اینم حرفیه!:31:نقل قول:
Printable View
اینم حرفیه!:31:نقل قول:
ببخشید شما کدوم شهر هستی؟ اشتراکتون چیه؟ من تهران هستم و 128kbps دارم(3ماه9گیگ 39600 تومن و سرعت دانلودم حدود 100KByte هست)نقل قول:
من از این نمایندگی صبا که سرویس میگیرم اصلا راضی نیستم:5:
دوستم از یه نمایندگی دیگه صبا سرویس داره خیلی راضی هست:19:
میشه منم برم از نمایندگی صبا که دوستم سرویس داره اکانت بخرم؟:10:
راستی چرا بین 2تا نمایندگی صبا تو یه شهر اختلاف کیفیت وجود داره؟:18:
من تبریز هستم و 128 سه ماهه دارمنقل قول:
دوستان پینگتون چطوره ؟
دوستان شیرازی چطور ؟
اگه شیرازی هستید فلکه معلم و اون ورا چطور :31:
سلام.
اگر 128 بگیرم، و بعد بخوام به 1024 ارتقا بدم، مشکلی پیش نمیاد؟ (در همون دوره)
امروز واسه كسي قطع نشد...امروز كلا قاطي داشت بره من...ديشبم كه نتونستيم دانلود كنيم يه سره هي قطع ميشد :weird::4:( خيلي نوسان سرعت داشت)
تو بعضي از سايتا هم نميشه رفت واسه شمام اينطوريه؟ ( نمونش ----------):13:
شک ندارم یسری هستن، میان اینجا به قصد تبلیغات، و هرکاری میکنن مشتری جذب کنن
تا جایی که من اطلاع دارم در ایران downstram توی هیچ شهر و مخابراتی بیشتر 2مگ نیست
بعد دو سه سال میبینمکه هنوزم بعضیا از شاتل و پارس و..... حقوق میگیرن بیاین اینجا به بچه های صبانتی تهمت و فحش نثار کنن؟؟؟ متأسفم براشون.حیف دایل آپ واسه اینجور افراد.چرا از رو نمیرن اینا؟؟ آخه اگه صبا بده پس چرا اومدی گرفتی؟؟ برو قراردادت رو الساعه ب روش دوستانه یا با کتک کاری فسخ کن بعدش برو همون شرکتی که میگی خوبه!! ولی میدونیم که اینکار رو نمیکنی و ما صبایی ها میدونیم چرا:27:
بچه ها چند روزه دارم ریز شارژم رو نگاه میکنم چون رو به تموم شدنه دیشب برای آخرین بار دیدم فقط 250 مگ ازش مونده بود.
بعد سیستم ما قاط زده و امشب بجای کانکشن شبانه با کانکشن روزانه اومده وصل شده و طبق برنامه ریزی قبلی شروع کرده به دانلود!!!
حتماً میگین 250 مگ باقیمونده پریده و قطع شده؟؟؟
نه!!!!!
1 گیگ درست ظرف این 3 ساعت گرفته و هنوزم ول کن نبود!!! حساب کردم حول و حش سرعت 1 مگ گرفته در حالیکه با شبانه سرعتش نصفه اینه.
این دیگه آخرش بودا !!!
قابل توجه اونایی که دروغکی دم از حجم دزدی میزنن.
به نظر من این موارد بیشتر شبیه یه جور باگ میمونه تا چیز دیگهای ...
من هم از این باگها بلدم
ولی انصافا من تا حالا ISP های زیادی رو امتحان کردم
وهیچ کدوم که به اندازه صبا بهم سرعت و پینگ نداده بود
ولی یه خورده قیمت ترافیکش خیلی گرونه،خیلی
ولی با این حال من از 20 بهش 19 میدم(دستشون درد نکنه)
سرعت 240 با 5 گیگ ترافیک سه ماهه 27 تومن
مفته به خدا
خوب اينجوري نگو ديگه بررو ميشن:31:نقل قول:
دوستان موقع مرور وب موقعي كه ديگه آخراي لود صفحه هست ديگه ادامه نميده و و همون جا ميمونه دليلش چي هست؟
والا برادر واسه من که تاحالا از این اتفاقا نیوفتاده! حجم بیشتر کم شده که کمتر نشده! دروغ هم نمیگم. خواهشا همو به دروغگویی متهم نکنید به خدا زشته. اگه 0.00000000000000000000001 درصد هم احتمال بدین که طرفتون راست میگه نباید متهمش کنید. ممنوننقل قول:
اولا ما نصف سرعت شما رو داریم با قعطی های زیاد.در ضمن این موضوغ دزدی 100 درصد حقیقت داره منم تست کزدم!نقل قول:
امکان سنجش سرعت اینترنت در شبکه صبانت فراهم گردید .
از این پس کاربران میتوانند برای سنجش سرعت اینترنت خود با انتخاب گزینه درج شده در صفحه اصلی ( سنجش سرعت اینترنت ) سرعت اینترنت خود را اندازه گیری نمایند .
کد:http://89.165.0.5/ITC_Speed.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک خبر در سایت صبانت:
کد:http://sabanet.ir/pages/news/166.html
خیلی خوبه، اما نمیشه اینجا ثبت کنید، که همه بتونن بیان و راحتتر هستش؟امکانش هست واسه شرکت؟کد:http://speedtest.net/host.php
یه نکته ای هم که داره،اینه که توی ایران سرور تست وجود نداره واسه speedtest.net و اولین میشد
سرعت خط شبانه ی من در همین ساعت
به نظر من صبا از لحاظ سرعت عالیه فقط من تنها مشکلم با شبانشه اخه کی 3 شب بیداره که بخواد دانلود کنه کسی نرم افزار خوبی برای حل این مشکل داره
لینک یا باز سایت خرابه! :27:نقل قول:
دزدي كه 100% هستش بقيه هم ناراحت نشن:27: هيچ دليلي هم نميتونن بيارن.........( چه طور ممكنه با ديدن سه چهارتا سايت 50 مگگگگگ!! خالي بشه:41:نقل قول:
هیچکس ساعت 3 بیدار نیست عزیزم هر چیزی راه حلی داره.تاپیکش رو ببین تا متوجه شی:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185[/HTML]
ممکنه همون سه چهارتا سایتی که میگی سایت فیلم و عکس باشه عزیزم.بعد میبینی بجای 50 مگ 500 مگ حجم از دست دادی!!نقل قول:
چه حرفیه که 4 تا سایت دیدم شده 50 مگ.خیلی وقتا توجه نداری میبینی برنامه های جانبی ویندوز یا برنامه های نصب شده دارند خودشونو آپدیتهای سنگین میکنن و متوجه نیستی!!
من خودم بارها متوجه این مسئله شدم.چطوری؟؟ چون گجتی نصب کردم که ترافیک ورودی و خروجی رو بطور دائمی بصورت گراف نشونم میده جایی هم گذاشتمش که همیشه توی دیدم باشه.خیلی وقتها داشتم یک صفحه ی وب رو میخوندم یهو چشمم افتاده به گجته دیدم واویلا با سرعت 1.5 مگ داره دانلود میکنه سریع پیگیری کردم متوجه شدم یک برنامه توی پس زمینه داشته خودشو آپدیت میکرده اونم نه چند مگ بلکه چند ده یا گاهی چند صد مگ.سریع جلوشو گرفتم..نمونش برنامه های شرکت آدوب که این خصلت بد رو دارن.
اگه اون گجته نصب نمیبود هیچوقت متوجه نمیشدم و ساده ترین کار رو که کاربرهای مبتدی میکنن میکردم و میانداختم گردن ISP .
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
سلام قیمت 128 - سه ماه - 5 گیگ چنده؟ تو یه سایت زده بود 28 یه سایت دیگه زده بود 54 !:23:
اگه میشه 512 همینو بگید.
برادر این gadgeti که میگی اگه میشه معرفی کن ما هم استفاده کنیم.نقل قول:
نقل قول:
برنز 128 کیلوبیت حجم 5 گیگابایت 3 ماهه جمعا 15 گیگابایت 54850 تومان
نقره 512 کیلوبیت حجم 5 گیگابایت 3 ماهه جمعا 15 گیگابایت 70100 تومان
یکی بیاد تمام ترفند ها و باگ های صبا رو توضیح بده تا من و بروبچه های دیگه هم فیض ببریم دیه :دی خوب بید
عزیز من شما تست نرم افزاری رو هم رد میکنی؟ وقتی داره نرم فزار اینقدر نشون میده ولی وقتی میای سایت صبانت میبینی بیشتر کم میشه به کاربر مبتدی ربط داره؟ چرا شما همش به کاربر مبتدی ربطش میدی؟ آره درسته بعضی ها حتی فکر میکنن آپلود از حجم کم نمیکنه.حالا نمیدونم از کجا منشا گرفته ولی بالاخره این موضوع حقیقت داره.شما میخوای ردش کنی با خودتون هست! :27::31::13:نقل قول:
آقای ساپورت صبانت، گفتم نمیشه توی speedtest.net سرورتون رو ثبت کنید؟
این داستانی که میخواهم تعریف کنم نمیدانم برای کسی هم اتفاق افتاده یا خیر ! ولی برای من اتفاق افتاده.
تا چندین ماه پیش از صبانت استفاده میکردم. یک روز ترافیکم به پایان رسید و 8 روز به موعد زمانی مانده بود.
ساعت 3 به صورت رایگان وارد شدم و 7 دیسکانکت.
ساعت 9 صبح طبق عادت و متوجه نبودم اکانتم شارژ نداره دکمه اتصال به اینترنت را فشار دادم ( با یوزر و پسورد شبانه ) بعد از فشار دادن دکمه متوجه شدم یوزرم روی اکانت شبانس و ساعت 9 صبح بود - تا آمدم کنسل کنم دیر شد و در کمال تعجب کانکت شد !
بله ! با یوزر شبانه کانکت شد ؛ و دیسکانکت نکردم و تا 4 روز 24 ساعت شبانه روز با سرعت 80 -90 دانلود داشتم ؛ بعد از 4 روز خواستم امتحان کنم اگر DC کنم بازم کانکت میشم ؟
DC کردم و دیگر کانکت نشدم .
تو این 5 سالی که صبانت داشتم اولین بار همچین اتفاقی برام افتاد ؛ تنها دلیل منطقی که برام قابل توجیه می باشد این است که روز قبلش با پشتیبانی تماس گرفتم و درخواست جمع آوری خط کردم و اون شخص هم بعد از گرفتن شماره تلفن گفت باید فکس کنید.
تنها احتمال ممکن این است که زمانی که شماره تلفنم را گرفت اشتباهی انجام داد و شبانه را برای یک بار free کرد .
این ماجرا برای چندین ماه پیش است و در حال حاضر از پارس آنلاین سرویس میگیرم.
سلام دوستان می خواستم بپرسم ترافیک 6 گیگ برای سه ماه کم نمییاد؟ (برای یه کاربر معمولی)
نه متاسفانه این سرور اختصاصی است و تحت نظارت مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما) می باشد.نقل قول:
کد:http://www.matma.ir
دوستان چرا تو صبا نت نمیشه از طریق bridge به wireless مودم کانکت شد؟
با سلامنقل قول:
اگه صرفا وبگردی کنید نه کم نیست
اما اگه دانلود و ... هم داشته باشید کم میاد
موفق باشید.
سلامنقل قول:
دوست گرامی جهت حفظ امنیت اکانت شما مک آدرس برای همه کاربران فعال است
قبل از اینکه به صورت Bridge کانکت شوید باید مودم خود را خاموش کرده و از طریق پشتیبانی فنی یا نمایندگی فروش که سرویس گرفته اید درخواست ریست کردن مک را بدهید تا بتوانید کانکت شوید.
سلامنقل قول:
صبانت سرویس 6 گیگ نداره مگر از بعضی از نمایندگی هاش بخوای بگیری که با عرض شرمندگی سرت کلاه میره اینطوری
یه سری به این تاپیک بزن
شما از نمایندگی مرکزی سرویس بگیرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450618
sabanet.ir
اینم لیست ترافیک+ قیمت ها ، سرویس 1 ماهه نداره سرویس ها از سه ماهه 9 گیگ شروع میشه به بالا
کد:http://sales2.ngsnet.net/esale.aspx?realmid=1
سلام . من از صبانت 3 ساله سرویس 128 خانگی گرفتم . چند روز دیگه اسباب کشی دارم اما بررسی کردم دیدم شماره تلفن منزل جدیدم توی همین مرکز مخابراتی هست که الان هستم . یعنی هر دو شماره تلفن مربوط به یک مرکز مخابراتی میشه . میخواستم ببینم میشه صبانت این انتقال پورتشو برام انجام بده تا بتونم سرویسمو جابجا کنم بدون اینکه سرویسمو قطع کنن؟ آیا کسی تاحالا اینکارو کرده؟
اینم نتیجه تست سرعت من
الآن ما مبتدي هستيم ديگه!؟:31: و تمام مشكلات رو ميدازيم گردن ISP:27: من اون مشكليو كه شما ميگي نداشتم... هميشه چشم به ترافيك رفتو برگشت هست.. هيچ موقع بيگدار به آب نميزنم:46:نقل قول:
حساب كن مثلا 200 مگ ترافيكت مونده و ميخواي يه فايل 100 مگي رو دان كني ( قبلشم تمام نرم افزارارو off update ميكنيم) حالا بعد از دانلود بيا صفحه ريز مصرف ببين:21: البته اگه حجم موقع دانلود تموم نشده باشه!
دوست عزيز موقغي كه يه حرفي ميزني سنجيده و با احترام بگو يعني چي كاربر مبتدي:13:
منم همین رو گفتم.فقط همین رو میگن ... !نقل قول: