دوست من زمانی که گوشی وصل نیست که نمیتونی از این برنامه استفاده کنی ویندوز من xp هستش باید حتمت درایورهای گوشیتو نصب کنی. اگه نتونستی به آیدیم30000318 پی ام بده کامل راهنماییت میکنمنقل قول:
Printable View
دوست من زمانی که گوشی وصل نیست که نمیتونی از این برنامه استفاده کنی ویندوز من xp هستش باید حتمت درایورهای گوشیتو نصب کنی. اگه نتونستی به آیدیم30000318 پی ام بده کامل راهنماییت میکنمنقل قول:
تنظیمات چیز پی ان گوشی چه جوریه ؟
یه توضیحی بدید لطفآ
سلام به بچه های گل اینجا
بچه ها خواهشا یکی بهم بی تعصب بگه که ایا راسته که این گوشی هنگ میکنه . الان من پسرخالم داره و هی میناله که هنگ میکنه . منم میخواستم بگیرم پشیمون شدم . خداییش با توجه به قیمتش خوب گوشیه ولی اینکه میگن هنگ میکنه واسه چیه . چون من فقط از لحاظ نرم افزاری میخوامش .
به هیچ عنوان هنگ نمیکنه گوشی پسر خاله شما ویروسی شده که داره هنگ میکنه من 7 ماه از این گوشی دارم استفاده میکنم سر جمع 3 بار شد یا نشد که اونم تقصیر خودم بود این گوشی با رامهای کاستوم که براش اومده تو این رنج قیمت عالیه من گالکسی های قیمت بالاتر رو دیدم اصلا کیفیت صفحه ندارن این گوشی با گوشیهای اچ تی سی برابری میکنه من که خیلی ازش راضیم اگه پستارو یه نگاهو مینداختی لازم نبود از کسی بپرسین پسر خالتم نمیخواد مثل اون بگیرین این حرفو زده(شوخی کردم)نقل قول:
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
دوست من تنظیمات جواب نمیده اگه میخواین بدون محدودیت از اینترنت استفاده کنین فقط اپرا مینینقل قول:
دوستان عزيز كسي رام ساده كه مصرف باطري كم باشه سراغ نداره آخه بعد از پر شدن شارژ خود به خود 8 درصد كم ميكنه از رامهاي فلويو 20 و فلويو 30 استفاده كردم جواب نداد
سلام.
دوستان من ميخوام به رام رسمي 2.3 برگردم. راهي هست كه نياز به اپديتر سوني اريكسون يا دانلود رام نباشه؟
يه سوال ديگه اينكه ترنسفر ريت بلوتوث چنده؟ (منظورم همون سرعتشه)
دوست من تا اونجایی که من میدونم اینچا کلوپ x8هستش و اپدیت رسمی این گوشی هم 2.1هست نه 2.3نقل قول:
اگه منظورت اینه Bluetooth_File_Transfer که این نرم افزار خریدنی نیست
حواسم نبود . اينقدر تو اين رام ها چرخيديم اصليتمون رو فراموش كردم . همون 2.1 رو چطوري ميتونم برگردم بهش.نقل قول:
منظورم نرم افزار نيست. معمولا ترنسفر ريت رو به عنوان سرعت انتقال ترجمه ميكنن. تو پرانتز هم نوشتم سرعتش.
ممنون ميشم جواب بدي.:11::40:
اولا دوست من شما قبل نصب رام باید از رام اصلیت بک اپ میگرفتی اگه نگرفتی میتونی بری سایت خود اریکسون اونجا دوباره دانلود کنی یا اگه کسی دروبرت x8داره میتونی بگی برات یه بک اپ بگیره نصب کنینقل قول:
الان رامهای خیلی خوبی اومده که رام اصلیو کلا به فراموشی میسپاره دلیلت چیه میخوای برگردی به رام اصلی.
سوال دومتو نمیدونم چیه عزیز:40:
سلام دوست من 30000318 من متاسفانه یاهو مسنجر ندارم که بهتون پیام بدم حتی زمانی هم که گوشی وصل هستش درایو اش هم نصبه درایواشو با حجم 8 مگابایت از اینترنت گرفتم بازم همون اررور همیشگی رو میده دیگه کلافه شدم نمیدونم چجوری باید رووتش کنم
اون موقع که رام اصلی داشتم یه بک اپ باهاش گرفتم که از شماره ها و مسیج ها و ... بک اپ گرفت. همون کافیه؟ همونو restore کنم؟نقل قول:
دلیلم اینه که دیگه بازی نمیکنم ، درواقع دیگه جذابیتی نداره. خیلی هاش رو تموم کردم. نرم افزار هم چندتا بیشتر نیاز ندارم و به جابجا کردن بازی ها به مموری و این چیزا هم همینطور.
خوبی رام اصلی کیبوردش بود. خیلی دوست دارم دوباره با اون کیبورد اس ام اس بدم.
ممنون.
دوستان ... کسی تاحالا روشی چیزی پیدا نکرده تا بشه با usp یا بلوتوث اینترنت pc رو به این گوشی انتقال بده ؟! وایرلس ندارم :2:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6446809#post6446809
من با اون روشی که گفته اونجا یکم پیش رفتم اما نتیجه نگرفتم و همچنین تو پست اخر اون تاپیک یکی اینو نوشته که فکر میکنم حقیقت داشته باشه :2:نقل قول:
نقل قول:
دوستان عنوان تاپیک اشتباهه این نرم افزار برای شیر اینترنت از موبایل به کامپیوتر هست نه کامپیوتر به موبایل
سلام 3000018 من برنامه رووت رو رو کامپیوتر پسر خالم هم امتحان کردم درایو هم نصب کردم اما بازم همون اررور قدیمی یعنی super one .exe aplication error با متنی که زیر اررورش نوشته شده داد به نظر خودم به این خاطر رووت نمیشه که اخرین ورژن رسمی سونی اریکسون یعنی 2.11aروش هست
نه دوست من بک اپ از رام گوشی که از طریق ریکاوری گوشی باید میگرفتی اگه به خاط کیبرد گوشیه اسمارت کیبرد که بهتره از کیبرده اصلی گوشی اینم یه اسکرین شات از کیبردی که خودم دارم ازش استفاده میکنم فارسی رو هم فول ساپورت میکنه.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
ببین اخرین ورژن اپدیت باید 2.1 باشه و اخر بیس باندتم باید 15 باشه .نقل قول:
صفحه ي قبل گفتي كه بك اپ رو از سايت خود سوني اريكسون دانلود كنم. لينكش رو برام قرار ميدي؟نقل قول:
راستي گوشي من 2 يا 3 تا اس ام اس رو جدا جدا ميفرسته.. تنظيماتش كجاست كه همه رو تو يكي بفرسته؟
per perعزیز بیا برو تو این سایت ثبت نام کن متناسب با گوشیت رام اصلی که میخوای دانلود کن موفق باشینقل قول:
[HTML]http://9vinertebat.net/showthread.php?360-%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-2.1.1-amp-2.0.1-amp-1.6-Xperia-X8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-FlashTool&[/HTML]
سلام دوست من مشخصات گوشیم همینه واسه شما هم همین بود که رووتش کردی؟
ببین ایراد این کیبرد اینه که گ و پ اون جاش فرق داره با کیبرد استانداردنقل قول:
دوست من غیر این باشه روت نمیشه.نقل قول:
ببین برنامه ای که دانلود کردی واسه روت باید سالم باشه.درایورهای گوشیت نصب باشه و اپدیتشون کن.Microsoft .NET Framework 2.0 حتما باید تو سیستمت نصب باشه. اگه اینا درست باشه نباید مشکلی داشته باشی.
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
اگه پر کار باشی 1ساعت بیشتر وقت نمیبره که بهش عادت میکنی خیلی سریعه:11:نقل قول:
سلام همه ی اینا رو درسته به غیر اینکه منظورتو از اینکه درایو ها باید اپدیت باشه نمیدونم و این برنامه ی Microsoft .NET Framework 2.0 رو کامپیوترم نصب نیست اصلا این برنامه چیه و به درد چی میخوره و از کجا میتونم دانلودش کنم؟
سلام خیلی ممنون 30000318 نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم بالاخره گوشیم رووت شد ممنون امروز این برنامه یعنی Microsoft .NET Framework 2.0 همراه با سی دی کانون قلم چی نصب کرده یعنی تو اون سی دی بود گوشیم به راحتی ظرف چند ثانیه رووت شد بازم ممنون گوشیم زمانی که رووت شد ریستارت نشد اما برنامه سوپر یوزر اومد تو برنامه هام خودم گوشی رو ریسیت کردم مشکل اون ارروره از این برنامه بوده پس خوب برم سراغ مولتی تاچ و اینا ممنون راستی بهترین رام کاستوم موجود چه رامیه؟
دوستان و اساتید اهل فن ... لطفا یکی راهنماییم کنه که بهترین و پر سرعت ترین رام برا این گوشی که فضای رم زیادی برا کاربر بزاره و بدرد بازی بخوره و همچنین مصرف باتریش هم متناسب باشه چه ؟!
.
من از رام Gingerxperia v9 و 10 با ورژن اندروید 2.3.7 استفاده میکنم اما خیلی از بازی ها ی نسبتا سنگین رو نمیتونه اجرا کنه گوشی !! حتی بازی مثه Gangester و Asphalt 5 که رو رام رسمی اجرا میشدن راحت ... اینجا بگیر نگیر داره و همش force close میده !:2:که فکر میکنم واسه کمبود رم باشه !! چرا که نهایت فضایی که میشه تو این رام خالی کرد 65 مگ هست !! :13:
دوستان من هفته پیش علاالدین بودم در باره آپدیت گوشی سوال کردم اکثر جاها گفتن چند روز دیگه قراره آپدیت رسمی بالاتر از 2.1 بیاد به نظر شما این حقیقت داره یا خیر؟
به نظره من اومدن ورژن بالاتر برای ایکس8 حقیقت داره سونی اریکسون برای اینکه مشتری بیشتری برای گوشی ایکس 8 جمع کنه و برای اینکه گوشی ایکس 8 از بقیه اکسپریاها عقب نمونه حتما اینکارو میکنه
سلام دوستان چطور میتونم مشخص کنم سخت افزار سنسوره گوشیم کدومه دو تا اموزش بود من استفاده کردم اما کار نکرد لطفا اگه راهی بلدید یا همونا رو بلدید کامل برام توضیح بدید میخوام گوشیمو مولتی تاچ کنم
ممنون
سلام دوستان هنگام اجرای برنامه ایکس ریکاوری باید با دکمه ی ولم و دکمه ی وسط کار کرد چرا لمسی گوشی کار نمیکنه؟
برنامه xRecovery + CWM-Recovery یعنی چه واصلا CWM-Recovery چیه؟
کسی اطلاعاتی نداره مارو راهنمایی کنه "؟!:20:نقل قول:
عادل جان خوشحالم که با پشتکارت موفق شدی بهت تبریک میگم.نقل قول:
ببین عزیزم اگه میخوای رام نصب کنی باید ایکس ریکاوری هم نصب کنی که اگه کرده باشی یه لینک بهت میدم برو اونجا من خودمم هستم میتونی تو تاپیکها مطالعه کنی و رام دلخواهتو دانلود و نصب کنی.
کد:http://---------.ir/Forum/forum233.html
اگه ایکس ریکاوری نصب کرده باشی میری تو قسمت بوت گوشی که رامهاو بکاپ گیری از اونجاست و رامی که میخوای نصب کنی باید از اونجا نصبش کنی قبل نصب رام حتما از گوشیت بکاپ بگیر که اگه خواستی بتونی به رام اصلی دوباره برگردی.نقل قول:
من كه چشمم اب نمي خوره. اگرم بياد ديگه بدرد نميخوره. تا چند وقت ديگه اكثر گوشي ها ميرن سمت ورژن 4 . توان x8 همينه چون از نظر سخت افزاري محدوديت داره.:5:نقل قول:
دوست من مگه بیانینه ای شرکت سونی اریکسونو ندیدی که اعلام کرده بود ذیگه اخرین آپدیت رسمی که برای x8هست همین 2.1و دیگه اپدیت نمیشه اگه میخوایم ارتقا بدین باید منتظر یه رام خوب و عالی در حد رام اصلی باشیم.جون x8از نظر سخت افزاری قابلیت ارتقا دیگه نداره .حرفهای اینو اونم باور نکنین که الان هر کی هر چی به نفعش باشه همونجوری حرف میزنه موفق باشین:40:نقل قول:
سلام 3000018 خیلی ممنون اگه کمک های شما نبود نمی تونستم پس برنامه CWM-Recovery به درد چی میخوره؟من حالا هم ایکس ریکاوری رو گوشیم نصبه و هم این
من فهمیدم سخت افزار گوشیم cypress هستش بعد از نصب مولتی تاچ cypress به وسیله ی ایکس ریکاوری مولتی تاچ گوشیم درست فعال نشده یعنی تو بازی سوکر 2011 مولتی تاچ کار نمیکنه اما تو یه بازی دیگه کار میکنمه شما نمیدونید مشکلش چیه؟
سلام دوستان ببخشید من ووقتی میخوام رامgingetxperia v10رو نصب کنم ارور بد فایل میده در صورتی که وررزن 9رو بدون مشکل نصب میکنه?روش نصب دیگه ای وجود نداره?
دوستان لطفا راهنمایی کنید بهترین رام برای بازی چیه ؟! فضای رم میخوام لا اقل حدود 100 مگ خالی باشه همش :13:و از اونجایی که از رام رسمی پریدم رو ginger اطلاعاتی راجع به رام های دیگه ندارم
.
الان رامم ginger xpera v10 هست !! از همه لحاظ خوبه به غیر از اینکه خیلی سنگینه و تو بهترین حالت 60 مگ فضای رم خالی میشه و اکثر بازی هایی که تو رام رسمی درست اجرا میشدن force close میدن !! لطفا سریعا راهنمایی کنید خیلی واجبه :2:
Gingerxperia 11
تغییرات
تاریخ انتشار : 3 آبان 1390
سرعت بیشتر
لانچر پرو
رفع مشکل تخلیه باتری
بوت انیمسشن اصلی
فقط نصب APKهای اصلی برنامه
آزادی رم بیشتر
فریم ورک اصلی
[HTML]http://hotfile.com/dl/133221212/0b471fe/GingerXperiaV11.zip.html[/HTML]
اینو هم تست کنیم ببینیم چ قد رم خالی برا کاربر میزاره :20:
سلام 3000018 خیلی ممنون اگه کمک های شما نبود نمی تونستم پس برنامه CWM-Recovery به درد چی میخوره؟من حالا هم ایکس ریکاوری رو گوشیم نصبه و هم این
من فهمیدم سخت افزار گوشیم cypress هستش بعد از نصب مولتی تاچ cypress به وسیله ی ایکس ریکاوری مولتی تاچ گوشیم درست فعال نشده یعنی تو بازی سوکر 2011 مولتی تاچ کار نمیکنه اما تو یه بازی دیگه کار میکنمه شما نمیدونید مشکلش چیه؟
ببین دوست من عادل جان این 2 روشی که شما تو گوشیت نصب کردی برای نصب رام به دردت میخوره.این از این.نقل قول:
برای مولتی تاچم میتونی به صورت مجازی فعالش کرد برا بازیها بعضی از بازیها مولتی تاچ رو پشتیبانی میکنن بعضیا خیر البته تو x8که شما داری.شما چرا رام نصب نمیکنی من خودم pes2011رو گوشیم نصبه مولتی هم هست ولی مولتی تاچ گوشیمو فعال نکردم الان رامهایی اومدن که به صورت پیش فرض روشون مولتی تاچ فعاله یه رام با این قابلیت نصب کن دیگه نمیخواد مولتی تاچو فعال کنی بازم اگه پیشنهادی خواستی در مورد رام من در خدمتم ممنونم.:40:
---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------
من این رام الان تو گوشیم نصبه ولی مصرف باطریش خیلی بالاست وگرنه همه چیزش حرف نداره.نقل قول:
---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:36 AM ----------
به احتمال زیاد فایلی که دانلود کردین یا مشکل داره یا کامل دانلود نشده.نقل قول:
---------- Post added at 08:40 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
دوست من فضای خالی رام تو رامهای کاستوم 100 مگابایت پیدا نمیکنی خیلی بهت حال بده 80 هست که اونم روزای اوله به نظر من بازم از لحاظ بازی رام میلاد از بقیه رامها بهتر جواب میدهنقل قول:
خیلی ممنون 3000018 من رو بازی انگری بردز امتحان کردم مولتی تاچ فعال بود و کار میکرد خوب میتونی یه رام با قابلیت مولتی تاچ و حافظه زیاد یعنی در حد همین رام اصلی و با مصرف کم باتری بهم معرفی کنی
ممنون
اگه میشه لینک دانلود یا سایتی که اون رام رو داره هم برام بزار
بازم ممنون
مگه سخت افزار cypress تو گوشی ایکس 8 بهترین سخت افزار نیست و میشه راحت اونو مولتی تاچ کرد اون synaptics هست که مجازی مولتی تاچش فعال میشه