عزیزاان خودم .نقل قول:
مال HTc hd mini فیت صفحه میشه انگار که برا خودش ساختن
عزیزاان خودم .نقل قول:
مال HTc hd mini فیت صفحه میشه انگار که برا خودش ساختن
درود.نقل قول:
دوست عزیز شما واقعا مال HD mini رو انداختین روش؟!:18:
HD mini صفحش 3.2 هستش ولی دیفای 3.7!!!!!!!!
ای بابانقل قول:
تو رو خدا یکی یه پیشنهاد عملی بده ما تکلیفمونو بدونیم.
آره عزیزم انداختم روی جلد محافظه که نوشته بود hd miniنقل قول:
مال نکسوز ها رو بخرید بهش میخوره باید کوچولوش کنیدنقل قول:
مثل نکسوز اس نکسوز وان
هر چی بالای 4اینچ باشه
یا نئو! نئو هم سایز اینه ولی فکر نکنم محافظش باشه
ميشه از محافظي كه گرفتين و انداختين يه عكس بزارين؟ از hd mini
سلام و احترام بی پایان من به بروبچه های باصفای کلوب
گوشیمو با برنامه وان کلیک روت کردم تا برنامه Chainfire3D اجرا بشه. همه چیز بخوبی پیش رفت تا اینکه باطری گوشی تموم شدو خاموش.
بعد از شارژ کردن گوشی فقط لوگو رو رد میکنه و روی اسم اندروید میمونه و بالا نمیاد.
از دوستان خواهش میکنم سریعتر منو راهنماای کنند در ضمن رامم هم همون اصلی گوشیه.
یک دنیا ممنون.
اینم واسه داداشه خودمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ديروز رفتم وقتي انداختم ديدم از بغلاش كوچيك تر بود. شما از كجا خريدين؟
یکبار وایپ کن اگر نشد باید رام اصلی رو از اول فلش بزنینقل قول:
خب امروز سایت آل دیجیتال +Defy رو با قیمت 525 تومن آورده ( البته فعلا قیمت ها بالا رفته و قیمت اصلی این گوشی 100 درصد خیلی کمتر از اینه )
cpu قوی تر شده
باتری قوی تر شده
و تونسته ip67 بگیره یعنی :
IP67 certified - dust and water proof (up to 1m for 30 mins)
که واقعا عالیه
سلام دوستان من هم به جمع دیفای داران اضافه شذم:10:
رفتم علائدین هر مغازه یه قیمت میگفت از 390 تا 500 :31:
آخر از یه مغازه 430 گرفتم با رام 2.2 عربی
فقط یه سوال داشتم از دوستان فونت فارسی اس ام اس من خیلی بی ریخت هست:41:
آیا راهی وجود داره که بتونم فونت فارسی را عوض کنم؟ بدون اینکه رام گوشی عوض بشه؟
قیمتها الان خیلی گرون شده . دیفای شده 470 به بالا / دیفای پلاس تا 2هفته پیش این قیمت بود ! :13:
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
ضمن تبریک فراوان .نقل قول:
برای تغییر فونت باید گوشی رو روت کنی و یک برنامه به نام عربیک فونت رو نصب کنی تا هر فونتی دوست داری انتخاب کنی
.
من تو سايت داشتم ميگشتم HTC DESIRE HD رو ديدم كه 3.7 اينچي بود .به نظرتون محافظ صفحش به ديفاي مي خوره؟
اگر كسي تست كرده بگه.
Desire HD که صفحش 4.3 ــه...
ببخشيد منظورم desire s بود . كسي ميدونه ميخوره يا نه؟
من چند روز پيش بازي فوتبال دستي رو ايفون ديدم خيلي باحال بود ولي وقتي گشتم براي اندرويد يه مدل بي كيفيت پيد كردم. يه مدل هم پيدا كردم كه نتونستم از market دانلود كنم . اگر كسي اين بازي رو داره بزاره. TopFloor foosball lite.
رام ics برای دفی نیومده.؟؟هرکی وارده یه سر یه xda بزنه ببینه چی هست به بقیم بگه لطفا..
ميشه كاري كرد كه تمام وبجت ها رو رام miui بخونه؟
فعلا این یه مورد هست، ولی دوربین کار نمیکنه، البته دارن روش کار میکنند:نقل قول:
من بازي BLOOD & GLORY v1.0.5 رو با data دانلود كردم. بازي باز هم نياز به دانلود داره.
وقتي ميخواد دانلود كنه ميره تو ماركت . چطور ميشه از ماركت دانلود كرد؟
وقتی میری تو بازی میپرسه که باید دیتا رو دانلود کنه و شما با اتصال به وای فای یا gprs دانلود میکنی دیگه .نقل قول:
فایل دیتا که قبلا" دانلود کردی رو تو مموری کارت و پوشه دیتا باید کپی کنی .
كپي كردم ولي باز مي خواد دانلود كنه. كه ميره تو ماركت . وقتي ماركت و باز مي كنم چيزي واسه دانلود نيست.نقل قول:
فكر كنم فايل ديتا به گوشيم نمي خوره. اگر ليمكش و دارين بزارين .
ممنون.
خوب بالاخره ما هم با کلی تحقیق و با کمک اقا هادی عزیز این گوشی رو خریدیم.وااای مگه پیدا میشد!!؟؟ اول میخواستم پلاس بگیرمو هیچ جا پیدا نشد.نه اصفهان نه تهران..حتی تا بندر عباس تماس گرفتم ولی نبود..تا اینکه دیفای معمولی رو گیر اوردم و خریدم.البته گرون خریدم.560 تومن.رام 2.2 هست و واسه امارات زدن زبان عربی داره و سرعتش عااااالیه!!خیلی راضی هستم.
باز هم ممنون از اقا هادی(fire159) عزیز که کمکم کردن!!:46:
درود.نقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز:40:
تازه اینو هم بدونین ساپورت دولپورها از دیفای خیلی بیشتر از دیفای پلاس هست!:20:
چطوری و با چه برنامه ای میتونم از رام اصلی گوشی بکاپ بگیرم.من فقط گوشی را روت کردم
درود.نقل قول:
با نرم افزار تیتانیوم بکاپ میتونین اینکارو انجام بدید
ممنون دوست عزیز.من نصب کردم ولی کدام قسمتش میشه از رام گوشی بکاپ بگیرم؟نقل قول:
سلام
من این گوشی رو حدود 6 ماه هست که خریدم و چند تا سوال دارم . ممنون میشم از دوستانی که میتونند کمکم کنند جوابم رو بدن با توجه به این که این گوشی اولین گوشی اسمارت من هست.
اول اینکه هند فیری hands free این گوشی چطور کار میکنه ؟ نیاز به برنامه خاصی داره ؟ چون من وقتی کسی باهام تماس میگیره و دکمه روی هندز فری رو میزنم تماس برقرار نمیشه
مورد دوم که باز مربوط به هندز فری میشه اینه که چون من چند روزی هست که هنذز فیریمو گم کردم میخوام بدونم قیمتش چنده ؟ و آیا از برند های دیگر هندز فیری هم میتونم استفاده کنم ؟ اگر بله چی رو پیشنهاد میکنین ؟
مورد آخر هم اینه که این طور که من دیدم هر برنامه ای که نصب میکنم از مموری داخلی برای نصب استفاده میکنه و باتوجه به اینکه رام گوشیم 2.1 update one هست با برنامه هم نمیشه تغییرش بدم و باید رام دیگری روش بریزم
حالا میخوام بدونم مراحل کار چطوری هست یعنی اول بلاید چیکار کنم و دوم و سوم و...
ممنوم از همه
درود.نقل قول:
این مشکل هندزفری توی اکثر رام ها هست.(فکر کنم تنها باهاش بتونین موزیک رو play\pause کنین)
هندزفری فابریک خودش که فکر نکنم گیرتون بیاد.البته چون فیش هدفون 3.5 هستش میتونین از هر هدفونی که 3.5 باشه استفاده کنین.(این بستگی به بودجتون داره ولی خب برندهای سونی-فیلیپس و کریتیو کیفیت خوبی دارن معمولا)
شما واسه اینکه بتونین برنامه هاتونو روی مموری داشته باشین اول باید گوشیتونو روت کنید.
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
راستش من خودمم هرکاری کردم نتونستم با این نرم افزار کاری کنم!:31::19:نقل قول:
وااااای باطری این گوشی معرکه س...!!عاااااالیه!!..خیلی راضی هستم از خریدش.!!!
rammmy جان بكاپ برا چي ميخواي !؟نقل قول:
شما هر رامي رو كه ميخواي بريز رو گوشيت . طبق آموزش كه تو كلوپ موتورولا هست بري هيچ مشكلي پيش نمياد .
من خودم هيچ وقت از رام گوشي بكاپ نگرفتم . اين تيتانيوم بكا هم نميدونم چطور از رام بكاپ ميگيره !
مشكلي هم پيش بياد راحت ميشه به رام اصلي برگشت .
نسخه جدید رام زیبای miui
MIUI ROM 2.2.17
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا سلام.دوربین گوشی من سیاه نشون میده.نمیدنم چی شده؟با اینکه عکس و فیلم میگیره ولی خودم صفحه رو سیاه میبینم.عکس رو نشون میده ولی هیچ کلیپ یا فیلمی رو نشون نمیده.فقط صدای فیلم هست.حتی wipe cash و wipe reset factory کردم ولی فایده نداره.من هنوز هیچ رامی روش نصب نکردم و رام خودش 2.2 امارات هست.باید چکار کنم؟
یبار ریستارت گن ببین درست میشه . اگر نشد فکتوری ریست کن
هادی جان این مورد ها رو انجام دادم ولی درست نشد.راستی اگه ممکنه یه اس ام اس به من بزن یا تماس بگیر.چون شمارتو ندارم!!نقل قول:
چشم عزیزنقل قول:
احتمالا کاری کردی که رام مشکل پیدا کرده . چیزی نیست حل میشه ایشالا
دوستان در مورد Motorola DEFY+ سوالی داشتم .
منوش فارسی یا عربی می شه * مهمه *
و نسبت به قیمتش چطوره یا همون معمولیش بهتره " فیلم مقایسشون دیدم پلاس خیلی سریعتر و بهتر بود حتی توی صفحه لمسی بهتر ظاهر شد "
درود.نقل قول:
دوست عزیز در مورد منو که اطلاعی ندارم ولی با توجه به قیمت دیفای معمولی و ساپورت بهتر دولپورها ازش من خرید دیفای اصلی رو بهتون پیشنهاد میکنم.(سی پی یو دیفای پلاس 1 هستش که در دیفای اصلی و مثلا روی رام سیانوژن کلاک هسته ی سی پی یو روی 1 قرار داده شده و نباید تفاوت آنچنانی باشه)
سلام
اول از همه تشکر میکنم از unknown47 برای جواب کاملش
اگر کسی براش ممکنه لینک آموزش روت کردن رو برای من پست کنه ممنون میشم.