نقل قول:
سلام.
بازار علاءدین : خیابان جمهوری زیر پل حافظ.(تقاطع خیابان جمهوری و خیابان حافظ)
بازار موبایل : همون پل حافظ رو یه 300 متر به طرف جنوب تو خیابان حافط که بری پایین سمت راستت میبینی.با علاءدین فاصله چندانی نداره.:11:
نقل قول:
سلام.
بازار علاءدین : خیابان جمهوری زیر پل حافظ.(تقاطع خیابان جمهوری و خیابان حافظ)
بازار موبایل : همون پل حافظ رو یه 300 متر به طرف جنوب تو خیابان حافط که بری پایین سمت راستت میبینی.با علاءدین فاصله چندانی نداره.:11:
ممنون از راهنمايتون (Atropates)
فقط اگه كسي ميتونه بگه چجوري گوشي تو صفحه اول افقي ميشه ممنون ميشم . ميدونم ك احتياج به برنامه نداره چون خودم يبار شانسي افقيش كردم ولي نفهميدم چجوري بود
دوست عزيزنقل قول:
اخه من لنگ همين صد تومنم ...زوري 500 جور كردم و اولين بارمه كه اينقدر به گوشي پول ميدم
به نظر من يه كم صبر كني بهتره
500 تومن پول كمي نيست
حدود يك ماه صبر كن فكر نميكنم بازار با ورود اين نكسوس اس اينجوري بمونه
خدا رو چي ديدي شايد با همين پول يه گوشي توپ گرفتي
بچه ها گلکسی سيستم dlne داره مثل 8910 بدون کابل به تلويزيون وصل شد ؟
هنوز منظورت رو دقیق متوجه نشدم حقیقتش رو بخوای , می خوای همیشه گوشیت به صورت افقی آیکون هاش و Home Screen اش دیده شن دیگه آره ؟ یا نه می خوای با برگردوندن گوشی این اتفاق بیافته ؟ اگه با برگردوندن گوشی و افقی شدن Home Screen راضی میشی این سادست ADW Launcher رو نصب میکنی Auto rotation رو هم فعال میکنی , تمام ! ولی همیشه افقی نمیمونه اینجوری و اگه گوشی رو افقی نگیری و عمودی بگیری توو دستت Home Screen هم عمودی میشه , Auto rotation رو هم غیر فعال کنی باز میشه عمودی , فک کنم توو یه حالتی می خوای که وقتی Auto rotation رو غیر فعال کردی بره به حالت افقی , آره ؟نقل قول:
فقط اگه كسي ميتونه بگه چجوري گوشي تو صفحه اول افقي ميشه ممنون ميشم . ميدونم ك احتياج به برنامه نداره چون خودم يبار شانسي افقيش كردم ولي نفهميدم چجوري بود
بله داره , ولی بچه ها قبلا میگفتن فقط با تلوزیون ها ی سامسونگ میشه این ارتباط رو برقرار کرد , چند وقت پیش هم توو TV دیدم خبرنگار BBC توو کره داشت از پیشرفت جامعه و صنعت کره گزارش میداد بعد یه جا رسید به همین گلکسی خودمون ! رفت سراغ همین dlne , گوشی رو وصل کرد به تلوزیون و فیلم پخش کرد ولی اونجا هم تلویزون سامسونگ بود مارکش . حالا نمی دونم با تلویزون های شرکتای دیگه هم میتونه این ارتباط رو برقرار کنه یا نه .نقل قول:
بچه ها گلکسی سيستم dlne داره مثل 8910 بدون کابل به تلويزيون وصل شد ؟
چطوریش رو عرض کردم خدمتتون دوست عزیز , این رام رو از این لینک :نقل قول:
الانم که هی میخوام رمشو عوض کنم ولی موندم چطوری
کد:http://naser0172.com/Spike%20Speedy%20Edition%20v4.0.zip
دانلود کنید بعد بریزید توو گوشیتون بعد برید ریکاوری گوشی , بزنید نصب شه , همین . از اون JPJPG ای هم که می خواید نصب کنید مطمعن باشید رام بهتریه .
پ.ن : اون فایلی که دانلود کردی معلوم نیست اون فایل dll توش چیکار میکنه ! من توو اندروید فایل dll ندیده بودم تا حالا !! بعد فایل pit اش کجاست این رام ؟! دوست عزیز نصب رام اصلی مثل رام کاستوم نیست یه فایل اشتباه رو توو Odin بزنید توو قسمتی که باید Kernel رو بزنید گوشیتون Dead میشه , Dead هم انگلیسی پاره آجر هست! :31:
پیشنهاد من اینه آقا یاشار عزیز حتما صبر کن , مخصوصا با در نظر گرفتن اینکه از گوشی اندرویدی آشنایی لازم رو نداری تا بری سمت دست دومش و اینکه پولت رو خورد خورد جمع کردی و واست ارزشش زیاده , اون دو تا گوشی رو هم به نظر من با گلکسی نمیشه مقایسه کرد . این گوشی اولا اینجوری نمیمونه و قیمتش افت خواهد کرد مثل هر گوشی دیگه ای , دوما ایشالا پول هم یکم دستت میاد تا زیادم صبر نکنی , همین الانش 590 تا 610 تومن بچه ها قیمت میگن از بازار برا 8 گیگشنقل قول:
اخه من لنگ همين صد تومنم ...زوري 500 جور كردم و اولين بارمه كه اينقدر به گوشي پول ميدم...از يه بابت اطلاعاتي از گوشي اندرويد دست دوم ندارم (يه موقع نندازن بهمون)حالا موندم بين s8530 نو يا s8500 نو يا i9000 دست دوم....خدا رو چه ديدي شايد معجزه شد قيمتش افت كرد يا پول دستم اومد.
مگه حالا N8 چیز خاصی داشت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی گذشته از شوخی وقتی رفتم قیمت های شیش هفت ماه پیش گلکسی رو دیدم به این نتیجه رسیدم Nexus S قیمت اولیّش زیاد در نظر بگیریم از 800 بیشتر نمیشه (اگه گوگل بیخیال شده باشه و مثل نکسوس اولی موقع توزیع ادا در نیاره)نقل قول:
فكر نكنم اين قيمت بياد اخه چيز خاصي نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
* هنگام خرید این گوشی به چه چیزهایی باید دقت کرد؟ تا به حال گوشی اندرویدی نداشتم لطفا بگید چیکار کنم؟
* خرید این گوشی با گارانتی، منو فارسی رو هم ساپورت میکنه؟
* اگر سیستم عاملش رو آپدیت کنیم، منو فارسی از بین میره (در صورت داشتن منو فارسی)؟
* در مورد جنس بدنه گوشی، این که گفته میشه خیلی خوب نیست یعنی هنگام کار کردن (یا بعد از مدتی) بدنه اون صدا میده؟
* نرم افزار GPS تهران برای این گوشی وجود داره؟
ممنون میشم این سوالات رو جواب بدید. :11:
سلام
دوستان آیا کسی می دونه اگه بخوام یه مموری 16 برای مدل 8 گیگ این گوشی بگیرم بهترین مشخصات برای این مموری چی هست ؟ چه مارکی و چه کلاسی تا باعث کند شدن گوشی نشه .
و آیا می شه با برنامه 91pcsuit به برنامه ها آدرس داد که روی مموری خارجی نصب بشن؟
با تشکر از همه
من تی وی سامسونگ دارم اما نمیشه.باید access point داشته باشی که حدود 60 دلار پولشه.البته رو ال ای دی های سه بعدی خودش هست.نقل قول:
3 دکمه را چک کن .سریال نامبر رو چک کن.نقل قول:
حتما با گارانتی بخر تا هم یک رام درست و حسابی فارسی داشته باشه و هم خیالت راحت باشه.
این گوشی چون سبکه واسش حرف در آوردن که جنس بدنش پلاستیک و بده اما اصلا اینطور نیست !!! البته بستگی داره شاید یکی از بدنه فلزی بیشتر خوشش بیاد و سنگینی گوشی را هم تحمل کنه.
برای اینکه ببینی این گوشی چطوریه قبل از خرید برو به نمایندگش شماره 1 پارس ماکروتل (بازار موبایل ) و نمونه ای که اونجا گذاشتند را بردار و باهاش کمی کار کن ببین خوشت میاد یا نه.
بله اگه رامو عوض کنی و رامی بزاری که فارسی ساپورت نکه فارسیش می پره.
نرم افزار gps تهران هم براش هست مثل maverick
موفق باشی
سلام
من رممو عوض کردم
اسمش هست
I9000JPJPG
به نظرم سرعتش کمتر شده نسبت به رم قبلیم
قبلا یه گذینه برا usb بود که میشد از اینترنت گوشی رو کامپیوتر استفاده کرد ولی الان همچین گذینه ای نداره
برنامه خاصی هست برا این مورد{خیلی واجبه }
با allshare هم وصل نمیشه چون من از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم
دو ماه پیش بهتون میگفتم که حتمی وایرلس و جی پی اس و صد البته سه دگمه رو تست کنین!! که خوب با اپدیت شدنش دیگه اون حرف ها بی مورده!!راستش این روزا کسی در مورد این گوشی،گزارش مشکلی نمیده که بخوام بهتون بگم که مواظب چی باشین!!!نقل قول:
* هنگام خرید این گوشی به چه چیزهایی باید دقت کرد؟ تا به حال گوشی اندرویدی نداشتم لطفا بگید چیکار کنم؟
به نظرم بهتره این یه سوال رو دوستانی که این گوشی رو دارن بیان پاسخ بدن که ایا نکته ی خاصی هست که باید بهش توجه بکنین یا نه....
خرید این گوشی بدون گارانتی هم با یه اپدیت 100 مگی فارسی رو به همراه میاره...این گوشی کوکر رام ایرانی هم داره و مسلما یه کوکر ایرانی،زبان فارسی رو هم همراه گوشی عرضه میکنه!!نقل قول:
* خرید این گوشی با گارانتی، منو فارسی رو هم ساپورت میکنه؟
ضمن اینکه اخرین نسخه ی سیستم عامل این گوشی2.2 هستش که تا جایی که اطلاع دارم فارسی هست!
این مسئله هیچ ربطی به گارانتی بودن یا نبودن گوشی شما نداره!
در حقیقت،وقتی سیستم عامل رو اپ میکنین،به رام رسمی که شرکت داده اپ میکنین که وقتی 2.2 فارسی شده،2.3 و بعدش 3 هم فارسی رو همراه خودشون خواهند داشت!!نقل قول:
* اگر سیستم عاملش رو آپدیت کنیم، منو فارسی از بین میره (در صورت داشتن منو فارسی)؟
نکته اینجاست که وقتی به یه رام کوک شده (کاستوم رام) اپ میکنین فارسی داره یا نه؟! که اونو باید از تو مشخصات رام تهیه کرد و بسته به هر رام و کوکر متفاوته!! و البته چون کوکر ایرانی داره،به نظرم نگرانی در این مورد بی مورد هست!!!
التبه بدنه ی پراید ما هم بعد از تصادف با یه تریلر گنده ی 18 چرخ داغون شد!! بستگی داره که از گوشیتون چجوری استفاده کنید! در حالت عادی،خیر فکر نکنم که در طول زمان صدا بده...در هر صورت من این گوشی رو خودم نداشتم که بدونم در طول زمان بدنش سروصدا میده یا نه....ولی فکر نکنم چنین چیز باشه چون طرفدارای همیشگیش هیچوقت به چنین چیزی اشاره نکردن!!!نقل قول:
* در مورد جنس بدنه گوشی، این که گفته میشه خیلی خوب نیست یعنی هنگام کار کردن (یا بعد از مدتی) بدنه اون صدا میده؟
من جی پی اس شهر ایلام رو روی گوشی اندرویدیم دارم،مسلما برنامه های جی پی اس تهران برای گوشی شما موجود خواهد بود!!!نقل قول:
* نرم افزار GPS تهران برای این گوشی وجود داره؟
این برنامه رو نمیدونم! ولی با یه اپ ساده به اسم app2sd بله میشه!نقل قول:
و آیا می شه با برنامه 91pcsuit به برنامه ها آدرس داد که روی مموری خارجی نصب بشن؟
سريال جعبه رو با سريال گوشي چك كنيد كه يكي باشننقل قول:
دقت كنيد باتري حتما توي جعبه ، جداگانه توي بسته باشه و توي گوشي نباشه
با دقت گوشي رو قبل از اينكه روشن كنيد نگاه كنيد كه خش مش نداشته باشه اگه يه خش كوچيكم بود بگين فروشنده عوضش كنه اگه گفت همين يكيه بگين خداحافظ
وقتي روشن كردين
دوربين
بلوتوث
جي پي اس
سعي كنيد اگه با گارانتي ميگيرين دنبال گالكسيي باشين كه آندرويدش2.2 باشه چون فكر كنم جديدا رو با ورژن جديد بيرون ميدن
هر چند زياد هم مهم نيست ولي پول گارانتي رو دادن ارزشش رو داره يه خورده بگردين اينجوري ديگه نيازي نيست فعلا آپديت كنيد
من خودم اين گوشي رو دارمنقل قول:
به هيچ عنوان كوچكترين صدايي از بدنش نشنيدم حتي با فشار دادن
هم صفحه نمايشش محكم و ضد خشه
هم بدنه محكمي داره
باقي موارد رو هم دوست عزيزمون گفتن
متشکرم بابت آدرس
سلام
منم بالاخره خریدم
615 بدون گارانتی
با گارانتی اصلی خیلی گرون بود! (690 تومن)
6-7 تا جعبه رو هم باز کرد تا یدونه پیدا شد که مشکل 3 دکمه نداشته باشه
از شانس من اووونی که مشکل 3 دکمه نداشت جعبه اش هم پلمب بود! : دی
اینقدر کیفیت صفحه نمایش بالاست که آدم لذت میبره
فعلا زدم شارژ
تا فردا با راهنمایی دوستان ماهر froyo فارسی بریزم روش
froyo فارسی رو از کجا میشه گیر آورد؟ منظور همین فارسی تل هست؟
مباركهنقل قول:
خيلي خوب گرفتي 8گيگ ديگه؟
خب شك نكن كه بهترين صفحه نمايش دنيا دستتهنقل قول:
اینقدر کیفیت صفحه نمایش بالاست که آدم لذت میبره
خداييش من اولين بار براي چند دقيقه محو عمق رنگ مشكيش بودم فوق العاده اس
حالا حالاها با اينترفيسش حال خواهي كرد
دفتر تلفنش معركه اس
حتما ويجت ها دلخواهت رو روي صفحات اصليش بزار بعد بين صفحات حركت كن ببين چه عمقي داره
سرعت حركت صفحه اصلي كمتر از آيكونهاست به همين خاطر آدم احساس ميكنه سه بعديه
اي كاش ميزاشتي شارژ اوليه تموم بشه بعد 8 ساعت ميزدي به شارژنقل قول:
فعلا زدم شارژ
شنيدم اينجوري بهتره
ولي فكر نميكنم زياد مهم باشه
نقل قول:
آقا من دارم مدل سامسونگ c8000 :26:
چی کار کنم ميشه بگين ؟
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
نقل قول:
چی کی کجا آقا آدرس بده لطفاً پس بالاخره مايکروتل بعد اين همه مدت اورد فردا يک زنگ بزنم بهشون
مبارکه امین عزیز.....نقل قول:
سلام
منم بالاخره خریدم
615 بدون گارانتی
با گارانتی اصلی خیلی گرون بود! (690 تومن)
منم شاید همین روزا ایکس پریا رو بفروشم و اینو بگیرم...شایدم اگزوز اس گرفتم....
از اینا با تی وی که خریدی بود؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شما که ميگين tv 3d خودش داره c8000 يکی از جديدترين های samsung هستش ولی نميدونم داره يا نهنقل قول:
منظورم این قطعه بود که داره.الان من c650 دارم اما این باهاش نیست.یکی از بچه ها تو فرومای دیگه ال ای دی سه بعدی گرفته بود از اینا باهاش بود.من بر این اساس گفتم ال ای دی های سه بعدی باهاشونه.با گارانتی گرفتی؟؟؟نقل قول:
بيبينيم و تعريف كنيمنقل قول:
ديدي آخرش اومدي قاطي خودمون
اگه حالا ميخواي بخري سراغ هيچ گوشيه ديگه اي غير از گالكسي نرو
ولي اگه بعدا ميخواي بخري يه كم بيشتر در مورد گوشياي جديد تحقيق كن
مثلا نكسوس اس
نقل قول:
پیشنهاد من اینه آقا یاشار عزیز حتما صبر کن , مخصوصا با در نظر گرفتن اینکه از گوشی اندرویدی آشنایی لازم رو نداری تا بری سمت دست دومش و اینکه پولت رو خورد خورد جمع کردی و واست ارزشش زیاده , اون دو تا گوشی رو هم به نظر من با گلکسی نمیشه مقایسه کرد . این گوشی اولا اینجوری نمیمونه و قیمتش افت خواهد کرد مثل هر گوشی دیگه ای , دوما ایشالا پول هم یکم دستت میاد تا زیادم صبر نکنی , همین الانش 590 تا 610 تومن بچه ها قیمت میگن از بازار برا 8 گیگش
چشم دوست عزيز پيشنهاد خوبي دادي فكر كنم تا 1 ماه ديگه حتما افت قيمتو داره...خوب منم عجله ندارم صبر ميكنم تا بهمن كه ميرم دانشگاه بعد ميگيرم و پز ميدم:8:...البته تا اون موقع خز شده رفته........:31:
كاملا درسته...ممنون از توجهتون.:11:نقل قول:
دوستدار شما ياشار
خواهش ميكنم:11:نقل قول:
كاملا درسته...ممنون از توجهتون.
گالكسي و خز شدن؟؟؟نقل قول:
.البته تا اون موقع خز شده رفته........
خيالتون راحت
من هنوز توي شهرمون يه گالكسي هم دست كسي نديدم
خواهش ميكنم:11:نقل قول:
كاملا درسته...ممنون از توجهتون.
گالكسي و خز شدن؟؟؟نقل قول:
.البته تا اون موقع خز شده رفته........
خيالتون راحت
من هنوز توي شهرمون يه گالكسي هم دست كسي نديدم
دوستان من یه مشکلی واسم پیش اومده
لطفا روش هایی رو که میدونید و یا تا حالا با این روش ها تونستید گلکسی رو ببرید به Safe Mode بگید
الان گوشیم تا لوگوی S میاد و بعد از یکی دو دقیقه شروع میکنه به چند بار ویبره بعد صفحه سیاه میشه و دکمه های Back و Menu چراغشون روشن میشه و همینجوری میمونه ! از هیچی گوشیم بک آپ درست حسابی ندارم از شانس بدم ! مخصوصا اطلاعات داخل SD Card که بهشون نیاز دارم ! مرورگر اینترنتیم اینطوری کرد باید ببرم گوشی رو به Safe Mode و پاکش کنم
چند روش رو هم که توو فروم XDA دیدم امتحان کردم ولی جوابی نگرفتم , یه جا گفته بودن گوشی رو خاموش کن بعد کلید منو رو نیگه دار و گوشی رو روشن کن کلید منو رو ول نکن تا بری صفحه ی Safe Mode , یا یه جا گفته بودن همینکار رو بکن منتها کلید منو و Home رو با هم نیگه دار , یه جا دیگه گفته بودن گوشی رو معمولی روشن کن بعد که رسیدی لوگوی انیمیشنی S کلید منو رو بزن ول کن بزن ول کن تا بری Safe Mode . هر سه روش رو امتحان کردم ولی جوابی نگرفتم !
توو این ویدیو هم مثلا :
طرف با روش سوم میره Safe Mode ولی من پنج شیش بار این روش رو انجام دادم نرفت ! توو XDA هم چند نفر اومدن گفتن نمی تونن با این روش برن این صفحه ! بعضی ها هم میگن با توجه به رام فرق میکنه روش بالا آوردن Safe Mode !کد:http://www.youtube.com/watch?v=pNKrbB3u0Fo
پ.ن : رام من JPJPG هستش (Spike 4 که رو این سوار شده)
دو بار فرستاده شد ! حذف شود ...
نقل قول:
نه پول نداشتم از اينجا بخرم از بانه گرفتم حالا اين دستگا ه دقيقاً اسمش چيه و از کجا تهيه کنم ممنون
ولله من ندیدم کسی یا جایی بفروشه.شما اگه خیلی لازم داری یه سر بزن نمایندگی سامسونگ شاید اونا بفروشن.نقل قول:
برای سامسونگ فقط میشه از دانگل های مخصوص خودش استفاده کرد.از بقیه نمیشه.ال ای دی های 3بعدی خودشون روشون هست اما بقیه نه.برای allshare خیلی به درد بخوره.کسی گیر آورد به ما هم بگه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
يه سوال داشتم من كه wifi ندارم چه جوري ميتونم ديتاي بازي هايي كه دانلود ميخواد رو بگيرم با edge يا gprs نميشه
از طریق PC دانلود کن از لینک هایی که توو انجمن ها و سایت های مختلف گذاشته میشه برا هر بازی , بعد اون پوشه رو با اسمی که گفته شده انتقال بده به گوشیت درست همون مسیری که ذکر میشهنقل قول:
چرا میشه.نقل قول:
می تونی فایلها رو از طریق کامپیوتر(اونایی که دانلود کردن آپ می کنن)دانلود کنی و در مسیرهای مربوطه کپی کنی:46:
پ.ن: شرمنده پست بالا رو ندیدم:11:
میشه بگی از کجا خریدی؟نقل قول:
اين مايکروتل هم شورشو در اورده فقط بلده تبليغ کنه امروز هم به 3 دفتر اصلی مايکروتل زنگ زدم بازم خبری نيست:19:
طبقه 6 علاءالدیننقل قول:
فکر کنم اسم مغازه اش "فرهاد" بود
طبقه یک یه سری میگفتن گارانتی اصلی دارننقل قول:
اما به خاطر اختلاف قیمت زیاد من قیدشو زدم اصلا نگاه نکردم ببینم راست میگن یا خیر
شایدم گارانتی های متفرقه و شرکتی و ... بوده
مشكل اينه كه كسي هم دانلود نكرده كه آپ كنه مثلا nova اصلا پيدا نميشهنقل قول:
شما میتونید از برنامه های Benchmark مثل Quadrant Advanced استفاده کرده و گوشیتون رو تست کنید تا از Lagfix کردن آن مطمئن شوید (اگه نتیجه تست Quadrant Advanced از 1500 بیشتر شد گوشی شما مشکل Lag نداره)
این جمله رو مهردادعزیز گفته تو تایپیک رفع lag{تو موبایلستان}
کسی لینک دانلود این برنامه رو داره
درود.
قیمت آخر 8 گیگ با گارانتی مایکروتل 640 هزار تومن:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=34882&smid=66
نقل قول:Quadrant Advanced v1.1.1
کد:http://www.4shared.com/file/xmbSfp9Q/QuadrantAdvanced111_by-Atropat.html
--------------------------------------------
دوستان من دیروز یه سری برنامه های پرکاربرد اندروید رو آپلود کردم و لینک هاش رو گذاشتم قسمت برنامه های کاربردی موبایل بخش اندروید p30world , برنامه ای خواستید از اونجا بگیرید (مثل همین برنامه ی بالا) برنامه ی دیگه ای هم مدنظرتون بود بهم بگید تا بزاریم , تا بلکه اون بخش هرچه بیشتر و بیشتر فعال بشه و یه منبع خوب بشه برا نرم افزار های اندروید . من بازم برنامه آپلود خواهم کرد برا اون بخش , متاسفانه فعلا دو روزه گوشیم خاموش مونده چون تا لوگوی S بیشتر نمیتونم برم کسی هم نیست کمکم کنه تا Safe Mode این گوشی رو یاد بگیرم و همینجوری موندم , گوشیم رو اگه درست کنم بازی و نرم افزار بیشتر میتونم بزارم چون انوقت خودم هم تستشون میکنم . شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:5:
سامسونگ ماه پیش Galaxy S سفید رنگ را در انگلیس عرضه کرد و اکنون این گوشی در المان عرضه شده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی اکنون توسط سایت امازون المان به قیمت 464 یورو معادل با 617$ بفروش میرسد:
منبع:کد:http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Amoled-Touchscreen-GHz-Prozessor-ceramic-white/dp/B004ED7WO6/
کد:http://www.samsunghub.com/2010/12/13/white-galaxy-s-now-available-in-germany/