بنظر بنده رحمتی بهترین دروازهبان لیگ ایرانه اینم من نمیگم اینو دعوتش به تیم ملی و بازیهای زیادیه که انجام داده ، دلیل افتشم بخاطر فشار زیادیه که روشه :13: خیلی دوست دارم امسال رضا عنایتی رو تو تیم ببینم + نوروزی ، صادقی و سیاوش اکبرپور :40:
Printable View
بنظر بنده رحمتی بهترین دروازهبان لیگ ایرانه اینم من نمیگم اینو دعوتش به تیم ملی و بازیهای زیادیه که انجام داده ، دلیل افتشم بخاطر فشار زیادیه که روشه :13: خیلی دوست دارم امسال رضا عنایتی رو تو تیم ببینم + نوروزی ، صادقی و سیاوش اکبرپور :40:
والا دوستان که نظرشون رو گفتن ما هم نظرمون رو بگیم
میرزاپور به عنوان بازیکن توپ جمع کن هم به درد استقلال نمیخوره چه برسه دربازه بان دوم !
رحمتی امسال از جون برای استقلال مایع گذاشت ! موقع هایی که مصدوم بود برای استقلال بازی کرد فقط برای هوادارا و بهترین گلری رو انجام داد
در رابطه با گل هم الیور کان یه زمان بهترین دربازه بان جهان بود اما همون موقع ها ضایع ترین گل ها و لایی ها رو خودش میخوره !رحمتی امسال 3 تا گل خورد که نباید میخورد فقط 3 تا ! عوضش 50 تا توپ گرفت که هر دربازه بانی بود باید میخورد
حالا شماها اون 30 تارو نمیبینید گیر دادید به اون 3 تا؟
همون بازی رفت استقلال و داماش چند تا توپ گرفت رحمتی؟ فقط 10 تا توپ تو اون بازی گرفت که دیگه داماشیا گریشون درومد !
بعد جالبه بعضیا میگن که خوب توپو میزنن به سینش و همونجایی که وایستاده کار شاخی نکرده منم بودم میگرفتم !
اگه شوت میزنن توپ صاف میخوره دست رحمتی و شما رحمتی رو نخود میدونی باید عرض کنم اون جایگیری مناسبی داشته که کامل در مسیر توپه و شما فکر میکنی توپا رو میزنن توی دستش و اونم هیچ کاری نمیکنه . نه اصلا اینطور نیست دیگه اینجور چیزا ساده ترین چیز توی فوتباله باید بعضیا بدونن
درباره ی دفاع هم یه جلال حسینی بسه . دفاع استقلال عالیه . منظری .عمران زاده . میثم حسینی . این میثم 4 5 سال دیگه یه عجوبه ای بشه که تیم ملی با کله جذبش کنه !
خسرو و حمودی هم مکمل همدیگن خیلی قشنگ با هم کار میکنن !اکثر گل های استقلال از اون جناح بوده و خارق العاده بازیکنا رو با یک و دوهای خودشون گول میزنن و به بازیه هم کاملا آشنایی دارن . در صورتی که میبینید وقتی یه کدومشون نیستن سمت راسمتون فلجه ! فقط حمودی باید رو سانتر هاش کار کنه . افتضاح سانتر میکنه افتضاح !
برای خط هافبک دفاعی هم بازیکنی رو من لازم نمیدونم . آندو و ساموئل و رحمتی خودشون کافین . برای جلوی این هافبک دفاعی ها هم یه جانواریو کافیه .
یادتون نیست با جباری مچ شده بودند چه غوغایی میکردن؟ جان واریو جباری زندی میترکونن وسطو دیگه بازیکن میخوایم چیکار؟
برای حمله هم فقط مجیدی - اکبرپور - عنایتی
بازیکنایی هم که باید برن :
هزار در صد امیر آبادی
علوی
عزیز زاده
الونگ
یرکوویچ
زنیدپور و صادقی ضعف شخصیتی دارند بدرد استقلال نمی خورند استقلال بازیکن اصیل می خواد 100 تا زنیدپور رو به یه تار موی عنایتی نمیدیم با اینکه ممکنه عنایتی خرید ایده آلی نباشه.
من نمی دونم چرا این همه طالبلو رو بزرگش کردید این آقا همونیه که با صادقی باند درست کرده بودند و شل بازی می کردند تا مربی رو خراب کنند ، گول این طالبلو رو نخورید خیلی مارمولک و موذیه ، به شما قول می دم امسال طالبلو یا استقلالیه یا پرسپولیسی اول زورش میزنه بیاد استقلال اگه نشد میره پرسپولیس بعد اعلام میکنه اینا منو نخواستن و از این حرف ها .
نکته جالب :
مدتیه اینجا بعضی ها به بهانه های مختلف تیشه به ریشه استقلال می زنند بیشتر احساس می کنیم نفوذین تا طرفدار !
مهدی رحمتی بازی نبود که اشتباه نکنه و مقصر گل خوردن استقلال نباشه . . . حالا امروزم بازی داریم ببینیم میتونه قرص تو دروازه واسته و طبق عادت و روالش سوتی نده . . . از یک دروزابان تیم ملی این اشتباهات بچه گانه قابل قبول نیست . . . فقط میخ چسبیده رو خط دروازه و تکون هم نمیخوره . . . توپ هایی که تو 6 قدمشه رو هم خروج نمیکنه . . . واقعا افتضاح گلری میکنه . . . .
در مورد صحبتهای جناب اسطقس در مورد علی حمودی مخالفم . . . چه ربطی به مقدار پولی که میگیره داره . . . یعنی چون درآمدش از باشگاه نسبت به بقیه ی بازیکنان کمتره باید بد بازی کنه ؟ بازیکن اگه فنی و باهوش باشه به این حرفا توجهی نداره عزیز من . . . تو کدوم بازی دیدی که ایشون نفوذ کنه و بتونه یکبار مثل بچه ی آدم توپ رو روی دروازه بریزه . . . یه حرکت کریس رونالدویی هم بلده که هر وقت و بی وقت انجامش میده اونم نصفه و نیمه که توپ از دست میره . . . به نظرم من سید مهدی رحمتی + علی حمودی و خود پرویز مظلومی باید از استقلال برن . . . البته یرکوویچ هم بازیکن خوبی نیست . . . یه زمانی ایشون رو جای فرهاد مجیدی خریدن . . . این کجا و آن کجا
آدم از این کارای سیما حیروون میمونه
مگه بازی ذوب آهن و سپاهان تمامم اصفهانی نیست؟مگه اصفهان شبکه جداگانه نداره؟یعنی طرفدارای این دو تا تیم از استقلال بیشترن؟چرا بازی استقلال از شبکه شما داره نمایش داده میشه؟!!!
والله ما به هزار زور و زحمت شبکه شما هم گرفتیم ولی اونجا هم سپاهان ذوب آهن بود:18:........:19:نقل قول:
الان بازی استقلال رو کجا نشون میده؟:19::19::19:
اگر بازی با داماش نبود شما چی میگفتید؟نقل قول:
رحمتی در حال حاضر بهترین انتخاب برای ماست ولی این به معنی مثبت بودن کارنامش نیست. یادتون رفته مصاحبش که قرار دادم تموم شه یه دقیقه هم تو استقلال نمیمونم؟
واقعا کسی که فکر کرده رحمتی به اندازه سر سوزن استقلال و استقلالی ها براش مهمند معلومه این بابا رو نشناخته
طالبلو که شکر خدا مصدوم شد و راه بازگشتش به استقلال مسدود شد. بعیده که بیان یه دروازه بان مصدوم رو بخرن. طالبلو و رحمتی دارن نون سیاست های غلط فدراسیون رو میخورن. متاسفانه پست دروازه بانی چون جذابیتش از بقیه پست های فوتبال کمتره یه مقدار بازیکن توش کمه. دروازه بان خارجی هم که ممنوع شد دیگه شد قحطی دروازه بان خوب.نقل قول:
خدا وکیلی ببینید چطور آدمهای شدن مسئول و مدیر!!!!!نقل قول:
نقل قول:
10 دقیقه یه بار عوض میشه بازی!!!!!!!!!!!!!!
گویا هیچ جا!:27:نقل قول:
در کل فقط تو ایرانه که چهار تا بازی همزمان رو تو یه کانال نشون میده!:39:
5 مین پای شبکه سه بودم، سرسام گرفتم!:2:
خب............
با تساوی سپاهان و ذوب و یک امتیازی که گرفت دیگه عملا قهرمانیمون منتفی شد چون تفاضلمون خیلی کمتر از سپاهانه
واقعا این برد و از دست دادن امتیاز توسط سپاهان و تراکتور حسرت هامون رو زیاد تر کرد. بخدا یه ذره بازی با شاهین رو سفت میگرفتن همین هفته صدرنشین میشدیم. خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
پرسپولیس هم که اینقد وضعش خرابه که فکر کنم دیگه ما استقلالی هام دلمون به حالش بسوزه. متاسفانه اون 2 امتیاز رو میخوان ازش کم نکنن وگرنه یه رکورد رویایی براش ثبت میشد.
نحوه پخش بازی ها هم واقعا برای اونها که اهل فکر باشند خیلی نکته ها توشه.
متاسفانه ظاهرا تو ایران میگردن آدمهای کج و کوله و بیسواد رو میکنن مسئول. شبکه تهران هنر در خانه!!! میده. شبکه 3 بازی سپاهان و بعضا تراکتور. شبکه ورزش بازی تراکتور را میذاره. شبکه اصفهان بازی سپاهان. شبکه تبریز بازی تراکتور و شبکه شما بازی استقلال و همچنین فولاد
حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش را
کلا فوتبال ایرانه دیگه و اینجور چیزا دیگه عادی شده! :دینقل قول:
من از شبکه خوزستان بازی رو دیدم
ولی کلا بازی برام هیجان نداشت و نتیجه اونم فرق خاصی برای ما نداشت!
شاهین و شهرداری تبریز هم دیگه سقوط اونا قطعی شد که جالبه ما دو هفته پشت سر هم با این دو تیم مساوی کردیم!
اگه هر جفت این بازی ها رو می بردیم قهرمان بودیم ولی اگه از این دو بازی یه برد هم داشتیم قهرمان نمی شدیم چون در هر صورت سپاهان بازی آخرش توی اصفهان با مس سرچشمه رو می بره و فرقی نمی کرد که مثلا بازی با شهرداری تبریز هفته قبل رو ما می بردیم...
در هر صورت فصل هنوز برای ما تموم نشده و الان لیگ قهرمانان آسیا از همه چی مهمتره و امیدوارم بتونیم فعلا تا یک چهارم برسیم تا بعد که می خوره به فصل بعدی و بازیکنای جدیدی که اضافه میشن...
نه فرق میکردنقل قول:
اگر ما بازی با شاهین را برده بودیم قطعا بدون بازی با نفت رو هم میبردیم. ما جام رو تو بوشهر از دست دادیم ( برعکس اونکه همه فکر میکنن جام رو تو بوشهر گرفتیم )
استقلال باید با اختلاف پنج گل ببره سپاهان هم با اختلاف یک گل ببازه ، تا استقلال قهرمان بشه !
شانس تراکتور هم خیلی کمتر از استقلاله چون بازی سختی با ملوان داره ، به نظر من بی توجه به قهرمانی باید ورزشگاه آزادی رو برای جمعه پر کنیم تا آخرین بازی رو باشکوه تموم کنیم فارق از هر نتیجه ای ، فقط یک اختتامیه باشکوه با طعم 5% شانس قهرمانی !
سلام به بروبتچس استقلالی
آقا یه سوال :
تو بیشتر پست ها دیدم که گفتید یرکوویچ باید از استقلال بره ، ولی اون چیزی که من تو بازی های آخر دیدم ، بازیکن خوبی بوده و گل خوب زده ، میخواستم بدونم دلیلش چیه میگید از استقلال باید بره ؟
ممنونم .
من که آبادانم و بازیو از شبکه خوزستان دیدم:20:
داداشم و بابام استادیوم بودن. بابام صنعتیه داداشم استقلالی:20: جنگ و دعوا داریم هر روز:31: 100% داداشم زیر پوستی خوشحالی کرده بعد از گل های استقلال
اتفاقأ جهت اطلاع توی این بازی سید مهدی دوتا تک به تک از [حذف شد](فونیکه سی):31: و نویدکیا گرفت که عالی بود کارش و جالب اینجاس علی حمودی هم با یه نفوذ یه پاس گل داد به یرکوویچ تا جواب دندان شکنی به منتقدان بده :27: بقیه بازی هم دفاع میکرد.نقل قول:
[حذف شد]
واقعا بچه ها از جون مایه گذاشتن دمشون گرم در دمای 43 درجه و در زمین حریف بازیو بردیم
خیلی منطقی بازی کردیم.3 موقعیت گل داشتیم 2 گل زدیم
سید هم مثل همیشه عالی بود 3 تا تک به تک گرفت:40:گلی هم که خوردیم به نظر افساید میومد در کل الونگ خیلی سوتی داد اصلا اماده نبود
2تا دیگه به مصدومامون اضافه شد خدارو شکر داره فصل تموم میشه و به مصدوما اضافه نمیشه:31:
زندی اصلا کم نیاورد جنگنده و عالی کار کرد روی گل دوم هم که نقش اساسی داشت فکرشو نمیکردم تو اون شرایط 90 دقیقه بتونه موثر بازی کنه
اما حیف شد......اگه 4 امتیاز بازی با شهرداریو شاهینو مفت از دست نمیدادیم الان صدر بودیم خودمون جامو تقدیم کردیم به سپاهان
خیلی جالب بود بازی سپاهانو 60 تا کانال نشون میدادن بعد ما باید بازیو از شبکه خوزستان میدیدیم.این عدالته؟باز دمشون گرم اونجا بازیو پخش میکردن....
اینم میذاریم کنار پخش نکردن مراسم اهدای جام......
گوران مهاجم خوبیه اما عالی نیستنقل قول:
تو بیشتر پست ها دیدم که گفتید یرکوویچ باید از استقلال بره ، ولی اون چیزی که من تو بازی های آخر دیدم ، بازیکن خوبی بوده و گل خوب زده ، میخواستم بدونم دلیلش چیه میگید از استقلال باید بره ؟
توی 6قدم توپ بهش برسه 95%شون گله ولی تکنیکی و شوتزن نیست ما یکیو برای نوک میخوایم که سرزن شوتزن و تکنیکی باشه یکی مثل نوروزی سزار قاضی و......
........................
خبر بد براي استقلالي ها
عضو هيات مديره باشگاه الجزيره امارات گفت: در مسابقه با الريان قطر در ليگ قهرمانان آسيا با بازيکنان اصلي به ميدان نمي رويم.
''محمد سالم العنزي'' گفت: اول شدن تيم ما در گروه نخست ليگ قهرمانان قطعي شده است به همين دليل به بازيکنان اصلي استراحت مي دهيم تا براي مسابقه مرحله يک چهارم نهايي آماده باشند.
استقلال ايران به همراه اين دو تيم و همچنين نسف قارشي ازبکستان در يک گروه قرار دارد.
صعود الجزيره به عنوان تيم نخست اين گروه به مرحله بعد قطعي شده است اما استقلال با هشت امتياز و الريان با شش امتياز براي قرار گرفتن در جايگاه دوم رقابت مي کنند.
در دور ششم رقابت هاي اين گروه که روز چهارشنبه 27 ارديبهشت برگزار مي شود استقلال ميهمان نسف قارشي است و در صورت پيروزي بدون توجه به نتيجه مسابقه الريان و الجزيره به دور بعدي صعود مي کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن
تیترو اصلاح میکنم
تبانی اشکار اعراب
تیم دومشونو میفرستن تا راحت 5-6 تا بخورن
والا تمام حرفا رو که دوستان زدن فقط میدونم تلخ ترین برد استقلالو تجربه کردم همین !
یعنی شما موقعیت هایی که رحمتی میگیره رو نمیبینی واقعا؟نقل قول:
تو این بازی اون 2 تا تک به تک رو ندیدی؟:31:
دوستان این خبر رو دیدید. واقعا برای قلعه نویی متاسفم.:angry:
قلعهنویی گفت یک مشت لجن دور خودت جمع کردی/ شاید قهرمان را عوض کنیم
اصغر شرفی مطرح کرد:
قلعهنویی گفت یک مشت لجن دور خودت جمع کردی/ شاید قهرمان را عوض کنیم
سرمربی تیم فوتبال مس سرچشمه در پایان بازی با تراکتورسازی به انتقاد از سرمربی تیم تبریزی ها پرداخت و گفت: امیر قلعه نویی بعد از مسابقه به من گفت یک مشت لجن دور خودت جمع کردهای!
به گزارش خبرنگار مهر، اصغر شرفی در نشست خبری بعد از بازی تصریح کرد: فوتبال زمانبر است و یک مربی باید فرصت کافی داشته باشد تا بازیکنان را آب کند و آنها را در قالبی که میخواهد در بیاورد. بازیکنان ما امروز مقابل تراکتورسازی مردانه بازی کردند، البته ما از نظر تاکتیکی و تکنیکی از حریف عقبتر بودیم.
وی در خصوص بازی تدافعی مس سرچشمه تاکید کرد: دفاع کردن خودش تاکتیک است و یک تیم باید بلد باشد آنرا پیاده کند. ضمن دفاع کردن باید به ضد حملات هم چشم داشت که ما تقریبا این کار را انجام دادیم.
سرمربی مس سرچشمه با اشاره به مشکلات و درگیریهای بعد از بازی یادآور شد: شما مسلم فیروز آبادی بازیکن تیم ما را می شناسید. تا حالا هیچ کس صدای او را هم نشنیده است، اما بعضیها به صورتش آب دهان انداختند. او بچه شهید است و برای خودش اعتقاداتی دارد. وقتی می گویم در فوتبال ایران عدالت وجود ندارد و کار زیادی می خواهد تا درست شود همین است.
شرفی ادامه داد: قلعه نویی به همکارانم توهین کرد. بچه ها هم جوابش را دادند. جواب "های، هوی" است. من بعد از بازی به قلعه نویی گفتم خسته نباشید، اما او به من گفت از شما بعید است که یک مشت لجن دور خودت جمع کنی! مانده ام که مگر بچه های ما چه کرده اند که اینطوری باید توهین بشنوند. من به گذشته ساکت الهامی کاری ندارم. او از وقتی با من بوده 180 درجه تفاوت کرده است و هر چه که به او می گویم بدون زور و اجبار انجام می دهد. من که روی سر الهامی اسلحه نگذاشتهام.
سرمربی مس سرچشمه خاطرنشان کرد: مگر ما آب دهان به بازیکنان تراکتورسازی انداختیم و یا فحاشی کردیم که اینطوری برخورد می کنند. شاید فکر کنید مطرح کردن این حرفها باعث دستگیری ام شود، اما من وقتی افسر بودم به جرم خرابکاری چندبار زندانی شدم. حالا ببینید کار فوتبال ایران دست چه کسانی افتاده است!
شرفی همچنین در خصوص اینکه سرنوشت قهرمانی دست مس سرچشمه است و اگر این تیم برابر سپاهان ببازد، اصفهانیها قهرمان می شوند، گفت: اگر تراکتوری ها سر به سر ما نگذارند شاید تکلیف قهرمانی را عوض کنیم، اما اگر بخواهند از الان از این حرفها بزنند... ( شرفی در این هنگام از خبرنگاران خواست این بحث را ادامه ندهند)
وی در پایان گفت: من صبح امروز از بچه ها خداحافظی کردم. در این شهر هم از هیچ کس بدی ندیدم. برای موفقیت تیم هایتان در کرمان این تیم بیرون از زمین (خبرنگاران) مهمتر است، وگرنه شما هیچ وقت صاحب فوتبال نمی شوید.
تیم های فوتبال مس سرچشمه و تراکتورسازی در چارچوب هفته سی و سوم لیگ برتر به تساوی بدون گل رسیدند.
دوستان در مورد دسته 3 رفتن استقلال حرف میزنن واجب شد این مطلبو اینجا بذارم
ماجرای دسته 3 رفتن استقلال
خیلیی از دوستان فکر میکنند که مثلا استقلال در یک لیگ 18 تیمی آخر شده و به دسته دوم و در دسته دوم نیز آخر شده و به دسته سوم رفته در حالی که اصلا همچین چیزی نیست و شاید با این قوانین فعلی اصلا استقلال به دسته دو نمیرفت و به جاش پرسپولیس در سال 1376 به دسته دو میرفت
1.
داستان دسته ۳ رفتن استقلال
در مورد این اصطلاح که استقلال به دسته سه رفته میخواهم بازی مسخره ای را که برای استقلال پیاده کردند به زبان بیاورم . اولا شما جواب دهید : چطور یک تیم از دسته یک می ره دسته سه بعد سال بعد تیم دسته سه می یاد دسته یک ؟می دانید استقلال در آن سال در لیگ چندم شد ؟استقلال در سال ۱۳۷۱ در حالی که لیگ آزادگان در دو گروه هشت تیمی برگزار می شد . در گروه اول تنها دو امتیاز کمتر از تراکتورسازی از صعود به نیمه نهایی باز ماند و گرنه استقلال حداقل جزو چهار تیم بود .... خلاصه ی کلام : بعد از پایان لیگ طرح حمایت از تیم های شهرستانی را اعلام کردند و گفتند تیم های تهرانی باید کم شوند بعد یک جامی گذاشتند استقلال خوب نتیجه نگرفت و آن را کنار گذاشتند .وسال بعد هم یک جام همین طور جامی برگزار شد و استقلال دوباره آمد بالا و آن قانون هم جمع شد ! و از استقلالی حقیقی انتظار داریم حداقل اشاره ای به این روند ناعادلانه بکند نه اینکه تازه بگوید آن سال ما رفتیم دسته سه چه خبر بود ؟ بعد منظور چیست ؟ می خواستید طرف حسابتان مثلا پرویز مظلومی بیاد در آن سال بازی کند ؟ فقط شما نبودید که در استقلال ماندید خیلی ها ماندند و سال بعد هم استقلال نایب قهرمان لیگ آزادگان شد . داستان اینکه دوست داشتند این تیم منحل شود چرا کسی نمی پرسد پرسپولیس در لیگ سال ۱۳۷۶ کجا بود چرا به لیگ پایین تر سقوط نکرد!؟؟ بعد هوادارانش طلبکار هم شدند و گفتند پرسپولیس در آن سال نبود که استقلال اول شود پرسپولیسی که در همان اول سال با دو باخت وضعیت اسفناکی داشت و با زرنگی عابدینی و بی قانونی فوتبال ما از لیگ کنار کشید !(چطوری تیمی که از لیگ کنار بکشه به دسته پایین تر سقوط نمیکنه؟؟!) و به لیگ پایین تر هم سقوط نکرد چرا کسی از استقلالی ها این ماجرا ها را باز نمی کند ؟ اگر استقلال در سال ۱۳۷۲ در لیگ حضور نداشت کنارش گذاشتند و با برگزاری مسابقاتی دوباره به لیگ بازگشت ولی پرسپولیس در سال ۱۳۷۶ با وجود دو باخت و وضعیت به هم ریخته در جدول به جای سقوط به لیگ پایین تر به لیگ سال بعد بدون حتی یک بازی مقدماتی برگشت ! استقلال در همان سال ۱۳۷۶ با افرادی جوان به مربیگری زنده یاد حجازی قهرمان لیگ و در امتداد آن نایب قهرمان آسیا شد.
2.لیگ آزادگان1371،بصورت 16تیم در 2گروه هشت تیمی برگزار می شد.نحوه لیگ به این صورت بود که دو تیم اول هر گروه به مرحله نیمه نهائی می رفتند.تیمهای هشتم هر گروه به دسته پائین تر سقوط می کردند و تیمهای ششم و هفتم هر گروه هم بصورت ضربدری با هم بازی کرده و برنده های آنان در لیگ سال آینده ماندنی شده و بازنده ها به لیگ پائین تر می رفتند.این از نحوه برگزاری.اما یک تصمیم دیگه هم گرفته شد و اون این بود که نمایندگان هر استان در لیگ کشوری با قهرمانان لیگ داخلی آن استان مسابقاتی رو موسوم به سوپر جام برگزار می کردند تا تیمهائی که در سوپرجام مجوز لازم رو می گرفتند(این شامل تیمهای قهرمان و نائب قهرمان لیگ نمیشد) نمایندگان آن استان در لیگ بعدی می شدند.این از نحوه برگزاری كامل مسابقات در آن سال بود.استقلال هم در آن سال خیلی از بازیکنان شاخصشو از دست داده بود.با اینحال بد نبود ولی بعد از تراکتورسازی و کشاورز در گروه خودش سوم شد و از حضور در نیمه نهائی بازماند.در آن سال و پس از برگزاری مرحله نیمه نهائی و فینال،پاس و پرسپولیس اول و دوم شدند و طبق قانون در سوپرجام هر مقامی می آوردند در لیگ سال آینده(لیگ1372)ماندنی بودند.در نتیجه بعد از پایان لیگ1371،مسابقات سوپرجام برگزار شد.در تهران این تیمها شامل 4تیم تهرانی لیگ کشوری(پاس،پرسپولیس، کشاورز و استقلال)و تیمهای قهرمان تا چهارم جام باشگاهای تهران(سایپا،گسترش ،بانک تجارت،پورا)میشد.سهمیه تهران هم برای لیگ آینده(1372)4تیم بود.چون پاس و پرسپولیس قهرمان و نائب قهرمان لیگ شده بودند در نتیجه بطور اتوماتیک در لیگ سال آینده حضور داشتند.در نتیجه از 6تیم باقی مانده(کشاورز،ا ستقلال،سایپ ،گسترش،بانک تجارت ،پورا)،2تیم دیگر باید برای سال آینده انتخاب میشدند.در پایان سوپرجام تهران جدول رده بندی به این نحو شد:
1.سایپا
2.پیروزی
3.کشاورز
4.بانک تجارت
5.پورا
6.گسترش
7.استقلال
8.پاس
بنابر این طبق قانون،سایپا و کشاورز دیگر نمایندگان تهران(علاوه بر پاس و پرسپولیس)برای لیگ آینده شدند و 4تیم باقی مانده هم باید از بین لیگ دسته سوم(چون تهران در لیگ دسته دوم نماینده ای نداشت)و جام باشگاهای تهران،یک دوره رو به عنوان مسابقه انتخاب می کردند!!!!!!از بین این 4تیم،بانک تجارت جام باشگاهای تهران و گسترش،پورا و استقلال هم لیگ دسته سوم را انتخاب کردند!!!!استقلال چون تیمهای قوی تری مثل آرارات و بانک تجارت در جام باشگاهای تهران بود،برای افزایش احتمال صعودش به سوپرجام سال آینده،لیگ دسته سوم را بصورت اختیاری انتخاب کرد(در حالیكه می تونست جام باشگاهای تهران رو انتخاب كنه)
منبع:ابیته
چشم هواداران امیرخان روشن:2:
بخدا حیفه استقلاله که مربی سال آیندش این بابا باشه:41: بعد میخواد دارو دسته خودشو بیاره تازه ستاره های استقلال هم فراری میشن:41: حالا امروز که خبرورزشی نوشته بود هئیت مدیره نظرشون روی مربی بزرگ خارجیه و حرف از کرانچار میزدن! امیدوارم مربی بزرگ خارجی بیاد و تیم دست [حذف شد] نیوفته:41: حتی برونو متسو هم به نظرم میتونه مربی خوبی باشه(تراکتورسازی میخواستش) با توجه به اینکه العین امارات رو قهرمان آسیا کرده و مثل کف دستش با فوتبال آسیا آشنایی داره توی مربیان ایرانی هم ابراهیم زاده میتونه مربیه خوبی باشه فراموش نکنید که اگر مشکلات مدیریتی واسه ذوب آهن پیش نیومده بود این تیم به این روز نمی افتاد.
بابا ادبیات نامناسب کجا بود مرد مومن ؟:18: یک کلام گفتم گروهبان ، نباید میگفتم ؟ مایلی کهن از این بدترشو توی تلویزیون ایران پخش کرد ادبیات نامناسب نبود حالا دوست داری بگم ژنرال ؟ باشه ژنرال اساطیری امیرخان قلعه نوعیه اسطوره زاده:11: خواهشأ ادیت نکنید این چیزارو دیگه:41:
مربی ایرانی اگه جانشین مظلومی بشه کار فوق العاده سختی داره
پرویز مظلومی با شرایط زیر برکنار میشه
1_قهرمانی جام حذفی
2_بردن سالی دو دربی
3_صعود از گروه در اسیا(اگه ان شاالله صعود کنیم)
4_در دو سالی که روی نیمکت استقلال بود از رتبه سوم پایینتر نیمد
حالا کسی که جانشینش میشه
1_باید قهرمان جام حذفی بشه
2_باید دو دربیو ببره و یا حداقل یکیشو ببره و یکیشو مساوی کنه
تازه این دو کارو انجام بده میشه در حد نتایجی که مظلومی گرفته
حالا باید
3_در لیگ قهرمان بشه چون مظلومی به خاطر نایب قهرمانی برکنار شد
4_تیمو در اسیا به فینال برسونه چون مظلومی با دو بازی در پلی اف تیمو به اسیا برد ودر اسیا هم تقریبا خوب کار کردو از گروه صعود کرده(این مورد هنوز قطعی نیست)
اگه این نتایجو نگیره دور از ذهن نیست که شعار پرویز سوبله چوبله از سکوها شنیده بشه
و اگه جانشینش غیر از قلعه نویی باشه در کنار شعار پرویز سوبله چوبله صدای تشویق قلعه نویی هم شنیده میشه و این یعنی یه فاجعه برای استقلال
بهترین گزینه اوردن یه مربی خارجی خوبو درجه یکه که گونشو تریم بهترین گزینه هستن
اگه اونا نشد متسو هم خوبه
اما به هیچ عنوان با کرانچار موافق نیستم.....
عجب استدلال هایی میکنین شما . . . بهترین گزینه امیر قلعه نویی واسه استقلال که احتمالش کمه بیاد چون به تراختور برنامه داده . . .نقل قول:
برعکس روزهای دیگه در بازی با نفت رحمتی بد نبود ( البته بازی رو کامل ندیدم )
ایشالله که بعد از آخرین بازی اون + حمودی و مظلومی از اس اس جدا میشن . . .
احتمال حضور عنایتی هم پررنگ تر شده و احتمالا اولین خرید استقلال
نمیشه رو اگه و شاید حساب باز کرد.
باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه.
هرکس رفت و هر کس اومد امیدوارم استقلال موفق باشه همین.
دوست ندارم فصل بعد مدعی نباشیم.
ایا غیر از اینه؟ما مربیو عوض میکنیم که بهتر نتیجه بگیریمنقل قول:
عجب استدلال هایی میکنین شما
مربیه بعدی که میاد باید بهتر از مظلومی عمل کنه یعنی در کنار بردن دربی و گرفتن جام حذفی باید در لیگ هم تیمو قهرمان کنه و تیمیو که با مظلومی از گروهش صعود کردرو به فینال برسونه
ایا غیر از اینه؟
عجب!!! خوشحال میشم بدونم جانشینتون واسه سید کیه؟نقل قول:
ایشالله که بعد از آخرین بازی اون + حمودی و مظلومی از اس اس جدا میشن . . .
احیانا طالبلویی که دستش شکسته و 4 ماه از میادین دور هستش که نیست؟
گونش و تریم فکر نکنم کمتر از یک میلیارد بگیرن البته بگیرن هم حقشونه وقتی قلعه نوعی 800 میلیون میگیره :27: متسو شاید با کمتر از یک میلیارد هم بیاد. کماکان میگم ، مربی ایرانی فقط ابراهیم زاده:46:
دوست دارم اولین خرید استقلال محسن مسلمان باشه خوراکه ترانسفر کردنه حاجی هم که اوستای ترانسفر کردن به لورکوزن:31: نصف بدهی های استقلال رو میتونه صاف کنه:46:
عنایتی واقعأ بازیکن باتعصبیه خریدش با توجه به عملکردش توی صبا کاملأ منطقیه قاضی و نوروزی هم بد نیستن ولی قاضی گفته توی دو هفته ی آینده به پیشنهاد پرسپولیس فکر میکنم
از بین فرشید طالبی و جلال حسینی 100% یکیشون میاد
می مونه نقطه ی مبهم فصل نقل و انتقالات کریم انصاری فرد ، که بعد از دریافت پیشنهادات نجومی از من سیتی و رئال مادرید قراردادش رو با سایپا تمدید میکنه:27:
عنایتی در گفتوگو با فارس:
از نظر من صبا قهرمان واقعی لیگ است/دوست دارم فوتبالم را در استقلال تمام کنم
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال صبای قم گفت: از نظر من صبا قهرمان واقعی لیگ برتر است.
رضا عنایتی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد تساوی یک بر یک با مس کرمان گفت: بازی متعادلی بود. تلاش کردیم با پیروزی سهمیه آسیاییمان را قطعی کنیم که نشد. امیدوارم در دیدار آخر مقابل فجر سپاسی به این هدف برسیم.
وی در مورد اینکه فصل آینده هم در صبا میماند یا نه، عنوان کرد: هیچ چیز مشخص نیست. هنوز یک بازی دیگر از لیگ باقی مانده و باید ببینیم شرایط چگونه است.
مهاجم 18 گله صبا در مورد این فصل اظهار داشت: سال پر فراز و نشیبی داشتیم زیرا تیم جوان و کم تجربهای بودیم و برخی از بازیهای حساس را از دست دادیم. به نظر من قهرمان واقعی لیگ تیم صبای قم است. بازیکنان جوان و با قراردادهای بسیار پایین داشتیم و با وجود این توانستیم نتایج بسیار خوبی بگیریم.
عنایتی در مورد جدایی احتمالی ویسی از صبای قم گفت: قرارداد او آخر فصل تمام میشود، ویسی یکی از مربیان با دانش است و هر تصمیمی میتواند بگیرد.
وی در مورد شایعه حضورش در استقلال گفت: به غیر از استقلال از 3-4 تیم دیگر پیشنهاد دارم اما همیشه گفتم پیشنهاد استقلال برایم یک پیشنهاد ویژه است. دوست دارم اتفاقی رخ دهد که باز هم به استقلال برگردم و فوتبالم را با این تیم تمام کنم.
عنایتی در مورد پیشنهاد نیم فصل استقلال تصریح کرد: در نیم فصل از استقلال پیشنهاد داشتم اما مسئولان صبا با جداییام موافقت نکردند. با این حال باید بگویم در 12-13 سالی که فوتبال حرفهای بازی میکنم هیچ سالی به اندازه امسال که در صبای قم بودم آرامش نداشتم. از مردم خوب قم هم تشکر میکنم معلوم نیست در پایان فصل از این تیم جدا شوم یا نه اما اگر دیگر در صبا نباشم، خاطرات خوب صبای قم را هیچ وقت فراموش نمیکنم.
مهاجم پیشین استقلال در مورد اینکه شایعه بازگشت قلعه نویی به این تیم مطرح است، گفت: من با هیچ مربیای در فوتبال مشکل ندارم. علت جدایی من از استقلال مدیریت باشگاه بود وگرنه من همواره برای مربیان که بزرگتر از من هستند، احترام قائل هستم و هیچ وقت با آنها مشکل نداشتم.
عنایتی در مورد اینکه احتمال دارددر این فصل آقای گل شود یا نه، گفت: یک فصل دیگر باقی است و من تمام تلاشم را خواهم کرد. تقدیر نوشته شده و ما وسیله هستیم. با این حال اگر آقای گل نشوم به هر کسی که این عنوان را بگیرد، تبریک میگویم.
مهاجم صبا در مورد ممنوعیت جذب دروازهبان خارجی گفت: در این مسئله دو بحث وجود دارد. اول اینکه اگر دروازهبانان خارجی بیایند ممکن است به دروازهبانهای ایرانی بازی کمتر برسد و از این نظر لیگ ما ضربه میبیند. از سوی دیگر گفته میشود اگر دروازهبانان خارجی بیایند ممکن است برای دروازهبانان ایرانی ایجاد انگیزه بیشتری کند ولی من معتقدم اگر ورود دروازهبانان خارجی ممنوع باشد بهتر است زیرا در این فصل 3-4 دروازه بان جوان توانستند خودشان را در لیگ نشان دهند.
استقلال دوشنبه هفته آینده به ازبکستان میرود/محرومان همراه آبیپوشان
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال دوشنبه هفته آینده برای برگزاری آخرین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا در مرحله گروهی به ازبکستان میرود.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال آخرین بازی خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را باید مقابل نسف قارشی ازبکستان برگزار کند.
کاروان استقلال دوشنبه هفته آینده با پرواز چارتر راهی ازبکستان می شود.
این سفر در حالی صورت می گیرد که قرار شده تیموریان، حمودی و عمران زاده باوجود محرومیت همراه آبی پوشان بروند اما احمد رسولی نژاد که در سفر قبلی همراه استقلالی ها بود در این سفر همراه کاروان آبی ها نخواهد بود.
دیدار تیم های استقلال و نسف قارشی چهارشنبه هفته آینده برگزار می شود و این تیم بعد از بازی بلافاصله به تهران باز می گردد.
استقلال اکنون در این گروه 8 امتیاز دارد و در رده دوم است. الریان نیز 6 امتیازی است. آبی پوشان برای صعود قطعی باید تیم ازبکی را شکست دهند تا به عنوان تیم دوم به مرحله بعدی راه پیدا کنند.
زمان دیدارهای هفته پایانی لیگ برتر تغییر کرد/ بازیهای حساس، 19:20
خبرگزاری فارس: زمان برخی از دیدارهای هفته سی و چهارم لیگ برتر فوتبال تغییر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، برنامه زمانی جدید هفته سی و چهارم و پایانی لیگ برتر به شرح زیر است:
جمعه 22 اردیبهشت 91
فولاد خوزستان – پرسپولیس ،ورزشگاه الغدیر اهواز، ساعت 18
داماش گیلان – شهرداری تبریز، ورزشگاه شهید عضدی رشت، ساعت 17
تراکتورسازی تبریز- ملوان انزلی، ورزشگاه یادگار امام(ره)، ساعت 19:20
فجرسپاسی – صبای قم، ورزشگاه حافظیه شیراز، ساعت 19:20
راه آهن – شاهین، ورزشگاه اکباتان، ساعت 17
مس کرمان – ذوب آهن، ورزشگاه باهنر کرمان، ساعت 17
سپاهان- مس سرچشمه، ورزشگاه فولادشهر، ساعت 19:20
سایپا – نفت آبادان، ورزشگاه انقلاب کرج، ساعت 17
استقلال- نفت تهران، ورزشگاه آزادی، ساعت 19:20
پیش از این قرار بود تمام دیدارها ساعت 17 برگزار شود.
بهروان:
به دلیل مشخص شدن تیمهای سقوط کننده زمان دیدارها را تغییر دادیم
خبرگزاری فارس: سرپرست سازمان لیگ برتر فوتبال اعلام کرد که به دلیل مشخص شدن تیمهای سقوط کننده ساعت سایر مسابقات تغییر کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، غلامرضا بهروان در خصوص تغییر ساعت بازی های لیگ برتر در هفته پایانی گفت: به جهت تاثیر نتایج و مشخص شدن تیم های سقوط کننده زمان چند دیدار را تغییر دادیم.
وی افزود: به دلیل اینکه نتایج دیدارهای لیگ برتر در هفته سی و سوم و تیم های سقوط کننده به لیگ یک مشخص شده اند زمان برخی بازی ها را تغییر دادیم. البته بازی های بالای جدول که تیم های اول تا چهارم را مشخص می کنند همزمان شده اند. این دیدارها به دلیل کورس قهرمانی و گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان آسیا حساس هستند.
بهروان ادامه داد: ورزشگاه دیدار تیم های فولاد و پرسپولیس هم با تقاضای هیئت فوتبال استان خوزستان و موافقت دبیرکل محترم فدراسیون فوتبال ورزشگاه تغییر کرد و از تختی به الغدیر منتقل شد.
سرپرست سازمان لیگ در پایان گفت: بازی های حساس درست مثل هفته های گذشته ناظران ویژه هم در امر بازی و هم در امر داوری خواهند داشت.
داداش یه نصیحت میکنم بهت خدایی خیلی دوستانه . واقعا دوستانه چون استقلالی هستی از خود مایی امیدوارم به دل نگیرینقل قول:
اما اینجوری که شما صحبت میکنی یکی ببینه فکر میکنی کلا 2 3 بار بیشتر فوتبال نگاه نکردی !
درباره ی بازی رحمتی با نفت میگی بد نبودددد . در صورتی که خارق العاده بود !
بعد میگی ایشاالله سال بعد از لیگ بره بعد قبلش پست دادی که به درد نمیخوره !
آدم واقعا شک میکنه شما بازیها رو نگاه کردی یا نه؟آخه اگه نگاه کرده باشی نمیای بگی ایشاالله فصل بعد رحمتی بره !خونتون نذری میدی که ایشاالله سال بعد رحمتی بمونه
اگه رحمتی نبود استقلال الان اصلا سهمیه آسیا هم نمیگرفت شما کجای کاری؟
2 3 تا گل خورد نوش جونش عوضش 50 تا توپ گرفت که سرنوشت استقلالو به کل عوض کرد
من نمیدونم چطور ندی اینارو شما واقعا من شک میکنم ! اگه بازیا رو دیده بودی که خوب 10 سالت که نیست متوجه میشی!
واقعا آدم یه چیزایی عجیب میشنوه که شاخ در میاره !
عین این میمونه بگی مجیدی که به درد نمیخوره برا فصل بعد بیارنش فقط یرکوویچ!
هنوز پرونده بازی ها تمام نشده شما تیم فصل بعد رو هم بستید؟
بابا ایول به شما..
حالا که دارید بازیکن خرید و فروش میکنید حداقل دیگه با هم درگیر نشید و علیه هم بیانیه ندید.
فصل بعد هم دقیقه نود مشخص میشه کی چی میشه و چی نصیب میشه!
ترکی و مظفریزاده در آسیا سوت میزنند
دیدار احتمالی سپاهان و استقلال را داوران کرهای سوت میزنند
خبرگزاری فارس: داوران دیدار احتمالی سپاهان اصفهان و استقلال تهران، در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا کرهای هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال، اسامی داوران برنده دیدارهای الاهلی یا سپاهان ایران در برابر تیمهای استقلال یا الریان قطر را اعلام کرد.
اسامی داوران دیدار مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان که در تاریخ دوم خرداد 91 در جده عربستان یا اصفهان برگزار میشود به شرح زیر است:
داور : کیم دونگ جین از کره جنوبی
کمک داور اول : جئونگ ها سانگ از کره جنوبی
کمک داور دوم : یانگ بیونگ یون از کره جنوبی
داور چهارم : کیم سانگ وو از کره جنوبی
ناظر بازی: چانگ چین فان از چین تایپه
ناظر داوری : عبدالرحمان عبدالخالق از بحرین
ممکن است استقلال و سپاهان در این مرحله هم به مصاف هم نروند اما تک دیدار مرحله یک هشتم نهایی بین تیمهای اول گروه سوم و دوم گروه اول را تیم داوری از کره جنوبی قضاوت خواهند کرد.
*قضاوت داوران ایرانی در یک دیدار ای اف سی کاپ
کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال، از قضاوت داوران ایرانی در مرحله یک هشتم نهایی AFC CUP2012 خبر داد.
سعید مظفریزاده و گروهش دیدار الوحدت اردن در برابر یکی از تیمهای اربیل عراق،کاظمه کویت و الاوروبا یمن را قضاوت میکنند.
اسامی داوران دیدار فوق که در تاریخ 3 خرداد 91 در امان پایتخت اردن برگزار می شود به شرح زیر است:
داور : سعید مظفری زاده
کمک داور اول : داوود رفعتی از ایران
کمک داور دوم : سعید علی نژادیان
داور چهارم :اکبر بخشی زاده از ایران
*ترکی یک بازی مرحله یک هشتم نهایی را سوت میزند
کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال، از قضاوت داوران ایرانی در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا خبر داد.
اسامی داوران دیدار فوق که در تاریخ 9 خرداد 91 در یکی از شهرهای سئونگنام کره جنوبی یا ناگویای ژاپن یا گاسفرد استرالیا برگزار میشود به شرح زیر است:
داور : محسن ترکی از ایران
کمک داور اول : محمدرضا ابوالفضلی از ایران
کمک داور دوم : رسول فروغی از ایران
داور چهارم : یدالله جهانبازی از ایران
ناظر بازی : کار گوتام از هند
درسته باید مربی جدید پیشرفت داشته باشه اما اینجوریام که شما میگی نیست به نظرم . . . مثلا مربی جدید میاد مارو قهرمان آسیا میکنه بعد هم تو لیگ مقام نمیاریم هم تو حذفی حذف میشیم . . . به نظر من این افتخارش بیشتر از لیگ و حذفی خودمونه . . . منم موافقم که باید مربی جدید تیم رو یه گام جلوتر ببره اما این استدلال شما زیاد با عقل جور در نمیاد .نقل قول:
فدات داداش . . . ناراحتی نداره . . . شما نظر خودتو میگی منم نظر خودمو . . . دوست دارم به نظرات همدیگه احترام بذاریم . . . هممون استقلالی هستیم و پیشرفت تیممون رو میخوایم :40: اما به نظر بنده آقای سید مهدی رحمتی گلر باهوشی نیست و امسالم به نظرم واسه استقلال بد گلری کرده . . . شاید به فرض مثال 100 توپ رو دروازش اومده باشه 30تاشو گرفته و 70تاشو اشتباه کرده . . . یا دفاع نجات داده یا هم که گل شده . . . این نظر منه . . . لازم ذکر که من بیشتر بازی ها اس اس رو دیدم تو این فصل . . . حالا منظورم این نیست ایشون که بره طالبلو بیاد . . . اگه بچرخن گلر خوب پیدا میکنن . . .نقل قول:
یا حق
نقل قول:
سلام به همه دوستان
نمیدونم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه نظرات بنده به نظرات جناب ابلیس! خیلی نزدیکه و از اونجاکه احتمال میدم بعضی دوستان گمان کنن شاید ما جفتمون یک نفریم! خاستم اولا این موضوع را شدیدا تکذیب کنم ثانیا تو موارد اختلاف ایشون و دوست خوبم امیر ( The Shinning ) نظر خودم را بگم
بنظر من تعویض مربی لزوما به معنی این نیست که قراره فصل بعد شرایط بهتری داشته باشیم. اصولا یکی از روشهای معمول تو کشور ما روش آزمون و خطا است. ولی در دنیای حرفه ای این روش هیچ جایی نداره. هیچ باشگاهی نمیاد اعصاب و روان هواداراش و سرمایه وش خصیت تیمی خودش را بازیچه یه آدم بدون کارنامه کنه ( کاریکه استقلال در مورد امیرخان، مرفاوی و مظلومی ) انجام داد. البته منظورم از کارنامه سرمربی گری نفت تهران، مس کرمان یا ابومسلم نیست بلکه منظورم اثبات شایستگی ها در قالب تیم های دیگس. مثلا برانکو هیچ کارنامه خاصی بعنوان سرمربی نداشت ولی همه دیدیم که بهتر از بلازویچ کار کرد. یا منصور ابراهیم زاده که یک کمک مربی بود بهتر از خیلی از سرمربی های قدیمی تر از خودش نتیجه گرفت برخلاف مرفاوی و مظلومی که هرگز نتونستن موفقیت های دوران کمکیشون را در پست سرمربی گری تکرار کنند ( محض یادآوری مرفاوی کمک امیرخان و مظلومی کمک پورحیدری بوده )
من معتقدم لازم نیست مربی فصل بعد حتما نتایج بهتری بگیره بلکه همینکه ما در مجموع شرایط بهتری داشته باشیم و اینده امیدوار کننده تری در انتظارمون باشه کافیه. خیلی مهمه تیم ما سوتی نده و مثلا تو 10 دقیقه از تیم 10 نفره 3 تا گل نخورده. درسته که همه بازی ها 3 امتیاز داره! ولی میدونیم که برای یک باشگاه خیلی مهمه که نقاط تاریک کمتری تو کارنامش باشه. ما صد سال پیش از پرسپولیس 6 تا خوردیم. 150 سال پیش رفتیم دسته 3 و ... هنوز داریم تاوانش رو پس میدیم. خب اون کسیکه مسبب این مسائله بهر حال لطمه بدی به تیم زده. پرسپولیس با هیچ اقدامی نمیتونه گل علی 30 ثانیه رو از کارنامش پاک کنه ( مگر اینکه اونها یه گل زودتر بزنن که خییییییییییییییییییلی احتمالش کمه ) گل 40 متری یا لایی محمود فکری هم همینطور و مسائل اینگونه
استقلال بیشترین ضربه رو در زمان مرفاوی از همین نوع بی شخصیتی ها خورد. جمله "مهم اینه که ما 13 امتیاز جلوئیم را که یادتونه؟" یادتونه که چقد اون زمان مسخره عام و خاص شدیم. جمله "فوقش یه جرمس " را چی ؟
تیم ما زمان مرفاوی قهرمان نشد عیبی نداره ولی دیگه میتونست اینقد سوتی نده.
سرمربی فصل بعد هر کی میخواد باشه ( حتی مظلومی ) ولی در درجه اول باید تیم را به یک ثبات برسونه. تیمی که هر روز یه ماجرا نداشته باشه. کاریکه نه امیرخان تونست بکنه نه مرفاوی.
بنظرمن الان امیرخان اونقد گنده شده که حتی جباری هم دیگه جرات اعتراض بهش رو نداره. البته بنظر من اگر بین امیرخان و فرهاد یکی را باید انتخاب کنیم قطع مسلم من فرهاد رو انتخاب میکنم. وجود فرهاد تو لیست 18 نفره استقلال یعنی اینکه ما قبل هر بازی دو بر صفر از حریف جلوئیم. ولی خب بنظر من میشه هم فرهاد باشه هم امیرخان. راهش هم اینه:10:البته با این فرمول که فشار دهنده امیرخان باشه. و اونکه چشماش کج و کوله شده فرهاد. بنظرمن باید امیرخان ناز فرهاد رو بکشه. کلا بنفع استقلاله که تا میتونیم فرهاد رو شاخ کنیم چون در حال حاضر بهترین داشته ماهاست
پس نتیجه اینکه وظیفه اول مربی فصل بعد ساختن یه تیم بی حاشیه و 6 دونگه. اگر این رخ بده قهرمان جام حذفی شدن که کاری نداره. استقلال همدل میتونه با ذخیره هاش قهرمان حذفی بشه. این حاشیه هاست که همیشه تیممون را خراب کرده
در مورد رحمتی هم امیدوارم فصل بعد با قیمت مناسب ( زیر 1 میلیارد!!!!!!!!!) بمونه ولی اگر نموند هم مطمئن باشید دروازه بان خوب قحط نیست.
برای اینکه متوجه بشید رحمتی چه نعمتیه کافیه چند لحظه خودتون رو جای طرفدارای پرسپولیس بگذارید ...
...
کافیه کافیه الان دپرس می شید گفتم چند لحظه (نهایتا سه ثانیه)
برای پیروزی به شیراز میرویم
ویسی: امیدوارم استقلال، نفت را متوقف کند/جمعه از بازیکنان صبا خداحافظی میکنم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال صبای قم گفت: برای برد به شیراز میرویم و امیدوارم استقلال بتواند از نفت امتیاز بگیرد.
عبدالله ویسی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دیدار روز جمعه برابر فجرسپاسی گفت: ما سختی در این فصل برای آسیایی شدن داشتیم و در تمام فصل پا به پای هم جلو آمدیم. در مقطعی ما از نفت تهران جلو زدیم اما همیشه سایه این تیم روی ما سنگینی میکرد. اکنون هرچه خدا بخواهد همان میشود و هر تیمی که لیاقت بیشتری داشته باشد آسیایی خواهد شد. روز جمعه برای پیروزی مقابل فجر سپاسی به میدان میرویم.
وی ادامه داد: 50 درصد حواس ما به ورزشگاه آزادی و بازی استقلال و نفت است و امیدوارم استقلال بتواند نفت را متوقف کند زیرا مساوی در آن بازی هم به سود ما است.
ویسی در مورد جداییاش از صبا تصریح کرد: این آخرین بازی است که من سرمربی صبا هستم و در پایان مسابقه از بازیکنان صبا خداحافظی میکنم و هفته آینده مقصد بعدیام مشخص میشود.
لیگ برتر در ایستگاه آخر
سپاهان در تدارک قهرمانی،استقلال و تراکتور در انتظار معجزه/پایان آبروریزی پرسپولیس!
خبرگزاری فارس: در هفته پایانی لیگ برتر سپاهان در تدارک برگزاری جشن قهرمانی است و استقلال و تراکتورسازی امیدوار به حماسه آفرینی مس سرچشمه هستند تا شاید به طور معجزه آسایی قهرمان شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس، لیگ برتر یازدهم روز جمعه با مشخص شدن تیم قهرمان به پایان میرسد. این در حالی است که شانس سپاهان برای قهرمانی بیش از تراکتورسازی و استقلال است.
زردپوشان اصفهانی فقط در صورت شکست مقابل مس سرچشمه سقوط کرده قهرمانی را از دست میدهند که بسیار دور از ذهن است. اگر این اتفاق هم بیفتد تراکتورسازی و استقلال برای قهرمان شدن نیاز به برتری پرگل دارند چرا که تفاضل گل سپاهان بالاست.
در پایین جدول با سقوط تیمهای شاهین بوشهر، شهرداری تبریز و مس سرچشمه خیال تیمهای انتهای جدولی به ویژه پرسپولیس و هواداران میلیونیاش راحت شد.
نگاهی به 9 دیدار هفته سیوچهارم و پایانی لیگ برتر میاندازیم.
* داماش گیلان- شهرداری تبریز؛ حریف بیانگیزه، شاگردان تارتار
شهرداری تبریز با تساوی خانگی هفته گذشته برابر مس سرچشمه، سقوطش به دسته اول مسجل شد و خیال هواداران پرسپولیس بحرانزده را هم از بقا در لیگ راحت کرد. بازیکنان شهرداری در این بازی انگیزهای ندارند اما در آن سوی میدان شاگردان مهدی تارتار برای رسیدن به رده هفتمی میجنگند. آنها اگر پیروز نشوند ممکن است مکان نهمی خود را هم از دست بدهند.
* راه آهن -شاهین بوشهر؛ دایی به دنبال هشتمی در لیگ
راه آهن بعد از شکست دادن پرسپولیس در لیگ برتر ماندگار شد و اکنون شاگردان دایی برای رسیدن به رتبهای آبرومندتر تلاش میکنند و حریف آنها نیز شاهین سقوط کرده و بیانگیزه است. اگر شانس با دایی یار باشد ممکن است راه آهن با پیروزی مقابل شاهین به رده هشتم جدول هم برسد. این اتفاق در صورتی میافتد که تیمهای بالایی راهآهن پیروز نشوند. بعید است دایی حتی در صورت هشتمی در لیگ برتر هم به اندازه پیروزی مقابل پرسپولیس خوشحالی کند!
*مس کرمان - ذوب آهن؛ نبرد دو تیم متفاوت
نتیجه دیدار دو تیم مس و ذوب آهن شاید فقط برای مربیان و مدیران این دو باشگاه مهم باشد. ذوب آهن در این بازی به دنبال تثبیت مقام ششمی خود در لیگ برتر است و مس کرمان هم میخواهد تلاش کند از رده دوازدهم به مکان هفتم برسد البته نتایج بازیهای دیگر هم برای مس کرمان مهم است. به هر حال این دو تیم صنعتی در شرایط کاملا متفاوتی هستند، مس از نظر مالی در شرایط مناسبی است اما ذوب آهن باشگاهی با بدهی میلیاردی و مشکلات مالی است.
* سایپا - نفت آبادان؛ دوئل آقای گلی
نبرد تیمهای هفتم و هشتم جدول برای این است که این دو تیم یک یا دو پله در جدول صعود کنند. سایپا در صورت پیروزی در این بازی و توقف ذوب آهن میتواند ششم شود ولی نفت آبادان اگر در این بازی پیروز شود به رده هفتم میرسد. این بازی دوئل دو گلزن برتر لیگ هم هست. کریم انصاریفرد و فونیکهسی هر دو 20 گل زدهاند و در صدر جدول گلزنان قرار دارند. اگر یکی از آنها در این بازی بتواند گلی به ثمر برساند به تنهایی عنوان آقای گلی لیگ یازدهم را تصاحب خواهد کرد. هرچند آنها رقیب کهنهکاری به نام رضا عنایتی 18 گله را هم در پشت سر دارند اما بعید است عنایتی بتواند سه گل بزند.
* فولاد خوزستان - پرسپولیس؛ پایان آبروریزی!
دو تیم قرمزپوش لیگ در شرایط نابسامانی قرار دارند. مجید جلالی بعد از شکست هفته قبل برابر ملوان گفت که دیگر صلاح نیست در فولاد بماند. فولادیها که مدتهاست رنگ برد را ندیدهاند و روی نوار ناکامیها گام برمیدارند وضعیتشان به وحشتناکی پرسپولیس نیست؛ تیمی که میلیونها هوادار در سراسر ایران دارد اما با وجود هزینههای میلیاردی برای جذب مربی ترکیهای در رده پانزدهم و یک قدمی سقوط قرار گرفت.
دنیزلی در 7 دیدار اخیر 5 باخت و یک مساوی در کارنامهاش داشته است. از سوی دیگر این تیم پرطرفدار در سه بازی آخرش در لیگ برتر با دریافت 4 گل شکست خورده است. باید دید که فولاد هم میتواند سرخپوشان را چهارتایی و سیزدهمین شکست فصل را به آنها تحمیل کند یا دنیزلی و پرسپولیس این مرتبه به خودشان آمدهاند به دنبال کسب یک پیروزی یا حداقل شکست با گلهای کمترند.
سرخپوشان تهرانی اگر در این بازی پیروز شوند حداکثر میتوانند به رده نهم برسند. این مکان هرچه باشد از پانزدهمی آبرومندتر است البته به شرطی که میثاق معمارزاده دوباره خودش و پرسپولیس را چهارتایی نکند! دنیزلی پس از بازی با سایپا تمرینات را تعطیل کرد و به دلیل آنچه که بیماری اعضای خانوادهاش اعلام شده بار دیگر راهی ترکیه شد.
این بازی با هر نتیجهای تمام شود پایان آبروریزی پرسپولیس در لیگ یازدهم است.
* استقلال - نفت تهران؛ نفت آسیایی میشود یا آبیها قهرمان؟
برخی بازیکنان و همین طور بهتاش فریبا مربی استقلال میگویند 2 درصد شانس قهرمانی دارند. آبیپوشان فقط در صورتی میتوانند قهرمان شوند که سپاهان از مس سرچشمه شکست بخورد و تراکتورسازی نتواند ملوان را ببرد و آنها هم 6 گل به نفت تهران بزنند.
نفت تهران در این فصل با حسین فرکی شگفتی ساز شد و هنوز شانس آسیایی شدن دارد. شاگردان فرکی اگر بتوانند استقلال را شکست دهند و فجرسپاسی از صبا امتیاز بگیرد در آن صورت نفت در دقیقه 90 به آسیا میرسند. فصل گذشته نفت در ثانیههای پایانی در لیگ برتر ماندگار شد و شاید در این فصل در بازی آخر به آسیا برسد. هرچند نفت تاکنون در لیگ برتر نتوانسته استقلال را شکست بدهد. برای استقلالی که قهرمان جام حذفی شده نایب قهرمانی هم بهتر از سومی است.
* سپاهان - مس سرچشمه؛ هت تریک قهرمانی؟
سپاهان برای هت تریک قهرمانی در لیگ برتر کار سختی پیش رو ندارد. زرد پوشان اصفهانی باید مس سرچشمه آخرین تیم جدول را که از هفتهها پیش سقوطش مسجل شده را شکست بدهند. مسیها هفته گذشته تراکتورسازی را متوقف کردند تا سپاهانیها خیلی حریفشان را دستکم نگیرند. شرفی و شاگردانش چیزی برای از دست دادن ندارند و بدون استرس بازی خواهند کرد. مس سرچشمه 5 بازیکن اصلی خود را در این بازی به دلیل مصدومیت و محرومیت ندارد. همین مسایل باعث شده اصفهانیها خود را برای سومین قهرمانی متوالی سپاهان و چهارمین قهرمانی در 11 دوره این مسابقات، آماده کنند. سپاهان با یک مساوی هم قهرمان است.
* تراکتورسازی - ملوان؛ ملوان نایب قهرمانی را از قلعهنویی میگیرد؟
تراکتورسازی مثل استقلال شانس کمی برای قهرمانی دارد اما قلعهنویی دوست ندارد هفته آخر از استقلال عقب بماند و نایب قهرمانی را با سومی عوض کند و استقلال و مظلومی را بالای سرخود ببیند. ملوان این روزها مشکلات مالی زیادی دارد ولی برای دفاع از اعتبارش قطعا مقابل تراکتورسازی با تمام توان بازی خواهد کرد. دو تیم از فصول گذشته رابطه چندان مناسبی با هم نداشتهاند. شاید پورغلامی تراکتورسازی را از نایب قهرمانی دور کند.
* فجرسپاسی - صبای قم؛ بازی خداحافظی گواردیولای ایرانی
عبدالله ویسی که الگوی مربیگریاش پپ گواردیولا بود مثل او که از بارسلونا جدا شد او هم از صبا جدا خواهد شد و این هفته آخرین باری است که ویسی را سرمربی صبا میبینیم. ویسی که دوست دارد با افتخار از صبا برود تلاش میکند فجر سپاسی را شکست و این تیم را آسیایی تحویل استان قم بدهد.
با این حال محمود یاوری پیر فوتبال ایران مربیای نیست که به سادگی در خانه بازنده شود. شاید فجرسپاسی هم که از بقا در لیگ برتر خوشحال است با متوقف کردن صبا مقام چهارمی را در لیگ تغییر بدهد و نقشی در انتخاب چهارمین سهمیه آسیایی ایران داشته باشد.
به گزارش فارس برنامه مسابقات هفته سیوچهارم و پایانی لیگ برتر به شرح زیر است:
جمعه 22 اردیبهشت 91
راه آهن – شاهین، ورزشگاه اکباتان، ساعت 17
داماش گیلان – شهرداری تبریز، ورزشگاه شهید عضدی رشت، ساعت 17
سایپا – نفت آبادان، ورزشگاه انقلاب کرج، ساعت 17
مس کرمان – ذوب آهن، ورزشگاه باهنر کرمان، ساعت 17
فولاد خوزستان – پرسپولیس ،ورزشگاه الغدیر اهواز، ساعت 18
سپاهان- مس سرچشمه، ورزشگاه فولادشهر، ساعت 19:20
تراکتورسازی تبریز- ملوان انزلی، ورزشگاه یادگار امام(ره)، ساعت 19:20
فجرسپاسی – صبای قم، ورزشگاه حافظیه شیراز، ساعت 19:20
استقلال- نفت تهران، ورزشگاه آزادی، ساعت 19:20
برای مشاهده جدول رده بندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید.
قربانتنقل قول:
آخه داداش نظر باید دلیل داشته باشه دیگه
مثلا شما میگی من از این بازیکن خوشم میاد به این دلیل از اون بازیکن بدم میاد به این دلیل
دلیلتم برای رحمتی اینه که باهوش نیست و مثال هم زدی شاید از 100 تا توپ 30 تاشو گرفته 70 تاشو اشتباه کرده !
ما امسال با خود پرسپولیسیا کل کل میکردیم روی 2 تا چیز اصلا نمیتونستن حرف بزنن . 1 - فرهاد مجیدی 2 - رحمتی
یعنی واقعا آرزوی داشتن همچین بازیکنایی داشتن . یعنی میگم تا این حد بازیشون تو چشمه
رحمتی این فصل فقط روی 3 تا توپ فقط 3 تا توپ یه گلی خورد که کس دیگه بود فکر نکنم میخورد
روی 4 تا توپم گل بد نخورد شاید یکی دیگه هم بود میخورد اما از رحمتی که بهترین دربازه بان ایرانه انتظار نمیرفت اونارو گل بخوره
همین ! اما توی همین فینال جام حذفی کی مارو قهرمان کرد؟ بازیکنا که مساوی کردن رسید به دربازه بانا که رحمتی ترکوند
توی بقیه بازیها هم همینه چون من خلاصه بازیها رو دانلود میکنم همشو دارم میخوای برات مینویسم توی هر بازی چند تا تک به تک و شوت از راه دور رو گرفته . تو همین بازیهای آسیایی یه چیپی گرفت نیم ساعت دهنم باز بود !
به قول فردوسی پور مردم بهترین داورند . توی بازیها بیشترین تشویق ها رو رحمتی داره . اون 2 3 تا گل بد رو هم که خورد بازم به شدت تشویق شد خوب هوادار مخش که تاب نداره الکی کسیو تشویق کنه حتما یه چیزایی میبینه که تشویق میکنه
طالبلو توی جام حذفی 2 3 سال پیش از استیل آذین گل آخرو خورد فحش ناموسیو کشیدن بهش اما رحمتی 3 تا از پرسپولیس خورد بازم تشویق شد . اینا همه نشان دهنده ی بازیه خوبه !
حالا بازم هر کی نظر خودش رو داره نمیدونم والا:10:
مهدی رحمتی دروازبان خوبی نیست . . . من نه باهاش دشمنی دارم نه با تیم استقلال مشکلی دارم . . . دلیلشم گفتم چون اصلا باهوش نیست . . . چون دروازبان خوب زیاد نیست و کسی نیست که تو تیم ملی براش رقیب باشه خیالش از این بابت راحته که چه اشتباه کنه چه نه چه بد بازی کنه چه نه دروازبان اول تیم ملی هستش . . . گلری که اصلا هوش خوبی نداره . . . خروجهای نصفه و نیمه کاملا اشتباه . . . یه چیزی که حرصم میده اینه که هر بازی میخ رو خط دروازه واستاده و اصلا یک قدم هم جلو نمیاد . . . خدا به تیم ملی ما رحم کنه . . . به وقتش سوتی های آقای مهدی رو هم بهتون میگم که نگی بی دلیل یه چیزی می پرونی . . .
من چیزی رو بی دلیل نمیگم و هنوزم رو نظرم هستم و اون اینه که آقای رحمتی باید از استقلال بره . . . لااقل به درد تیم ما نمیخوره
لیگ اول ما یه مساوی میخواستیم تا قهرمان بشیم ولی پرسپولیس با گل اسدی قهرمان شد
اخرین سالی که قهرمان شدیم ذوب یه مساوی میخواست ولی ما با تک گل فابیو قهرمان شدیم
اما امسال سپاهان 2 تفاوت با ما و ذوب داره : 1_حریفش ضعیفتر از ملوانو فولاد هستش 2_بازیش در خونه خودشه
اما باز ما نباید نا امید بشیم باید تلاش خودمونو بکنیم
این بازی باخت یا برد با یکی دو گل فرقی نمیکنه در هر دو صورت سوم میشیم....باید از تمام عناصر هجومیمون استفاده کنیم و بریم واسه یه برد پر گل
ترکیب پیشنهادی
......................... رحمتی ...........................
ساموئل ....... حنیف ........ منتظری ........ حیدری
........................ تیموریان ............................
زندی ................................................. جباری
میداودی ............... گوران ................... برهانی
خسرو و ساموئل هم موقع حملاتمون جلو بکشن.نفت تیم بی تجربه ای داره زیر فشار دووم نمیاره همونطور که جلو پرسپولیس نتونست مقاومت کنه
گرچه خیلی بعید مظلومی همچین کاری کنه......نهایتش با 2 مهاجم بازی میکنیم.....
داداش نظر شما محترمه هر کسی نظر خودشو داره اما من آرزوم بود که رحمتی بیاد تو تیم ما(پرسپولیس)نقل قول:
تو خیلی از بازی ها رحمتی ستاره بازی بوده مطمئنم می تونست تو لیگهای اروپایی بازی کنه
حالا سوال من اینه اگه رحمتی خوب نیست پس کی خوبه؟کی به درد استقلال می خوره؟
قدرشو بدونید
من نمی دونم چه اصراریه که بهم بگین رحمتی خوبه . . . فک نمیکنم بشه نظر خودمونو به کسی تحمیل کنیم . . . من نظرمو گفتم و شما هم نظر خودتونو . . . نظر من همونی که گفتم . امیدوارم از اس اس جدا شه پایان فصل .
بحث آقای مهدی رحمتی هم تمام .
آره دادش بعیده از مظلومی مگه بازی با نفت آبادان نبود؟نقل قول:
من وقتی دیدم یه مهاجمه اونم یرکوویچ داشتم شاخ در میاوردم !
خوب شد مصدومی دادیم شریفات اومد وگرنه الان معلوم نبود نتیجه چی میشد
امیدوارم با همین ترکیب بازی کنیم مقابل نفت از همه ی پرسپولیسیا و استقلالیا میخوام بیان ورزشگاه جمعه
من خودم از اون دسته آدمای تنبلم که هی هر بازی میگم میرم و آخرم نمیرم هی میگم بازیه بعد
اما الان دیگه بازیی نمونده آخریشه
خدارو چه دیدی شاید جامو گرفتیم اون وقت حسرتش به دلمون میمونه
از پرسپولیسیا هم خواستم بیان چون جام تهران باشه بهتره تا بره شهرستان
به امید قهرمانی هنوز هم اندکی امید هست:40:
نقل قول:
پس رحمتی خوب نیست؟
به نظرت کی جایگزینش بشه خوبه؟
یه دروازه بان خوب معرفی کن.
درسته استقلال نباد به فرد متکی باشه ولی رحمتی فرق میکنه.
شما یه دروازه بان از بهترینهای جهان نام ببر که سوتی نداده باشه یا گل بد نخورده باشه.
همین پیتر چک چلسی بازی با بارسا چندتا موقعیت وحشتناک گرفت. از اون طرف اومد 4 تا از لیورپول خورد حالا نمیدونم مقصر بود یا نبود نمیدونم ولی یکی از بهترین های جهانه.
رحمتی هم یکی از بهترین دروازه بان های اسیاست.