ايول . چه جوري توضيح داده ؟نقل قول:
اين تصاعد و لگاريتم رو فول هستم اگه خدا بخواد !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Printable View
ايول . چه جوري توضيح داده ؟نقل قول:
اين تصاعد و لگاريتم رو فول هستم اگه خدا بخواد !
دفتر برنامه ريزي چقدر موثره ؟ (هممون ميدونيم اصل كار اراده خودمونه ولي خوب اينام وسيله ان ديگه:31: )
چقدر كمك ميكنه بهتر بخوني ؟
كدومشون بهتره؟ دفتر قلمچي ؟ خودم ميتوانم خيلي سبز؟ صفر كلوين ؟ يا ....
قلم چی از روش Phil O' Fox استفاده میکنه، این سری توی سال های 1912 تا اواخر سال 1980 در ایالات متحده رواج داشت، برای کسانی که اراده ی ضعیفی دارن به کار میره، در ایالات متحده برای کمک به کسانی که به معتاد سیب زمینی معروف شده بودند ایجاد شد و بعد ها یک مدیر دبیرستان گم نام در آلمان به اسم زوریچ موناستراخ تغییرش داد و تا سال 1996 در اروپا جریان پیدا کرد. در حال حاظر این سیستم در هند رواج فراوانی داره ( به نقل از مجله ی آموزشی نگرش هند)
خیلی سبز از روش QQCharts استفاده میکنه، که علاوه بر کمیت، کیفیت رو هم مورد بررسی قرار میده. این برنامه مشکل اساسی داره و اونم اجبار پیشبینی کل هفتست که برنامه کاملا بدون استفاده میشه.
در حال حاظر دو تا مشکل داره، یک اینکه الان به هیچ دردی نمیخوره چون بازه های شیش و سه ماهه داره.
دوم اینکه تغییراتی که مولف داده کاملا خرابش کرده.
در مورد صفر مطلق اطلاعاتی ندارم چون ندیدمش.
========================== روش AD=====================
روش پیشنهادی باراک اوباما برای سیستم جدید آموزشی، در سال 2010 به کنگره رفت و متاسفانه به دلایل سیاسی جمهوری خواه ها نذاشتن اجرا بشه ولی فوق العادست. روش AD خیلی سادست، بر اساس الویت بندی انجام میشه، چهار اولویت داریم که بر اساس مهم بودن درسا تعیین میشه.
اولویت ها نام P1 P2 P3 P4 نام گذاری می شن. در کل چهار اولویت داریم ( یعنی در کل 8 درس رو پوشش میده که معادل دروس تراز اول مدارس مقدماتی ایالات متحده هستند اما در ایران، دروس رشته ی انسانی خیلی بیشتره و زیاد برای رشته ی انسانی بدرد نمیخوره اما درگروه تجربی و ریاضی کاملا کارایی داره)
در هر گروه اولویت دو درس قرار میدین، P1 دو درس. P2 دو درس و..
در هر روز هر میزان که درس می خونین: ===> مثلا برای من
40% کل روز P1. ===>زیست | شیمی
30% کل روز P2. ===>فیزیک |ریاضی
20% کل روز p3. ===>ادبیات |دین و زندگی
10% کل روز p4. ===>زبان فارسی |عربی
گفتم که هر اولویت دو درس داره، در مورد هر اولویت، یکی از اون درسا رو روز فرد میخونین، یکی روز ذوج، مثال ===> روز فرد زیست، فیزیک، ادبیات، زبان فارسی
===> روز ذوج شیمی ریاضی دین و زندگی عربی
نکته ی مهم اینجاست که وقتی یه سری درسا رو برای روز فرد انتخاب کردین تا آخر برنامه حق تعویض و تغییر ندارین.
دوست عزيز شما چقدر غربي درس ميخوني ؟ يکم از کلک هاي غربي بيشتر بگو حال کنيم ! :دينقل قول:
همه ی زندگی ما غربیه ولی خودمون خبر نداریم، نظام ترمی واحدی مدارس برای مثال از فرانسه کپی شده. شیوه ی آموزشی نوین دانشگاه تهران و شهید بهشتی اهدایی دانشگاه هاروارده که به افتخار پروفسور سمیعی اهدا شد. من فقط دنبال بهترین ها هستم، چون آخر کار ایرانیا مصرف کنندن و اونا تولید کننده پس حداقل از بهترین ها استفاده میکنم.نقل قول:
اکثر روش ها بلند مدت هستن و حالا که صد روز مونده اثر مخرب روی شما دارن ( این ویژگی تمام برنامه های نسل چهارمه...چون باید همه رو امتحان کنید، دیگه وقت نیست... ).
EST Charts خودمم نمیدونم چجوری طراحی میشه، فوق العاده اثر بخشه ولی فقط ملاقات کننده های حضوری که از یه آزمون ورودی قبول میشن میتونن دو تا فرم اطلاعات تحویل بدن تا بعد از سه هفته بخش برنامه ریزی پایه ی دانشگاه هاروارد برنامه رو تحوبل میده. در کل بر اساس واحد های درسیه که هر واحد 3 درس داره. خودم هنوز نفهمیدم چجوریه فقط اجراش میکنم.
مشکل شما اینه که رتبه ی خودتو میسنجی، فایده ای نداره. شما باید رتبه ی شهر/دانشگاهتو بسنجی یعنی باید یه بازه مورد قبول درست کنی، ( این حرفو کاظم قلم پی زده نه من ) مثلا برای من تمام درس ها 50-70 درصده تا پزشکی شهید بهشتی یا ایران قبول بشم. امروز با سخنگوی قلمچی چت میکردم، گفت که تا آخر فروردین ماه اطلاعات قبول شدهای سال 90 در قالب یادگار ماندگار 90 روی سایت قرار میگیره. خیلی اعتبارش از گزینه 2 بیشتره و کارنامه های بیشتری بررسی شدهنقل قول:
دفتر برنامه ریزی کمک خوبی میکنهنقل قول:
مثلا باعث میشه شما تلاشت بیشتر بشه
ساعات مطالعه خیلی کم نباشه یا خیلی به بک مبحث به اندازه زمان بزارید وغیره
قلم چی الان شاید 7-8 سالی هست که حتی یک ویرایش هم نداشته دفترش...
به نطر من گاج خوب هست
یه نگاهی بهش بزن چون جدید تر هست
وگرنه اصل همه اونها یکی هستش...
مکوفق باشید
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
نقل قول:
به طور تقربی هستن
فقط ازمون سنجش هست که کمی دقیق تر هست....
اونهم هر درصدی توی ازمون بزنید معادل میکنه....
کتاب کنکور برای درس دین و زندگی چی خوبه؟ هم نکته هم تست هرچی موشکافانه تر بهتر...خودم گاج سفید دارم ولی یه چیز بهتر و دقیقتر میخوام
نقل قول:
الان گاج بهترین هست
بعد از گاج خیلای سبز هم بد نیست یه نگاهی بهش بزنید...
شنیدم دین و زندگی انتشارات "انرزی اتمی "خیلی تستای خفن و سختی داره..کسی داره ازش یا میدونه چطوریه؟
به نظر من بهترین تست واسه معارف تست های کنکوره
25تست×8کنکور×5سال= 1000 تست
سوالات معارف تکرار می شه ! مثلا یه سوال از خارج از کشور تجربی میاد داخلی ریاضی! سال بعد می ره انسانی! و همین تعداد تست کافیه!
دوست عزيز از بقيه هم پرسيدم ميخواستم جواب شما رو بدونم . واسه مثلثات از رو چي بخونم که خيلي خوب توضيح داده باشه ؟نقل قول:
واسه دين زندگي هم چون گفتي گاج ميرم گاج ميگيرم ! ولي اين آبي قلمچي درسنامش چه جوريه ؟ بده مگه
باید بیشتر تمرین کنی تا سرعتت زیاد بشه راهه دیگه ای نیستنقل قول:
نقل قول:
انتخاب کتاب بسته به شما داره....
گاج کامل تر هست-قبل از خرید هر کتابی قبل از اون نگاهی به درسنامه ها-پاسخهای تشریحی بیندازید.
کتاب ابی کانون جواب تشریحی نداره پس نمیشه اشکلات رو فهمید و علت پاسخ ها رو...
درسنامه اون نه خیلی خوب هست نه خیلی بد ولی در وقایسه با گاج جالب نیست.
در باره مثلثات هم بنده اطلاعی از رشته ریاضی ندارم-ولی دوستان گاج رو معرفی میکردن.باز هم نگاهی بهش بیندازید شاید براتون مفید باشه
موفق باشید....
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
نقل قول:
سلام
کلا انتشارات انرژی اتمی تستهای فرا کنکوری داره توی همه درسهاش
نویسنده دین و زندگی همگانان میگه(یا یکی از اون نفرای برتر که اول کتاب بود:31:) دین و زندگی 70 درصد وقتتون رو صرف مطالعه ی خود کتاب کنید و 30 درصد باقی رو هم سوالات کنکور سالهای قبل رو تمرین کنید به نظر من که کاملا حرف منطقی هست!
یه چیزی خیلی فکر منو مشغول کرده:
کنکور 90 دانشگاه محقق (اردبیل) یه رشته گذاشته بود کاردان فنی عمران روزانه به نظرتون با چه رتبه ای میشد قبول شد چون خیلی عذاب وجدان گرفتم که ای کاش اونو میزدم بعد کاردانی به کارشناسی میخوندم
نقل قول:
سلام
حالا که تصمیم برای شرکت در کنکور 91 را گرفتید گزشتهها را فراموش کنید و با اراده و توکل به خدا برای اینده تلاش کنید
حتما موفق میشوید.
به گزشته فکر کردن شما ار از رشد باز میدارد.
فرضا هم اون رشته را قبول میشدید... برای کارشناسی خب باید 1 سال میخونید پس فرقی نداشتن
موفق باشید
همون دانشگاه محقق رشته کارشناسی مهندسی عمران هم داره ایشالا امسال قبول میشین میاین اردبیل جای خوب و آرومیه برای درس خوندن و دانشگاه محقق هم در زیباترین نقطه شهر کنار دریاچه شورابیل فوق العاده زیباست :20:نقل قول:
سلام
این 2 تا سوال ادبیات که شمردنیه (واج و تکواژ ) کل نکته هاش تو چه کتابی هست؟ تو نت هم هست ؟ من قرابت معنایی رو ذاتی بلدم این 2 تا سوال هم اوکی بشه خیلی خوبه.
یه سوال دیگه راهی هست مجانی بریم آمریکا یا کانادا یا یه کشور اروپایی درس بخونیم؟
یعنی هیچ پولی ندیم خوابگاه بدن . دیگه فوقش پول غذامونو بدیم
کنکور دارن بریم بدیم؟
مرسی
اتریش المان و فرانسه دانشگاه رایگان دارند! ولی در مورد خوابگاه و خوردوخوراک نمی دونمنقل قول:
ولی یادم می یاد که قبل می گفتند المان دانشگاه رایگان داره با خورد و خوراک و خوابگاه! فقط تابستون با خودته!
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
عذابی که در درس نخوندن در نوروز هست در طبقه هفتم جهنم هم نیست
لامصب pes2012 عجب بازیه! 4-5 ساله که فوتبال نکردم! از Call of Duty هم برام جالب تره!
pes رو بذاری تو کاری که بعد از کنکور انجام بدی
با سلام سال نو دوستان مبارک.
لطفا اگه نرم افزار یا دفترچه دارید سقف و کف تراز قبولی با درصد های زیر در کنکور آزاد رو بدید...مرسی!
ادبیات:60-70
معارف:60-70
عربی:50
زبان:70-80
-----------
ریاضیات:40-45
فیزیک:50
شیمی:40-45
آی گفـــــتـــــــی آی آی آی :19:نقل قول:
واقعا دیگه خسته شدم حوصله درس خوندن ندارم دارم فقط از درس فرار می کنم واقعا دیگه نمی دونم عاقبتم چی می شه :41: کاکشی می شد زندگیم به حالت عادی برگرده :45:
نمی تونم درس بخونم و از درس نخوندنمم عذاب می کشم :37:
الان که گفتی زندگیمون به حالت عادی برگرده مغز استخونم تیر کشید! الان فکر کردم من دوسال پیش چه کارای می کردم کل زندگیم خوشگذرونی بودنقل قول:
از وقتی که فهمیدم دندون پزشکی بندرعباس رو با این همه سهمیه قبولم دست و دلم به درس خوندن نمی ره! الان کل دوستام از دانشگاه برگشتن که نورالا نور شده!
زیست وشیمی می خونم! و سراجبار هم معارف ( که چرت ترین کتابی که تا حالا خوندم ) این دوساعت رو هم می خونم چون با خودم می گم سه ماه مونده من کلی درس خوندم حیفه!
واسه کنکور ارشد الان بهترین رشته ای که بخونیم چی هست که بازار خوبی داشته باشه و رو هوا بقاپنت
من خودم شیمی کاربردی خودم لیسانس ولی بیکارم
میخواستم ببینم واسه ارشد چی بخونم به شیمی هم ربط نداشت عیبی نداره ممنون
این که کاملا مشخصه:مهندسی نفت و گاز یا مهندسی مواد متالوزی.نقل قول:
البته اولیه بازار کارش تو ایران بهتره.
نقل قول:
کتابهای تست ادبیات به طور مختصر توضیح دادند.برای این که کاملش رو پیدا کنید کتاب تخصصی اون روبخونید
دانشگاه رایگان اگر رتبه های برت باشید یا بورسیه فقط در این صورت....
نقل قول:نقل قول:ای بابا نزنین این حرفا رو ! یکی مثل من میاد میخونه بدتر انگیزه شو از دست میده ! پیش خودمون بمونه منم انگیزه مو از دست دادم :دی ولی میخونیم !نقل قول:
...
راستی دوستان شما مثل من فامیل نزدیک هم سن و کنکوری دارین ؟ باور کنید من میخوام درس بخونم این نمیذاره !
سخت هم هست ظاهرن؟ به شیمی هم خیلی ارتباطی نداره؟! یعد واسه منی که الا 27 سالمه یک سال کافیه چون آشنایی ندارم بخونم؟ یعنی تا کنکور امسال میرسم برسونم خودمو سخت تلاش کنم؟نقل قول:
بچه ها منم اصلا درسم نمیاد! چم شده؟ :( چیکار کنیم؟ من واقعا دلم میخواد درس بخونم ولی ده دقیقه نشده حواسم کهکشان بقلیه! اصلا تمرکز ندارم. از عید متنفرم!!!!!نقل قول:
داداش من نفهمیدم چی شد؟؟ میخوای کنکور ارشد بدی یا کارشناسی؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
کسی جواب من بینوا رو نمیده؟نقل قول:
راستی اگه میخوای وقت تلف کنی چرا PES بازی میکنی ؟ این همه بازی باحال تر مثل FIFA جون هست !نقل قول:
من تابستون زیاد واسه خودم فشار آوردم فکر کنم الان داره خستگی مو نشون می دهنقل قول:
اون طور که توی کتاب "کنکورت را قورت بده " نوشته فکر کنم دچار فرسودگی درسی شدم :2:
چی کار بایدکرد؟نقل قول:
چرا همه ول کردین؟
الان آخرین زمانی هست که میتونید تو درسها یه جهش درست حسابی داشته باشین
بعد عید دیگه همه خرخون میشن جلو زدن از بقیه یکم سخت میشه
یه نصفه روز (نه بیشتر) برید یه جای خوش آب و هوا بادی به سرتون بخوره سر حال بیاین ترجیحا کوه نوردی و اطراف شهر نه پارک سر کوچه!
هدف ها چی شد؟
آرزوهایی که آخرای تابستون تو ذهنتون بود کجا رفت؟
تخمین رتبه ها و کارنامه های بچه های سالهای قبل رو که چندماه پیش بررسی میکردین یادتون رفته؟
همه اونا تو همین 3-4 ماه رقم میخوره
حالا اون کنکور که همیشه یه جای دوری بود نزدیک شده
شما کنکوری 91 هستین دیگه؟
الان سال 91 هست
سال کنکور شما
پس بجنبین تا بقیه جای شما رو تو دانشگاه دلخواهتون نگرفتن
دوستان این عکس رو نگاه کنید خیلی باحاله عکس Paul هست که به پیروزی خیلی سبز رای داده :16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی شهریه آزاد پزشکی قشم رو میدونه ؟ ممنون :-)
واقعا نمی دونم !!!! :41:نقل قول:
سلام بر بچه های گل کنکوری !!!
خسته نباشید تا به اینجا!
من یه بار دیگه اومدم ( ولی نباید میومدم:31: ولی دیگه عب نداره:31:) خسته شدم گفتم یه سری هم به اینجا بزنم
در هر حال من تا آخر امشب هستم کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
تلاشتونو 100 برابر کنید که ارزششو داره:11:
نقل قول:
دانشگاه بین المملش رو میخواید؟
کسی میدونه نگاه به گذشته ازمون 2 شنبه از ازمون قبله(پایه یا پیش؟؟) یا همه ازمونایی ک دادیم؟؟