خب چه جوری بفهمیم اون کسی که ازش ارتباط مجازی رو میگیرم واقعا رمز نگاری شده یا نه..ما که اونو نمیشناسیمنقل قول:
Printable View
خب چه جوری بفهمیم اون کسی که ازش ارتباط مجازی رو میگیرم واقعا رمز نگاری شده یا نه..ما که اونو نمیشناسیمنقل قول:
باید به اعتبار اون شرکت اعتماد کرد ، در سایت هایی مثل softpedia هم چنین نرم افزارهایی برای ساخت این ارتباط معرفی شده که معتبر هستند ،نقل قول:
این سوالات رو هم به دلیل اینکه به تاپیک ارتباطی نداره و ادامه آن خارج از قوانین انجمن هست ، لطفا ادامه ندید.
cmdagent
این برنامه که تو پوشه خود کومودو هست ، دهن منو سرویس کرده ، هی شروع میکنه به دانلود ، تا چندین گیگ ترافیک بهم ضرر زده ،
در صورتی که همش 190 مگ بیشتر برا اپدیت لازم نیست ،
هی با خود کومدو می بندمش بازم بعد از مدتی باز میشه
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
cmdagent
این برنامه که تو پوشه خود کومودو هست ، دهن منو سرویس کرده ، هی شروع میکنه به دانلود ، تا چندین گیگ ترافیک بهم ضرر زده ،
در صورتی که همش 190 مگ بیشتر برا اپدیت لازم نیست ،
هی با خود کومدو می بندمش بازم بعد از مدتی باز میشه
cmdagent چیزی دانلود نمیکنه ، چون تمام انتقال اطلاعات شما از طریق Comodo صورت میگیره ، استفاده ترافیک به اسم این پروسس نوشته میشه ...
دوست عزیز فایده نکردنقل قول:
باز دم صبحی ورداشته 400 مگ ترافیکو به فنا داده
:41:
سلامنقل قول:
از تنظیمات خود از کومودو Backup بگیرید و کومودو را پاک کرده و دوباره کومودو(آخرین نسخه( رو نصب کنید.
تمام تیک های Automatically Update را در تمام تنظیمات بردارید(اسکتر سیتنگ،تنظیمات خود کومودو و...)
کومودو اگر آپدبت شده باشد آپدیت روزانه اش کمتر از 300 کیلوبایت است.300 کیلوبایت کجا 400 مگابایت کجا.
به نظزم برنامه دیگری درحال استفاده از اینترنت شماست.
شما باید در Active Connection کومودو ببینید که کدام پروسه Byte in زیادی دارد.
پست بالا که دوستمون راهنمایی کردن ، قسمت ====> نصب آخرین نسخه مهمه ، برای اینکه 2 باری کاری نشه حتما رعایت کنید.نقل قول:
سلام
كمودو چه پيغامي بابت حمله هكري به ما ميده . فايروال رو روي Custom Policy بزارم خوبه ؟ ممنون
کمودو NIDS نداره ،نقل قول:
هیچ پیامی به شما نخواهد داد ،
بله خوبه .
با سلام
دوستان چند روزه بعد اپدیت این پیغام میاد:failed to update the viruse signature database
اینترنتم وصله.دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون . NIDS چه ويژگي هست كه كمودو نداره ؟نقل قول:
خود برنامه اپشن بک اپ گیری داره؟ :31:نقل قول:
بعد من همین نسخه از برنامه رو روی لب تاپم هم دارم ، اون ور هم دانلود اضافه داره
توی قسمت اکتیو کانکشن هم چک کردم همن cmdagent دانلود داره که ترمینیتش می کنم،
ادیت: من کلا کومودو اینترنت سیکورتی رو بلاک کردم از خود برنامه دیگه این لعنتی مثل اینکه از کار افتاده
ادیت2: از کار نیوفتاد
خب این یعنی چی ؟ چیکار میشه کرد ؟نقل قول:
کمودو NIDS نداره ،
هیچ پیامی به شما نخواهد داد ،
این ویژگی رو نداره به جاش نباید یه ویژگی دیگه داشته باشه ؟
وقتی این پیام میاد ، سربرگ summery قسمت فایروال چیزی بلاک نمیشه ؟ اعداد 0 هستند ؟نقل قول:
نقل قول:Network intrusion detection system ،نقل قول:
یک نوع آنالیز بسته های ورودی و خروجی از سیستم شماست ، قبلا در این مورد بحث شد و متاسفانه به دلیل بی نظمی که ایجاد کرد تمام پست های مفید هم همراه با اونها منقل شدند ،
خلاصه عرض کنم : آنالیزی هست که میتواند ارتباط غیرمجاز را از سیستم شما به خارج ویا بلعکس تشخیص دهد.
چون کمودو فاقد NIDS هست ، پس هیچ نتورک اتکی رو نمیتونه به شما گزارش بده و در تاریخ فایروال کمودو شما نمیتونید یک گزارش نتورک اتک رو ببینید.
فایروال کمودو برای In پورت های ویندوز رو از خارج stealth میکنه ، و شما هم باید برای ارتباط out مراقبت کنید.
بله دارد:نقل قول:
More-My Configurations- Export
شما کومودوتون رو آپدیت کردین یا نه؟
اگر امکانش هست یه اسکرین شات یا فیلم بگیرین و بگذارین.
مرسی کلا رینستال کردم،نقل قول:
انتی ویروسش دیگه اصلا نصب نکردم، همون فایروالش کفایت می کنه، انتی ویروس خودم اواسته
مشکل حل شد
مرسی بابت راهنماییتون :31:
:11:
به فرض ما یک فایل اجرایی داریم که واقعا نمیدونیم اون فایل شامل ویروسه یا فقط به خاطر نداشتن امصای دیجیتال که گیر میده بهش کومودو..چه جوری و با چه روسی اون فایل رو نصب و اجرا کنیم و استفاده بدون اینکه اسیبی به کامپیوتر برسه..ممنون
اگر بهش اعتماد داری میزارش جزو Trust و ماجرا حله .نقل قول:
به فرض ما یک فایل اجرایی داریم که واقعا نمیدونیم اون فایل شامل ویروسه یا فقط به خاطر نداشتن امصای دیجیتال که گیر میده بهش کومودو..چه جوری و با چه روسی اون فایل رو نصب و اجرا کنیم و استفاده بدون اینکه اسیبی به کامپیوتر برسه..ممنون
اگر بهش مشکوکی تو SandBox اجرا میکنی تو حالت limit که به شاخه های اصلی سیستم ضربه نزنه اگر اجرا شد که حله اگه نشد از DeepFreez استفاده کن .
کدوم سوئیت ها این قابلیت رو دارن ؟ NISDنقل قول:
در کنار کمودو میشه از یه برنامه دیگه هم استفاده کرد ( فقط برای NIDS )
من اینترنت سیکرتی کمودو رو کامل نصب کردم . فقط این ( NIDS ) برام جالبه
دیپ فریز خود کومودو..یا منظرتون همون نرم افزار دیپ فریزهه؟نقل قول:
آخه وقتی که یک نرم افزار رو توی سند باکس اجرا میکنی اصلا نصب نمیشه و ارور میده..چیکار کنیم پس
نمیشه این حالت ، این جزوی از فایرواله ، مثلا باید KIS رو همراه با CIS نصب کنید ! غیر منطقیه.نقل قول:
Comodo فریزر نداره ! :دینقل قول:
دیپ فریز خود کومودو..یا منظرتون همون نرم افزار دیپ فریزهه؟
آخه وقتی که یک نرم افزار رو توی سند باکس اجرا میکنی اصلا نصب نمیشه و ارور میده..چیکار کنیم پس
دیپفریز تمام قسمت هایی که شما تعیین میکنی رو فریز میکنه ، یعنی هر تغیری تو قسمت های فریز شده صورت بگیره ، بعد از ریست به حالت اول در میاد . مگر ویروسه دورش بزنه که 2 مورد مشاهده شده .
سند باکس یک قسمت از هارد رو که امکان دسترسی به سایر بخش ها رو نداره با امکانات محدودی به سیستم رو به برنامه میده تا اجراش کنید .
اگر تو limit برنامه شما اجرا نشد باید از برنامه دیپفریز استفاده کنید تا اگر سیستمتون دچار مشکل شده بتونید برشگردونید به حالت اول یا اینکه تو یک ویندوز مجازی برنامه رو اجرا کنید عملکردش رو ببینید .
سریال کمودو رو کسی داره Internet Security 5.3
نیازی به ریجستر نیست ...
ممنون دوست عزیز
آخه برای من این پیغام رو می ده راستی نسخه pro هست
بعد من آنتی ویروس ناد32 دارم باید انتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم؟
با سپاس
سلامنقل قول:
نسخه Pro با Premium تفاوت خاصی ندارد(به جز پشتیبانی آنلاین)
شما از تنظیمات فعلیتان به روشی که در صفحه قبل هست backup بگیرید و کومودو را پاک کنید و آخرین نسخه پرمیوم که رایگان است را نصب کنید.
دانلود COMODO Internet Security 5.5
از نود32 هم به عنوان اسکنر استفاده کنید نه Realtime Protection(بدون گارد فعال)کد:http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=cis
سلام دوستان:20:
راهی هست که بشه زمان آپدیت اتوماتیک کومودو رو مشخص کرد؟ مثلا مشخص کرد که هر دو روز یک بار آپدیت انجام بشه یا مثلا موقعی که از اینترنت استفاده نمیشه آپدیت انجام بشه...
دوستمون توضیح دادن ، اینجا رو هم میتونید مطالعه کنید :نقل قول:
ممنون دوست عزیز
آخه برای من این پیغام رو می ده راستی نسخه pro هست
بعد من آنتی ویروس ناد32 دارم باید انتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم؟
با سپاس
به نظر من ناد رو بزارید کنار ، اگر هم بهش وابسته هستید real time shied رو غیر فعال کنید ( حالا دقیق یادم نیست اسمش چی هست تو ناد )کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5449419&postcount=37
نه ، ولی میتونی کاملا غیر فعالش کنی هر وقت خودت خواستی آپدیتش کنی ، حجم آپدیتها به قدری هست که اصلا متوجه آپدیت شدن نمیشی ، به نظرم بهتره بزاری فعال باشه .نقل قول:
راهی هست که بشه زمان آپدیت اتوماتیک کومودو رو مشخص کرد؟ مثلا مشخص کرد که هر دو روز یک بار آپدیت انجام بشه یا مثلا موقعی که از اینترنت استفاده نمیشه آپدیت انجام بشه..
ایا میتونیم ابدیت های کمودو را ازسایت خودش دانلود کنیم وبعدا به صورت افلاین به سیستمی دیگری که کمودو داره منتقل کنیم
اگه میشه لینک دانلود دتابیس برای اینترنت سکیورتی (اخرین ورژن )رابزرید البته نسخه رایگانش
میتونی به این پست مراجعه کنی:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5169795&postcount=8[/HTML]
دوستان مشکل DNS کومودو با up.--------.com حل نشد؟ من وقتی گزینه Continiue رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و مرورگر منتظر جواب سرور می مونه.
شاید مشکل حل شده باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه دوستانی هم که ااز comodo DNS استفاده میکنند IP خود را عوض کنند
مرور گر دراگون در مقایسه با کروم بهتره از لحاظ سرعت و امنیت؟
ببخشید اینجا پرسیدم چون توی انجمن مخصوص خودش کسی به واردی شما نیست و تخصصی حرف نمیزنه..ممنون..اگه مربطو نبود پاک کنید سوالمو
سلامنقل قول:
سوال شما با موضوع تاپیک تناقض نداره ولی با تالار چرا.
مرورگر کروم تاپیک جداگانه داره و مطلع هستم که کسی پاسخ نمی ده اونجا.
منتظر نظر ناظر تالار آنتی ویروس ها باشید تا ببینیم می شود پاسخ داد یا خیر.
پی نوشت:
چون مرورگر کروم متن باز هست احتمال اینکه فقط دستکاری کروم باشه هست(فقط احتمالش) و من عکسش رو دیدم و از روی عکس این نظر رو گفتم(متاسفانه امکان دانلود برام نبود.)
نظر من اینه که از آخرین نسخه نهایی کروم استفاده کنید.
با سلامنقل قول:
در ادامه این بحث
از کجا باید متوجه بشم که کدوم سرویس یا برنامه inbound است و کدوم در حالت outbound ؟
چون من روی دو قسمت که کلیک کردم سرویسها و برنامه های در حال ارتباط با اینترنت درست شبیه به هم است
با تشکر
یه مقدار دقت نکردید ،نقل قول:
اول خط رو بخونید نوشته TCP out , TCP in
سلام
آیا تو مراحل نصب اگه تیک آنتی ویروس رو برداریم Defense+ هم نصب میشه؟
یعنی اگه بخواییم فقط فایروال نصب بشه باید از سایت دانلود کنیم یا با همین اینترنت سکیوریتی میشه فقط فایروال رو نصب کرد؟
با سلام و تشکر دکتر جاننقل قول:
منظور از این tcp چیه
والان من دارم با ای دی ام دانلود می کنم چرا به صورت outbound است ؟نقل قول:
مثلا IDM وقتی دانلود می کنه میشه inbound ولی وقتی با مرورگر کار می کنید هم inbound دارید هم outbound.
با تشکر