اینجا 2-3 روزه پینگ با Speedtest شده بالای 200 . قبلش 80 بود. هر روز تست میکنم! :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینجا 2-3 روزه پینگ با Speedtest شده بالای 200 . قبلش 80 بود. هر روز تست میکنم! :31:نقل قول:
دقیقا برا منم همونطورهنقل قول:
:39:
چند وقته یه cs نتونستم بازی کنم از دست این نت :((((((
سلام
همراه اول دیگه سرویس gprs نامحدود ارائه نمیده:31:
آیا ممکنه اینترنت مخابرات هم یهو حجمی بشه
والا بخدا خسته شدیم از دست اینها
4 روز هست دیوونم کردند
از ساعت 2 صبح تا 11 صبح 512 خوبه و ADSL هست بعد از 11 تا 2 صبح دیال اپ میشه
1000 بار هم اکتیو دیاکتیو چک پورت و.....کرند باز هنوز نفهمیدند مشکل چیه
من این مشکل رو البته تو 2 مرکز مخابراتی دیدم
هر کی هم یک چیزی میگه
تو مخابرات گیلان هم انگار این مشکل هست
جالب اینکه تو ISP ها نیست شما این مشکل رو ندارید؟
بله احتمالش هست. البته با افزایش کیفیت قراره حجمی بشه. رئیس مخابرات منطقه که به من اینطور گفت. اگه بشه خوبه. ولی می ترسم هم حجمی بشه هم کیفیت همین باشه.نقل قول:
عجب !!! تازه از حجمی کوچ کردیم! حجمی سرطان زاست به خدا :| همش باید حواست باشه چقدر مصرف کردی :|نقل قول:
نکته جالب که فکر منو مشغول کرده اینه که من وقتی میرم رو نت م ا هو اره یعنی یک طرفه میشه فقط از سند استفاده میکنم و رسیوم میره رو ست ل ایت مشکل تایم اوت و پاکت لاست حل میشه
:31:پینگ بالا هم طبیعی هست مدلشه
جالبه برای منم دقیقا همین مشکل هست و فقط تو همین بازه زمانی سرعتم مثل قبل هست !نقل قول:
پینگ هم که فکر کنم از بقیه مراکز داغون تر شده! :
عجب پس اگه رئیس مخابرات اینو گفته صد در صد یه خبرایی هستنقل قول:
بایدم اینطور باشه چون اینا مطمئنا میخوان اول تا اونجایی که میتونن یوزر جمع کنن بعد اونوقت هر بلایی دلشون میخواد سر یوزرا بیارن بهانه شون هم لابد مشابه همون بهانه های
آبدوغ خیاری شاتل و پارس و... خواهد بود و مسلما همین الان هم شدیدا مشکل پهنای باند دارن
تنظیمات مودم اینترنت مخابرات رو یکی میگه؟؟
vpi vci چنده ؟؟ .. به غیر این دو تنظیم خاص دیگه ای که نداره
vpi=0
vci=35
نه تنظیم خاصی نداره
میگم این جریان حجمی جدی هست کسه دیگه ای از دوستان رفته مخابرات سوال کرده باشه؟ بی زحمت هرکی رفت اینم بپرسه
من تازه از شاتل فرار کردم! حجمی نکنن!!:19:
دیگه خسته شدم 4 روزه اصلا نمیتونم استفاده کنم با این سرعت دیال اپش
دارم میرم سپنتا نامحدود
انگار خودشون یه جورایی سیستم شبانه رو گذاشتن!!
شب از 1 و 2 به بعد سرعت واقعی میشه ولی از صبح 7-8 دیگه خیلی خراب میشه
سرعت دانلودم میانگین شده 12 با 256
تقریبا 3-4 روزه...
من امروز درخواست دادم وصل هم کردن.سرعت 256 دانلودمم 27 تا 40 هست بالا پایین میشه با idm .
نقل قول:من خودم می خواستم پارس آنلاین بگیرم 512 ماهی 11 تومن. البته ماهی 2 گیگ. مخابرات مجبورم کرد که از خودش بگیرم. ( حالا داستان داره ) قبلا هم پارس آنلاین داشتم. شبا حدود 1 گیگ دانلود داشتم توی 5 ساعت. الان توی 12 ساعت 1 گیگ دانلود می کنم. هم سیستم داغون میشه هم مصرف برق میره بالا. تازه صفحه باز کردن هم ماشالا. یه صفحه وب فلش می خوای باز کنی یا یوتیوب می خوای آنلاین ویدئو ببینی که هیچ. البته من 256 دارم.نقل قول:
بیشتر یوزرها این موقع استفاده نمی کنن. برای من از اول شبا سرعت ثابت بود و بیشترین حد ممکن. اما دیگه نیست :دینقل قول:
آره وصل کردنشون سریعه. مشکل بالا پایین شدن به خاطر پکت لاست هست. الان دیگه عادت کردیم :دی البته تعداد کانکشن idm رو بالا بزار تا مدت زمان دانلود الکی زیاد نشه.نقل قول:
من امروز یه روشی هم امتحان کردم که اجازه میداد به سیستم از 100% پهنای باند استفاده کنه. که در حالت عادی 80% استفاده میشه. بد نبود حدود 3-4 kb سرعت رو بهتر می کنه. اما صفحه یکم کندتر باز میشه. اگه خواستین سرچ انگلیسی بزنید تو گوگل راهش هست.
512 محدود پارس آنلاین رو نباید با 256 نامحدود مخابرات مقایسه کنی!نقل قول:
من به شخصه تو شاتل ماهی 5 گیگ مصرف داشتم (روزا کلی جلوی خودمو میگرفتم دانلود نکنم) مصرف شبانم هم 25 گیگ در ماه بود.
به خاطر همین از شاتل با سرعت 250 kb/s اومدم مخابرات با سرعت 32 . الان دیگه یه سایت میبینم که زیاد عکس داره سریع نمیبندمش از ترس اینکه گیگم تموم شه!:31:
برای ما نامحدود بودن مهمتر از سرعته.
خبر مال دیروزه ولی من که چیزی نفهمیدم!
وضعیت داغون تر از روز های قبل
کسی نتونست بفهمه جریان چیه کلا چه قصدی دارن؟!!:45:
فک کنم به خاطر سالگرد کوسه اینترنت خرابه!!:31: (کِی بود؟)
امروز که باز تماس گرفتم گفتند هنوز دارند اپگرید سیستم می کنند و سرعت دیال اپ
موندیم تو این هنوز
طرف میگفت این اپگرید برای پهنای باند تکی هست و ان ضریب شر را برای هر کاربر بر میدارند یعنی کسی که 512 هست کامل 512 میگیره نه 50 60 کیلو بایت
هنوز موندم من که تا فردا صبر میکنم نشد با دست پر میرم سپنتا
جالبه امروز صبح پینگ با speedtest در سرور تهارن 40ms بود و با گوگل و 4.2.2.2 پینگ 100-150 بود! با 2 تا کانکشن پهنای باند رو کامل پر میکرد و 64 کیلوبایت میداد ولی یکدفعه از ساعت 9 به بعد همه چی تغییر کرد و با 10 تا کانکشن 40 کیلوبایت بیشتر نمیتونستم بگیرم و سرعت هم ثابت نبود! پینگ هم که دیگه ...:18:
اپراتور عزیزی الان شخصا تماس گرفتند و ایشان تنها کسی بودند که پس از 5 روز تونستند پیگیری مشکل را بکنند و بالاخره جواب مشخص که مجهول بود را پاسخ دادند
گفتند کلیه مناطق منطقه 2 مخابراتی که شامل "شمال تهران" میشود تا 2 روز دیگر بطور کامل حل و سیستم جدید جایگذاری میشود
و مشکل سرعت حل میشود
صرفا جهت اطلاع رسانی بود
سایر مناطق و وضعیتشان را نمیدانم دوستان انجمن میتوانند پیگیری و نتیجه را برای سایر دوستان بازگو و انان را مطلع سازند
یکی میگفت مال این کنکوریاس که اومدن تو اینترنت سرعتو گرفتن!!!
هرچی هست خداکنه دوباره مثله اولش بشه....
هیچ خبری نیست همش تولده:26::38:نقل قول:
یعنی جدی خبر ندارین؟
نمیدونستین بدونین هر وقت اینترنتتون کند شد به جای اینکه با پشتیبانی تماس بگیرین برین تقویمتون رو نگاه کنین
اینجا اینجوریه همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای ؟ مگه میتونی نخوای؟
به بهترین نکته اشاره کردینقل قول:
حتما یکی کابل اینترنتو گاز گرفته.ول کن جون مادرت سرعتمون به 10 رسیده با 256
درست شد سرعت !
سرعت دانلود منم یه 2-3 کیلوبایتی بیشتر شده
ولی یه چیز جالب سرعت تو تنظیمات مودم عوض شده ، شما هم برید ببینید:
دانلود 288
آپلود 95
قبلا آپلودم 257 بود!
الان که صبح هست از 11 ظهر تا 2 صبح ببیننقل قول:
دیشب ساعت 9-10 برا من اینجوری شد ، صبر کردم گفتم شاید الکیه ولی دیدم تا الان همینجوری موندهنقل قول:
برا من تو این 5-6 روزه از ساعت 8 صبح به بعد سرعت دانلودم میشد 10 - 12
حالا ببینیم چی میشه....
نقل قول:
دقیقا!
یک جا مونده نامحدود میده اون رو هم میخوان از ما بگیرن :|
خوشبختانه شرکتهایی که محدود میفروشن هم کم نیستن! هر کی میخواد بره اونجا این یکی رو بذارید برای ما !!
سلام، پینگ این سرویسا چطوریه ؟ میشه باهاش بازی کرد؟ ثابته یا مثل داتک نوسان داره؟
من با 256 تو CODMW3 اگه تعداد نفر ها بیشتر از 6-7 نفر بشه خیلی وضع خراب میشه!نقل قول:
اگر میخواهی بد بخت شی بسم ا...
اطلاع رسانی:
و
و
زمانها را هر کدام یک هفته تلقی کنید
پینگ 999 توی بازی و کند باز شدن سایت ها به خاطر اینه:
قبل از این پینگش از داتک هم کمتر بود (از 25 تا 35 سرور ایرانی). فعلا مشکل زیاد داره نمیشه بازی کرد. تا برطرف بشه بعد دوباره بپرسین.....نقل قول:
بابا پدرمون در اومد از این سرعت کم!
256 به زور به 7 kb می رسه