سلامنقل قول:
پس بدون شک کسپر نصب کن
اگه زیاد از نت استفاده میکنی اینترنت سکیوریتی عالیه برات
سلامنقل قول:
پس بدون شک کسپر نصب کن
اگه زیاد از نت استفاده میکنی اینترنت سکیوریتی عالیه برات
سیستمتون بالا هست ..میتونید کسپرسکی 2014 رو نصب کنید لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر در مورد نهوه فعال سازی به این تاپیک سر بزنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
یعنی بیت دفندر و جی دیتا و ناد 32 رو رد میکنید ؟ فقط کسپر ؟ میخام به راحتی آپدیت بشه و زیاد از اینترنت استفاده نکنه
الان کمودو اینترنت سکوریتی دارم ازش راضیم خوبه
جی دتا و نود رو فراموش کنید ...بیت هم سرعت اینترنت رو می گیره. اگه نمی خواید کسپر رو نصب کنید میتونید آواست و نورتون رو هم امتحان کنید.:n01:نقل قول:
دوست عزیز انتخاب آنتی ویروس سلیقه ایه .نقل قول:
Bitdefender و GData و Eset هم خوبن . اگر دوست داشتین به راحتی می تونین استفاده کنین .
با هر کدوم که راحتین استفاده کنین .
در صورتی که Comodo راضی نگهتون داشته ، توصیه اینه که تعویض نکنین .
هیچ چیز جای راحتی رو نمی گیره .
برای من آپدیت بدون قند شکن و راحت مهمه
بچه ها آنتی ویروس پادویش رو هم که ساخت ایران امتحان کنید من که راضیم،بیاین همگی حمایتش کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام"نقل قول:
آخرش یکی نگفت تغییراتش نسبت به سری قبلیاش چیا بوده. از نسخه آزمایشی ب اینطرف.
پیشنهادات کاربرا رو اعمال کردند؟
سلام"نقل قول:
جی دیتا رو اگه نصب کردین فقط باید یکسره دنبال کلیدو سریالش بگردید. ساپورت توی ایران خیلی ضعیفه، من بیخودی بیخودی دانلود کردم ته خط اندازه یک ماه دنبال فعالسازیش بودم. پشیمونم کرد.
همین الانم آویرا رایگان نصب دارم. راحتو بی دردسره. پرسیدم امنیتشم خوبه.
دوست عزیز از نظر امنیتی همه محصولات در بالا ذکر شدند تایید شده هستند .نقل قول:
بدون نرم افزار های گذر از تحریم نیز می تونین Comodo رو آپدیت کنین ( الان گفتین Comodo internet security رو دارین . مگه آپدیت نمی کنین ؟ :n13: )
و در حال حاضر یکی از بهترین انتخاب هاست در صورتی که :
1 - نیاز به یه ضد بد افزار رایگان دارین
2 - قبلا باهاش کار کردین و در حال حاضر باهاش راحتین
نقل قول:
امنیت یه بحثه ، پیدا شدن کلید یه بحث دیگه
ممنون دوست عزیز اینو نصب کنم کلیداش پیدا میشه ؟نقل قول:
نسخه پیور جدیدش نیومده هنوز؟
چقدر از رم و cpu اشکل میکنه ؟؟
مرسی بازم
سلامنقل قول:
کسپر برای روسیه هست
منظورم این ورژن ها که گذاشته برای کدوم رجیون هستشنقل قول:
United States of Americaنقل قول:
ممنون 2تا سوال این 2تا چه فرقی دارن ؟نقل قول:
kis14.0.0.4651abcEN_5481.exe
kis14.0.0.4651abcEN_5584.exe
؟
بعدش کسپر نسخه 32 و 64 نداره ؟؟یکی هست؟
سلامنقل قول:
سوالات اختصاصی رو ببرید تو تاپیک خودش لطفا
دوستان ظاهرا کسپرسکی مقام اول رو از av comparatives دریافت کرد.نکته جالب دوم شدن امسی سافت در تست های real world هست
سلام
اساتید عزیز اینترنت سکیوریتی که سرش به تنش بیارزه چی خوبه الان؟ من خودم تا دقایقی پیش KIS 2014 رو سیستمم نصب بود البته بگم که ازش راضی بودم و حتی برخلاف اینکه میگن سنگینه اینطوری نبود و تاثیری رو سرعت سیستم نداشت و خوب بود
ولی دیگه تو فعالسازیش مشکل خوردم چنتا reset trial بود تا همین اواخر خوب کار میکرد ولی الان دیگه نمیتونن برنامه رو فعال کنن و از کار افتادن. کلید معتبری هم برای این نسخه پیدا نمیشه تصمیم گرفتم تا وقتی راه حل بهتری برای فعالسازیش پیدا بشه نرم افزار دیگه ای جایگزین کنم.
کدوم برنامه هست کلیداش هم بدون دردسر گیر بیاد بدون دردسر اپدیت آنلاین بشه و البته امنیت سیستم رو تامین کنه ؟
تعریف بیت دفندر رو شنیدم ولی حجم خیلی زیادی داره و میگن نسبتاً سنگین هست و کلیداش راحت گیر نمیاد . قبل از کسپر هم اویرا و eset رو داشتم که هردو تا یکبار با وجود اپدیت بودن تو ویروس یابی ضعیف عمل کردن و نزدیک بود سیستمم رو به فنا بدن
Avira و Eset در زمینه ویروس یابی مشکل خاصی ندارند و جزو بهترین ها در این زمینه هستند.نقل قول:
البته به عنوان اینترنت سکیوریتی محصولات بهتری هم هستند مثل کومودو و نورتون. کومودو که رایگان هست و نورتون هم فکر میکنم کلید راحت تر براش گیر بیاد.
دوست عزیز در صورتی که محدودیت اینترنت ندارین ، می تونین از Panda cloud security استفاده کنین . رایگان و بی دردسر هست .نقل قول:
بر پایه کلود هست . یعنی برای ماکزیمم امنیت در هنگام اسکن باید به اینترنت متصل باشید ( هر چند بدون اینترنت نیز امنیت 90 % خودش رو تامین می کنه ) .نیاز به پهنای باند با سرعت بالا هم نداره با سرعت 128 هم کاملا جوابگوست
می تونین عملکردش رو در تاپیک زیر در برابر ویروس های ناشناخته نسبت به سایر ضد مخرب ها در تاپیک زیر بررسی کنید .
بیشتر کاربران معمولا در هنگام جابجایی از Kaspersky به محصولات مشابه دچار دردسر هستند . Panda cloud antivirus چنین دردسری رو برای کاربران ندارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923
ممنون فعلاً norton internet security 2014 رو نصب کردم
البته اینترنتم حجمی هست ومحدود و آنتی ویروسهایی که اپدیت های سنگین و حجیمی دارن خیلی مناسب نیست برام
سلام دوستان می خواستم بدونم کسی اینجا هست که بدونه چه انتی ویروسی برای اندروید خوبه یعنی در حد عالی می خوام !!!! :n02:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=580224&p=8032590&viewfull=1#post8032590
سلام دوستان
واسه سیستمی با رم 256 به نظرتون سریعترین و سبک ترین آنتی ویروسی که میشه نصب کرد چیه؟
چیزی باشه که یه بار کرک شه و دیگه نیاز به اینترنت نداشته باشه و یا اینکه کلا رایگان باشه
آنتی ویروسش به کرک گیر نده!:n02:
سبکیش خیلی مهمه / طرف فقط باهاش بازی میکنه و فلش بازی جابجا میکنه!
سلام دوستان
میشه بهترین انتی ویروس بهم معرفی کنید
بهترین انتی ویروس نداریمنقل قول:
ولی امسال تو تست av-comparatives کاسپر اسکی اول شد
ممنون میشم لینک دانلودش رو برام بزارید:n16:
نقل قول:
دوسته عزیز بعید می دونم با همچین رمی یه انتی ویروس بتونه بسازه ولی حالا 2 تا انتی ویروس هست که به نظرم بدردت می خوره یکی نود 32 هست و یکی اویرا حالا هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن مثلا نود 32 خیلی سبک هستش و همین طور اپدیتش ولی نه رایگان هست و نه بدونه اپدیت می تونه کاری کنه و همچنین اویرا تقریبا میشه گفت سنگینه و اسکنش سریع تر هست و همچنین بدون اپدیت هم کار می کنه !!!
به سایت سافت 98 یا پی سی ورد مراجعه کنیدنقل قول:
من COMODO استفاده میکنم و از امکاناتش راضی هستم. ترجیح میدم آنتیویروس و فایروال و سندباکس رو داشته باشم که داره اما کمی به لحاظ Performance جالب نیست و پروسههائی داره که گاه بالا میان و اذیت میکنن. کسپر که عالی هست ولی امتحانش نکردم و بیتدفندر رو هم میتونم بخرم (کلا یا رایگان یا لایسنس قانونی میخوام) شما تجربهای با اینا نداشتین؟ اینکه از جهت Performance مشکلی به چشم کاربر نیاد و بار پردازنده رو در حالت عادی یا در حین انتقال فایل نگیره.
اگر هم بجز کسپر و بیتدفندر راهحل دیگهای رو مد نظر دارید لطفا بگید. در ضمن قبلا از ترکیب آویرا (آنتیویروس) و کمودو (فایروال) استفاده میکردم که ترکیب خوبی بود و فقط گزینهی محیط مجازی رو نداشت و دیگه اینکه دو محصول متفاوت کنار هم شاید خودش سبب حفرهی امنیتی بشه یا به احتمال بیشتر بد کار کردن بهرحال با تجربهی فعلی چند ماههام با کمودو از طرفی امکانات و امنیتش رو دوست دارم از طرفی ترکیب قبلی به نظر راحتتر و کارارتر میومد.
پ.ن: :لطفا آنتیویروسهای خیلی گرون یا اونائی که لایسنسشون در ایران قابل تهیه نیست رو معرفی نکنید.
اق یک بسته امنیتی معرفی می کنید که تو سیق مود نصب و اجرا بشه ویندوزم گرفتار ویروسی به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده که نمی گذاره حالت معمولی بالا بیاد!
کومودو داشتم واقعا در تعجبا نمی ذونم چرا این طوری شد ولی مثلما تقصیر خودم بود!
ممنون.
دوست عزیز اخه اینجا جای این بحث هستش؟نقل قول:
شما باید تایپک درست رو به این دوستمون نشون میدادی و بعد اونجا کمکش میکردی
اینم تاپیک درستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از نظر Performance هر دو محصول بیت دیفندر و کسپرسکی 2014 شبیه به هم هستن و وضعیت خیلی خوبی دارن.
تعدادی از کاربران کسپرسکی اعلام کردن که نسخه 2014 کماکان پایدار نیست و مشکلاتی رو براشون بوجود اورده.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بیشترین شکایتی که کاربران بیت دیفندر از این محصول دارن مربوط میشه به مصرف زیاد ترافیک و آپدیت های بزرگ.
چون شما با کومودو کار کردید راحت میتونید مصرف ترافیک رو در بیت دیفندر کنترل کنید.
شما مشکل ویروس رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح و حل و فصل کنید و فقط برای انتخاب آنتی ویروس از این تاپیک استفاده کنید.نقل قول:
اگر کومودو مقصر نیست پیشنهاد میکنم پاکش نکنید و فقط ویروس رو از بین ببرید.
موفق باشید.
هرچند من به avast رای دادم ولی زیاد ازش راضی نیستم
دلیل رای من هم اینه که من فقط از دو آنتی ویروس استفاده کردم nod 32 و avast از بین این دوتا هم که avast بهتر بود.
متاسفانه avast با استفاده از تکنولوژی web sheild و یک افزونه کروم شما رو در برابر حملات اینترنتی ایمن میکنه ولی سرعت رو به نصف کاهش میده.( سایت های مثل گوگل رو به صورت encrypt بازی میکنه و با پروتکل http مشکل داره ...)
آخرین آپدیت که مال اولین ماه سال 2014 هست رو نصب کردم و یه فایل که از قبل میدونستم ویروس هستش رو باهاش اسکن کردم و جواب not threat گرفتم که حاکی بر ضعف این آنتی ویروسه.
الان تصمیم گرفتم که آنتی ویروس کاسپر اسکای رو تست کنم ( بنا بر رای و نظر دوستان این تایپیک) امیدوارم از avast بهتر باشه.
100درصد شک نکنید که کاسپر بهتره اگه امنیت بالا رو میخواهیدنقل قول:
یا بیتدفندر یا کاسپر اسکی رو نصب کنید
من هم از کسپر و بیت استفاده کردم.کسپر در نسخه 2014 خیلی سبکتر از قبل شده،اگه تنظیمات نرمال باشه چیزی حس نمیشه.نقل قول:
میزان استفاده کسپر در حال حاضر(مدیا پلیر،موزیلا،یاهو،اسکایپ،د ر حال اجرا)
cpu 00
ram 50 mb
مهمترین مشکل کسپر در استارت آپ هست که وقتی ویندوز بالا میاد دو دقیقه نباید با سیستم کار کنید تا سرعت سیستم به حالت عادی برسه.
البته برخی دوستان مشکلات دیگه ای هم در تاپیک کسپر عنوان میکنن که من اصلا ندیدم.
بیت دیفندر رو هم یه مدت از اینترنت سکوریتی اش استفاده کردم اما زیادی مختصر هست و تنظیمات حرفه ای مثل ایجاد قوانین فایروال(مثل packet rules) رو نداره.
الان هم آنتی ویروس بیت رو روی ویندوز 8.1 در کنار فایروال کومودو دارم.کلا بیت بسیار آرومه و تاثیری هم در سرعت سیستم و نت برای من نداشته.قدرتش هم که در تستهای شخصی عالی بود
در کل هر دو محصولات بسیار بسیار خوبی در آنتی ویروس هستند اما امکانات در فایروال کامل کومودو و خصوص مجازی سازی رو ندارن.از فایروال کومودو به سختی میشه گذشت و بنظر من تنها جایزین فایروال کومودو،نسخه اینترنت سکوریتی کسپر هست.
سلام
من یه آنتی ویروس میخوام که سرعت سیستم رو پایین نیاره.همیشه توی گشت و گذر توی اینترنت هستم نمیخوام ک ویروسی شم.
دوستان چی رو پیشنهاد میدن؟
Sent from my GT-I9300
سلامنقل قول:
دوست من هیچ وقت امنیت 100 درصد وجود نداره
ولی به هرحال نود 32 و اویرا و واست هستن که سرعت رو نمیارین پایین ولی خب به قدرت کسپر و بیت نمیرسه اما اینا سرعت رو یکم میارن پایین
Emsisoft Anti-Malwareنقل قول: