سلام اساتید صدا
رفقا بهترین هدفون In-Ear تو همه برندا چیه؟قیمت مهم نیس،میخوام از خارج کشور تهیه کنم
من چشمم اینو گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دست اینم هست یا نه؟
Printable View
سلام اساتید صدا
رفقا بهترین هدفون In-Ear تو همه برندا چیه؟قیمت مهم نیس،میخوام از خارج کشور تهیه کنم
من چشمم اینو گرفته
رو دست اینم هست یا نه؟
اصلا شاخترین برند هدفون تو دنیا کدومه؟
نامبر وان کیفیت تو همه برندا
دوست عزیز شما که میخواین دفعه ی اول 500 تومن بخرین ریسکش زیادهنقل قول:
ممکنه صدا رو دوست نداشته باشید.
زحمت بکشین یه سر پاساژ پایتخت و چندتا هدفون تست کنید و بعد بیاین اینجا بگین که از صدای کدوم مدل بیشتر خوشتون اومد.
من خیلی راحت الان میتونم بگم فلان مدل رو بخرید ولی نمیخوام هدفونی بخرید و ازش ناراضی باشید.
خوب در قدم اول باید مشخص بشه که منظورتون ازنقل قول:
دقیقا چیه؟نقل قول:
چون اکثرا کیفیت بیس رو با کمیتش اشتباه میگیرن
قبلا هدفونهایی که داشتین چه مدلهایی بودن و صداشون چه طوری بود؟
سری hd سنهایزر صدایی فلیت با بیس نسبتا کم دارند که معمولا با سلیقه ی همه سازگار نیست
نقل قول:دوست عزیز اگه صرفا هزینه کردن براتون مهمه میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین رو خودتون انتخاب و تهیه کنید. ولی پیشنهاد میشه قدم به قدم پیش برید.نقل قول:
نه رفیق،جزء مرفحین بی درد جامعه نیستم که پولش واسم چیزی نباشه،میخوام از صداش لذت ببرم،حالا هر هزینه ایم بشه حداقل واسه یبار میشه وگرنه عشق برندو ... نیستمنقل قول:
میخوام نظر اساتید اینجارو بدونم و اگه اجازه بدن سرش بحث بشه،حداقل واسه اطلاعات عمومی بد نیس
سلام دوستان؛
یه HD800 نیاز دارم، کمترین قیمتی که میشه تهیه کرد چقدره و آیا جایی پیشنهاد میکنید؟
پس بهتره اول شما سلیقه صدایی خودتون رو شرح بدید و بعد بگید با چه منبعی قراره استفاده بشه و در نهایت هم محدوده بودجه رو مشخص کنید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.نقل قول:
سلام دوستان کسی جایی در شهر تبریز سراغ داره که من بتونم ازش هدفون beats by dre تهیه کنم (طبیعتا اصلش)
و آیا با قیمت 200 هزار تومن میشه پیدا کرد؟
کسی میتونه آدرس شرکت نامداران رو بزاره؟
سلام، راستش من پست های شما رو قدیم ها توی بخش موزیک می دیدم، برای همین با توجه به شناخت محدودی که لااقل از سلیقۀ موسیقیایی تون دارم، اجازه می خوام که چند تا نکته رو بگم که برای همه صادقه و در این مورد از جمله شما.نقل قول:
راستش من (و شاید تعدادی دیگه از دوستان) وقتی چنین پست هایی می بینیم، اصلاً انگیزه برای جواب دادن نداریم، چرا؟ چونکه:
1- با وجود اینکه بارها و سال ها اینجا گفتیم که بیتس و امثالهم، کیفیت صدا در مقابل مبلغ پرداختی بسیار بدی دارن، باز هم دوستان با اطمینان میان و سراغ اون رو می گیرن (البته یک ایراد هم به ما وارده که اونم اینه که با وجود این درخواست های زیاد، هنوز چنین مطلبی رو به پست اول تاپیک اضافه نکردیم.)
2- دوستی که اینجا پست زده انتخابش رو کرده و ذاتاً به دنبال شنیدن پیشنهادهای جایگزین نیست، حالا این انتخاب آگاهانه باشه مشکلی نیست، ولی از روی گزینه های انتخابی، توی 90 درصد موارد اون انتخاب ناآگاهانست.
حالا من براساس چیزی که یادمه، شما کلاسیک گوش می دادی، برای همین بیتس از مزخرف ترین انتخاب های روی کرۀ زمین برای شما خواهد بود، مگر اینکه همۀ هدفون ها رو امتحان کرده باشی و اونوقت بیتس رو انتخاب کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنین
برای راهنمایی خواستن گفتن چند چیز واجبه:
1- بودجه
2- سورس
3- سلیقۀ صدا (اینکه از صدای گرم یا سرد) اگر این رو نمی دونین، هدفون هایی که داشتین رو نام ببرین و بگین از کدوم ویژگیش خوشتون اومده و کدوم نیومده اگر باز هم این رو نمی دونین، بگین چه سبک موسیقی گوش میدین، اگر باز هم سبک خاصی رو گوش نمی دین، حتماً دنبال هدفونی با سبک صدای گرم بگردین
4- نوع هدفون از لحاظ قابل حمل بودن (فول سایز، پرتابل، داخل گوشی)
5- میزان نویزی که توی محیط (توی جایی که قراره هدفون رو استفاده کنین) وجود داره (براساس این نویز دوستان به شما هدفون های نویز کنسلینگ، نویز ایزولیشن، باز یا بسته رو پیشنهاد می کنن)
6- نحوۀ استفاده (برای ورزش، برای موقع استراحت، برای قدم زدن معمولی، برای گوش دادن دقیق در محیط آرام، برای فیلم، برای تلویزیون) براساس هرکدوم از این استفاده ها، دوستان نوع خاصی از هدفون رو معرفی می کنن (سری های ورزشی، راحت ترین ها، هدفون های داخل گوشی و پرتابل، هدفون فول سایز، هدفون های با سوند استیج بالا و راحت، هدفون های وایرلس یا بلوتوث و یا صرفاً هدفون های راحت)
7- بدونین که هدفون های برندهایی مثل بیتس، اسکول کندی (skullcandy)، اس ام اس (SMS) و مانستر (البته مانستر معدود مدل های خوب هم داره مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی با همین قیمت یا نصف این قیمت حتی هم هدفون های دیگه ایی هستن که کیفیت بهتری میدن) نسبت کیفیت در مقابل مبلغ پرداختی خیلی پایینی دارند.
در نهایت در مورد کیفیت بیتس و امثالهم و مقایسۀ اونها با هدفون های دیگۀ موجود، یک مطلبی رو همینجا بنویسم که دیشب برای یکی از دوستان که توی زمینۀ بازاریابی تحقیق می کرد، ایمیل کردم، متن ایمیلم رو دقیق میزارم، کوتاهه خوشبختانه:
نقل قول:
توي اين لينك يك عالمه هدفون داخل گوشي مي بيني، نوشته شده توسط يكي از معتبرترين ريويو نويس هاي هدفون داخل گوشي، حال حاضر
توي اينيكي، هدفون هاي پرتابل رو مي بيني، از همون بابا
يك سايت معتبر ديگه، فقط اون قسمت كه در مودر هركدوم توضيح داده رو بخوني، كافيه
اين هم نتيجه گيري از مقايسه چند تا هدفون
راستي لازمه بگم كه چند تا شركت ديگه هم همين تريپ رو دارن، monster, sms, skullcandy
در نهايت اين لينك رو خواستي حتما بخون، توضيحاتي داده در مورد نحوه تغييرات بازار هدفون و شركت هايي كه سود زيادي كردن
اون عکسی که دوستمون گذاشتن رو با دقت تر نگاه کنین، اون عکس برای این تاپیک هست:نقل قول:
http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-288-iems-compared-ultimate-ears-600-600vi-added-07-05-13-p-725
اینجا هم می تونی با خیلی از معتبر ترین ها آشنا بشی:
http://www.head-fi.org/t/634201/battle-of-the-flagships-58-headphones-compared-update-audeze-lcd-2-revision-2-6-4-13
ولی یک چیزی که واضحه اینه که توی دنیای امروز که به شدت تغییر می کنه، چیزی به نام برند، مفهوم خیلی خاصی نداره، به عبارت دیگه، موفقیت در گذشته، موفقیت در آینده رو تضمین نمی کنه، برندی که دیروز وجود نداشت، امروز میاد و بین بهترین هدفون های دنیا جای می گیره؛ پس همونطور که بارها و بارها و بارها گفتم، فقط مقایسه توسط افراد معتبر هستش که می تونه مرجع ما توی انتخاب باشه و از اونور اینکه خودمون هم بدونیم چی می خوایم؛ اینکه خودمون هم بدونیم چی می خوایم معنیش اینه که بتونی به همۀ 7 تا سوالی که توی بالا مطرح کردم، با درصد اطمینان بالایی جواب بدی
خیلی جالبه هنوز XBA-1 تو بازار پیدا میشه. خدا رو شکر مردم ما اصلا قدرت تشخصی ندارند با همه توضیح و راهنمایی.
تو شرایطی نبودم 160 تومن پول IEM بدم ولی انگار آخر باید یکی از این مدل بگیرم.
پیزفول عزیز من خودم هم دو دل هستم بین این وکلیپش اس 4 درسته قیمتش مناسبه ولی کیفیتش رو چون امکان تست ندارم نمیدونم چطوریه؟نقل قول:
البته اس 4 داشتم ولی سونیه رو نه!
کسی چرا جواب ما رو نمیده؟من دنبال یه هدفون قابل قبولم نه بیش از حد حرفه ای
از بین این دو نوع هدفون کدوم بهتره؟
fhd960 فراسو ------SHP2000 و SHP1900فیلیپس
دوستان من عجله دارم برای خرید.به منم کمک کنید ممنونتون میشم.
سلام.
دوستان یه سوال داشتم. اینکه بین
M-Audio Studiophile Q40
و
Audio Technica M50
کدوم بهتره؟
من میخواستم ام 50 بگیرم ولی خیلی گرون میدن. کسی از دوستان خبری از قیمت Q40 داره؟ کجا میتونم پیدا کنم؟
و اینکه من با کارت صوتی کامپیوتر (یعنی بدون داشتن امپ) از کدوم یکی اینا میتونم صدای بهتری بشنوم. صدای m50 رو گوش دادم و خیلی خوشم اومده ولی اون یکی رو نه.
مردم دنیا که گول می خورن، مردم ایران که داغونتر از اونها، ولی اونچیزی که بیشتر از همه باعث میشه من شاخ در بیارم بعضی از کسایی هستند که میان اینجا سوال می پرسن (به هر حال همین که میان و سوال می پرسن، نشانۀ اینه که دنبال اطلاعاتن و آدم حساب دیگه ایی روشون باز می کنه.) من همین 3 ساعت پیش اومدم و نصف صفحه ننمن غریبن بازی در آوردم که فلان جور سوالتون رو بپرید و فلان جور نپرسید خیلی بهتره، بعد بعضی از دوستان یک نگاه 2 دقیقه ایی بهش ننداختن یا نگاه کردن و به نظرشون چیز بی پایه و اساسی اومده :23:نقل قول:
من پیشنهاد می کنم که یکسری راهنمایی ها برای بهترین شیوۀ سوال پرسیدن رو حتماً به پست اول اضافه کنی (مثل همین هایی که نوشتم) و عنوان تاپیک هم اصلاح بشه و گفته بشه که حتماً پست اول را نگاه کنید. نمی دونم خودم کی همت می کنم چند تا مطلب مفید که چند سال توی ذهنمه رو ترجمه کنم و بزارم تا بعداً خلاصش کنیم. :n27:
این مدل سونی، کلاً کلاس کاریش با کلیپش فرق می کنهنقل قول:
کلیپش: صدای گرم، قیمت تقریباً مناسب، مناسب برای موج موسیقی غالب حال حاضر دنیا
سونی: سعی شده صداش متعادل باشه، قیمت مناسب، از لحاظ کیفیت صدا در سطح بالاتری از کلیپش
در نهایت یک جمله رو در نظر داشته باشین وقتی اینقدر حساسید روی انتخاب:
"و خداوند گوگل را آفرید"
خوب در حال حاظر بازار iem ها :نقل قول:
اگر پلیر کوون خردید چون جنس صداش رو میپسندید
هدفونهایی با صدای گرم و بیس قوی در بازار فعلی ایران:
1.kilipsch s4
2.cx200 sennhieser
هر دو هدفونهای خوبی هستند
برند enzatec من یک هدست ارزون خریدم راضی هستمنقل قول:
ولی همونطور که قبلا گفتم مهمترین فاکتور توی خرید هدستهای ارزون قیمت راحتی اونهاست
پس قبل از خرید حتما تست کنید.
خوب این هدفون بد نیست ولی بهترین هدفونهای in earنقل قول:
احتمالا یا k3003 از akg و یا ie800 از سنهایزر
هر دو قیمت های نزدیک به هزار دلاری دارند
البته ممکنه معیارهای شما با معیارهای کسانی که این ایرفونها رو ریویو می کنند کمی متفاوت باشه
و اینکه ایا موسیقی شما و منبعتون توانایی این رو داره که این هدفون رو ارزش هزار دلاری بده یا نه
موفق باشید.
پخ شد.نقل قول:
خوب واقعا کسی که میخواد بیتس بخره و بهش نظر مثبت داره با خوندن یک خط نظرش عوض نمیشهنقل قول:
اینه که هی باید بنویسی بنویسی بنویسی .........................
یادمه توی فروم همسایه یکی hd800 برای فروش گذاشته بود نوشته بود کسانی که میپرسن این بهتره یا بیتس
بیتس بهتره برین همون رو بخرید :n02:
ولی خوب ی تاپیک کامل برای توضیح در مورد برندهای beats و sms audio و .... میخوایم.
فکر کنم کاره خودت باشه:n02:
جواب کوتاه:نقل قول:
امپدانس بالاتر توان بالاتری میخواد
جواب کامل یه لینک توی امضام هست
موفق باشید.
من چند جا زنگ زدم m50 چون فقط دست یه نفره به صورت نجومی برده بالا یعنی همه Audio Technica ها رو قیمتشو برده بالا. که فکر کنم اکثر بچه ها بدونن کی و کدوم مغازه رو میگم.نقل قول:
به نظر من M50 با این قیمت اصلا نخر. Q40 رو هم اگه پیدا کردی به من خبر بده! تقریبا هیچ جا نیست! امیدوارم هدفون های خوب دیگه ایی رو بپسندی.
من تقریبا هر موزیکی دوس دارم،میخوام صدا شفافیت خوب و بیس قابل قبولی داشته باشه،از نظر قیمتم که گفتم،بازهنقل قول:
درکل فک نکنم هدفون های گرون قیمت فقط نوع خاصی از صدارو پوششش بدن،پس قاعدتا صدای مورد علاقه من نباید مهم باشه،درواقع کیفیت ارائه شده از هر هدفون تو انواع صداهاس که فرق بینشونو مشخض میکنه،حالا من اون کیفیت خوبرو میخوام که همه نیازارو پوشش میده
یعنی کسی پست های منو نمیبینه؟؟؟
سلام به دوستان کارشناس. میخواستم هدفون فول سایز بخرم تا رنج قیمت حدود 200 تومن
سبک موسیقی که گوش میدم بیشتر پاپ.الکترونیک .بی کلام هم گوش میدم...راک و جاز گوش نمیدم.برام راحتی استفاد مهمه چون میخوام طولانی فیلم هم ببینم
کیفیت ساختشم مطلوب باشه سورسم هم کامپیوتره...چون تجربه استفاده حرفه ای از هدفونم نداشتم خیلی جنس صدارو نمیشناسم ولی میخوام بیس شفاف و متوسط داشته باشه. وضوح صدا مهمه
خودم نظرم روی hd202 و hd205 هستش که 205 گرونتره که حالا نمیدونم ارزش هزینه بیشتر رو داره ؟کدوم بهتره؟
کلا نظر شما چیه؟گزینه بهتری هم هست؟خیلی ممنون و متشکر:n01:
راستی داداش این جدولی که گذاشتی چقد قابل اعتماده؟واسه چه سالیه؟نقل قول:
ممنون از آقای reve-87 من تا حالا هدفون خوبی نداشتم. کیفیت بیس واسم مهم تر از کمیته ( نمیخواهم خش خش راه بندازه )
1. بودجه 400-500
2. mp3 320-flac پلیر گوشی موبایل lg-4x که وقتی با گوشی های دیگه مقایسه میکنم با یه هدفون، صدای اون یکی گوشی بیشتره.
3. تا حالا تست نکردم ولی فکر میکنم از صدای گرم بیشتر خوشم میاد. سبک موسیقیم 80% ترنس 20% کلاسیک.
4. پرتابل بیشتر دوست دارم ولی این ایر هم خوبه.
5. هدفون بسته و نویز کنسلینگ پسیو داشته باشه، فقط نزاره صدا زیادی داخل یا خارج بشه.
6. واس قدم زدن عادی. کلا شل نباشه ولی انقدر سفت هم نباشه که گوشو اذیت کنه.
7. برند هم اصلا واسم مهم نیست مهم کیفیته.
با تشکر
این جدول خلاصه بررسی هدفونهای IEM توسط یکی از افراد بسیار معتبر است. آخرین آپدیتش هم مربوط به 07/05/13 است. این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون تاپیک که تمام اون هدفون ها رو به تفکیک بررسی کرده. شما از بین اونها چنتا رو انتخاب کن و بررسی کاملشو بخون. ببین کدوماش با سلیقت جوره. در آخر اگه بین 2 -3تا از اونها شک داشتی اینجا اعلام کن تا دوستان با تجربه راهنماییت کنن.نقل قول:
دوستان اگه کسی از این مورد اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.:n14:نقل قول:
امروز که دوباره از فروشگاه دنیای سونی استعلام گرفتم هدفون EX1000 رو موجود داشتن به قیمت 830 هزار تومن. :n03:
البته فقط فروش حضوری دارن و برای شهرستان ها ارسال نمیکنند. :n27:
اینقدر از قیمتش تعریف کردیم تا آخر گرون شد. هرچند که هنوز هم به قیمت واقعیش نرسیده ولی خب 830 هزار تومن هم خیلی زیاده. فکر کنم باید m50 رو بفروشم تا بتونم پولشو جور کنم :41:
اگر هنوز هم همون ورژن ژاپني رو داشته باشن، قيمتش واقعا فوق العادستنقل قول:
قيمت ژاپنيش تا اونجا كه يادمه ٦٤٠ دلار بود
خوب بیشترین کمکی که من میتونم بکنم:نقل قول:
مرسی از توضیحتون.نقل قول:
چی بگم اینجا ایرانه دیگه. از دوستان میخوام بهم راهنمایی کنن. چند بار سوال پرسیدم کپی میکنم:
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. کمیت بیس زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت مهمه تقریبا مثل M50 باشه خوبه یعنی من کلا از صدای M50 خوشم اومد. سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم.
.
بعد دوستان یه سوال هدفون XB1000 سونی که قیمتی 285 دلاری تو امازون داره تو ایران قیمتش خوبه (حدود 650) تو خارج تقریبا لوکس حساب میشه ولی تو ایران با این قیمتا خیلی گرون نیست. به نظرتون میارزه xb1000 بخرم؟ من به شخصه دوست دارم پولی که به کالا میدم هزینه ساختش باشه نه پول واسطه (وارد کننده ها) و ... بشه. همچنین این تو store.sony.co مینویسه موجود نیست ولی تو ایران هست (ایران رهجو) اینا همون ساخت اصلی شرکت سونی هستن یا توسط سونی چین یا شرکتای وابسطه تولید میشن؟ (یعنی کیفیت ساخت شاید بیاد پایین)
مرسی
ویرایش: xb1000 روی سر خوب جا میگیره؟ شل هست یا سفت؟ راحت هست؟ از روی سَر، سُر نمیخوره؟ (اینا رو میپرسم چون امکان تست ندارم)
نقل قول:
خب یک کارشناسی هم جواب سوالات من رو بده لطفا :n13: ..... امروز میخوام حرید کنم
سلام دوستان
من یه هدفون با کیفیت می خوام بگیرم که باهاش اصلا" آهنگ گوش نمیدم فقط واسه قرآن گوش دادن می خوام باس اصلا" برام مهم نیست شفافیت و وضوح صدا و کیفیت خیلی برام مهمه قیمتش هم تا سقف 250 تومان اینم بگم تا حالا هدفون فیلیپس Philips Headphone SHE8000 استفاده می کردم اما یه چیز با کیفیت تر می خوام که شفافیت و وضوح صدای عالی و با کیفیتی داشته باشه و از این هدفون فیلیپس SHE8000 هم بهتر باشه لطفا" راهنمایی کنید
خیلی ممنون
سلام دوستان
یه هدفون تا 200 تومن میخوام،بیشتر متال گوش میدم فکر نکنم فول سایز خوبی تو این قیمت باشه اگه بود که چه بهتر.سورسم گوشیه که قابلیت بیتس هم داره(که فقط یه چیزه تبلیغاتیه).لطفا راهنماییم کنید.
امروز هدست a4tech hs-7p رو 35 هزار تومن گرفتننقل قول:
1- میکروفونش صدا رو با نویز ضبط می کنه
2-بعد نیم ساعت سر درد می گیری
3-رو گوش کیپ نمیشه
:n27: من موس a4tech دارم کیفیتش خیلی عالیه اما این ...
برم ببینم می تونم امروز عوضش کنم
سلام.مرسی ک ج دادی.نقل قول:
خوب بیشترین کمکی که من میتونم بکنم:
اما این چ کمکی بود؟ این تایپکو خودم دیده بودم دنبال جایی برای خریدش میگردم
از کیفیت EX1000 های داخلی خبر ندارم ولی یادمه یکی از کاربرها راضی بودن از نظر ظاهر تفاوتی با نمونه های خارجی نداشت ولی خیلی مطمئن نمیشه گفت بی ایراد باشن چون همون زمان (بیش از یک سال پیش) قیمتش با دلار حدود 1200 تومن ، بسیار ارزون قیمت فروخته میشد که جای تعجب داشت چون ورژن ژاپنی این هدفون همون موقع به دلار حدود 1 تومن میشد ولی با قیمت حدود 600 تومن اینجا حراج شده بودنقل قول:
به هر حال کیفیت صدای خیلی خوبی داره و یک هدفون مانیتور خیلی خوبه اما به دلیل نیاز به توان بالا در مقایسه با توان پلیرهای پرتابل بعید میدونم کیفیت صدای واقعی این هدفون رو بتونید بشنوید و حالا که قصد خرید آمپ هم ندارید انتخاب کمی سخت تر هم میشه
HD202 انتخاب خیلی بهتری برای کاربرد شما هستنقل قول:
سبک الکترونیک کار رو کمی سخت کرد ولی اگه زیاد این سبک رو گوش نمیدادید سنهایزر گزینه های متفاوتی داشت که مناسب کاربرد شما بودند
سورس بی کیفیت شاخص اصلی کاربرد شماس یعنی تقریبا اکثر تراکهای رکورد شده قرانی بسیار بی کیفیت هستند و هدفون معجزه ای نمیکنه اما انتخاب هر هدفوی که مید خیلی شفافی داشته باشه برای شما عالی ترین انتخابه اما پیشنهاد بهتره اینه که به جای تعویض هدفون با اکولایزر پلیرتون کمی کیفیت صدا رو تصحیح کنید و برای مورد شما:نقل قول:
بیس رو حدود 5 دسی بل کم کنید
مید رو 2 دسی بل افزایش بدید
های رو 1 دسی بل افزایش بدید ولی اگه نوییز هیس زیاد بود های رو تا منفی 1 دسی بل کم کنید
به هر حال سونی و سنهایزر برند محبوب کاربرد شما میشه چون این دو برند جنس صدایی دارند که دقیقا معایب صوتی کاربرد شما رو کمتر نشون میده
متاسفانه بر اساس قیمت نمیتونم پیشنهاد بدم ولی فول سایز ارزون قیمت اون زمان که ارزونتر بود میشید AKG K99 که یه پله ارزونتر K77 که هر دو مناسب کابرد شما هستند بخصوص مید گرمی که این برند دارهنقل قول:
متال سبک خیلی راحتی با برندهای سونی و سنهایزر نیست
شما هم موفق باشید.
او لالا!نقل قول:
تازه قیمت دلاریش 500$ هست!
این نمایندگیای برندای معتبر هدفونو کسی میدونه کجاست تو تهران؟
میذارن صدای هدفونارو تست کنیم؟
شما مدل خاصی رو در نظر دارین که به من پیشنهاد کنین؟نقل قول:
امپ هدفون که خیلی خیلی گرونه ولی خروجی از کارت صوتی های خوب چطور؟ مثلا یه کارت صوتی حدود 300 400 تومن میتونه برای همچین هدفون هایی خوب باشه؟
ویرایش: یه اشتباه باحال اتفاق افتاده. من هدفون xb1000 (فول سازی 70 میلیمتری) رو پرسیدم. شما ex1000 رو توضیح دادین. البته خود منم تا الان نفهمیده بودم الان که دوباره خوندم درک نمودم:n02:.
به نظرتون xb1000 ساخت تایلند (چند کلیپ تو یوتوب دیدم همشون تایلند بودن مال ایران رهجو هم تایلنده) کیفیت خوبی داره؟ و روی سر خوب جا میگیره؟ صداش رو نشنیدم ولی تعریفشو چرا :n02:
سلام من بین این دو مدل موندم
apple earpods اصل
beats tour که البته غیر اصله ولی خود یارو میگه کیفیت صداش مثل اصلیه و از این چرندیات ولی لینکشو میزارم یه نگاهی بندازین:
میخام بیس قوی داشته باشه ولی اذیت نکنه، بیشتر موسیفی که گوش میدم پاپ، پاپ راک، کلاسیک و سافت هستن - متال و آهنگایی که زیاد داد میکشن اصلا گوش نمیدم!
بعضی اوقات باهاش فیلم هم میبینم یعنی ممکنه طولانی مدت توی گوشم باشه
سورس هم کامپیوتر هست و گوشی HTC دارای Beats Audio
نهایت بودجه هم 150 هست اگه مدل مناسب دیگه ای سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Parsa Jaan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه هدفون با کیفیت می خوام بگیرم که باهاش اصلا" آهنگ گوش نمیدم فقط واسه قرآن گوش دادن می خوام باس اصلا" برام مهم نیست شفافیت و وضوح صدا و کیفیت خیلی برام مهمه قیمتش هم تا سقف 250 تومان اینم بگم تا حالا هدفون فیلیپس Philips Headphone SHE8000 استفاده می کردم اما یه چیز با کیفیت تر می خوام که شفافیت و وضوح صدای عالی و با کیفیتی داشته باشه و از این هدفون فیلیپس SHE8000 هم بهتر باشه لطفا" راهنمایی کنید
خیلی ممنون
سورس بی کیفیت شاخص اصلی کاربرد شماس یعنی تقریبا اکثر تراکهای رکورد شده قرانی بسیار بی کیفیت هستند و هدفون معجزه ای نمیکنه اما انتخاب هر هدفوی که مید خیلی شفافی داشته باشه برای شما عالی ترین انتخابه اما پیشنهاد بهتره اینه که به جای تعویض هدفون با اکولایزر پلیرتون کمی کیفیت صدا رو تصحیح کنید و برای مورد شما:
بیس رو حدود 5 دسی بل کم کنید
مید رو 2 دسی بل افزایش بدید
های رو 1 دسی بل افزایش بدید ولی اگه نوییز هیس زیاد بود های رو تا منفی 1 دسی بل کم کنید
به هر حال سونی و سنهایزر برند محبوب کاربرد شما میشه چون این دو برند جنس صدایی دارند که دقیقا معایب صوتی کاربرد شما رو کمتر نشون میده
لطفا" تا سقف 170 تومان سونی و سنهایزر خوب معرفی کنید