درست باید این خبرو بعد از خریدامروزم ببینم متاسفانه توی این چندر روز این سایتم که مشکل داشته و با ارور مواجه می شدم
Printable View
درست باید این خبرو بعد از خریدامروزم ببینم متاسفانه توی این چندر روز این سایتم که مشکل داشته و با ارور مواجه می شدم
بلوسنس یه مدل جدید دیگه هم زده که مستقیم میخوره به پورت HDMI بدون نیاز به کابل. هارد و فلش هم بهش میخوره!
خیلی جالبه! اگه کسی از این مدل خریده لطفا در موردش توضیح بده.
T16
پی ام پی 4 دات آی آرکد:http://www.--------/blusens-set-top-box-t16-dvbt.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
قرار دیگه مدل معمولی بلوسنس نیاد و این جاش بیاد با همون قیمت یا اختلاف خیلی کم
اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت T16 هم حدود 85000 تومان می باشد
مقایسه دستگاه بلوسنس t14 و مارشال 885
هر دو قابلیت ریکورد یک شبکه و مشاهده شبکه دیگر را دارند
هر دو تایم شیفت دارند
گیرندگی هر دو خوبه
اما تفاوتها
بلوسنس فرمتهای متنوعی را پخش می کنه اما مارشال پخش نمی کنه و فقط mp3 و عکس پخش می کنه
منوهای مارشال جذابتر و بهتره
در مارشال ال سی دی نمایشگر وجود داره و بلوسنس نداره
در مارشال امکان فعال کردن تایم شیفت در تنظیمات وجود داره که به این ترتیب شما همیشه می تونید فیلم رو به عقب ببرید اما در بلوسنس اول باید دکمه پوز رو بزنید تا تایم شیفتتون فعال بشه
زمان بوت و لود شبکه ها در مارشال بیشتره همینطور در تعویض شبکه ها
فیلمهای مارشال با پسوند dvr ضبط میشه که برای مشاهده در کامپیوتر نیاز به مبدل داره اما فیلمهای بلوسنس با فرمت ts هست که تبدیل نمی خواهد
ریموت کنترل بلوسنس کمی از مارشال بهتره
فونتهای استفاده شده در منوی بلوسنس دارای زمینه و فونت بدی هستش اما برای مارشال بهتره
فایلهای شیفت توی بلوسنس توی فلش باقی می مونه اما توی مارشال تایم شیفت فقط یه فضا داره و کلا فیلی رو توش نگه نمی داره
ضمنا دستگاه قبلی من مارشال بود و الان بلوسنس دارم اگر قابلیت پخش فرمتهای متعدد رو در نظر نگیرم مارشال واقعا دستگاه خوبیه. حتی از ایکس ویژن 121 خیلی بهتره
البته برخی از اظهار نظرها شاید سلیقه ای باشه اما این نظر منه
امروز با یکی از اشخاص پشتیبان بلوسنس صحبت می کردم گفت تا یک ماه دیگه ورژن 3 دستگاه میاد و ورژن 2.5 رو تا اون موقع نگه دار
نقل قول:
فرکانس 826 مربوط به استان قمه تعجب می کنم تهران در یافت می شه اونم با یه انتن معمولی شاخکی بدون هیچ گونه تقویتی
من که هر کار کار کردم نتونستم با آنتن بوستر دار سیماران حتی 1% هم امواج را دریافت کنم
با سلام به دوستان عزیز:
کسی مدل جدید x.vision را خریده:(xdvb-131)
که خروی hdmi داره.
از هم مهم تر تو کاتالوگ زده این فرمت ها پخش میشه :
پشتيباني از فرمت تصوير:mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob:18:
دوستان کسی امتحان کرده؟
ایا یو اس بی ان می توانه این فرمت ها را با رزولوشن 1080*1920 پخش کنه؟
با تشکر.
هادی
سلام
کسی مدل provision T-7+ HD داره؟ خوب هست؟برام اوردن میخواستم ببینم بازش کنم یا نه):
من احتمال می دم از طرف پارچین پخش میشه نه قم.نقل قول:
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
من توی بلوسنس یک فایل 4.5 گیگی mkv رو ریختم و بدون هیچ مشکلی پخش کرد. فیلم ارث بی بی سی بودش.
اگر بخواهیم فیلم دی وی دی زیر نویس دار رو تبدیل کنیم و توی دستگاه زیرنویسم بیاد چی کار باید کرد؟
درخواست کمک آیا ایکس ویژن 131 و پرویژن قابلیتهای زیر رو دارن
1- مشاهده یک شبکه و ضبط دیگری
2- تایم شیفت
3- برنامه ریزی ضبط
4- تلتکست فارسی
5- پخش فرمتهای متنوع فیلم حتی mkv با حجم بالای 4 گیگ
6- سرعت بالا در تعویض شبکه ها
پروويژنt7 كليد نقره اينقل قول:
1.در فريمور بعدي دارد
2.ندارد
3.دارد
4.دارد
5.دارد
6.ثانيه1.5
سلام گيرنده جديد توليد خود شركت تكتا
در دو مدل ساده و HD
TK-650 PVR
TK-110 HD
ادرس:
فقط از قيمت خبري ندارمکد:http://www.takta.com/fn_stb.aspx
سلام
من یه تلویزیون مدل 46c650 سامسونگ گرفتم که تصویره تلویزیون ایران رو خوب پخش نمیکنه
بنظره شما اگر گیرنده دیجیتال بگیرم و باهاش برنامه ها رو ببینم تو کیفیت پخش تصویر فرق آنچنانی داره یا نه؟
اگر داره و تصویر کانالهای تلویزیون ایران رو خوب پخش میکنه چه مارک خوب گیرنده دیجیتال بخرم؟
من هم یه LED 47 گرفتم.
1.یعنی میشه برنامه های مزخرف صدا و سیما را HD نگاه کرد؟
در حال حاضر صدا و سیما برنامهها رو به صورت HD پخش نمیکنه. اما سیستم پخش دیجیتال این قابلیت رو فراهم میکنه که بشه تصاویر HD هم پخش کرد.
سلامنقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه؟
ممنون میشما
سلام دوستان عزیز
من یه stb مارشال خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم هیچ سیگنالی دریافت کنم و در ضمن بگم که انتنم از این کنترلی های هانی است...واینکه من توی مشهد زندگی میکنم...که همین یکی دو ماهه پیش پخش دیجیتال توی مشهد هم راه افتاده ...
دوستان اگه کمکم کنن ممنون میشم
سلام دوستان
می خواستم از تجربیاتتون استفاده کنم
نظرتون رو درباره ----T Blusens T16 گیرنده دیجیتال بلوسنس تی 16 می خواستم بدونم(مثل سرعت تعویض کانال ها و قدرت دریافت سیگنال و پخش کننده و ... ) ممنون میشم که راهنماییم کنید
مشخصاتشم اینه :
- اتصال مستقیم به پورت HDMI بدون نیاز به کابل HDMI
- دارای خروجی AV
- وضوح تصویر بسیار بالا و پشتیبانی از سیستم (576P,576i,720P,720i,1080i)
- منوی فارسی
- تلتکست فارسی
- دریافت و پخش دیجیتال 14 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی با کیفیت بسیار عالی
- پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال
- پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS با فرمت های WMV,MP4,DAT,MPG,MKV,DivX,AVI,VOB,TS,PS,AVCHD
- پخش فرمت های صوتی MP3 , WMA
- پخش فرمت های عکس JPG , BMP , PNG
- قابلیت پخش فیلم های 3 بعدی
- پخش زیرنویس فارسی فیلم با فرمت SRT
- نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
- ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی
-دارای ریموت کنترل مادون قرمز
- ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر
- بازگشت به تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط ، بطور همزمان (Time Shift)
- تنظیم ساعت برای ضبط اتوماتیک برنامه های مورد علاقه
- ابعاد : 15.3x7.4x2 سانتی متر وزن: 85 گرم
صد در صد رو کیفیت پخش شبکه ها تاثیر داره و تغییر کیفیت محسوسه. سیستم پخش فعلی از 480 به 576 ارتقا پیدا کرده اما هنوز به 720 که اولین درجه hd نرسیدهنقل قول:
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
من مشخصات دستگاه استرانگ مدل 5425 رو چک می کردم قابلیتهای خوبی داشت مثل مشاهده یک شبکه و ضبط شبکه دیگر در همان فرکانس ، تایم شیفت ، برنامه ریزی برای ضبط ، پخش انواع فرمتهای مثل mkv , avi , divx, vob. اما یه سوال کسی می دونه این دستگاه تلتکست فارسی رو ساپرت می کنه یا نه البته خود تلتکست خود به خود مهم نیست می خواهم. بیشتر ساپرت از فونت فارسی برای epg آینده اهمیت داره.
قیمت حدود 72 البته فکر کنم گارانتی رسمی نداشته باشه
گارانتیش چیه و آیا تلتکست فارسی دارهنقل قول:
در مشهد پخش آزمایشی هستش ممکن بعضی وقتها قطع بشه پس اول مطمئن شو در حال پخشه بعد جستجو کن.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما وقتی راجع به چیزی اطلاع نداری خواهشا پست نده
مشهد 1 ماه پیش پخش دیجیتالش افتتاح رسمی شد:31::31:
من مشهدی نیستم اما تو این سایت اینطوری نوشته.نقل قول:
کد:http://mydvb.ir/index7-5-f.asp
دوست عزيز زير خاكي پيدا كردي؟!:31:نقل قول:
من اون موقع گفتم استرانگ بگيريد!
اما حالا شرايط فرق كرده بهترين انتخاب بلوسنسt14+هست!
شما مشهدی هستی میتونی کمک کنی سیگنال دریافت کنم .؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
این سایتی که شما میگی اصلا به روز نیست
2 هفته پیش استان البرز هم به جمع افتتاح رسمی شلکه دیجیتال کشور پیوسته
در حالی که روی این سایت البرز را هم آزمایشی زده
استانهایی که شبکه دیجیتال آنها افتتاح رسمی شده اند عبارتند از
تهران ، البرز ، قم ، قزوین ، خراسان رضوی (مشهد) و گیلان (محدوره شهر رشت و لاهیجان)
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
نقل قول:
شرمنده دوست عزیز
من اصفهانیم:11:
طبق برخی شنیده ها تی 14 پلاس از دوشنبه سه شنبه وارد بازار میشهنقل قول:
پیرو تستهای قبلیم (:31:) به نتیجه تازهای رسیدم و اون اینه که Handbrake کنتراست تصویر رو بعد از کانورت میاره پایین و مقداری از جزئیات تصویر رو از بین میبره متأسفانه! :41:نقل قول:
دلمونو خوش کرده بودیم که یه برنامه خوب گیر آوردیم، ولی خوب بازم از هیچی بهتره ...
باز اگه دوستان برنامه خوبی برای تبدیل ts به سایر فرمتها پیدا کردن لطف کنن تو این تاپیک قرار بدن.
دوستان عزیز اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه که بتونم سیگنالها رو توی مشهد بگیرم خیلی خیلی ازش ممنون میشم...
در ضمن بگم من stb مارشال دارم که هم گیرنده دیجیتاله و هم دستگاه دایویکس...ولی خوب هر کاری کردم نتونستم سیگنالی دریافت کنم...
دوست عزیز باید آنتن را بچرخونی و در جهت ارسال امواج قرار بدینقل قول:
که اصولا این امواج از 2-3 فرستند ارسال میشن باید ببینی از کدوم جهت امواج قوی تر دریافت میشه
بعد روی همون تنظیم کنی فقط یه مقدار آنتن را بچرخون به راحتی دریافت میشه
گیرنده دیجیتال تکتا مدل TK-6500 PVR
با مشخصات زیر قیمت 67000 تومان
قابليت دريافت 14 كانال تلويزيوني و 10 كانال راديويي .
كيفيت دريافت صوت و تصوير ديجيتال بدون هر گونه نويز ؛ لرزش و برفك .
نصب سريع و ساده از طريق آنتن خانگي .
وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني کامل از سيستم SD
سازگار باسيستم هاي PAL و NTSC جهت نمايش فيلم .
قابليت ضبط و پخش برنامه هاي راديويي و تلويزيوني مستمر و بدون وقفه .
امکان ضبط و نمايش کانالهاي تلوزيوني.
قابليت جابجائي زمان نمايش.
قابليت پشتيباني از زير نويس ( Subtitle ) فارسي.
داراي منو ي فارسي .
قابليت پشتيباني از تلتکست فارسي.
داراي EPG فارسي.
قابليت به روز رساني نرم افزار از طريق فرستنده صدا و سيما OTA
داراي خروجي Composite و Component و S-Video جهت اتصال به تلويزيون .
داراي خروجي صداي استريو ؛ SPDIF و قابليت نصب به سيستم سينماي خانگي .
امکان جلو و عقب بردن و نيز تکرار و نمايش سريع فيلم يا موسيقي.
داراي تقويم شمسي و ميلادي.
داراي خروجي صداي استريو SPDIF جهت اتصال به سيستم سينماي خانگي.
قابليت پخش انواع فايلهاي صوتي و تصويري از طريق USB و فلش درايو و هارد اکسترنال.
قابليت به روز رساني از طريق پورت RS232.
قابليت به روزرساني نرم افزار از طريق درگاه USB .
داراي خروجي USB 2.0.
داراي تائيديه اروپا.
به همراه کنترل از راه دور کامل و حرفه اي .
مورد تائيد نماينده رسمي صدا و سيما ( تکتا ).
گیرنده دیجیتال تکتا مدل TK-110HD
با مشخصات زیر قیمت 78000 تومان
قابليت دريافت 14 كانال تلويزيوني و 10 كانال راديويي .
كيفيت دريافت صوت و تصوير ديجيتال بدون هر گونه نويز ؛ لرزش و برفك .
وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني کامل از سيستم (SD,HD(720P,576P,576i,1080i
سازگار باسيستم هاي PAL و NTSC جهت نمايش فيلم .
نصب سريع و ساده از طريق آنتن خانگي .
قابليت ذخيره سازي 1000 كانال تلويزيوني و راديويي .
قابليت ضبط و پخش برنامه هاي راديويي و تلويزيوني مستمر و بدون وقفه .
امکان ضبط و نمایش همزمان دو کانال مختلف.
امكان برنامه ريزي ضبط كانالهاي تلويزيوني از قبل(Schedule Recording).
قابلیت جابجائی زمان نمایش (Timeshift) قابليت پخش انواع فايلهاي صوتي و تصويري از طريق USB و فلش درايو و هارد اکسترنال.
امکان جلو و عقب بردن و نيز تکرار و نمايش سريع فيلم يا موسيقي.
قابليت پشتيباني از زير نويس ( Subtitle ) فارسي با پسوند SRT.
داراي منو ي فارسي .
قابليت پشتيباني از تلتکست فارسي.
داراي EPG فارسي.
قابليت به روز رساني نرم افزار از طريق فرستنده صدا و سيما OTA قابليت به روزرساني نرم افزار از طريق درگاه USB .
داراي خروجي Composite و Component و HDMI جهت اتصال به تلويزيون .
داراي خروجي صداي استريو ؛ SPDIF و قابليت نصب به سيستم سينماي خانگي .
به همراه کنترل از راه دور کامل و حرفه اي .
من اكولينك مدل 555 خريد م پخش همه نوع فرمتي روساپورت ميكنه : mkv full hd صداي dts دالبي و زير نويس فارسي رو راحت پخش ميكنه و يك كابل hdmi هم توي جعبه اش هست از هارد با فرمت ntfs و تل تكس فارسي هم پشتيباني ميكنه منوي فارسي داره گيرندگي خوبي داره و قابليت ضبط يك كانال هنگام مشاهده يك كانال روهم داره منتهي time shift نداره در كل چيز بدي نسيت .قيمتش هم 82 هزار تومه .ولي يك مشكلي دارم كه نمي دونم ايراد ازدستگاه هست يا فرستنده . اول اينكه وقتي به يك تلويزيون لامپي معمولي 29 اينچ وصل ميكنم دوطرف تصويربه اندازه 3-4 سانت از كادر صفحه بيرون ميزنه وقابل رويت نيست! دوم اينكه ساعت وتقويم اشتباهه" 1/1/2000 وساعت 3:30 رو نشون ميده و قابل تنظيم نيست البته خودش رو حالت خودكار وشهر تهران تنظيم هست . وچون EPG فعال نيست نميشه انتظار ضبط برنامه ريزي شده ازش داشت لطفا يكي راهنمايي كنه اين ايراد از فرستنده است يا خير ؟ باتشكر
با سلام
بالاخره تو این همه مدلی که اومده میشه گفت کدومشون مدیا پلیر بهتری داره ؟ و همچنین تیونر قوی که در همه جا بدون اشکال کار کنه؟
پروویژن ، بلوسنس ، سینام ، یا بقیه؟
برای تنظیم ساعت برو توی تنظیمات زمان و اختلاف زمان رو از 3:30 به صفر برسون. البته این در صورتی هستش که روی ایران تنظیم شده باشه. مارشال که این طوریهنقل قول:
البته من انتنم از این گردون های هانی هست که به نظرم تقویت کننده هم داره...بنظرتون مشکلی نداره انتن؟؟؟نقل قول:
بلاخره تونستم اولین سیگنال ها رو دریافت کنم و لی با دو تا مشکل بزرگ...
اول اینکه فقط هشتا شبکه ای که از طریق انتن میگرفتمو نشون میده و دوم هم اینکه تصاویر رو مثل یه سی دی خش دار نمایش میده ...
البته 10 تا شبکه ی رادیویی رو هم گرفتم ولی اونا هم صدا شون مثل سی دی خش دار پخش میشه
کسی میدونه مشکل از کجاس؟؟؟
نقل قول:
نه منم از همین آنتن ها استفاده میکنم
نقل قول:
دوست عزیز
خش دار بودن صدا بخاطر ضعیف بودن دریافت سیگنالت هست
شما دو بار دگمه info کنترل مبدلت فشار بده تا اطلاعات دریافت سیگنالت بیاد
که دو نوع سیگنا هست
1- قدرت سیگنال که باید بالای 70% باشه ولی اگه کمتر باشه مشکلی ایجاد نمیکنه
فقط 7 ثانیه تاخیر در دریافت تصویر داره
2 کیفیت سیگنال که حتما باید بالای 85% باشه تا بدون هیچگونه خشی تصویر پخش بشه
شما اطلاعات سیگالت رو باز کن همزمان آنتن رو هم بچرخون هرجا دیدی قوی ترین سیگنا دریافت میشه
ثابتش کن
در مورد دریافت تعداد شبکه هات هم باید بگم اون 6 شبکه از فرکانس دیگه دریافت میشه
که به راحتی پیدا میشه شما جستجوی همه فرکانس ها رو شروع کنید
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
دوستان من یه سوال دارم
من میخام فرضا شبکه 1 را ببینم و همزمان شبکه 3 را ضبط کنم
آیا امکان پذیر؟ اگه آره چجوری؟
گیرنده من Marshal Me885
اخيرا شركت تكتا يه مدل TK-110HD زده كه ظاهرا دو تيونره و امكان مشاهده و ضبط همزمان دو كانال رو داره مي خواستم ببينم كسي از اون استفاده كرده يا نه و امكانات زير رو داره يا نه؟
1ـ نمايش دبليو ام وي
2ـ وقفه زماني كوتاه در هنگام تعويض كانالها
3ـ داشتن خروجي rf
4ـ امكان مشاهده تصوير همزمان دو كانال
5ـ تأمين ولتاژ براي آنتهاي بوستردار
6ـ دريافت شفاف 14 كانال تلويزيوني
7ـ تله تكست ترانسپرنت
[
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
دوستان من یه سوال دارم
من میخام فرضا شبکه 1 را ببینم و همزمان شبکه 3 را ضبط کنم
آیا امکان پذیر؟ اگه آره چجوری؟
گیرنده من Marshal Me885
[/QUOTE]
بله میشه اونم براحتی شما هنگام مشاهده شبکه 1 دکمه رکوردو بزن بعد با کلیدهای بالا و پائین شبکه رو عوض کن. در این حالت شبکه دوم رو مشاهده می کنی و کانال 1 در حال ضبطه اگر شبکه یک برگردی می بینی بالا علامت قرمز رکورد وجود داره. به طور کلی شما می تونی در یک فرکانس یک شبکه رو ببینی و شبکه دوم رو ضبط کنی مارشال این قابلیت رو داره .
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
دستگاه بلوسنس من گاهی وقتها توی تایم شیفت، وقتی که عقب جلو می کنم صفحه سیاه میشه و نمی تونه اونو پخش کنه بعد به طور کلی از تایم شیفت خارج میشه. ضمنا دیشب موقع ضبط چند ثانیه صفحه آبی شد. ورژن دستگاه 2.5 و درصد سیگنال هم 85 درصد. شما هم با این مشکل مواجه شدید ( بلوسنس دارها منظورمه)