آقا یکی یک سیو گیمی بزاره که تمام چیزا رو تو بازی خریده و جابه جای ها رو انجام داده....
Printable View
آقا یکی یک سیو گیمی بزاره که تمام چیزا رو تو بازی خریده و جابه جای ها رو انجام داده....
من خودم دارم شاید تا چند روز دیگه به زارم.
آقا نوکرتم هر چه زودتر واسم بزار که خیلی احتیاج دارم.......:11:نقل قول:
باسلام
لطفا آموزش ساخت اسکوربرد برای pes6را بزرارید لطفا به سورت کامل و آسون
اگه لطف کنید اسکوربرد کامل شبکه سه رو هم برای pes6بزارید ممنون میشم.
با تشکر.
این جدیدترین اپشن فایله
امیدوارم به کارت بیاد
لینک:کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29285
لینک و یک چک بزن! :11:نقل قول:
لینک رو که بزنی میره صفحه اصلی درسته؟؟؟
بعدش دوباره لینک رو توی ادرس بار دوباره کپی کن و اینتر بزن میره توی قسمت مورد نظر
امتحان کن جواب میده
نقل قول:
لطفا جواب مارو هم بدید:19:
اگه بخواین من می تونم اسکوربورد آرم شبکه سه رو واستون بذارم ولی من بلد نیستم چطوری وارد بازی pes کنم
لطفا به من کمک کنین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپشن فایل جالب نبود!!!!!!!!!!!
ممنون اگه بزاریدولی لطفا کامل باشه. منظورم فقط آرم شبکه سه نباشه.نقل قول:
من به قولم وفا کردم ولی حالا شما به من بگید که چطوری اینها رو وارد بازی کنم
اسکور بورد لیگ برتر ایران IPL نسخه Beta
(تو این نسخه تا حدودی اسکوربورد شبیه تر شده و همچنین آرم شبکه 3 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اسکور بورد لیگ برتر ایران IPL نسخه Alpha
-اسکوربورد EuroSport ورژن بریتیش.
- اسکور بورد Sky sport ورژن 2008
اینا رو کجا بریزیم ؟
دوست عزیز اسکوربوردها رو دانلود کردم ولی ناقص هستند و جواب نمی دند.وفقط آرم شبکه سه در صحنه آهشته نشون میده. اگر میتونی کاملش رو بزاریا آموزش ساختش رو بزار.بعد از دانلود اسکوربورد کامل دوتا پوشه با نامهایtext_0 & e_textرو میبینی حالا با برنامه ی dkz ازمنوی آرشیو برنامه به محل نصب بازی بورو
با سلام
ودر پوشه ی dat فایلی رو با نام های بالا به بر نامه اضافه کن.حالا باید فایل داخل پوشه هارا به برنامه اضافه کنی.برای اینکار روی فایلهای داخل برنامه راست کلیک میکنی و گزینه ی ایمپورت را میزنه و فایلها را وارد میکنی بعد از پایان ایمپمرت پوشه ی اول همین روش را برای پوشه ی دوم بکار میبری.توجه داشته باش شماره هارو جابه جا وارد نکنی. حتما از فایل های بازی بکاپ بگیر تا اگر مشکلی پیش آمد آنهارو جای گزین کنی.مسیر فایلهای برنامه x درایو نصب بازی است.
x:program file/konami/pro evolution soccer6/data/e_text
x:program file/konami/pro evolution soccer6/data/0_text
لینک دانلود اسکوربورد:
اگر اسکوربورد بیشتری می خوای تو گوگل سرچکنی پیدا خواهی کرد یا حتی تو همین سایت .
لینک دانلود برنامه dkz
با سلام
لطفا این لینک رو چک کنید:کد:http://astra.persiangig.com/PES6/ScoreBoard/IPL%20ScoreBoard%2007-08%20-ver%20I.rar
سلام من داخل پوشه dat فایل 0_text و u_text دارم ولی e_text ندارم و وقتی فایل درون پوشه ای که دانلود کردم که اسمش e_text را در فایل u_text ایمپورت کردم اولش وارد بازی میشه و چند ثانیه بعد بازی قطع میشهنقل قول:
لطفا کمک کنین
سلام
کسی کیت جدید چلسی رو داره؟اگه با کیفیت hd باشه که عالیه!
ممنون:40:
سلام.لطفا game play frame ها را برام به شكل پچ قرار دهيد.ممنون
ایول واقعا اسکوربرد ها جالب بودن.
یکی نیست به من بگه چه جوری میشه توپ به ساکر 6 اضافه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم با kitserver هم با DKZ Studio هم با Game graphic studio ؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم!!!!!!!!!
دوستان من یه مشکلی تو این بازی دارم .تو مستر لیگ هر کاری می کنم هر قیمتی می د م هیچ بازیکنی به تیم من نمی اد مشکل از کجاست
بعضی از بازیکنا مثل کریس رونالدو خیلی سخت میشه خریدشون
البته میشه در شروع مستر لیگ کاری کرد که نقل وانتقالات آسون تر شه.
سلام
پس چرا اپشن فایل جدید نمیاد ؟
سلام اگه کسی لطف کنه فایل تمامه نقل و انتقالاته جدیدو بزاره ممنون میشم
پیدا کردم
شامل جدیدترین نقل و انتقالات :23/08/2008
اینم لینکش:
[html]http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=30371[/html]
البته الان نگاه کردم دیدم یک انتقال اشتباهه،اونم انتقال روبینیو به منچستر سیتی است که اشتباهی به چلسی منتقلش کردن.!
سلام اگه میشه این توپهای nike aero II را بگذارید یا لینک مربوطه را ممنون
nike aero II رو پیدا نکردم
ام از nike aero ها 4 تا رو پیدا کردم
1.nike aero black
2.nike aero lemmon
3.nike aero pink
4.nike aero yellow
اگه می خوای لینکشو برات می زارم؟
سلام دستت درد نکنه اگه لینک patch dkz بگذارید که ممنون میشم اما اگه لینک دیگه گذاشتید برنامه ای که میشه توپ رو اضافه کرد هم بنویسید ممنون
من یه پچ توپ گرفتم که dkz هست فقط نمی دونم چرا شکل توپها میاد ولی توی بازی توپهای قبلی هست من هر دو فایل
0text و etext را درست کپی کردم اگه کسی می دونه بگه چون خیلی توپهاش با حاله مطمینم به درد همتون می خوره چون به زحمت زیاد پیداش کردم
سلام من چند روزی میشه که دارم دنباله option file بازی pes6 میگرد ولی تا الان چیزی گیرم نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم اگه کسی از شما داره برام بزاره که خیلی دنبالش گشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دو جا پیدا کردم ولی لینک دانلودش مشکل داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا هم رفتم نتونستم دانلود کنم :19:
نقل قول:
دست درد نکنه با این کار عالیت ولی اگه میتونی واسه من یک جا دیگه اپلودش کن چون من نمیتونم دانلودش کنم:18:
یا لینک دانلود مستقیم برام بزار؟
سلام و خسته نباشید
من توپ ها رو با کیت سرور وارد بازی می کنم
و توپ ها هم داخل بازی اونجایی که باید لباس و توپ و ... رو انتخاب کرد درست نمایش داده می شوند...اما هنگامی که می خواهم داخل خود مسابقه بشم از بازی خارج میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کار کنم؟از دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟:41::41::41:
خواهش مي كنم كمك كنيد.
اینم آخرین آپشن فایل کاملترین نقل وانتقالات10/9/2008
تشکر یادت نرهکد:http://www.4shared.com/file/63067809/c325b56a/KONAMI-WIN32PES6OPT_34.html
سلام مي خوام خدمتتون 2 تا سايت بدرد بخور معرفي كنم فكر كنم به كارتون بياد.
1.سايتي مخصوص دانلود فيس(چهره)..........()کد:www.pesfaces.co.uk
2.سايتي براي دريافت لباس.استاديوم.توپ.چهره.كفش. ستكش دروازه بان.تبليغات دور زمين.آپشن فايل.آموزش و برنامه هاي بدرد بخور.............))کد:www.gamingaccess.com
راستي كسي جواب سوال بالاي منو مي دونه؟
چند تا سوال لطفا اساتید جواب بدن
لینک سالم و چک شده kitserver رو میخوام
و نحوه وارد کردن تو بازی جون این تاپیک 292 صفحه هس و با دیال اپ معقول نیست که بگردم
مرسی
اینم آپشن فایل منه:
نقل و انتقالات کاملا بروز:5: و اسم ها هم درست شدند+همه جام ها رو بردم و همه آیتم های مخفی هم باز شدند.:31:کد:http://rapidshare.com/files/146880902/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
فکر می کنم دیگه باید رفت سراغ pes 9 و با pes 6 خداحافظی کرد
نه دوست من شاید بعضی از دوستان سیستم بالای نداشته باشند و یا از سبک بازی تو ورژن های بالاتر خوششون نیاد پس نباید با هیچ بازی خاحافظی کردنقل قول:
من ویندوزم رو پاک کردم بازی خراب شده سی دی شم ندارم آیا میشه کاری کرد درست بشه؟
نه دوست عزیز باید بازی رو دوباره نصب کنیدنقل قول: