سلام
من یه مشکلی دارم خواهش میکنم یکی بهم کمک کنه
راستش من وقتی میرم تو کامپیوتر سامسونگ کیس رو باز میکنم اون قسمت خرید نرم افزار توش وجود نداره
قبلا بود ولی الان نیست
خواهشا سریع کمک کنین
سلام
من یه مشکلی دارم خواهش میکنم یکی بهم کمک کنه
راستش من وقتی میرم تو کامپیوتر سامسونگ کیس رو باز میکنم اون قسمت خرید نرم افزار توش وجود نداره
قبلا بود ولی الان نیست
خواهشا سریع کمک کنین
دوستان اگه کسی گوشیش هیچ ایرادی نداره و سالمه سالمه و اصله و قصد فروش داره یه ندایی به ما بده...
من دارم لطفا پ.خ بدید.نقل قول:
همچنان خریدارم،راستی دوستان چرا تاپیک این گوشی مرده؟
سلام
دوستم یه گوشی ویو خریده ولی زبان فارسی نداره, چطور باید زبان فارسی رو بهش اضافه کنیم؟
شما باید گوشیتونو از طریق کیز آپدیت کنید ویا فلش بزنیدنقل قول:
به احتمال زیاد فریمورتون مال اروپاست و از طریق کیز آپدیت جواب نمیده پس تنها راه فلش زدنه البته عواقبی هم داره ممکنه در اثر بد فلش زدن گوشیتون دوربینش از کار بی افته
پیشنهاد میکنم که گوشیتونو به نمایندگی سامسونگ ببرید
اگر این کار واستون مقدور نیست برای آموزش فلش زدن به لینک زیر بروید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481646
ببخشید سوالی داشتم .در این گوشی والپیپر بصورت تمام صفحه نمایش داده میشه یا نرم افزاری برای ساخت تم در گوشی هست؟نرم افزار themdyeدر نوکیا اینکارو انجام میداد.در این گوشی این نرم افزار رو با فرمت جاوا کسی نصب کرده؟
خودش برات فول سایز میکنه بعنی خودت میتونی با زوم کردن هر چقدر که خواستی رو تصویر زوم کنی بزاری بکگراندنقل قول:
دیکشنری فارسی درست و حسابی برای بادا 1.2 پیدا میشه ؟ برای ویو 525 و ویو 1 میخوام
نقل قول:
باید از دیکشنری های جاوا استفاده کنید :13::13:
دوستان ار بادا ۲ چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان شما فايل هاي 3GP رو با چه برنامه اي پخش مي كنيد ؟؟؟
سلام؛
دوستان الان این گوشیو چند میشه فروخت؟ ( کسی نمیخواد؟ :31: )
سلام. دوستان هیچ نرم افزار و بازی و تمی برای s5800 wave نیست. چی کار می شه کرد؟ کجا این چیزارو براش دارن که راحت دانلود کنیم و بریزیم توش؟
این بادا ۲ نمیخواد بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام...
من يك گوشي سامسونگ GT-S8600 دارم...مدل WAVE 3
پسوردي كه براي دانلود برنامه ها از سامسونگ APPS داده ام را فراموش كرده ام...حالا چيكار كنم؟
با تشكر:11:
والا چی بگم محسن جاننقل قول:
سامسونگ دیگه:31:
از نوامبر سال پیش هی امروز فردا میکنه
خدا میدونه کی میخواد بادا 2 رو بیرون بده
شاید سال بعد:31:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
خب دوست عزیز تو کیز وقتی رو گزینه Sign in کلیک میکنی پایین صفحه دست راست Find email/password رو بزن بعد ایمیل تو بده گزینه send password رو بزننقل قول:
دو کار میتونی بکنی:نقل قول:
1-یه ایمیل دیگه بسازی و اونو وارد کنی/البته من امتحان کردم با یه ایمیل الکی و پسورد الکی هم جواب داد!
2-بری توی ایمیلت و اون ایمیلی که از طرف سامسونگ برات اومده، توش یوزر و پسوردت هست
راهی ندارید به جز اینکه یکی دیگه بسازیدنقل قول:
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:با تشكر از تمامي عزيزان...خيلي ممنون:11:نقل قول:
سلام دوستان من یکی از دوستام این گوش رو داره میگه وسط موزیک یا اس ام اس یهو تصویر سیاه میشه و مینویسه
Update to Pc این از چی میتونه باشه ؟
یک بار کامل ریستش کنه درست میشهنقل قول:
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
فکر کنم اون مشکل upload to pc بودنقل قول:
این مشکل بخاطر اینکه که موقع فلش زدن CSC رو روی Mid گذاشتین
کد #*33284#* رو بزنید بعد روی گزینه Low قرار بدید
موفق باشید
میخوام کاری کنم که وقتی گوشیمو میزنم به لپ تاپم بتونم فایلها رو کپی کنم داخل مموری گوشی
سی دی هم ندارم از گوشیم
با آپدیت ویندوز هم نصب نشد درایور
از کجا باید بگیرم؟
مدل گوشیم
سامسونگ ویو 1
samsung wave 1
این بادا 2 نیومد ؟
دوست عزیز من گوشیمو بردم بادا 2 کردم اما اصلا ازش راضی نیستم همو 1 بهتره نبر عوض کننقل قول:
بادا 2 خیلی سیستم عامل خوب و عالی ای نسبت به بادا یک هست
منتهی گوشی ویو 1 و 2 چون رمشون و سیپیو شون ضعیفه نسبت به ویو 3 خیلی میره رو اعصاب! توصیه منم اینه که بیخیال بادا شین واسه این گوشی
سامسونگ با این کاراش میخواد مردم رو تنوع طلب کنه و کاری کنه گوشی هاشون رو زود زود عوض کنن به خصوص تو بادا که شورشو در آورده..
ببخشید دوستان نتونستم291 صفحه رو بخونم :n04:
شنیدم رو این گوشیا اندروید نصب میشه..
میشه بگید خوب میشه یا نه