کسی که ازمون زبان رو نداده میتونه رشتههای فرهنگیانی که داخل قسمت رشتههای زبانهای خارجی اومده رو انتخاب کنه؟
چه اشکالی داره برادر!نقل قول:
مهروماه رو نديدم ولي آيات گاج حرف نداره
Printable View
کسی که ازمون زبان رو نداده میتونه رشتههای فرهنگیانی که داخل قسمت رشتههای زبانهای خارجی اومده رو انتخاب کنه؟
چه اشکالی داره برادر!نقل قول:
مهروماه رو نديدم ولي آيات گاج حرف نداره
دوستان این درسته درباره ازاد؟ :n04:نقل قول:
هم در دانشگاه سراسری و هم در دانشگاه آزاد برگه افراد به ترتیب رتبشون خونده میشه یعنی اگر فرد A با رتبه 10000 رشته ای را در انتخاب آخر خودش بزنه و فرد B با رتبه 10001 در انتخاب اول بزنه اولویت با فرد A هست.
بله این ربطی به معافیت تحصیلی ندارهنقل قول:
نقل قول:
بله ، کاملا درسته !
سلام. لطفا دوستانی که مطمئن هستن جواب سوال منو بدن:
نحوه انتخاب رشته توسط سیستم سنجش چطوره؟
بعنوان مثال: من الویت اولم رو نمره نمیرسونه، سیستم میره روی الویت دومم. نمره به این میرسونه. حالا همینو برام میزنه قبولم یا اینکه نه... الویت های بعدی رو هم بررسی میکنه و اگه الویت های بعدیم دانشگاه بهتری باشن، و نمره م هم برسونه از بین اونا برام انتخاب میکنه؟؟
یا همون اولی که دید نمره م میرسونه برام قبول میکنه و تمام؟؟!!
خیلی برام مهمه. خواهشا کسایی که مطمئن هستن جواب بدن
تو انتخاب رشته میشه روزانه و شبانه رو پشت سر هم زد؟ مثلا به این ترتیب:
1- روزانه
2-شبانه
3-روزانه
4-روزانه
5-شبانه
نقل قول:
سلام
از رتبه یک شروع به بررسی انتخابها بر حسب اولویت میکند و اولین رشته ای که نمره قبولی را کسب کردید ان را پذیرفته خواهید شد ...
البته امکان رفتن به سایر انتخابها نیز هست .البته باید در رشته قبولی ثبتنام بعد از گذراندن حدود یک هشتم دروس مستونید انتقالی هم بگیرید ...
پس بر حسب علاقه شهر/رشته اولویت بندی کنید ...
موفق باشید ....
بله مشکلی نیست ...نقل قول:
دوستان به نظرتون اگه شبانه ی یک دانشگاه خوب قبول شم ارزشش رو داره برم ؟ (بخاطر پولش میگم)
آخه من الان به راحتی می تونم در بعضی از روزانه ها قبول شم و این مسئله برام سوال شده
مهم رشتست. اگه شما رشته ی مورد علاقتونو شبانه میارین ولی روزانه نمیارین حتما شبانه بزنین اگه مشکل مالی ندارین.نقل قول:
نقل قول:
ممنون
من رشتم زبانه و از اون نظر که مشکلی ندارم ، یعنی هرچی قبول شم مورد علاقمه :n02:
فقط الان موندم که مثلا وقتی دانشگاه دولتی فلان رو در روزانه اش قبول میشم بازم شبانه ی تهران رو بزنم یا نه ؟
و یه سوال دیگه،
به نظرتون تقریباً هزینه ی دانشگاه برای هر ترم چقدر در میاد ؟ (به غیر از خوابگاه، غذا و...)
نقل قول:
این قیمت طبق دفترچه ی امساله ...
شهريه رشته هاي مختلف تحصيلي در مقاطع كارداني و كارشناسي دانشگا هها و مؤسسات آموزش عالي كشور براي دوره نوبت دوم (شبانه)
در سال تحصیلی 93-1392 (کلیه مبالغبه ریال میباشد)
شهريه ثابت(هر نيمسال تحصيلي) 1/700/000
شهريه متغير براي هر واحد درسي
عمومي 110/000
پايه نظري 180/000
اصلي و تخصصي (نظري) 300/000
نه, نمیتونه...نقل قول:
با سلام
دوستان یه سوال داشتم بین فقه حقوق اسلامی دانشگاه شهید مدنی و مدیریت جهانگردی دانشگاه تبریز کدوم رشته بهتره؟ از نظر بازار کار چطور؟
دوستان برای ثبن انتخاب رشته ی تجربی, زبان, فرهنگیان چه کارتایی باید خرید؟
آقا درمورد همه رشته ها صدق میکنه این شهریه؟!! خیلیه ها ...!!!! با آزاد که تفاوت نمیکنه چندان! فقط شهریه ثابتش کم شده :n27:نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید ملاک روزانه یا شبانه قبول شدن نیست
انچه مهم هست نوع رشته و شهر مورد نظر هست ....
با روزانه یا شبانه بودن زیاد توجه کنید ...
سلامنقل قول:
اگر کارت علاقه مندی رو خرید نکردید برای فرهنگیان باید اون ور فقط خرید کنید ....
دوستان یه سوالی
من اگه دبیری شهید رجایی + دبیری فیزیک (مثلا) بزنم +رشته های مهندسی ، دبیری (حالا فیزیک یا شهید رجایی) قبول بشم ولی توی مصاحبه رد بشم ، کنکور رو کلا از دست میدم؟ چطوریه یه توضیح بدین فقط خواهشا زود!:n27:
:n16:
سلام چون نیمه متمرز هست و وصاحبه دارهنقل قول:
شما توی 10 انتخاب اول بزن ...
با این کار هم یک رشته متمرکز قبول میشوی و یک رشته نیمه متمرکز و در صورتی که قبول نشدی در مصاحبه رشته قبلیت روو ادامه میدی ...
موفق باشی ...
ممنوننقل قول:
راستش زیاد نفهمیدم:دی
دفترچه رو هم خواندم ولی یکم گنگ گفته!
مثلا من انتخابم اینطوریه:
1عدد دبیری فیزیک
چند تا مهندسی
چند تا دبیری شهید رجایی
اونطور که فهمیدم من میتونم 3 تا کدرشته قبول شم! 2تا دبیری و یکی هم مهندسی!
اونوقت اگه مصاحبه دبیری فیزیک رو قبول نشدم ، باید برم مصاحبه شهید رجایی! درسته؟:n01:
راستی چرا گفتین بین 10 انتخاب اول باشه؟
چرا رتبه های خوب اکثرا میرن برق؟
واسه دخترا برق بهتره یا مکانیک یا کامپیوتر یا عمران؟
از این به بعد بهشون میگم برن مکانیک :n02:نقل قول:
ما اینیم دیگه :n02:نقل قول:
ولی بنظرم 80 درصد جو ، و اینکه برق از بقیه مهندسی ها سطح علوم پایه بالاتری داره و مشکلتره و تا حدودی ممکنه جذاب تر هم باشه در کل 20 درصد
چون سخت تره درساش و کسی که رتبه ش خوبه ظرفیت خوندن این رشته رو دارهنقل قول:
همش خوبه!نقل قول:
برق گرایش قدرتش یه خورده مردونه ست، دخترا بیشتر کنترل، الکترونیک یا مخابرات میخونن
عمران ممکنه به خاطر کار ساختمونی با روحیه ی بعضی دخترا سازگار نباشه!
در کل جنسیت زیاد مطرح نیست، تو هر رشته ای که خوب مهارت داشته باشید موفق میشید.
سلامنقل قول:
ببینید شما همه انتخابهای نیمه متمرکز رو اگر رد 10 انتخاب اول بزنید میتونید علاوه بر قبولی در نیمه متمرکز یک رشته متمرکز معمولی هم قبول شوید در اینصورت شما اگر برای رشته نیمه متمرکز دبیری اگر در مصاحبه شرکت کنید و قبول شوید حتما باید رشته دبیری رو بروید ....
و اگر هم قبول نشدید همون رشته قبلی رو میتونید ادامه دهید ...اما
اگر در 10 انتخاب اول نباشه شما تنها در یک کد رشته قبول میشوید که ممکن است نیمه متمرکز باشد یا رشته های عادی و یک شانس دیگه رو از دست میدهید ...
سلامنقل قول:
بسته به علاقه فرد هست پیش از هر چیز دیگری..
ولی در مورد بازار کار رشته برق و مکانیک اغلب در کارخانه های خارج از شهر هست ...
ولی در مجموع رشته برق بازار کار مناسب تری رو داره ضمن اینکه رشت هسنگین تری هم هست ....
سایر رشتهها بازار کار مشترک بین شرکت ها هم دارند ...
البته این دید فقط از لحاظ بازار کار هست ...
در مجموع شاید بتوان رشتع معماری و یا عمران را مناسب تر دانست ...
موفق باشید ...
رشته برق به دلیل بازارکار بهتر طبیعتا طالب بیشتری هم داره (مکانیک و عمران هم همینطور) البته دلایلی مثل چون فلانی رفت منم باید برم وجود داره ...نقل قول:
واسه هر کس رشته ای که به اون علاقه داره و البته نیمچه استعدادی هم داره بهترین گزینه هست حالا میخواد اسمش هرچی باشهنقل قول:
فقط در مورد مکانیک چون اکثرا پسرها سمت این رشته میان دخترها در اقلیت هستن و ممکنه براشون سخت باشه
مثلا در کارگاه جوشکاری ما 15 پسر بودیم و یه دختر که خوب شرایط ایشون یکم سخت بود هم تک و تنها بود و هم درس عملی بود
البته ممکنه روحیه یه شخص خیلی قوی تر از این حرفا باشه و منم کلی گفتم
خیلی ممنوننقل قول:
در مورد قسمت بولد: به ترتیب از بالا مگه نیست؟ اولی اگه نشد یا مصاحبه رد شدم میره برای بعدی دیگه! ؟
راستی در کل نظرت راجع به دبیری چیه؟:n27:
سلام دوستان. من دیروز کارت ثبت نام انتخاب رشته کنکور سراسری دانشگاه آزاد خریدم. الان منصرف شدم. اگه کسی میخواد بگه ارزون تر بهش میدم...
رشته های نیمه متمرکز حتما باید بین ده تای اول باشه؟
سلامنقل قول:
بله-اگر نیمه متمرکز ها رو قبل از متمرکز ها بزنید امکان قبولی در دو رشته رو دارید ...
ببخشید دوست عزیز, اگر من متمرکز ها رو یک تا ده, نیمه متمرکز ها رو 10 تا 15 بزنم و باز متمرکز رو 15 تا 20 بزنم, اگر متمرکز قبول نشدم و نیمه متمرکز 13 قبول شدم آیا سیستم میاد و متمرکزای بعد 15 رو هم ببینه یا فقط تا همون 13 رو میبینه؟نقل قول:
شما سهی کن نیمه متمرکز ها رو قبل از متمرکز بزیند که شانس قبولی در دو رشته را داشته باشید.با این ترتیبی که فرمودید شما در یک رشته پذیرفته میشود یعنی اگ رنیمه متمرکز قبول شوید اطمینان ندارید که در مراحل مصاحبه هم قبول قطعی خواهید شد یا خیر ...نقل قول:
شما اگر انتخاب 13 قبول شوید سیستم شما را در اون کد رشته قبول خواهد کرد.البت هدر کارنامه نهایی رتبه شما در همه کد رشته ها را مشخص میکنه ....
اولین رشت ای که رتبه اون رو کسب کنید به عنوان قبولی اعلام میشه ....نقل قول:
اگر در مصاحبه رد شوید یعنی قبول قطعی نشدید ....
با در نظر گرفتن این موضوع بهتر است انتخاب نیمه متمرکزها در 10 تای اول باشه تا شانس قبولی رشته های متمرکز هم داشته باشید ...
دبیری هم بسته به علایق فردی در مورد شغل و رشته داره .
چون از بدو ورود بورسیه و کمک هزینه تحصیل دارید .و تحصیل کاملا رایگان است ....
عاغا من نفهمیدم:n02: من نیمه مترکز زدم قبول شدم اون وقت اگه انتخاب 9 من بوده باشه و من انتخاب 7 یک متمرکز قبول بشم اونوقت نمیذارند من متمرکز رو برم ؟:n13:نقل قول:
سلام
اگه نیمه متمرکزو بعد از انتخاب 10 بزنیم و رشته های قبل از اونو قبول نشیم نیمه متمرکزو قبول میشیم؟
اینطور که من امروز از مشاور پرسیدم موقع اعلام نتایج دو تا کد رشته واسه قبولی میاد. ی متمرکز, یکی نیمه متمرکز. بجز ارتش و سپاه هم فرقی نمیکنه جای نیمه متمرکزا کجا باشه اما بهتره قبل متمرکز باشه تا دو تا کد قبولی بیاد. وگرنه اگه متمرکز قبل نیمه متمرکزا قبول بشن دیگه سیستم اون نیمه متمرکزرو اعلام نمیکنه.
نقل قول:
فقط در صورتی که قبل از متمرکز ها زده باشید دو کد رشته قبولی دارید یکی متمرکز و یکی هم نیمه متمرکز ...