درایور Nvidia نصب نمیشه ها؟
از ارور عکس بزارم؟
Printable View
درایور Nvidia نصب نمیشه ها؟
از ارور عکس بزارم؟
حالا لینکی که داده شده رو دانلود و تست کنین !نقل قول:
اگر ارور داد از ارور عکس بگیرین
عکس لازم نیست...نقل قول:
ارور اول درایور میده که به دلیل ساپورت نشدن گرافیک 740 توسط این نسخه 304 هست که تو سی دی درایور گذاشتنه...
شما این نسخه که دادم لینک یا نسخه 320.49 رو که بگیری،نصب میشه...
خیالتون راحت...
دارم دانلود میکنم!نقل قول:
کی این رو آپلود کرده؟این همه آپلود سنتر چرا تو اونجا؟تو مدیافایر که بهتر بود!!!به هر حال خیلی ممنون دارم دانلود میکنم!!سرعت دانلود من به طور کلی 300 کیلو بایت است الان دارم با 50 کیلوبایت دانلود میکنم :دی
مرسی
اگر میخوای حتما بهم pm بده تا برات با اکانت خودم مستقیمش کنم،چون خودمم لازمش دارم برا ویندوز 8.1.با سرعت واقعیت دان کنیش...نقل قول:
یه دونه از سایت لنوو دانلود کردم حجمش 200 مگ بود.نصبیدم درست شد! الان لینکش رو میدم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته اینم هست ولی بیشتر بچه ها از خود انویدیا گرفتن...نقل قول:
چون قابل اطمینان تره...
خدا رو شکر که درست شد...
موفق باشید...
بچه ها کسی کیبرد ژله ای داره؟؟؟
به نظرتون نوشته های روی کیبردش پاک میشه به مرور زمان؟؟؟
پس یعنی این هم درسته؟نقل قول:
به نظرتون میخواید پاک کنم بعدش اونی رو که گفتید رو بنصبم؟
نه.اگر همینی که از لنوو گرفتید نصب شده پس حله...نقل قول:
فقط اگر تو یه بازی یه کم لگ زد،اول با استیم اجراش کنید؛اگر بازم لگ زد،آخرین ورژن درایور گرافیک رو بگیرید و نصب کنید....
الان این نسخه ی درایوری که از لنوو گرفتید،چه ورژنیه؟؟؟؟اولش که وارد برنامه ش میشید،تو همون پایین کادر انویدیا شماره ورژن رو نوشته،ببینید بهم بگید...
جفتشون یکی هستن فقط اونی که از اینجا دانلود کردین ورژن بتا هستش .نقل قول:
اون یکی که لنوو کذاشته اومده فقط صفحه نصبشو تغییر داده :n02:
من وارد کنترل پنل گرافیک میشم این ورژن رو نوشته : 311.27
این رو هم نفهمیدم:
فقط اگر تو یه بازی یه کم لگ زد،اول با استیم اجراش کنید؛اگر بازم لگ زد،آخرین ورژن درایور گرافیک رو بگیرید و نصب کنید....
؟؟؟
نقل قول:
خوب با این ورژن درایور،امکانش هست که به زودی تو بازی های جدید که میخرین،لگ بزنه....
استیمم یه برنامه س که بیشتر بازیای جدید تو خود سی دیشون دارن و شما باید برای اجرای روون تر و بدون مشکل اون بازی،این برنامه رو نصب و یه مقدار فایل نصبی مخصوصشو دان کنید و بازی مورد نظرتونو با استیم اجرا کنید تا با لگ مواجه نشید...
برا همین گفتم اگر بعد ها تو اجرای بازی های جدید به مشکل برخوردین(حتی کالاف 9 و کرایسیس3 که الان موجوده)اگر با استیمم حل نشد،باید درایور جدید گرافیک رو بنصبید...
الان من 320.49 رو دارم و راحتم...
و فردام احتمالا 326 رو میگیرم،چون میخوام 8.1 بنصبم و لازمه...
من برا همین گفتم یا 326 بگیرید یا 320...
اون لینکی که شما دادید چه ورژنیش هست؟
سلام به همگی:n02:
منم به جمع شما z500یا پیوستم:n05:
i5 سفید:n11:
326...نقل قول:
البته نسخه آزمایشیه،ولی 320 کامله...
اگر فعلا مشکلی با گرافیکتون نداشتید،صبر کنید تا این 326 کاملش بیاد و بگیرید...(Whql)
دوستان عزیز یه سوال:n13:
لپ تاپو اول چند ساعت بزنم به شارژ؟؟ :n27:
نقل قول:
مبارک باشه.به قول خودم ایشالا سی پی یوش خوب برات کلاک کنه....:n02:
یه چند روز ازش استفاده کنی،تازه میفهمی چه کار خوبی کردی که این مدل رو خریدی...
پشیمون نمیشی،مطمئن باش عزیز...:n16:
الان برای تست pes2013 رو نصب کردم.نقل قول:
اصلا بازی رو باز نمیکنه
هیچ پیغامی هم نمیده همه جوره بازش میکنم اجرا نمیشه
12 ساعت کمتر نشه...نقل قول:
مبارکتون باشه!نقل قول:
انشاالله به پای هم جوراب کنید :دی
چند؟از کجا؟خریدید!
روش کلیک راست کنید:نقل قول:
Run With Graphic Processor رو بزنید و گزینه ی اول High Performance NVIDIA Processor رو بزنید،اگر بازم نیمد،با استیم اجراش کنید.
نیومد!!!:n13:نقل قول:
این استیم رو از کجا نصب کنم؟یا دانلود کنم؟
نقل قول:بعد که نصب کردید،برنامه شروع به دانلود 97 مگ میکنه،دانلود بار اول ممکنه قطع بشه ولی بار دوم تا آخر میره.بعد که دانلود شد و نصبش کرد خودش،وارد برنامه شید و یه اکانت بسازید،با اکانتتون وارد شید و بازی رو از تو استیم انتخاب و اجرا کنید...کد:http://dl.gameemag.ir/1391/Games/codbo2%20pc/SteamInstall.msi
مرسینقل قول:
از شهرستان سفارش دادم واسم از تهران آوردن 2250 گارانتی 2ساله سازگار بدون کیفو موس
مرســـــــــــی عزیزمنقل قول:
نگرانی من فقط باتریشه چون بیشتر میخوام با شارژر ازش استفاده کنم. نمیدونم چیکار کنم که کمترین آسیب به باتریش بزنه.:n03:
درم که نمیاد:n30:
رو چه حالتی 12 ساعت بزنم به برق عزیز؟:n12:نقل قول:
دوست عزیز دیگه دوره این حرف ها گذشته :n02:نقل قول:
باتری ها Litium-oin شدن دیگه معمولا تو کارخونه شارژ اولیه می شه .
اگر هم بخواین شارژ بشه فقط 2 ، 3 ساعت البته گوشی .
لپ تاپ مثل گوشی نیست . نیاز نداره مثلا 24 ساعت تو شارژ باشه واسه بار اول . حتی نیاز نیست سفف ساعتو رعاییت کنین . سیستم پاور لپ تاپ با گوشی فرق داره 100 ساعتم یزنین تو شارژ اتفاق خاصی نمی افته ( البته اگه برق اتصالی نکنه ) . موقعی که لپ تاپ تو برقه از باطری استفاده نمی شه که مشکلی پیش بیاد
فقط این نکته رو رعایت کنین چون باطری لپ تاپ عمر مفید داره ، بهتره اگه زیاد استفاده می کنین تو شارژ نگهش دارین . چون مثلا عمر مفید باطری ها 1000 بار پر و خالی شدنه ، اگه روزی 5 بار بزنین تو شارژ و خالی بشه سر 6 ماه باطری عمرش میاد پایین .
در ضمن توی تنظیمات نرم افزار Energy management که توی سی دی همراه لپ تاپ هست یه گزینه هستش که میزان شارژ شدن باطری رو به 60 % محدود می کنه . دز صورتی که لپ تاپ زیاد استفاده می کنین و همیشه تو شارژه این گزینه فعال باشه
نقل قول:
برنامه Energy Management رو از تو خود سی دی درایور که بنصبی،توش یه گزینه به اسم Optimized Battery Health هست،اونو که بزنی،وقتی به برق وصل کنی،لپ تاپ رو تا 60 درصد شارژ میکنه و دیگه از برق استفاده میکنه...
باتریشم در میاد،اگر یه زمانی خدای نکرده خراب شد،راحت میتونی عوضش کنی...غصه نخور عزیز...:n16:
دوستِ من شما به راحتی میتونی حدود ۳ ساعت شارژ بگیرینقل قول:
برا اینکه آسیب کمتری ببینه در ماه باید حداقل ۵ الی ۱۰ تا شارژ و دیسشارژ داشته باشی.
Maximum Battery Lifeنقل قول:
موقع بازی باید به اینترنت متصل باشم یا نه؟نقل قول:
تونستم وارد بازی بشم البته با یکم تغییرات :
از تو تنظیمات گرافیک حالت انتخاب گرافیک رو از اتوماتیک روی گرافیک قوی سیستم انتخاب کردم و روی آیکون بازی راست کلیک کردم بعدش گزینه run as administrator رو انتخاب کردم و بازی اجراشد!
بازی کاملا سالم و با گرافیک بالا اجرا شد و هیچ دیلی (تاخیر , لگ ) هم نداشت!
به نظرتون بازی Pes 2013 برای تست سیستم مناسب هست؟
سلام به دوستان راستش من بین v3 acer &5521dell&z500 موندم چیکار کنم؟ تقریبا کانفیک ها یکی هست.
از نظر من نه .. یه بازی با کیفیت مثل BF3 - Crysis 3 نصب کننقل قول:
مرسی از همتون رفقا:n16::n12:
من قبل از اینکه لپ تاپو بخرم بشتر این پست هاتون رو خوندم و رو انتخابم مصمم تر شدم
خیلی خوبه که جو اینجا جو صمیمییه و همه به هم کمک میکنن و منت سر هم نمیگذارن
همتون ایول دارین:n12::n06:
من دخترم فردا میرسه دستم. اگه مشکلی داشتم ازتون میپرسم. :n16:
دل و ایسر رو بریز دور...نقل قول:
کیفیت ساخت و باریکی و شیک بودن لنوو رو نمیشه به هیچ وجه به این دو مارک داد...
در ضمن من چند وقت پیش تو یه جدول دیدم که تو لیست برترین لپ تاپ ها اول اپل بود بعد لنوو بعد ایسوس و....
حالا خود دانی...
آخه من اهل بازی نیستم!تفریحی دور هم جمع باشیم بازی میکنم!نقل قول:
داداش من خودم اول بین 5521 و z500 بد گیر کرده بودم..... اخرش به z500 رسدیمنقل قول:
البته یه چیزی هم بگم 5521 یه نمه خر زوره و بر خلاف z500 اصلا ظریف نیست
این دیگه بستگی به خودت داره که از لپ تاپت چه انتظاراتی رو داری!!
اون Acer v3 رو کلا بی خیال شو ! یکی از رفیقام داشت اصلا راضی نبود
من زد500 رو تازه گرفتم!!!نقل قول:
تا به الان راضی بودم!حالا تست های بسیار سنگینی هم از گرفته خواهد شد
داداش منم مثل خودت بودم. تصمیممو روی z500 گرفتم و فردا میرسه دستم . من از هرکی پرسیدم گفت دل نگیر. شمام خووب تحقیقاتو بکننقل قول: