اگه قرار باشه بخرنش میخرنش همه باشگاهها وقتی تیمی دست رو ستاره شون میزاره اولش میگن فروشی نیست
Printable View
اگه قرار باشه بخرنش میخرنش همه باشگاهها وقتی تیمی دست رو ستاره شون میزاره اولش میگن فروشی نیست
راموس: مورينيو به خاطر فشارها نميرود
مدافع رئال مادريد معتقد است خروج سرمربي پرتغالي اين تيم در پايان فصل به دليل فشارها نيست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرخيو راموس با اشاره به خداحافظي مورينيو اظهار داشت: هر کسي آينده خودش را انتخاب ميکند. اگر مورينيو حتي يک چيز هم به دست آورده باشد، آن هم تجربه است و من فکر نميکنم به خاطر فشارها مادريد را ترک کند. اگر تصميم به رفتن گرفته، دليلي وجود دارد.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: ما به تصميم مورينيو احترام ميگذاريم. براي صحبت کردن در مورد او تنها حرفهاي خوب دارم. او يکي از بهترين مربيان جهان است و به من رقابت کردن را ياد داد. اين يکي از نقاط قوت او است.
مدافع رئال مادريد خاطرنشان کرد: رئيس باشگاه تصميم ميگيرد که چه کسي سرمربي ايدهآل براي اين تيم است. رئيس از ما نپرسيد چه کسي براي تيم بهترين است. اکنون ميخواهيم اين فصل را عالي به پايان برسانيم و اوساسونا را شکست دهيم.
راموس اضافه کرد: فصل خوبي نداشتيم اما چند سال گذشته در سطح بالايي فوتبال بازي کردهايم. ما در سطح گروهي به يک مربي نياز داريم که به اين تيم اعتماد کند و بلندپرواز باشد؛ کسي که اراده رسيدن به موفقيتها را داشته باشد.
وي تأکيد کرد: هاينکس و آنچلوتي 2 مربي بزرگ هستند اما نميدانيم کداميک به تيم خواهد آمد. بازيکناني از مليتهاي مختلف در اين تيم حضور دارند. از زماني که مورينيو به تيم پيوست هيچ کمبود اعتمادي وجود نداشت و تا پايان هم اينگونه نخواهد بود.
سرخيو راموس در خصوص پيوستن نيمار به بارسلونا گفت: صحبت درباره فالکائو يا نيمار به عهده من نيست. هر دوي آنها آزاد هستند تا براي آينده
خودشان تصميمگيري کنند.
++++++++++
کوئنترائو در آستانه پيوستن به موناکو قرار گرفت
بازيکن پرتغالي رئال مادريد در آستانه پيوستن به موناکو در ليگ يک فرانسه قرار گرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فابيو کوئنترائو در آستانه پيوستن به موناکو قرار گرفت. مدافع پرتغالي رئال که همچنين احتمال پيوستنش به تاتنهام به عنوان بخشي از پول خريد گرت بيل نيز وجود داشت؛ به رادامل فالکائو، جيمز رودريگوئز و موتينيو پيوست. مبلغ پايه براي اين انتقال 18 ميليون يورو است که ميتواند انتقال کوئنترائو به تازهواردان ليگ يک را قطعي کند.
به گزارش فارس، خورخه مندس، مدير برنامههاي کوئنترائو تاکنون انتقال رودريگوئز و موتينيو را قطعي کرده و انتظار ميرود در روزهاي آينده خبر پيوستن کوئنترائو و فالکائو به موناکو را نيز اعلام کند.
ورزش3
تو اینایی که قراره برن فقط دیماریا و لوپز نرن خوبه حیف میشه این دوتا برننقل قول:
هیگواین هم خوبه ولی ثبات نداره
حالا باید دید چی میشه
مصاحبه ی رسمی ــه فلورنتینو پرز با کادنا سر:AS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمار: سه سال پیش توانایی خرید او را داشتیم اما سانتوس با او تمدید کرد و ما نتوانستیم که او را بخریم. بازیکن فوق العاده ای به نظر میرسد اما خریدنش کار سختی بود. باید با باشگاهش مذاکره میکردیم، با پدرش باید مذاکره میکردیم حتی با سازمانی که 40% از حق فروش او را هم داشت هم باید مذاکره میکردیم که چیزی نزدیک به 150 میلیون یورو برایمان خرج برمیداشت. نمیدانم که او با چه مبلغی به بارسا رفته است.
نقل و انتقالات: حرفهای مطبوعات را باور نکنید. ابتدا مربی را مشخص خواهیم کرد و بعدا در جلسه ای هر چه زیدان و مربی بگویند را عمل خواهیم کرد. البته میخواهم که روزی زیدان سرمربی رئال مادرید هم بشود.
باید بگویم که تا الان با هیچکس صحبتی نکرده ایم.
کارلتو: تا هفته ی آینده در مورد این موضوع بحثی نخواهیم کرد.
کلوپ: او را دوست دارم، مربی ــه خوبی است اما مطمئن نیستم که مناسب مادرید باشد چرا که بازیکنانی که او در دورتموند دارند جوان تر از بازیکنانی هستند که ما در اینجا داریم.
آلبرتو توریل: فوق العاده است اما میخواهد که در آکادمی ادامه دهد. او تمام کار های فنی ــه آکادمی های باشگاه را انجام میدهد. پیشنهاد های زیادی دارد اما میخواهد که بماند.
فالکائو: بازیکن فوق العاده است. شنیده ام که فصل بعد را در موناکو خواهد بود.
لواندوسکی: او آمد و فینال کوپا را تماشا کرد. در مورد زندگی و اینا با هم صحبت کردیم اما نمیدانم که به ما علاقه دارد یا نه!.
مورینیو: برای رفتنش هیچ پولی دریافت نکرد. همه ی بازیکنان به من گفته اند که او بهترین مربی ای بوده که داشته اند.
انگشت کردن چشم: از ویلانوا عذرخواهی کردم.
قدرت ــه مورینیو: همه ی مربی ها به همان مقدار قدرت را در باشگاه داشتند اما شخصیت هرکدام متفاوت بود. من به مربی هیچ چیزی نمیگویم و در کارشان دخالت نمیکنم.
بارسلونا: مطبوعات به آن ها کمک میکنند اما به ما نه. زندگی وحشتناک است.
ایمیج: ما آن را از دست نداده ایم. مورینیو چشم ویلانوا را انگشت کرد که اشتباه هم بود و او هم این را پذیرفت. اما این چیزی نیست که بتواند یک تاریخ 110 ساله ی پر از شکوه و عظمت را تغییر بدهد.
رونالدو و ناراحتی ــش: نمیدانم که از پی اس جی پیشنهاد دارد یا نه. وقتی با هم صحبت کردیم بهش گفتم که برای بهترین شدن اینجا هستیم نه برای ناراحت بودن. اوقات بدی بود اما گذشت و بعد از آن رونالدو فوق العاده و تماشایی بود. مورینیو به من توصیه کرد که او را نفروشم. شما اگر با فاصله بهترین بازیکن جهان باشید چه کار میکنید؟! رونالدو یک نمونه است و هیچ مشکلی با کسی ندارد. او بهترین در جهان است و من میخواهم که بیشترین حقوق را هم در جهان بگیرد.
صحبت با زیدان: او عالی است. وقتی او تنها امیدمان بود آمد و خود را در زمین نشان داد و بعد ها نیز با اخلاق و رفتارش.
زیدان: او یک فعال در باشگاه است و ارزش های بالای زیادی دارد
آن هایی که اضافه خواهند شد: دوست دارم که هر روز به آکادمی سر بزنم. زیدان معتقد است که نیازی نیست که خسه خارج شود و به تیم دیگری برود.
آینده ی کاکا: آن را زیدان و مربی جدید مشخص خواهند کرد. او در امضای قرارداد های جدید با طرف های قرارداد و اسپانسر ها کمکمان کرد. به همراه او خیلی ها دیگر توانستیم 400 میلیون یورو کسب درآمد کنیم. مصدومیت ها سراغش آمدند و وقتی ما بهش نیاز داشتیم او آنجا نبود و اینطور شد که اوزیل را خریدیم. اما کاکا شخص فوق العاده ای است.
کوئنترائو: نمیدانم، اگر او را میخواهید باید رقم فسخ قراردادش را بپردازید. او فصل فوق العاده ای را گذراند.
ژابی آلونسو: خوشحالیم که او را داریم. یک سال دیگر قرارداد دارد و زیدان و مربی جدید راه چاره ای برای آن خواهند اندیشید. پر کردن جایش بسیار سخت است و در آینده این مشکل بزرگی برایمان به وجود خواهد آورد اما ما میخواهیم که یکم بیشتر از وجود او لذت ببریم.
هیگواین: هیچکس با یووه صحبت نکرده است.
لیگ: سخت بود چرا که 4 بازی اول را بد شروع کردیم. آن تشنگی همیشگی برای پیروزی را نداشتیم. 8 امتیاز از دست دادیم و مربی میخواست که تیم را دوباره احیا کند اما ری اکشن آن ها طبیعی نبود.
ایسکو: بازیکن خوبی است اما در پست او بازیکنان متعددی داریم. نمیدانم بهش نیاز داریم یا نه.
کارواخال: فکر میکنم که او یکی از ما خواهد بود. خون مادریدی در رگ هایش جاری است.
پرداخت پول برای مربی ها: شایعه هستن. در موقع به خدمت گرفتن ما برای پیگرینی 4 و برای مورینیو 8 میلیون به تیم هایشان پرداخت کردیم. نه 16 و 25 میلیون.
بازیکنان اسپانیایی: وظیفه ی ما آوردن بهترین ها به مادرید از اقسط نقاط جهان است. کازورلا را نتوانستیم بیاوریم اما اوزیل و کاکا را به خدمت گرفتیم.
بازگشت دلبوسکه: اینجا مادرید است، اگر شما بخواهیم اینجا خانه ی شماست.
ساختار: فروبس اعلام کرد که ما با ارزشترین و پردرآمد ترین باشگاه در سال اخیر بوده ایم. این بهترین و بیشترین پیشرفت است اما فقط رسیدن به نیمه نهایی سی ال کافی نیست. ما میخواهیم به فینال برسیم جام را بالای سر ببریم.
جلسه با کاپیتان ها: ما در مورد حق بیمه با آن ها صحبت کردم و راستای جلسه هم همین بود نه مورینیو. بازیکنان فقط از مورینیو خوب میگویند. قبلا اشاره کردم که آن ها میگویند که مورینیو بهترین مربی ای بوده که آن ها داشته اند. من نگفته ام که به او قدرت بیش از حد داده ام. آن ها نمیتوانند به من بگویند یا مرا مجبور کنند، آن ها میتوانند این کار را روی دوست خبرنگار خود انجام دهند نه روی من. بازیکنان میدانند که اصل ما انضباط داشتن است و مربی نیز رئیس است.
اعضای باشگاه: روابط من با همکار ها همیشه خوب و عالی بوده است. من همیشه بهترین ها را برای اعضای این باشگاه خواستم اما شرایط ما در اوایل دهه اولیه 2000 کمی پیچیده بود اما خوشبختانه ایده ی من جواب داد و برای آوردن فیگو 30 میلیون از دست دادیم اما در نهایت برنده شدیم. و من بعدا سه سال دیگر ادامه دادم که همه دیدند چه اتفاقاتی افتاد. برای ما و بازیکنان تله هایی گذاشته بودند. اما ما الان برگشته ایم. این چیزی است که من از اعضای باشگاه میخواهم، اگر ما در مسائل اقتصادی ــه خودمان استقلال داشته باشیم آنوقت است که سرنوشتمان دست خودمان است، درست مثل الان.
مشکل بین اوزیل و مورینیو: یکی از هزاران چیزی که در رختکن اتفاق می افتد. ما از این اتفاقات در هر شاخه و ژانری میتوانیم داستانی بسازیم. اختلاف نظر ها همیشه هستند و این عادی است.
شایعات: بعضی ها گذشته ای دارند. افرادی هستند که از میکروفون و قلم استفاده میکنند حتی که اسلحه هم داشته باشند. این یک فشار ــه روزانه است. میخواهم که روابط دوباره عادی شوند.
انتخاب شدن دوباره به عنوان رئیس: من مسئولیت هایی دارم. میخواهم شخصی را پیدا کنم که بتواند همکاری باشگاه با طرف های قرارداد را ادامه دهد. روزی من خواهم رفت و این باشگاه با یک تاریخ 110 ساله به فلورنتینو پرز برای همیشه نیاز ندارد.
چه میراثی میخواهید که از خودتان بر جای بگذارید: من همه چیز را توانسته ام به همراه این تیم ببرم و من تنها کسی هستم که به این مهم توانسته ام دست یابم اما من نمیخواهم که این روند متوقف شود. ما بهترین باشگاه تاریخ هستیم و وقتی همکارهایمان از ما حمایت میکنند من احساس راحتی میکنم. آن ها همه طالب هستند و این احساس خوبی است.
فوت همسرتان: من دیگر آن مرد همیشگلی نیستم. زنی را از دست داده ام که 41 سال با هم ازدواج کرده بودیم. الان من به تمام بازی های نوه هایم میروم و آن ها را تماشا میکنم. مادرید بی، مادرید سی، بسکتبال و ....
فوتی کلاب
دست مسئولین درد نکنه از چاله در نیومده با سر داریم میریم تو چاه!نقل قول:
اگه برای این بازیکنایی که داریم از دست میدیم بازیکنای جاینشین خوبی پیدا نکن تیم میلنگه تو هر بازی!:n28:
لوپز: در رئال هر دقيقه بازي کردن طلاست
دروازهبان رئال مادريد معتقد است هر دقيقه بازي کردن در رئال مادريد طلاست و بايد از آن بيشترين استفاده را برد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگو لوپز پس از عملکرد فوقالعادهاش در ديدار يکشنبه شب مقابل رئال سوسيهداد اظهار داشت: هر دقيقه در رئال مادريد طلا است و من ميخواهم از هر فرصتي که براي بازي پيدا کنم، بهترين استفاده را ببرم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: براي ماندن برنامهريزي ميکنم. فکر ميکنم رقابت بين دروازهبانان مثبت است. مثل هميشه سعي کردم از فرصتهايم بيشترين استفاده را ببرم.
دروازهبان رئال مادريد خاطرنشان کرد: وقتي در رئال مادريد هستيد، ضعيف بازي کردن سخت است. هميشه تلاش ميکنم کارها را به آن خوبي که ميتوانم انجام دهم.
فکر نمیکنم هیچکدوم مهم تر از Fabio Coentrao باشن.نقل قول:
تو اینایی که قراره برن فقط دیماریا و لوپز نرن خوبه حیف میشه این دوتا برن
هیگواین هم خوبه ولی ثبات نداره
حالا باید دید چی میشه
مارسلو: مورينيو براي رئال مادريد کارهاي زيادي کرد
مدافع برزيلي رئال مادريد معتقد است سرمربي پرتغالي کارهاي زيادي در اين باشگاه انجام داده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش 3
مارسلو به تمجيد از ژوزه مورينيو پرداخت و گفت: هنوز در تيم درباره رفتن مورينيو حرفي نزدهايم اما او مربي بزرگي است که کارهاي زيادي براي رئال انجام داده است. براي او هر جاي دنيا که باشد آرزوي خوشحالي دارم.
به گزارش فارس، وي در ورزشگاه آنوئتا بازوبند کاپيتاني را به دست داشت که از سوي سکوها مورد اهانت قرار گرفت. مارسلو در اين باره گفت: افرادي هستند که نميدانند در چنين رويدادهاي بزرگي چگونه رفتار کنند و اين مايه تأسف است. فوتبال زندگي من است و اين ناراحت کننده است.
مدافع برزيلي رئال مادريد در خصوص پيوستن نيمار به بارسلونا گفت: براي او خوشحالم زيرا يک گام ديگر رو به جلو در حرفهاش برداشت. براي او بهترين آرزوها را دارم.
//////////////
در مورد نیمار هم دوستان حرف زدن ولی میخواستم یه نکته بگم
سال بعد انتخاب بهترین بازیکن سال -- به ترتیب
مسی - نیمار - رونالدو :n02:
نه دوست من فک کنم امسال کاملا" متفاوت خواهد شد!نقل قول:
در هم خواهد بود!یا رونالدو یا مسی یکیشون خواهند بود هر دو نخواهند بود که به احتمال بیشتر رونالدو هست!
ولی نفرات دومو سوم یکیشون حتما" ریبری هست بعدی رو هم احتمالی نمیتونم بدم!:n02:
آلبيول: مشکلي با مورينيو ندارم
مدافع رئال مادريد اعلام کرد که هيچ مشکلي با مورينيو در اين سالها نداشته است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رائول آلبيول که در مراسمي با عنوان «گامهايي براي آلبا» و حمايت از جمعآوري بودجه براي يک دختر مبتلا به فلج مغزي شرکت کرد، درمورد ژوزه مورينيو اظهار داشت: من با ذهنيت وي و رفتارش با خودم کنار آمدم. مشکلي با او ندارم اما بايد برخي چيزها را تغيير ميدادم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: مورينيو با ما خداحافظي نکرد. تصور ميکنم اين هفته اين کار را انجام دهد. چند ماه گذشته سخت بود. من از اين 3 سال گذشته با مورينيو نکات مثبتش را در نظر ميآورم. کسب نکردن موفقيت نااميد کننده است.
مدافع رئال مادريد در خصوص حضورش در ترکيب تيم ملي اسپانيا براي حضور در رقابتهاي جام کنفدراسيونها گفت: فهرست 26 نفره اعلام شده؛ اما بازي براي تيم ملي هميشه عالي است.
وي با اشاره به پيوستن ستاره سانتوس به بارسلونا خاطرنشان کرد: بهترين چيز براي نيمار همين بود که به اين شايعات پايان داد.
پرس(3): اگر دل بوسکه تیم ملی اسپانیا را ترک کند، اینجا خانه اوست؛ درگیری کاسیاس-رونالدو مال سالها پیش بود
نمی خواهم در حریم خصوصی بازیکنان وارد شوم. من هیچ وقت حتی سوار اتوبوس حامل بازیکنان تیم نمی شوم.
سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید در گفتگو با برنامه ال لارگروی شبکه کادنا سر در مورد مسائل مختلف تیم مادریدی صحبت کرد واز زیدان و مورینیو گرفته تا بازیکنان تیمش و انتقال نیمار به بارسا و مسائل دیگر صحبت کرد.
دراینجا می توانید متن صحبت های پرس را در 3 قسمت مطالعه کنید.این بخش سوم وپایانی این گفتگو است:
*بازگرداندن دل بوسکه، رائول، آیئرو، کاماچو و میچل به باشگاه: دی استفانو بهترین بازیکن دنیا بود و مجبور شد که خداحافظی کند.قطعا دوست نداشت این کار را بکند.این افرادی که نام بردید همگی از محبت مادریدی ها بهره مندند.من جایی خواندم که می گویند که من رابطه خوبی با میچل یا رائول ندارم ولی اصلا این طور نیست
*آشتی با دل بوسکه: او یکی از اعضای رئال است؛ اگر تیم ملی اسپانیا را ترک کند، اینجا خانه اوست
*ساختار رئال: رئال باشگاهی است که بیشترین سرمایه گذاریها در دنیا را دارد. مجله فوربس رئال را با ارزشترین تیم دنیا خوانده. باید پیشرفت کنیم. حضور درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا کافی نیست. می خواهیم به فینال برسیم و قهرمان اروپا شویم
*وعده غذایی با حضور کاپیتان ها:ما درمورد پاداش ها با کاپیتان های تیم مذاکره می کنیم. این دلیل برگزاری این وعده غذایی بود و هیچ دلیل دیگری وجود نداشت.من فقط شنیده ام که بازیکنان از مورینیو تعریف می کنند.آنها به من می گویند که مورینیو متوقع است و بهترین سرمربی ای است که داشته اند. هیچ وقت بد او را نگفته اند و به من نگفتند که چرا به او قدرت زیادی دادی. آنها توان گفتن این را ندارند و نباید این را بگویند. این را می توان به یک دوست روزنامه نگار گفت ولی نه به رئیس باشگاه.بازیکنان می دانند که این تیم برپایه نظم و انضباط ساخته شده و این سرمربی است که دستور می دهد.
*اختلاف با هواداران: رابطه من با هواداران و شرکای باشگاه همیشه خوب و شفاف بوده. من همیشه خواسته ام که رئال باشگاه هواداران باشد؛ برخلاف شرایطی که درسال 2000 برای باشگاه پیش آمد. من فیگو را آوردم، 30 میلیون یورو از دست دادیم.بعد از آن سه سال از باشگاه رفتم و همه دنیا می دانند که چه اتفاقاتی رخ داد. در تیمی که پرچمدار بازی تمیز و سالم است، تقلب ها و حقه های زیادی رخ داد.حالا ماآرامش را به مدیریت باشگاه بازگردانده ایم.این همان چیزی است که شرکا از من می خواستند.
*رابطه با بازیکنان: نمی خواهم در حریم خصوصی بازیکنان وارد شوم. من هیچ وقت حتی سوار اتوبوس حامل بازیکنان تیم نمی شوم.
*رویارویی کریس- کاسیاس: این ماجرا چند سال پیش اتفاق افتاد.فکر کنم در سال اول یا دوم ریاست من... ماجرا را به من گفتند و تنها 5دقیقه زمان برد. من هیچ وقت نشنیده ام که کسی بگوید که کاسیاس خبرچین تیم است. از نظر من او بهترین دروازه بان دنیاست
*درگیری مورینیو و اوزیل: این هم یکی از آن هزار مسئله ای است که در درون رختکن هر تیمی پیش می آید. همیشه این برخوردها هست و این کاملا طبیعی است.
*درگذشت همسر: من دیگر آن پرس سابق نیستم..41 سال با هم زندگی می کردیم و حالا با نوه هایم به تماشای بازیهای فوتبال رئال بی، رئال سی و بسکتبال می روم
************************************************** ************************************************** ************************************************** *********
سرمربی پرتغالی صبح امروز در محله ای درنزدیکی باشگاه چلسی دیده شده و الان در ورزشگاه ومبلی حضور دارد
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید که فصل آینده را روی نیمکت مربیگری چلسی سپری خواهد کرد، در حال حاضر در ورزشگاه ومبلی مشغول تماشای بازی واتفورد و کریستال پالاس در فینال پلی آف راهیابی به رقابت های لیگ برتر است.
طبق گزارش منتشره در رسانه های خبری از جمله آ.اس دلیل احتمالی حضور مورینیو در ورزشگاه ومبلی، زیر نظر گرفتن عملکرد ناتانیل الوبا، بازیکن میانی واتفورد است که به صورت قرضی از چلسی به این تیم منتقل شده.
دوربین های شبکه تلویزیونی اسکای سپورت، سرمربی پرتغالی را در جایگاه وی.آی.پی باشگاه لندنی شکار کردند. عصر امروز وب سایت روزنامه دیلی میل هم عکسی را منتشر ساخت که یکی از هواداران باشگاه چلسی را دراختیار این وب سایت قرار داده بود .دراین عکس می توان ژوزه مورینیو را در لندن و درمحله ای درنزدیکی باشگاه چلسی مشاهده کرد.در محله ایمپریال وارف در بندر چلسی که حدود یک کیلومتر با ورزشگاه استمفورد بریج فاصله دارد.
مرجع خبري رئال مادريد : ريكاردو كاروالیو ، بازيكن پرتغالي رسما براي فصل 14-2013 موناكويي شد . وي كه قراردادش با رئال تا هفته آينده به اتمام مي رسد گفت :"افتخاري است كه به موناكو ملحق شدم تا در يك چالش جديد حاضر باشم . اين يك انگيزه جديد براي من است . "
كارواليو در دو فصل اخير به ندرت در رئال بازي كرده كه حالا به تيم متمول موناكو ملحق شده است . پيش از اين فالكائو ، جيمز رودريگز و ژوائو موتينيو نيز به اين تيم ملحق شده بودند .
پ.ن:
خیلی ازش خوشم میومد مخصوصا دو سال اول که تو تیم فوق العاده بود.بعد که سنش رفت بالا و مصدوم شد و .......نیمکت نشین شد هیچ اعتراضی نکرد و هیچ حاشیه ای به وجود نیاورد ...خیلی بازیکن حرف گوش کنیه کلا تو چلسی هم خیلی خوب بود.
ولی این شماره 11 اش خیلی خز بود خدایی! هیچکی دیگه نبود شماره 11 رو بگیره؟:n02:
عکس بعدی هم حتما با تیلوره:n09: (چشم ایرینا رو دور دیده:n02:)
آقا قضیه این لواندوفسکی بالاخره صحت داشت یا نه؟:n29:
مثل اینکه رفت بایرن مونیخ :n02:نقل قول:
افزایش احتمال انتقال لوئیز سوارس به رئال مادرید
باشگاه مرسی سایدی دو جلسه با پره گواردیولا، مدیر برنامه های سوارس و برادر پپ گواردیولا، برگزار شد تا از ماندن این بازیکن در آنفیلد مطمئن شوندسایت گل- لوئیس سوارس، مهاجم لیورپول، به مدیران این باشگاه اطمینان نداد که حتما در آنفیلد خواهد ماند تا احتمال پیوستن او به رئال مادرید قوت بگیرد.باشگاه مرسی سایدی دو جلسه با پره گواردیولا، مدیر برنامه های سوارس و برادر پپ گواردیولا، برگزار شد تا از ماندن این بازیکن در آنفیلد مطمئن شوند. در واقع بعد از محرومیت 10 جلسه ای که برای سوارس به خاطر گاز گرفتن برانیسلاو ایوانوویچ در نظر گرفته شد، این نگرانی برای مدیران لیورپول وجود داشت که او تصمیم به ترک لیگ برتر بگیرد. ولی گفته می شود که آنها چنین اطمینانی را به مدیران باشگاه نداده اند.
از سوی دیگر او علاقه زیادی به بازی در چمپینزلیگ دارد و همین مسئله موجب شده تا لیورپولی ها چاره ای جز بررسی پیشنهادهای رسیده نداشته باشند.سوارس تا سال 2016 با لیورپول قرارداد دارد اما مجموع شرایط لیورپولی ها را از ادامه حضور او ناامید کرده است.گفته می شود سوارس که در این فصل 30 گل برای تیمش به ثمر رساند، علاقه مند است به رئال مادرید برود و جدایی گونسالو ایگواین در تابستان هم شرایط را برای حضور او در برنابئو فراهم خواهد کرد.در قرارداد سوارس 39 میلیون یورو برای جدایی او در نظر گرفته شده اما گفته می شود که رئالی ها حاضرند برای خرید او 45 میلیون یورو بپردازند؛ مبلغی که لیورپولی ها را برای جدایی بهترین مهاجمان شان کاملا متقاعد خواهد کرد.سوارس که در سال 2011 با انتقالی 26 میلیون پوندی، از آژاکس به لیورپول پیوست، در این مدت جنجال های زیادی ایجاد کرد و به خاطر درگیری با اورا و ایوانوویچ، در مجموع 18 بازی محروم شد.
سوارس به تازگی از سوی هواداران باشگاه لیورپول، به عنوان بهترین بازیکن فصل 13-2012 باشگاه انتخاب شد.
او علی رغم محرومیتی که در پایان فصل متحمل شد، در همه رقابت های این فصل 30 گل برای تیمش به ثمر رساند
گل
حتی فکر اینکه بازیکنی مثل سوارز بیاد، ناراحتم میکنه!
همین کریم و هیگواین رو داشته باشیم، بهتره!!
+
امیدوارم پرز بیخیال علاقه چند سالش به کارلتو بشه و هاینکس رو که کاملا آماده اومدن به رئال هست، به عنوان سرمربی بعدی انتخاب کنه...
کارلتو کماکان وقت واسه اومدن داره در حالیکه هاینکس نهایتا 1-2 سال دیگه باشه (اگه رئال نره سمتش، شاید کلا بیخیال بشه و خداحافظی رو رسمی کنه)...
به علاوه اینکه هاینک قبلا یه طلسم وحشتناک 30 و خورده ساله لیگ قهرمانان رو برامون شکسته...10-11 سال که چیزی نیست براش!:n02:
نکته خیلی جالب اینجاست تا الان خود باشگاه هیچ حرکت رسمی انجام نداده و پیشنهاد رسمی به هیچکس ارائه نکرده ؟!!:n13:نقل قول:
کاناوارو دستيار آنچلوتي در رئال مادريد ميشود
مدافع سابق تيم ملي ايتاليا صحت اخبار منتشر شده در مورد احتمال اضافه شدن به کادر فني تيم رئال مادريد را در فصل آينده تاييد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش3
فابيو کاناوارو به خبرگزاري آنساي ايتاليا گفت در صورتي که کارلو آنچلوتي هدايت رئال را در فصل آينده عهده دار شود او نيز به سانتياگو برنابئو باز خواهد گشت.
کاناوارو که سابقه بازي در تيم هاي يوونتوس و رئال مادريد را دارد گفت :« منتظر تصميم مسئولان رئال هستم و اگر آنچلوتي انتخاب شود من هم خواهم بود.کار کردن در رئال براي من افتخار بزرگي است و دوست دارم در کنار مربي بزرگي چون آنچلوتي باشم.»
کاناوارو در حال حاضر مشاور فني باشگاه الاهلي امارات است و قبلا سه سال (2006 تا 2009) پيراهن رئال را به تن داشت.
/////////////////////////////////////
مثل اینکه احتمال اومدن آنچلوتی زیاده :n01:
احتمال بازگشت کانالس قوت گرفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرز: بیل برای بازی کردن در رئال مادرید متولد شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوارز: "نه گفتن" به رئال مادرید بسیار سخت است و فکر می کنم این دلیلی برای افتخار همه اروگوئه ای ها باشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه اومدن آنجلوتی قطعی شده که دارن دستیاراشو هم معرفی میکنن؟
من موندم چرا رئال هرچه سریع تر مربی رو انتخاب نمیکنه
مربی و بازیکن های جدید باید بیشتر فرصت داشته باشه تا با تیم کار کنن و با تیم جور بشن
************************************************** ************************************************** ************************************************** *****
پیگرینی: هیچ کینه ای از رئال ندارم
این مربی شیلیایی در تنها فصلی که هدایت رئال را برعهده داشت، با این تیم 96 امتیاز کسب کرد اما نتوانست عنوان قهرمانی لالیگا را به دست بیاورد و به همین دلیل جای خود را به مورینیو داد
سایت گل- مانوئل پیگرینی، سرمربی مالاگا، تاکید کرد که به خاطر اخراجش از رئال در تابستان 2010، احساس بدی نسبت به این باشگاه ندارد.
این مربی شیلیایی در تنها فصلی که هدایت رئال را برعهده داشت، با این تیم 96 امتیاز کسب کرد اما نتوانست عنوان قهرمانی لالیگا را به دست بیاورد و به همین دلیل جای خود را به ژوزه مورینیو داد.
او در گفتگو با کانال سور گفت:" باشگاه رئال مسیر متفاوتی را برای آینده در ذهن داشت و من مشکلی با آن نداشتم. من هیچ کینه ای از آنها ندارم. من بسیار مفتخرم که در چنین باشگاه بزرگی کار کردم. هواداران رئال همیشه از من حمایت کردند و تا آخرین روز به من ابراز علاقه کردند.
من هیچ مشکلی برای روبرو شدن با مورینیو در یک کشور دیگر ندارم. ما دو آدم متفاوت هستیم که در یک شغل فعالیت داریم؛ با رفتارهایی متفاوت."
پیگرینی به تازگی اعلام کرد که در پایان فصل، به دلیل مشکلات مالی مالاگا، این باشگاه را ترک خواهد کرد و از منچسترسیتی به عنوان مقصد احتمالی او یاد می شود.
************************************************** ************************************************** **********************************************
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فلورنتینو پرس: رونالدو را به 1 میلیارد یورو هم نمی فروشیم
رونالدو چند ماه قبل از شرایطش در باشگاه رئال ابراز نارضایتی کرده بود و با توجه به جدایی مورینیو در پایان فصل، گفته می شود که رونالدو نیز احتمالا سانتیاگو برنابئو را ترک خواهد کرد
سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، اعلام کرد به هیچ قیمتی حاضر نیست کریس رونالدو را در تابستان پیش رو بفروشد.
ستاره پرتغالی رئال در رقابت های این فصل لالیگا، 34 گل برای تیمش به ثمر رساند و یکی از ارکان اصلی تیمش در رسیدن به نیمه نهایی چمپیونزلیگ بود؛ ضمن اینکه او در این رقابت ها نیز عنوان آقای گلی را به دست آورد.
رونالدو چند ماه قبل از شرایطش در باشگاه رئال ابراز نارضایتی کرده بود و با توجه به جدایی مورینیو در پایان فصل، گفته می شود که رونالدو نیز احتمالا سانتیاگو برنابئو را ترک خواهد کرد اما پرس تاکید کرد که حتی یک پیشنهاد 1 میلیارد یورویی هم نمی تواند باعث شود که رئال این بازیکن را بفروشد.
او در گفتگو با کادنا کوپه گفت:" من هر کاری بتوانم انجام می دهم تا قرارداد او را تمدید کنم. هنوز دو سال از قرارداد او بافی مانده؛ او بهترین بازیکن دنیاست و ما می خواهیم با حفظ او به عنوان یک لیدر و نماد حفظ کنیم تا روحیه تیم افزایش پیدا کند.
من او را حتی به قیمت 1 میلیارد یورو نخواهم فروخت. ما باشگاهی نیستیم که ستاره های مان را بفروشیم. او یک قهرمان است و می خواهد به قهرمانی های متعددی برسد؛ رئال بهترین باشگاه برای رسیدن به این هدف برای اوست.
وقتی او گفت که ناراحت است، من با او صحبت کردم و گفتم که هر کاری لازم باشد انجام می دهم تا او خوشحال باشد."
مورینیو این هفته در آخرین حضورش روی نیمکت رئال، مقابل اوساسونا قرار خواهد گرفت. پرس در مورد دوران حضور آقای خاص در مادرید گفت:" من به دوران حضور او در رئال نمره B+ می دهم. ما از نتایجی که به دست آوردیم، کمی آزرده هستیم اما با گذشته زمان متوجه می شویم کارهایی که او انجام داد، مثبت بود.
او با شور زیادی در این باشگاه کار کرد و همیشه از بازیکنان بیشترین تلاش را انتظار داشت."
این گل خبر میزنه آدم حرصش میگیره :n24:
این خبر واسه چند ماه قبل هست ؟؟
فقط حاشیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و ضمنا
رونالدو دیگه بهتر از رئال کجا بره ؟؟
هنوز اول کارش هست مقام پنجمین گلزن باشگاه رو به دست آورده
به راحتی میتونه به اسطوره تبدیل بشه
چون فصل هنوز تموم نشده؟!نقل قول:
من موندم چرا رئال هرچه سریع تر مربی رو انتخاب نمیکنه
مطمئن باشید مربی فصل بعد رئال مشخص هست پیش پرز..
فقط فعلا اعلام نشده رسمی..
و مطمئن باشید خرید+فروش ها رو خود مربی جدید، داره کنترل میکنه..
+
این عنوان جدید زیدان، خوبه اما ایکاش میشد دستیار مربی بعد که بتونیم بزودی خودش رو روی نیمکت تیم ببینیم...
مراسم معارفه ی لباس های فصل 2013-2014
تغییر حامی مالی شماره ی یک از Bwin به Fly emirates مهمترین تغییر کیت این فصل می باشد ...
فونت شماره ها هم تغییراتی داشته ...
Fly emirates اتفاقیه که افتاده ، نمیشه کاریش کرد ، ولی در کل راضی کنندس و از لباس خیلی از تیم ها بهتره ...
محتوای مخفی: تصاویر مربوطه
هیچ وقت این لباس یادم نمیره ، یکی از زیباترین لباس هایی بود که دیده بودم!
تو عکس ها توجه کردین کاسیاس همچین یه ذره قیافه توهم و ناراحتی داره ؟؟ !!!
آره منم عکسا رو داشتم نگاه میکردم به این مسئله داشتم فکر میکردم :دینقل قول:
تو عکس ها توجه کردین کاسیاس همچین یه ذره قیافه توهم و ناراحتی داره ؟؟ !!!
فکر کنم کاپیتانم مثه ما خوشش نیومده :دی
از رنگش بگذریم ... چه فونت بدی!
نه بابا پیراهن چیه :n02:نقل قول:
یه جا همه دارن میخندن این اخم کرده :n13:
امیدوارم هرمسئله ای که تو تیم بود به اسم حاشیه برطرف شده باشه :n12:
ایشالا که همچین چیزی نیست و فقط از پیراهنا خوشش نیومد :دینقل قول:
نه بابا پیراهن چیه:n02:
یه جا همه دارن میخندن این اخم کرده:n13:
امیدوارم هرمسئله ای که تو تیم بود به اسم حاشیه برطرف شده باشه:n12:
از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد!
منم به شدت از عوض شدن اسپانسر و لباس رئال میترسیدم که ....!
از 2010 یکی لطف کنه لباسا رو بزاره تا ببینیم چه قدر دس خوش تغییرات شده!
تو این عکس کاملا" معلومه که داره به زور میخنده!
اینجا ام کاملا" معلومه همه دارن به زور میخندن!
فقط وقتی با همن به خوبی میخندن!
اینم یکی توضیح بده ببینم بنزما چرا اونجا وایستاده؟!خیلی برجستس مثلا"؟!
سایت
این سایت که از زیر مجموعه سایت های مربوط به سایت اصلی اسکای است از تمایل باشگاه رئال مادرید برای جذب انصاری فرد پرده برداشته است
سایت گل - سایت خبری اسکای بت مدعی شد کریم انصاری فرد بازیکن کنونی باشگاه پرسپولیس مورد توجه باشگاه رئال مادرید اسپانیا قرارگرفته است.
این سایت که از زیر مجموعه سایت های مربوط به سایت اصلی اسکای است از تمایل باشگاه رئال مادرید برای جذب انصاری فرد پرده برداشته است. با توجه به اینکه اخبار این سایت معتبر است می توان صحت این خبر را تایید کرد . با توجه به اینکه مدیربرنامه های انصاری فرد یعنی فاضلی رابطه خوبی با باشگاه رئال مادرید دارد و بازیکنانی نظیر مسعود اوزیل، نوري شاهين و هميت آلتينتوپ از طریق این کارگزار رسمی فیفا به رئال رفته اند می توان این خبر را خيلي جدی گرفت.
یکی از دلایلی که خبر درج شده بر روی سایت اسکای بت را مهم جلوه مي دهد این است كه سایت مورد نظر همواره اخباری را روی خروجی خود قرار می دهد که بیشتر به واقعيت تبديل مي شود.
نكته جالب اينكه انصاري فرد علاقه ويژه اي به رئال مادريد دارد و هميشه و در ال كلاسيكوها طرفدار پر و پا قرص اين تيم است. بايد منتظر ماند و ديد چه اتفاقي براي كريم انصاري فرد رخ مي دهد. آيا او در پرسپوليس مي ماند يا به اروپا مي رود .
: دی
نقل قول:
احمق فرض كردن مخاطب يا توهم" اسكاي بت" ؟! / هم انصاري فرد هم لواندوفسكي در رئال !
متاسفانه فضاي رسانه اي كشور اين روزها تبديل به فضاي عجيبي شده است . سايت هاي خبري به هر قيمتي ، حتي شده احمق فرض كردن مخاطب خود سعي در جذب مخاطب دارند كه اين رسالت ما را براي اطلاع رساني درست به مخاطب عزيزي كه طالب اطلاعات موثق است ، مشكل و مشكل تر مي سازد .
تا پيش از اين در مورد اين توهمات ، مرجع خبري رئال سكوت را ترجيح مي داد اما براي اين كه مانع از آن شويم كه مادريديسموهاي عزيز ، به عمد يا غيرعمد توسط سايت هاي به ظاهر خبري مختلف مورد سوء استفاده قرار گيرند و عطش آنها براي كسب اطلاعات ، مورد سوء استفاده سودجويان قرار گيرد ، حتي الممكن اين اخبار متوهم را مورد نقد و بررسي قرار خواهيم داد .
اخيرا پديده اي به نام وبسايت " اسكاي بت " تبديل به توهمي بزرگ در رسانه هاي آنلاين شده است . تقريبا همه سايت هاي ورزشي خارجي (حتي آس و ماركا) يك بخش شرط بندي در مورد مسابقات ورزشي در وبسايت خود قرار مي دهند تا محلي براي كسب در آمدشان باشد . شبكه معتبر اسكاي اسپورت نيز از اين قاعده مستثني نيست و وبسايت "اسكاي بت " را براي اين كار راه اندازي كرده است .
عملكرد اصلي اين وبسايت ، شرط بندي در مورد مسائل ورزشي است . يكي از بحث هاي داغ شرط بندي ها در تابستان مربوط به ترانسفر بازيكنان فوتبال است . مثلا اين وبسايت در مورد جدايي روني از يونايتد يا تيم بعدي لوئيز سوارز شرط بندي كرده است .
تا اين جاي كار خيلي عادي است . اما اين وبسايت براي جلب مخاطب ، يك بخش جالب در وبسايتش راه اندازي كرده كه بر اساس آن مي تواني نام هر شخصي را وارد كني و بعد اسكاي بت در موردش يك خبر خيالي مي سازد . به طور مثال مي توانيد خبر قطعي پيوستن يكي از مسئولين مرجع خبري رئال به باشگاه رئال با قيمت 23 ميليون پوند را در عكس زير مشاهده كنيد كه خوزه مورينيو نيز به اين كه 12 ماه اخير ، فوتبال ناب ايشان را دنبال مي كرده ، افتخار مي كند !!
اما بعضي دوستان ، نمي دانم از سر ساده لوحي يا به عمد و براي شيره مالبدن بر سر مخاطبشان ، اين اخبار جعلي را به صورت خبري رسمي به مخاطب خود غالب مي كنند . يكي لواندوفسكي را با 18 ميليون رئالي مي كند و ديگري خبر از تمايل رئال به كريم انصاري فرد مي دهد ! رويه اي كه مسلما جز مسموم كردن فضاي رسانه اي و ساقط شدن اعتبار رسانه مورد نظر هيچ اعتباري نخواهد داشت .
مرجع اخبار رئال
دوستان تابستون رئال و چلسی بازی پیش فصل دارن ؟؟ :n13:
یعنی مورینیو vs رئال ؟؟ :n02:
سایت گل فکر نمیکنه چی کپی پیست میکنه و اینکه منبع خبر یه سایت سرگرمیه!
همین الان هم خبر رو از رو سایتشون برداشتند :n02:
یه تورنمنتی برگزار میشه به نام جام گینس اگه اشتباه نکنمنقل قول:
8 تیم رئال-میلان-والنسیا-چلسی-اینتر-اورتون-گالکسی و یوونتوس حضور دارن
احتمال رویارویی چلسی و رئال هم هست
محتوای مخفی: برنامه بازیها
خدیرا در صفحه fb خودش از مورینیو به خاطر زحمت هایی که از زمان آوردنش به تیم تا حمایت های همیشگیش متن جالبی نوشته:
Goodbye José Mourinho
As you know, my dear friends, our coach José Mourinho is leaving Real Madrid at season's end
We all respect his decision. I am personally very grateful to him. I want to thank him for the opportunity he gave me at Real. I want to thank him for the support he has given me. He has always had my back, sometimes because I received criticism from the press! I want to thank him for all the time I was able to develop and mature as a player and a person at Real Madrid
I wish him all the best for the future and would like to thank a wonderful person for everything! SK [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در شب خداحافظی مورینیو ؛ کاسیاس روی نیمکت ذخیره ها هم نیست حتی ! :دی
آدان هم دروازه بان تیمه :دی
جدی؟ کی ؟ کجا؟ :دینقل قول:
در شب خداحافظی مورینیو ؛ کاسیاس روی نیمکت ذخیره ها هم نیست حتی ![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدان هم دروازه بان تیمه:دی
چی کی کجا؟ امشب با اوساسونا بازی داریم ، آخرین شب حضور مورینیو روی نیمکن رئاله:n29:نقل قول:
لوپز از ناحیه گوش مصدومه (:n02:) در نتیجه آدان دروازه بانه!