ممنوننقل قول:
بي صبرانه منتظر جواب كاملتري درباره ي برگردوندن اسب هستم:27:
يه سوال شما روي چه كنسولي بازي ميكنيد؟؟؟
من روي پي اس پي پس سيو من به سيو شما نميخوره
درسته؟
در مورد Exchange هم توضيح بدين ممنون ميشم
Printable View
ممنوننقل قول:
بي صبرانه منتظر جواب كاملتري درباره ي برگردوندن اسب هستم:27:
يه سوال شما روي چه كنسولي بازي ميكنيد؟؟؟
من روي پي اس پي پس سيو من به سيو شما نميخوره
درسته؟
در مورد Exchange هم توضيح بدين ممنون ميشم
من طبق دستور شما جلو رفتم ولی وقتی روی گزینه ی RunCd Rom کلیک کردک صفحه ی سیاهی میاد ولی چیزی نشون نمیده چند دقیقه وایسادم ولی چیزی ندشد . مشکل از چی هست.
بعد از کلی ور رفتن با pcsx2 تونستم بازی هاروست مون رو اجرا کنم خیلی با حال هست اینم بگم سی پی یوم تک هسته ای هست اینم عکس که از بازی گر فتم حالا همه بریم هاروست مون پلی 2 بازی کنیم خیلی حال میده
کد:http://i36.tinypic.com/14aeg5c.jpg
آقا محمد داخل همون پستی که نقل قولش کردید یه پیوست گذاشتم... اونو بخونید شاید کمکتون کنه و بتونید اسبتونو پس بگیرید.نقل قول:
من رو کامپیوتر بازی میکنم.....درسته متاسفانه سیو هامون به هم نمیخوره
و اما در مورد exchenge ... اگر روی pc بازی میکردید از اول براتون توضیح می دادم که چطور اون سیو رو که دوستمون گذاشته بودن وارد بازی کنید و بتونید ازش استفاده کنید ولی خوب عیبی نداره
کار کردن با خود exchenge ساده است فقط کافیه بازی رو با سیوی که دارای مرغ ،گوسفند یا گاو طلایی هست شروع کنید به طرف تخت خواب برید و گزینه ی exchenge رو بزنید اول مموری کارت و بعد سیوی رو که میخواید حیوانات به اون منتقل بشند رو انتخاب کنید...
صفحه ای باز میشه که حیوانات اون سیوی که میخواید حیوانات رو ازش بردارید نشان میده
5 تاحیوان رو انتخاب کنید و start رو بزنید(در هر بار exchenge فقط 5 تا حیوان رو میتونید انتخاب کنید ) حالا لیست حیوانات مزرعه ی خودتون نشان داده میشه اگر مرغ داری و گاوداریتون جا نداره در این صفحه 5 تا از حیوانات خودتون رو انتخاب کنید تابا اون حیوانات طلایی عوض بشند.start رو بزنید.
اگر مرغ داری و گاوداریتون به اندازه ی کافی جا داشته باشه میتونید بدون این که حیوانات مزرعه تون رو از دست بدید حیوانات طلایی رو وارد مزرعه تون کنید پس هیچ حیوانی از مزرعه تون رو انتخاب نکنید و start رو بزنید ... در غیر اینصورت باید اون حیوانات طلایی رو با حیوانات خودتون عوض کنید.
در آخر هم باید تایید کنید که تغییرات روی سیوتون ذخیره بشه
همین
اگر بد توضیح دادم ببخشید .. باز اگر سوالی بود بپرسید
نقل قول:
چقدر جالب ... اتفاقا" امروز تو فکر این بودم که بیام اینجا پست بدم ببینم کسی تونسته a wonderful life هاروست مون رو با برنامه ی pcsx2 روی PC اجرا کنه یا نه ؟!!!
آخه خودم یه خورده باهاش وررفتم ولی نشد .. همش یه صفحه می اومد که ژاپنی نوشته بود منم هیچی ازش سر در نیاوردم ... کلی هم مطلب سیو کردم در مورد ای که چطوری با این برنامه کار کنم ولی اینقدر زیاد بود که حوصله نکردم همشو بخونم ... خلاصه این که بیخیالش شدم
خوشحالم شما تونستید بازی رو اجرا کنید:10:
ممنون میشم اگر یه توضیحی در مورد تنظیمات مهمی که انجام دادید بدید:11:
برای منم شده که این اتفاق بیافته ولی وقتی برنامه رو دوباره باز کردم و اجراش کردم درست شده .... نمیدونم دیگه مشکل از کجا میتونه باشه:41: اگر اون تنظیمات رو انجام دادید و CD PS1 هاروست مون رو داخل CDROM گذاشتید حتما" باید اجرا بشهنقل قول:
اگر دوستان دیگه راه حلی برای این مشکل دارند لطفا" بگن... ممنون
باز خبر بدید که موفق شدید یا نه !!!:20:
اول PCSX2 0.9.4 Installer از تو سایت زیر دانلود کنید
و تو درایوی که ویندوز نصب هست نصب کنید(فریم بیشتری می گیرید)کد:http://www.pcsx2.net/downloads.php
بعد بایوس رو از سایت زیر دانلود کرده وتو پوشه Pcsx2_0.9.4\bios بریزید (جدید ترین بایوس 2006 USA(
کد:http://www.4shared.com/file/51477630/24ab0e6b/ps2biosscph77001usa2006v220.html
و بعد 389X3pcsx2v2 رو استخراج کرده و تو پوشه شبیه ساز بریزید
سپس این دو تا رو دانلود کنید و تو پوشهPcsx2_0.9.4\plugins فایل هاشون رو استخراج کنیدکد:http://www.----------.com/forums/attachment.php?attachmentid=4380&d=1217144875
کد:http://www.----------.com/forums/attachment.php?attachmentid=4398&d=1217743807
خوب ادامه شو فردا می زارمکد:http://www.----------.com/forums/attachment.php?attachmentid=4399&d=1217743842
سلامنقل قول:
ببخشید این ها چی هستند که دانلودشون کنیم.
سلامنقل قول:
این عکس بازی هست ازچه کنسولی چون مال من اینطوری نیست درضمن بنظر شما برای کامپیوتر نمیخواد ساخته بشه.
وتوی اون عکس اون زنت بود پیش متر سگ.
من این بازی رو به وسیله شبیه ساز ps2 تونستم اجرا کنم و اون فایل ها مال شبیه ساز هست اولین فایل شبیه ساز هست و بقیه پلاگین/بایوس/...هست باید اونا رو دانلود کنی وجایی که گفتم بریزی فردا تنضیماتش رو می زارم از این به بعد هاروست مون ps2 بازی کنیم راستی کسی راهنمای فارسی این بازی رو نداره
واسه کامپیوتر هیچ هاروست مونی نیست مگر اینکه با شبیه ساز بازی کنید
و باز تاکید می کنم این بازی رو به وسیله شبیه ساز pcsx2 v09.5 تو کامپیوتر اجرا کردم و سی پی یوم تک هسته ای وسرعت بازی هم خوبه
نه اون زن یکی از اهالی ده هست راستی تو این بازی فقیر هم داره
اگه به مشکلی پیش اومد بگید در خدمتم
وقتی فایل های صفحه قبل رو دانلود کردید وکنار هم گذاشتید حالا شما نصف راه را رفتید خوب حالا از تو پوشه شبیه ساز
389X3pcsx2v2 را اجرا کرده بعد از اجرا از تب های بالا رو language کلیک کرده واز گزینه های آمده persian رو بزنید حالا شبیه ساز فارسی شوده خوب بقیه تنظیمات رو با عکس می زارم
ممنوننقل قول:
چند تا مشكل ديگه برام پيش اومده
اولي كه مهمتره اينه كه من قلب دختر مورد علاقم رو(هموني كه توي سوپر ماركته)قرمز كردم اما وقتي ميرم جلوش در حالي كه پر آبي دستمه و بعد مربع ميزنم تا اون پر رو جلوي دختره بگيره دختره ميگه:
Huh?Uhmmm.......sorry
i dont have any plans like that yet
هالا ميگين چكار كنم تا زنم بشه؟؟؟؟
مشكل بعدي هم اينه كه وقتي ميرم دستگاه سس مايونز درست كني بخرم يارو بهم نميده بهم ميگكه بايد يه چيزي دشاته باشي ولي من نميفهمم توي جملش كلمه ي metalداشت پول هم به اندازه ي كافي داشتم يعني همون 20000g
كمك كنيد دوستان
اين دختره زنم نميشه:19:
تو صفحه ی اول دوستان راهنمای فارسیش را گذا شتند و لی من هم کتابش را دارم اگر کمک هر جای بازی خواستید بگید.نقل قول:
من خودم هنوز نتونستم بازی کنم.
حالا در شبیه ساز روی تنظیمات کلیک کرده و منوهای باز شوده روی پیکربندی کرده و عین عکس پایین تنظیم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اتمام دوباره رو تنظیمات کلیک کرده و واز منو ها رو گرافیک کلیک کنید وعین عکس پایین تنظیم کنید
دوباره تنضیمات کلیک کنید و از منو ها پردازنده رو انتخاب کنید و به صورت زیر تنظیم کنید
خوب ادامه
دوبارت روی تنظیمات کلیک کنید ودیسک نوری رو انتخاب کنید وعین پایین تنظیم کنید
اینم از آخرین کار دوباره تنظیمات بر روی speedhack کلیک کنید ومثل پایین تنظیم کنید
این همه کار رو فقط به خاطر شما عزیزان کردم که بتونید هاروست مون ps2 رو بازی کنید
اون که تو صفحه اول هست مال ps1 هست من راهنمای ps2 رو می خوامنقل قول:
راستی وقتی بازی رو می گیرید مطمئن باشید که
Harvest Moon - A Wonderful Life هست
مگه چه فرقی میکنه. در ضمن من میخوام مال ps2 را پیدا کنم در ضمن تو به شهر رفتی یا نه یا شردار شدی.نقل قول:
این بازی اصلا شهر نداره اما Harvest Moon - A Wonderful Life رو نمی دونم بعد مال پلی 1 فرق می کنه با مال پلی 2 گرافیک پلی 2 خیلی بیشتره
چون توی شهر ما این بازی نیستش کجا و شه سایتی میتونم تهیه اش کنم.
adsl داری بزارم واسه دانلود اگه نداری سایت واسه فروش این بازی رو بدم تو ایران
من با با اینترنتم زغالی هست آدرس سایت را بده ممنون میشوم در ضمن چند نوع از این بازی مگه وجود داره میگن توی یک بازی نقش اول پسر هست ویک باز ی دیه دختر.
واسه کنسول پلی 1 یک دونه بیشتر نیست که اسمش هاروست مون برگشت به طبیعت
ولی برای پلی 2 دو تا هست
harvest moon save the homelad
Harvest Moon - A Wonderful Life
اولی که خیلی بیخوده و این دومی خیلی با حال شما باید دومی رو بگیرید
من سایتی رو پیدا نکردم بزار فردا از بقیه بگیر
ازدوستانی که بازی هاروست من را بازی رده انده آیا سایتی سراغ ندارند که نسخه ی ps2 بفروشه .
ممنون.
دلیلش اینه که قلب دختره قرمز نیست ... نارنجی هستش ... منم خودم این اشتباه رو کرده بودم !!!نقل قول:
بعد از نارنجی قرمزه... چند روز دیگه تلاش کنید قلبش قرمز میشه... و بعدش 100٪ پیشنهادتون رو قبول میکنه ...اتفاقا" عکس قبول کردن دخترا رو چند صفحه قبل گذاشتم و به نظرم بهترین جواب رو کارن میده(نظر من اینه ) آخه منم با کارن ازدواج کردم با این که Elli رو خیلی دوست داشتم ... خوب بگذریم
و اما مشکل دوم .. برای خرید دستگاه سس مایونز باید سنگ سبز داشته باشید که فقط تو زمستون و از معدن زمستانی به دست میاد... میدونید که کجاست؟!!! روی تپه ی مادر همونج ا که دریاچه داره ... زمستونا دریاچه یخ میزنه و شما میتونید برید داخل غاری که وسط آبه ... اونجا سنگ معدن سبز رو با کندن زمین میتونید پیدا کنید ... یه سنگ معدن سفید هم تو اون معدن داره که برای درست کردن جواهرات برای دختر ها ازش استفاده میشه...
اجرا شد... هورااااااااااااا:40:نقل قول:
این همه کار رو فقط به خاطر شما عزیزان کردم که بتونید هاروست مون ps2 رو بازی کنید
دستتون درد نکنه....هر چقدرم تشکر کنم بازم کمه... خیلی زحمت کشیدید:10:
ولی خوب متاسفانه چون cpu من Intel قدیمی هستش:19: سرعتش خوب نیست و نمیشه با این سرعت بازی کرد...:41:
راستی من Speed ---- رو نتونستم پیدا کنم ؟!!!! فکر کنم مبدل من این گزینه رو نداره !!!
البته قراره به زودی کامپوتر رو ارتقا بدم اونوقت دیگه به راحتی میشه بازی کردو دیگه منم می پیوندم به بازی کنان هاروست مون A Wonderful Life ... به به:27:
اما از حق نگذریم این هاروست مون PS1 یه چیز دیگه است ... با این که انیمیشن بالایی نداره ولی با نمکه... منکه خیلی دوسش دارم:40:
راستی آقای HarryPotter مشکل شما رفع شد ؟!!!! تونستید بازی رو اجرا کنید ؟!!!
Harvest Moon - A Wonderful Life
بعد از اجرا این بازی رفتم
harvest moon save the homelad
اینو هم گر فتم و این هم با سرعت قابل قبولی اجرا شود از خو شحالی موندم چی کار کنم اگه خواستید عکس از بازی میزارم
شما هم یه امتحان بکنید خیلی با حاله
آآآآآآآآآآآآی بدبخت شدم بچه دار شدم
لطفا مطالبی راجع به بچه بزارید ممنون
ممنوننقل قول:
دستت درد نكنه:40::11:
نه به خدا هنوز دستم تو سرم هست .:41:نقل قول:
نقل قول:
یه فتح دیگه ...خیلی عالیه تبریک میگم :10:
مبدل ps2 بیشتر به درد کسانی میخوره که کامپیوتر تقریبا" قوی دارند... رو کامپیوتر من که خیلی کند بود ولی رو کامپیوتر برادرم که تقریبا" هم سطح کامپیوتر شماست ، سرعتش خوب بود فقط دمو هاش کند اجرا میشد با 20٪ ولی خود بازی 84٪ بود
فقط یه سوال ، نخندین اااا ولی هر کاری کردیم راه نمی رفت !!! فقط هی میچرخید !!! با چی راه میره؟!!!!:18:
به بهههه ... مبارکههه..شیرینیتون کو پس ؟!!:46:نقل قول:
بد بخت شدم چیه !!! تازه اول خوشبختیتونه:21: (و این گونه زندگی شیرین میشود :27:)
راستی زنتون کیه ؟
یه سوالی برام پیش اومد چند روز پیش که اگر با هرکی ازدواج کنی بچه هاشون شبیه هم اند یا نه فرق میکنه !!!!؟ مال کارن رو من فقط دیدم که بچه اش یه کلاه آبی که دو تا گوش داره سرشه ... بچه های دیگم همین شکلین ؟
در مورد بچه مطلب خاصی نداره فقط برای این که قلبش زودتر قرمز بشه باید زیاد بهش عسل و سیب و از این جور چیزا بدید...
خواهش میکنم:20:نقل قول:
ای بابا .. من موندم مشکل برنامه ی شما چیه ؟!!! حتی با کمترین سیستم مثل سیستم من هم این برنامه با سرعت خوبی اجرا میشه ؟!!!! یکم باید باهاش ور برید شاید درست شدنقل قول:
سلام من دوباره مشكل پيدا كردم
قلب دختره رو قرمز كردم پر آبي رو هم بهش دادم
ولي وقتي باهاش حرف ميزنم بهم ابراز علاقه ميكنه و ميگه كه فقط مهربوني و دري وري هاي ديگه هم ميگه
ولي زنم نميشه
پر رو ازم گرفته وقتي هم باهاش حرف ميزنم صورتش سرخ ميشه و جلوي حرفي كه ميزنه يه قلب هم هست.
ولي هنوز زنم نيست
ميشه داهنمايي كنيد
بابا منرم کامپیوترم 1 گیگ و سی پیو 3.20 و گرافیک 512 هست . ولی من خودم یک مبدل نصب کردم فقط تا صفه ی اصلی میاد ولی تو بازی نمیره.
عروسک جان
همسر من Ann هست و بچش هم همونجوریه که گفتی
فقط چه جوری بهش سیب و عسل و .. بدم ؟
یا بغل آن ـه یا تو تخته
نقل قول:
(خنده ) چقدر عجله دارید آقا محمد ... اون پیشنهاد شما رو قبول کرده ... دقیقا" یک هفته بعد از درخواست شما باهم ازدواج می کنید ... اگر برید تقویم داخل خونه رو نگاه کنید میبینید که روزعروسی رو با قلب قرمز که دورش کشیده علامت زده...
خوب پس بالاخره عروسی کردید ... مبارکه:27:
تنظیمات ایرادی ندارند... چون مبدل بالا میآد... مطمئنید که CD شما درست کار میکنه ... برنامه حتما" CD رو نمی تونه بخونه که صفحه سیاه میمونه!!!!نقل قول:
خوب پس همشون یه شکلند...نقل قول:
بچه تون هنوز کوچیکه... باید صبر کنید تا بزرگتر بشه و بتونه چهار دست و پا راه بره ... اونوقت میتونید بهش عسل و چیزای دیگه بدید
کسی از دوستان سایتی سراغ نداره که من نسخه ی ps2 را بخرم . در ضمن آیا شهر واقیت داشت یا نه کسی شهردار هم شد یانه .
من کف کردم نیومد.
سلام
من شنیدم این بازی برا آیفون هم هست
نمی دونم شاید اینجا نباید پرسید
به هر حال اگه کسی لینکشو داره ممنون می شم
من يك سايت سراغ دارم هاروست مون ps2داره ولي نميدونم كدوم ورژننقل قول:
ميخواد آدرس سايتشو بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Innocent Life (PSP & PS2 یکی از جدیدترین بازی ها از سری Harvest Moon است.
همه اشکالاتی که در بازی های قبلی وجود داشت در این بازی حل شده و مزرعه داری بیشتر حالت مکانیزه داره.
به همه کسانی که از بازی های قبلی این سری لذت بردند پیشنهاد می کنم Innocent Life را هم امتحان کنند، واقعاً عالیه :26:
تازه شهرم داره :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Innocent Life (PSP & PS2 یکی از جدیدترین بازی ها از سری Harvest Moon است.
همه اشکالاتی که در بازی های قبلی وجود داشت در این بازی حل شده و مزرعه داری بیشتر حالت مکانیزه داره.
به همه کسانی که از بازی های قبلی این سری لذت بردند پیشنهاد می کنم Innocent Life را هم امتحان کنند. واقعاً عالیه :26:
تازه شهرم داره :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]