آپديت كن 2.3.4 درست ميشه :46:نقل قول:
آپديت كن 2.3.4 درست ميشه :46:نقل قول:
نقل قول:
فعلا که در خارج از کشور هم این قیمت نیست!
فکر کنم به ثبات رسیده قیمت وقیمت الانش هم معقوله انصافا.
البته با توجه به دعوای بین اپل و سامسونگ و توقف تولید گالاکسی تب ، امکان داره سامسونگ برای افزایش رقابت تولید خودش رو ادامه بده با قیمت کمتر!
آیفون 5 کی میاد ؟ فکر کنم تا یکی دو هفته دیگه باید معرفی بشه ! با معرفیش احتمالا باید قیمت دو هسته ایی ها کاهش پیدا کنه
دوستان من میخوام این گوشی رو از سایت gooshi-bazar بگیرم زده 715000 تومان و چون اینجا تو شهره خودمون 770000 تا 780000 میفروشن میخوام بدونم این سایت برای خرید خوبه؟ کسی از این سایت خرید کرده؟:10:
خب نمیشه انرژی سارشارشو با فوت زدن خالی کنه که آدم بجای گرما سرما حس کنه؟:دی:31::31:نقل قول:
این 650 تومن موبایل . آی آر مطمئنه؟؟؟
احتمالا نه - چون اكثر آدمايي كه اونجا تبليغ ميذارن مطمئن نيستن من خودم چند بار خواستم از طريق اين آگهي ها خريد كنم كه اكثرا متوجه شدم بعضي از فروشگاهها و بعضي افرادي كه تو قسمت دست دوم آگهي ميذارن كلاه برداري مي كنن
البته بعضي فروشگاه هاش هم قيمت خوبي ميذارن و معتبر هستن
يه 5-6 روز پيش از يكي از دوستام در مورد قيمت عمده ي گالكسي اس 2 تو دبي پرسيدم اون گفت حدود 670 ميخره
البته احتمالش هست كه پايين تر از اين هم پيدا شه واسه خريدار هاي عمده
در هر صورت براي خريد اينجور گوشي ها 50 تومن بالا پايين ارزش اين رو داره كه آدم از يه جاي مطمئن خريدشو انجام بده
یعنی این gooshi-bazar مطمئن نیست؟
به نظر من خرید آنلاین تو ایران هنوز راه داره .... میری تو بازار جلوی چشمت بهت میندازن ...آنلاین که با کرام الکاتبینه حسابتون :31: این گوشی بازار هم هر چند که در مورد کارش نمی تونم نظر بدم ولی توی سایتا خوندم چندان راضی نبودن از این بابا ..... اینجا رو بخونید در مورد این گوشی بازاره :
به نظر من برید حضوری خرید کنید.کد:http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=204602
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
من خودم دیگه داره صبرم برای خرید گوشی تموم میشه .... و منتظرم قیمت گالکسی بکشه پائین و تنها امیدم آیفون 5 هست که بیاد که یه سری برن اون آشغالو بخرن فیمت این بکشه پائین :31:
دوستان منم امروز خریدم. کل پاساژ موبایل شهرمون(اهواز) رو بالا پایین کردم همه جا گفتن کره ایی نداریم! دیگه کامل نامید شدیم رفتیم از یه جا که از همه کمتر میداد چینی بگیریم 718 تومن. بعد یه جعبه پلمپ اورد گوشیو دراورد دیدیم پشت گوشی نوشته Made in Korea ... :18: خود یارو شاخ دراورد! گفت من تا حالا کره ایی نفروختم این از کجا دراومد! خلاصه همه چیشو تست کردیم اوکی بود مشکل زردی و صورتی هم ندیدم. فریمورش هم KE7 بود. فقط باطری گوشی Made in Korea Finished in China بود. شارژرش هم سه شاخه بود. قیمت هم چون همون اول گفته بود 718 همون قیمت داد. فروشنده خوبی بود.
دوستان راستی یه راهی پیدا کردم واسه تشخیص لیبل اصل با لیبلی که عوض شده. اونم اینه که تو گوشی این کد رو بزنین #06#* تا شماره EMI گوشی رو براتون بیاره. بعد این شماره رو با شماره EMI که روی لیبل نوشته شده چک کنین ببینین یکی هستن یا نه. اگه یکی بودن یعنی این لیبل مال همین گوشیه دیگه.
دوست عزیزنقل قول:
میشه کل مشکلات این گوشی رو بگی و بگی چطوری باید تست کنم که این مشکلات رو داره یا نه؟
میخوام تمام مشکلات این گوشی رو تست کنم و بعد از اطمینان خرید کنم.برای همین نیاز دارم بدونم که چه مشکلاتی داره؟
مثلا مشکل پیکسل سوخته داره یا نه؟
تا اونجایی که من میدونم روی گوشی یه دونه Made in میزنن و یه دونه روی گوشی.درسته؟اونی که روی گوشی هست اگه made in korea باشه،بهتره.درسته؟
این لیبلی که میگید کجای گوشی هست؟
ممنون میشم دوستان یه توضیح کامل بدن.
آیفون 5 سپتامبر معرفی میشه.معمولا اپل بیشتر معرفی محصولاتشو در سپتامبر انجام میدهنقل قول:
به نظرم فکر نمیکنم 4 هسته ایی باشه.فکر میکنم 2 هسته ایی استفاده کنه
اپل تا الان که خوب تونسته حفاظت کنه از مشخصات گوشی اما به هر حال گوشی خیلی خوبی هم نخواهد بود و طبق معمول هم قیمت های سرسام آور میخواد بزاره که به درد ماها نمیخوره
سلام بچه ها
خوشحالم این تاپیک رو پیدا کردم
من نزدیک 1ماهی هست این گوشی رو دارم
ازش راضی هستم اما خوب هر روز باید شارژش کنی
فقط یه مشکل بزرگم باهاش اینه که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه(من از ایران نخریدم) و خوب فعلا دارم با اپرا مینی سر میکنم
میخواستم بدونم کسی میتونه بهم راهنمایی کنه که چیکارش میشه کرد
در ضمن درمورد کیفیت صداش پرسیده بودید... میتونم بگم عالیه!!
و همین طور تاچش مثل مدل های قبلی سامسونگ کند نیست(خودم مدلهای قدیمی رو قبلش داشتم)
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
آقا من چند تا سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدین:
1:کفیت صدای این گوشی چطوریاست چه در هندزفری و چه در اسپیکر{هم بلندی هم کیفیت}
بی نظیره،مخصوصا اگر مثل من اهل موسیقی گوش کردن باشی
3:این مشکل داغ کردن قابل رفع شدنه یا نه.
والا فکر میکنم عادی باشه اما رفع شدنی نیست
4:از دید شما مشکل این گوشی چیه؟
شارژش خیلی زود تموم میشه!!(ته مشکل)
چرا كسي جواب نميدهههههههههههه:18:
من بخوام اينا بگيرم چطوري بايد باطري اصليشا تشخيص بدم خودشه و عوض نشده؟اين كد *#0*# چه صحفه اي را باز ميكنه مي شه يه عكس از اين صحفه بزاريد:11:
رامشو باید عوض کنیدنقل قول:
فقط یه مشکل بزرگم باهاش اینه که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه(من از ایران نخریدم) و خوب فعلا دارم با اپرا مینی سر میکنم
میخواستم بدونم کسی میتونه بهم راهنمایی کنه که چیکارش میشه کرد
آموزشش در انجمن های همسایه هست
مایل بودید یه پیام بدید لینک رو بهتون بدم
سلام به همگی
1 - اون قسمت که بلند گو قرار داره تو عکس ها براقه . جنسش فلزیه ؟
2- فلاش گوشی چراغ قوه هم می شه ؟
3- نرم افزار اس ام اس گوشی خوبه یا مثل ویندوز فون باید نرم افزار دیگه بریزیم ؟
4- چون بزرگه با یک دست می شه به همه صفحه دسترسی داشت ؟
5-در یک رویو اینکه الارم پر شدن باتری را نمیشه قطع کرد شکایت داشت .نظر شما چیه ؟پر شد مرتب پشت سر هم بوق میزنه ؟
6- با کار معمولی باتری چقدر میمونه؟
ممنون
دوستانی که گوشی رو دارن لطفا نظرشون راجبه فیلم برداریش هم بگن کیفیت فول اچ دیش چجوریاست یا رو 720p
بهترین فیلم برداری فول اچدی بین دو هسته ای ها داراست...:46:
دوستدار شما یاشار
فكر كنم گوشي شما از سري اولي ها هست و خوب تبريك ميگمنقل قول:
و مباركتون باشه بهتره به 2.3.4 آپديت كنين
در مورد ليبل هم اگه كسي بخواد ليبل عوض كنه imie همون گوشي رو هم روش ميزنه
4 هسته اي كجا بود... همين 2 هسته اي ها هم هنوز درست و حسابي جا نيفتادننقل قول:
ميتونين رام فارسي خاور ميانه بريزين كه گوشي كامل فارسي ميشهنقل قول:
نه تاچ سري گالكسي اس معركس - نميدونم منظورتون از سري قديمي ها چه گوشي هست حتما با مقاومتي ها هستيد
كيفيت صدا چه در بلندگو و چه هدفون عاليه اما اگه موسيقي زياد گوش ميكنين يه هدفون خوب هم بخريد
مشكل داغ شدن هم تو 2.3.4 بهتر شده و من خيلي كم حس مي كنم كه اونم به هر شكل عاديه
جدا مشكلي نداره
آره كلا گوشي هاي آندرويدي زياد شارژ نگه نمي دارن اما من از سري گالكسي اس (1 و2 ) راضيم
چون زياد از گوشي استفاده مي كنم و معمولا تو روز بيشتر از 2 ساعت مكالمه دارم
اكثر باطري ها Made in Korea Finished in China هستند و اصل هستندنقل قول:
البته باتري ساخت ژاپن هم رو بعضي پك ها هست
اينم يه عكس از صفحه تست سخت افزاري:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- نه پلاستيكي هست و مستعد به خشنقل قول:
2- نميدونم احتمالا برنامه باشه براش
3-در مورد نرم افزار sms اگه فارسي داشته باشه رامت همون كارتو جواب ميده اما ميتوني go sms يا ميرسال رو براي sms فارسي فرستادن و كيبرد فارسي نصب كني
4- من كه همچين مشكلي نديدم اگه سايلنت باشه يه بار ويبره ميزنه و اگه رو الارم باشه يه بوق كوتاه و فقط همون يه بار بود
5-من حدود 2 روز كامل برام جواب داده با استفاده متوسط و با استفاده بالا 1.5
من خودم الان داركي رام بر پايه xxkg6 استفاده مي كنم اما به نظرم همون kg6 رسمي رو بريزي بهتر باشه
هر دوتاش عاليه من كه خودم hd يرام از گالكسي اس 1 هم با اون كيفيتش بهتر به نظرم ميومد و تو شب بهتره از hd استفاده كنيننقل قول:
full hd م كه واقعا معركس و من واقعا انتظارشو نداشتم البته بهتره تو روز استفاده كنين و تو فضاهاي روشن البته ميتونين يه سري دستكاري ها كه باعث افزايش كيفيت و فريم ريت فيلمبرداري و با كيفيت شدن عكس هست رو هم انجام بدين
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6242286&postcount=2441[/HTML]
سلام دوستان منم این گوشی خریدم
725 از بازار موبایل مشهد
کره ای هست(من که تفاوتی بین چین کره نمیبینم!)
اون مشکلی که دوستان گفتن(همون دایره خاکستریه)رو نداره
1دونه پیکسل سوخته داره پایین سمت راست که فک کنم تا 2تا مشکل نداشته باشه؟!
شارژش فول بشه نه الارم نمیده مثل بچه ادم برق رو قطع میکنه:دی
با یه دست فکر نکنم مگه اینکه دستت دیگه خییییییییییییییلی مردونه باشه ولی خیلی خوش دسته!
کیفیت فیلم برداریشم عالیه!که هنوزم بهتر میشه همین الانم اموزش بالا بردن کیفیتش هست
چراغ قوه رو نمیدونم اس ام اس هم بستگی به خودت داره که خوشت بیاد یا نیاد کلا صلیقه ای بید:دی
مال من 2 روز با استفاده معمولی دووم اورد با رام 2.3.3
کلا اس2 پلاستیکه دوست عزیز باید از نزدیک ببینی واقعا زیباست
صدای اسپیکرش توپه حتی تو محیط شلوغ و باز!با هندسفری درجه صدا رو از 3 بیشتر نمیکنم !خییلی خیلی بلند و با کیفیته!جرات داری بزاری رو 13؟:دی
2:چیپ این گوشی mali است میخوام بدونم که بازیهاش چرا کمه چون تو سایت حدود 30 تا بازی بیشتر نبود.و من هرچی بازی تو سایتای دیگه دیدم ماله چیپ snapdragonوaderno بود
سامسونگ قراره كلي گوشي جديد و تبلت شاخ معرفي كنه
--- اي بابا سامسونگ ما تازه به زور gs2 خريده بوديم - دمت گرم بابا :31:
مخصوصا اين سه مدل اولي: Samsung I9250 و Samsung I9220 و Samsung I9210 گالكسي 3D هم كه در راهه
و خب گوشي هاي باحالي كه مخصوص اپراتور AT&T هست كه قبلا خبرشو گذاشتم
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6302159&postcount=1713[/HTML]
و همينجور يه گوشي مقاوم :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6352171&postcount=1725[/HTML]
و حالا سورپرايز ها رو ببينين:
Samsung to release 7 new droids, 2 tablets and 2 new Bada phones
As far as leaks go, they don't get much bigger than this. We just found specs sheets of no less than 9 upcoming Samsung smartphones and two tablets. The scoop includes the 7 new Android devices, two 7" Honeycomb tablets and finally two new Bada smartphones, one of which will be packing a 4" SuperAMOLED.
We start with the numerous droids:
The Samsung I9250 is the most interesting of the bunch. Sitting on the fence between smartphones and tablets, it features a 4.65" SuperAMOLED of HD resolution 1280x720, a 5 MP camera and runs on Android Ice Cream.
This will probably be Samsung's first droid featuring the yet unreleased version of the Google OS.
Samsung I9220 will make do with Gingerbread 2.3.3 and a 4.3" SuperAMOLED with the rumored 1280x720 (that's HD again) resolution, a 1.4 Ghz dual-core processor and an 8 MP camera. It's certainly another one worth keeping an eye on.
Samsung I9210 comes next with its Android 2.3.3 Gingerbread OS, a 4.5" WVGA SuperAMOLED and 4G support. This is probably the Celox that leaked a couple of days ago.
The I9210 has 16 GB of internal storage, 8 MP snapper with a LED flash on the back and a 2 MP front-facing camera on the front. GPS and Wi-Fi are covered as well as Bluetooth 3.0 and finally a 1750 mAh battery.
After this trio the Samsung I8150 is looking quite uninspiring with its 3.7" WVGA (480x800) TFT display, HSDPA support, 4 gigs worth of internal storage and a 1.4 Ghz single-core processor (much like the Galaxy S Plus).
However, with its Android 2.3.3. Gingerbread OS, microSD card slot and a 5 MP snapper with 720p video recording it makes up for one decently looking mid-range device.
Then we move into low-end territory with the Samsung B5510. The smartphone will reportedly come with a 2.8" display, and will run Android 2.2.2 Froyo.
Its CPU will be clocked to 800 Mhz processor and heavy texters will appreciate it for its physical QWERTY keyboard. The rest of the Samsung B5510 specs that have been unveiled including a 3 MP snapper, FM-radio, Wi-Fi and GPS.
We are back on the Gingerbread train with the Samsung S5360 and Samsung S5610. The decidedly entry-level duo comes with QVGA (240x320 pixels) displays - the unit on the S5360 measures 3" in diagonal, while the S5610 only has a 2.4" screen.
However the S5610 leads in the camera department, where it offers 5 megapixel stills to the S5360's 2 megapixel shots. Connectivity-wise, though, both should be doing well with GPS, Wi-Fi and HSDPA on board.
The story of the leaked tablets is much shorter. First, we've got the Samsung P6200 7-incher with Android Honeycomb, a SuperAMOLED 1024x600 display, 3 MP and 2 MP cameras (back and front) and HSDPA support.
The other tablet is the Samsung P6210, which is basically the same kind of deal, but with Wi-Fi support only.
Finally we have a couple of Bada devices to tell you about.
The Bada 2.0-running Samsung S5380 has a 3.2" display, Bluetooth 3.0, a 2 MP snapper, while the Samsung S8600 Wave III will come with a 4" SuperAMOLED display, a 5 MP camera, Bluetooth 3.0 and 3 GB of internal storage.
Well this is it folks. It appears that Samsung will have quite a lot of new devices to throw our way over the next few months and looking at the specs of some of them we cannot wait for their announcements to come.
source:
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_to_release_7_new_droids_2_tablets_and_2_ne w_bada_phones-news-2988.php[/HTML]
[HTML]http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/8026742-new-specs-of-new-android-and-bada-phones-&usg=ALkJrhiV_PQU9UFF3ka3PRaDlJr9qq8j4Q[/HTML]
دوستان گوشی پیامک های فارسی رو میگیره و خوب نشون میده می خوام بدونم چجوری میشه اس ام اس فارسی نوشت؟
سامی توی 4 اینچی مونده و کم میاره تولید رو....حالا بیاد OLed های 7 اینچی بزنه !نقل قول:
The story of the leaked tablets is much shorter. First, we've got the Samsung P6200 7-incher with Android Honeycomb, a SuperAMOLED 1024x600 display, 3 MP and 2 MP cameras (back and front) and HSDPA support.
در حالی که PLS تازه داره سر حال میادش ؟:|
OLED هفت اينچي رو قبلا سوني هم توي يه صفحه نمايش البته به صورت نمايشي و نه به صورت انبوه توي يه نمايشگاه به نمايش گذاشته بودو خب ساخت OLED هفت اينچي ممكنه - البته ساخت در سايز هاي بزرگتر مشكل هست - و در ضمن سامسونگ چند كارخونه و خط توليد جديد براي صفحه نمايش OLED راه اندازي كرده بود كه خبرشم ديدم چند وقت پيش.
نكته ي جالب استفاده ي رزلشن HD در صفحه هاي حدود 4 اينچي OLED هست كه ميدونم فراتر از تصور ذهن ما از هر كيفيت صفحه نمايشي هست و خب همينطور در مورد صفحه هاي بزرگ تبلت ها و رزلشن هاي بالاشون...
اينم لينك خبرها از چند سايت مختلف:
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_starts_a_new_amoled_screens_production_lin e_to_end_shortages-news-2713.php[/HTML]
[HTML]http://www.engadget.com/2011/05/31/samsungs-new-amoled-production-line-should-help-ease-smartphone/[/HTML]
[HTML]http://techcrunch.com/2011/05/31/samsung-starts-production-in-new-oled-display-factory/[/HTML]
[HTML]http://phandroid.com/2011/05/31/samsung-opens-new-amoled-production-to-alleviate-supply-strain/[/HTML]
[HTML]http://www.geeksailor.com/samsung-opens-new-amoled-factory-two-months-earlier/[/HTML]
چرا گوشی من شماره های سیم کارت رو نشون نمیده؟! من از این قسمت رفتم contacts ---> settings ---> more ---> display option ولی اونجا زیر select contacts to display فقط نوشته Phone. حتی توی بخش Save new contacts to هم فقط میشه گذینه Phone رو انتخاب کرد! البته من تونستم شماره هارو از تو سیم کارت کپی کنم تو گوشی ولی چطوری خود شماره های سیم کارت رو ببینم؟!
اینو الان توی Gsmarena خوندم تو بخش ریویو این گوشی:
One odd thing we noticed is that the Samsung Galaxy S II cannot display SIM contacts – there’s simply no setting for that. You can import/export contacts to/from the SIM card but you can’t display them alongside the phone memory entries.
میگه که GS II شماره های سیم کارت رو نشون نمیده! کسی از دوستان تونسته شماره های سیم کارت رو ببینه؟ ممکنه این اشکال مال ورژن 2.3.3 باشه فقط؟
ویرایش:
دوستان متوجه شدم که ورژن KE7 که به صورت اولیه روی گوشی نصب بود این گذینه رو نداره! یعنی شماره های سیم کارت رو نشون نمیده. الان که آپدیت کردم به رام جدیدتر این مشکل برطرف شد.
کسی از دوستان هست که یه راهنمایی کلی در مورد این سوال من بکنه؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6353890&postcount=2890
مشکلاتی که اکثرا" داشتن یکی داغ کردن گوشی هست یکی زردی بسیار کمرنگی که توی پشت زمینه خاکستری یا سفید خودشو نشون میده یکی هم لکه صورتی توی پشت زمینه سفید بود یکی هم خالی شدن سریع باطری که همه با آپدیت حل میشن.نقل قول:
واسه خود من که دیروز خریدم ته رنگ زرد و داغ کردن رو داشت که بعد از اینکه آپدیت کردم هر 2تا حل شد.(این زردی هم که میگم اصلا" محسوس نبود! فقط چون همه گفته بودن باید خیلی دقت می کردی! وقتی نوار Notification رو از قسمت بالای گوشی میاوردی پایین چون پشت زمینه خاکستری داشت به سختی متوجه می شدی که انگار سمت چپ صفحه یکم پررنگ تره. شاید بعضی ها با دقت کردن هم متوجه اش نشن)
حالا شما برای تست این چیزا و تست پیکسل سوخته وقتی گوشی رو توی مغازه گرفتی این کد رو بزن: ستاره, مربع, صفر, ستاره, مربع
بعد یه صفحه میاد که 13 قسمت داره که روی هر قسمتش که بزنی یه چیز گوشی رو تست می کنه. مثل رنگ سفید, قرمز, آبی, دوربین عقب و جلو, تاچ گوشی و ... که اگه دیدی پیکسل سوخته توی یکی از این صفحات یود باید گوشی رو عوض کنی.
لیبل هم وقتی باطری رو در میاری می تونی ببینیش که پشت گوشی نصب شده. که احتمالا" Made by Samsung روش نوشته که ساخت چین یا تایوان تحت لیسانس کره هستش, که با Made in Korea by Samsung که ساخت کره هست هیچ فرقی نداره. حالا اگه شما هم خیلی حساس بودی که Made in Korea گیر بیاری دقت کن که حتما" جعبه پلمپ باشه که یه وقت لیبلشو عوش نکرده باشن.
" فعلا " سامی انقدر سرش شلوغه توی Oled که به شخصه امکان این که تبلت هاش رو Oled کنه 0 می دونم !نقل قول:
والا
قبلا یه پی ام واسم اومده بود که فیس بوک میتونه خونه شما پیدا کنه و .... برای جلوگیری از این کار برین تو تنظیمات و ... بکنید
الان شما هایی که تو فیس وقتتون رو گذاشتین چی بدست اوردین؟
نه نمیشه :-جی داداش با ایکس10 میشه با این نشه؟؟؟ میشه عین چی : دی
PersiAndroid عزیز
من توی اون عکسی که گذاشتید در قسمت بالایی گوشی فقط دیدم که رنگ خاکستری گوشی از سمت چپ به سمت راست کم رنگتر شده و رنگ خاکتسری به صورت گرادیانی شده.غیر از این من هیچ زردی ندیدم.میشه روی عکس با علامتی چیزی دقیقا مشخص کنید که کدوم منظقه رنگ زرد داره؟
راستی اگه ممکنه منطقه ایی هم که هاله زرد رنگ و صورتی روی وشی هست روی یه تصویری نشون بدید که کدوم منطقس که اگه من خواستم بگیرم بدونم کجای گوشی رو باید دقیقا بدونم
چند تا سوال:
1-این مشکلات زردی یا صورتی و غیره مشکلات نرم افزاری هست که با آپدیت حل میشه یا مشکل سخت افزاری؟
2- این رنگ آقدر تابلوه که مثلا معلوم فحه نمایش حالت زردی یا صورتی داره یا اینکه خیلی تابلو نیست و باید دقت بشه؟
3-اون شماره ای که دادید رو اگه شماره گیری کنم اون صفحه میاد که میتونم تک تک موارد رو تست کنم درسته؟اگه تست کرد و سالم علامتی چیزی بهم نشون میده که سالمه؟
4-غیر از پیکسل سوخته تمامی مواردی که گفتید فکر میکنم که مشکل نرم افزاری هست که با اپدیت حل میشه.درسته؟
5-ورژن جدید اندروید (بستنی حصیری)به نظر شما میشه روی این گوشی نصب کرد یا اینکه نهایتا این گوشی با همین جینجربرد آپدیت میشه؟
من الان 6 ساله که دارم از یه گوشی استفاده میکنم و الحق که توی این 6 ساله گوشیم مثه مرد کار کرده و هنوز هم داره کار میکنه.اما یه سری ایراد ریز داره که واسم سخته باهاش دیگه کار کنم و یکم بزرگه.من یا یه گوشی نمیخرم یا اگه بخریم به مدت طولانی ازش استفاده میکنم.با این تفاسیر به نظر شما این گوشی هست که حداقل تا 4 سال آینده کار منو راه بندازه؟
من گفتم كه عكس از وسط متقارن شده اما خب ديگه تو اين عكس مشخص شده:نقل قول:
من توی اون عکسی که گذاشتید در قسمت بالایی گوشی فقط دیدم که رنگ خاکستری گوشی از سمت چپ به سمت راست کم رنگتر شده و رنگ خاکتسری به صورت گرادیانی شده.غیر از این من هیچ زردی ندیدم.میشه روی عکس با علامتی چیزی دقیقا مشخص کنید که کدوم منظقه رنگ زرد داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون رو هر چي سرچ ميزنم تو كامپيوتر شانس تو پيدا نميشه ولي خب هر روز جلو چشم بود اون هاله ها هم يه جور لكه خاكستري هست نه زرد پيدا كردم برات ميذارمشنقل قول:
راستی اگه ممکنه منطقه ایی هم که هاله زرد رنگ و صورتی روی وشی هست روی یه تصویری نشون بدید که کدوم منطقس که اگه من خواستم بگیرم بدونم کجای گوشی رو باید دقیقا بدونم
اينم يه عكس از دوربين htc hd2 كه مشكل pink spot داشته البته خيلي خفيف تر از اين هست
از گالكسي اس 2 تو اينترنت پيدا نكردم اينو واسه نمونه گذاشتم
البته تو همين گوشي هم با آپديت حل شده حتي تو سنسيشن هم بود مشكل دوربين كاملا نرم افزاريه:
[HTML]http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/09/11/hd2-camera-issues/camera/gsmarena_006.jpg[/HTML]
چند تا سوال:
واسه من كه زردي با آپديت يكم كمتر شده اما خب هنوز دقيق دليل اين جريان مشخص نيست واسه بعضي ها با آپديت كلا رفته در مورد دوربين هم لكه قرمز با آپديت كامل حل ميشهنقل قول:
1-این مشکلات زردی یا صورتی و غیره مشکلات نرم افزاری هست که با آپدیت حل میشه یا مشکل سخت افزاری؟
گفتم كه صفحه خاكستري و محيط تاريك كمترين حالت روشنايي صفحه و كلي هم دقت - پس اصلا چيز مهمي نيسنقل قول:
2- این رنگ آقدر تابلوه که مثلا معلوم فحه نمایش حالت زردی یا صورتی داره یا اینکه خیلی تابلو نیست و باید دقت بشه؟
بله شما ميتونين دوربين تاچ و همه چيز رو چك بكنين مثلا وقتي دكمه ويبره رو بزنين گوشي ويبره ميخوره يعني ويبره سالمه :31:نقل قول:
3-اون شماره ای که دادید رو اگه شماره گیری کنم اون صفحه میاد که میتونم تک تک موارد رو تست کنم درسته؟اگه تست کرد و سالم علامتی چیزی بهم نشون میده که سالمه؟
بله - تقريبا ميشه اينو گفت :46:نقل قول:
4-غیر از پیکسل سوخته تمامی مواردی که گفتید فکر میکنم که مشکل نرم افزاری هست که با اپدیت حل میشه.درسته؟
آره دوست عزيز بستني حصيري رو تك هسته اي ها هم آپديت ميشه - اين گوشي خيلي قدرتمند تر از اين حرفاست و علاوه بر اون ساپورت دولوپر ها هم از اون زياده هستنقل قول:
5-ورژن جدید اندروید (بستنی حصیری)به نظر شما میشه روی این گوشی نصب کرد یا اینکه نهایتا این گوشی با همین جینجربرد آپدیت میشه؟
وقتي شما يه گوشي 6 سال پيش رو باهاش كنار اومدين مشخصه كه انتظار زيادي از يه گوشي ندارين پس مطمئنا اين گوشي به مدت خيلي خيلي طولاني تر شما رو راضي نگه ميداره وقتي گالكسي اس گرفتي بايد از خودت بپرسي كه حاضري تا آخر عمرت سامسونگي بشي؟ و جواب هم آره هست چون گالكسي اس يعني احساس نهايت تكنلوژي و كيفيت روز موبايل :27: ( چي زدم :31:)نقل قول:
من الان 6 ساله که دارم از یه گوشی استفاده میکنم و الحق که توی این 6 ساله گوشیم مثه مرد کار کرده و هنوز هم داره کار میکنه.اما یه سری ایراد ریز داره که واسم سخته باهاش دیگه کار کنم و یکم بزرگه.من یا یه گوشی نمیخرم یا اگه بخریم به مدت طولانی ازش استفاده میکنم.با این تفاسیر به نظر شما این گوشی هست که حداقل تا 4 سال آینده کار منو راه بندازه؟
دوست من این روش تشخیص لیبل که گفتید عاقلانه و معقول نیس چون اونایی که لیبل میچسبونن این قد عقلشون میرسه که IMEIگوشی رو باIMEIچاپ شده روی لیبل رو یکی کنن و مث هم چاپ کنن:46:نقل قول:
دوستان من گوشیمو که به شارژ می زنم پیغام میده battery disconnected و باطری شارزژ نمیشه!! الان هم خیلی شارژش کمه! چیکار کنم؟! هم از طریق PC تست کردم هم از طریق خود شارژرش. دیروز خریدمش. همون دیشب که تازه خریده بودمش این پیغام رو داد وقتی زدم به شارژ ولی من قکر کردم مشکل از تبدیل سه شاخس. رفتم یه تبدیل دیگه خریدم و با اون شارژ شد تا صبح. اما امشب دوباره اینطوری شده! من امروز رام i9100XXKG6 رو ریختم و بعد گوشی رو روت کردم.
کسی از دوستان می تونه به من کمک کنه چی کار کنم؟!
دوستان تو یه فروم خارجی خوندم یکی گفته بود Factory Reset کنین احتمالا" درست میشه. منم کردم ولی بازم نشد :(
دوستان کسی می تونه به داد ما برسه؟
ویرایش:
صبح گوشیو بردم مغازه داری که ازش خریده بودم باطری رو واسم عوض کرد.
سلام
عكس دوربين من خيلي زرد مگيره چيكار كنم
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
خودمو كشتم زرديش نرفت همشم داغ ميكنه بايد بفروشمش
ابديتش اومده رسميش يا متفرقه كجا انجام ميدن
با سلام خدمت همه اساتید
راستش من می خوام این گوشی رو بخرم و لی از وقتی که مواردی رو اینجا عن.ان کردید خوندم مثل چینی بودن گوشی و اشکالات ذکر شده دودل شدم لطفا من رو راهنمایی کنید و از نگرانی در بیارید.
سلام خدمت همه دوستان
من روز 4 شنبه هفته پيش رفتم يه سر پاساژ موبايل تا كمي اطلاعات كسب كنم.
اول قيمت:قيمت گوشي طبقه همكف 750 بود.يكي از مغازه ها گفت هم كره اي داره و هم Made By Sami چيني هر دو رو ميدم 750:18:گفتم مگه ميشه. گفت چرا نشه هر دو يكي هستند،چون ما با كره تو تحريم هستيم اينا اومدن اين ليبل رو زدن كه بتونن وارد كنن،همين.هيچ فرقي نداره
رفتم طبقه پائين قيمتها 730-725 بود.حتي 720 هم يكي داشت.
دوم بسته بندي :
نكته بسيار مهم:همه گوشيها در جعبشون بدون پلمب بود!!!!:18::18::18:تمامي مغازه دارها به اتفاق (وقتي ازشون سوال كردم)اين پاسخ يكسان رو دادند:ما چون پول ميديم و خريد اين گوشي گرون هست بايد خودمون تست كنيم كه مثلا LCD ش مشكل نداشته باشه و خراب نباشه.يا قطعات اون كامل باشه و...براي همين از نظر خريدار به مثابه آكبند نبودن هست ولي اينطور نيست فقط ما چك ميكنيم و مجدد ميزاريم تو جعبه.
حال سوال من اين هست از دوستاني كه تا اكنون اين گوشي رو بدون گارانتي خريدن،آيا به اين صورت خريدن،يعني پلمپي برچسبي جه ميدون هيچ چي نداشته جعبه گوشيها؟!!حتما همه دوستاني كه گوشي رو دارن لطف بفرمايند و بيان و شركت كنن تو اين مشاوره.ممنون
اخبار ساعت 10 راديو پيام اعلام كرد تعرفه واردات گوشيهاي همراه از 23% به 6% كاهش و دستورالعمل اون هم ابلاغ شد.به نظرتون باز هم صبر كنيم تا پارتي بعدي:31:
آقا رضا ميشه در مورد اين پلمپ توضيح بدي چه شكليه؟بچه ها كسي عكسي از جعبه پلمپ نداره؟نقل قول: