الان میخواستم بدونم مشکل از منه یا پارس آنلاین ؟
فاصله من تا مرکز مخابراتی هم تقریبا 1 کیلومتر هست .
آیا تستی هم که من مطمن بشم مشکل از منه ؟